Cleo x Kea ~ Vízilány és a gonosz farkas

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Craig Robertson, Ginger Hill, Leyla Dandelion, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Cleo x Kea ~ Vízilány és a gonosz farkas

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Cleo x Kea ~ Vízilány és a gonosz farkas   ₰ Hétf. Nov. 27, 2017 6:41 pm
Cleo & Kea

A halhatatlanok halandók, a halandók halhatatlanok,

Az elmúlt időben kicsit összecsaptak a fejem fölött a dolgok. Év közben elkezdtem hallani pletykákat az egész isteni balhéról, ami miatt màr volt bennem egy kis feszültség. Persze ezeket akkor inkább pletykáknak hittem, mert valóban azok is voltak és mert nem akartam, hogy igazak legyenek. Persze egy olyan zűrös családban, mint a olümposziak , már várható volt valami balhé, csak a casus belli hiányzott hozzá. Én tartani akartam magamban a béke látszatát, ám ahogy telt az idő egyre több helyről hallottam, hogy a háború közeleg. Sokat gondolkoztam az egészen, így mikorra a táborba értem, már kész tervem volt: szövetkezni Hadésszal. És ezt meg is tettem. Lehet bármit mondani rám, hogy mekkora nagy áruló vagyok és egyebek, de legalább én tartom magamat, ahhoz, amit jónak gondolok. Remélem tényleg az is a jó döntés a tábor számára.
Most itt vagyok a táborban és a rémkép kezd igazzá válni. Nem tudom, hogy a többi kabinban mi folyik, de nálunk állandó téma az, hogy apánk mikor indít végre támadást Hadész ellen. Én ezt a pillanatot pedig nagyon nem várom. Mert én történelem órán nem csak annál figyeltem, mikor a dicsőséges győzelmet mondták el, hanem mikor annak keserves hátrányait is. Egy háború soha se jó. Már szinte lehetetlennek tartom, hogy elkerüljük, de azt még megtehetem, hogy a Félvértábort jó messze tartom tőle.
Aztán ott van még a csapatkapitányság, a kiképzés és a kabin vezetőség. Kell néha egy kis pihenés, egy kis szünet, mikor még ha csak egy kis időre is, de elmenekülhetek. Ilyenkor futni járok, a képességemnek hála, pedig valamilyen állati alakban. Most farkas vagyok. Szaladok az erdőben, pedig tilos bemenni oda. Érzem a mancsaim alatt a talajt minden pillanatban mikor az a földhöz ér. Imádok így futni, szabadabbnak érzem magamat. Az orromat megcsapja valami erős illat és rögtön felkapom a fejemet. Ilyen alakban a szaglásom jóval erősebb, így néha még a félvéreket is megtudom különböztetni a halandóktól. Ez pedig kétségkívül egy félvér, mégpedig a tó irányából. A tó az erdő mellett helyezkedik el, és én már arra is szaladok, hogy megnézem ki zavarta meg a szórakozásomat.
Hirtelen az illat elkezd egyre gyengébbé válni, majd lassan teljesen eltűnik. De én nem hagyom abba a futást, majd, ahogy a tóhoz érek lassítok a tempómon, és elkezdek körbe tekinteni hátha meglátom őt. De semmi.
Elindulok közvetlenül a tóhoz, hogy ihassak belőle, majd egyszer csak meglátom a megzavarómat -akit amúgy még ismerek is. Egyedül van a vízben. A szemébe nézek és ő is az enyémbe. Gondolom nem lehet túl kellemes egy farkassal találkozni miközben fürdik az ember. Csak a hecc kedvéért elkezdek rá morogni enyhén. Vagy megijed, vagy nem. De nem várom meg a reakcióját, inkább elfordítom a fejemet és visszaszaladok az erdőbe.
Tudjátok ha az ember átalakul állattá, majd onnan vissza, akkor meztelen lesz. Ez pedig néha kellemetlen tud lenni. Én ezért dugtam ruhát magamnak a tábor bizonyos pontjain. Visszaváltozok emberi alakba, majd az egyik bokor mögül elkezdem kitűrni a cuccaimat, hogy felöltözhessek.
Már ruhában megyek vissza a tóhoz, hogy megnézzem, hogy mi lett a félistennel. Cipő nincsen rajtam, de nem is baj. Ahogy oda érek látom, hogy még mindig fürdik a tóba és a számat kissé féloldalasan elhúzom. Tölcsért csinálok a kezemből és oda ordítok neki.
- Cleo M. Baker! Te vitted el a felsőmet? - kérdezem számonkérő hangsúllyal, pedig valójában vigyorgok. Vajon ezt látja onnan? Úgy történt, hogy a bokornál nem találtam meg a pólómat, így most anélkül járkálok - Láttad ezt a nagy ordas farkast? Ilyen nagyot se láttam még.
Biztos vagyok benne, hogy ha először nem is, de most már tudja, hogy én morogtam rá az előbb.

minthogy élik azoknak halálát, azoknak életét pedig halják.

594 ◆ remélem tetszik :3 ◆ credit


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Cleo x Kea ~ Vízilány és a gonosz farkas   ₰ Pént. Dec. 08, 2017 9:32 pm
Minden mondat mögött van valami,

Az elmúlt időszak eléggé kaotikus volt a számomra. Rengeteg versenyem volt ahol a legjobb formámat kellett hoznom és akkor még ott voltak az év végi záró vizsgák is. Így nem igazán volt időm mással foglalkozni, feltéve ha nem az életem függött tőle. Ilyenre is volt példa, de szerencsére Luis mindig ott van velem amikor csak kell. Ha Ő nem állna mellettem az élet minden területén akkor nem is tudom mi lenne velem. Lévén, hogy ha az apámon múlna akkor nem élnék túl sokáig. Nem is értem az ilyen "ember" miért nem intézi úgy a dolgait, hogy ne lehessenek gyerekei. Na mindegy a lényeg, hogy amikor a táborba értem és részletesen felfedték előttünk, hogy a szüleink háborúzni kezdtek egymás ellen azért mert Árészt elrabolták, én egy kicsit besokalltam. Ilyen esetekben pedig az a legjobb ha elvonulok egy kicsit és a természetben vagyok, egyedül.
A gondolataimba mélyedve fogalmam sem volt arról, hogy hová is megyek éppen ezért is lepődtem egy picit amikor a tónál kötöttem ki. A tudatalattim oda irányított ahol eggyé válhatok a természettel és azt csinálhatom amit mindennél jobban szeretek.
Szép lassan kibújtam minden ruhadarabomból és csak a fehérneműt hagytam magamon, így indultam el befelé a tó belseje felé. A tavat szegélyező fű gyengéden csiklandozta a bőrömet miközben elértem a kéken fodrozódó víz szélét. Elég késő volt ahhoz, hogy a tábor lakóinak túlnyomó része már a tábortűznél legyen. Így nem igazán foglalkoztam azzal, hogy valaki megláthat e vagy sem. De be kell vallanom arra a farkasra nem számítottam. Pontosan ott állt meg ahol pár pillanattal korábban én is megálltam és úgy nézett a szemeimbe, mintha minden gondolatomat ismerné. Így aztán megfordult a fejemben, hogy talán nem is valódi farkasról van szó, hanem az egyik társamról. Amikor rámordult majd távozott, már majdnem 100%-ig biztos voltam benne, hogy Zeusz egyik zűrös kis porontyával volt szerencsém összefutni az imént. Így amikor meghallottam Keaden hangját, már meg sem lepődtem annyira. Mondjuk nem pont rá számítottam, pedig miért is ne lehetett volna Ő?
- Hát hogyne Hancrow. Minden este abban szoktam aludni. Nem tudtad? - válaszoltam egy pimasz vigyor kíséretében.
Keaden és én igazából sosem voltunk túl jóban és túl rosszban sem. Olyan semleges talajon jártunk eddig. Mi ketten olyanok vagyunk mint a tűz és a víz, teljes ellentétek, akik mégis megcáfolják azt az állítást, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
- Annyira azért nem volt nagy szám. - cukkolom egy kicsit, miközben egészen közel úszom hozzá és neki dőlök egy kisebb sziklának. Messziről úgy festhet ez a kis jelenet, mint egy sziklát ölelgetnék, miközben egy veszélyes kis játékot játszom a nagy és gonosz farkassal.
- Na és hogyhogy nem a többieket szórakoztatod a tábortűznél? - vontam fel gyanakodva az egyik szépen ívelt szemöldökömet.
Érdekes, hogy annak ellenére mennyire különbözünk, most mégis mind a ketten itt vagyunk mindentől és mindenkitől távol, abban reménykedve, hogy megoldást találhatunk a gondjainkra.

akár hallatszik, akár nem.


szószám: 468 ❖ zene: 27 megjegyzés: Bocsi a késésért!
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Cleo x Kea ~ Vízilány és a gonosz farkas   ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 1:33 am
Cleo & Kea

A halhatatlanok halandók, a halandók halhatatlanok,

– Meg se lepődök. Tudtam hogy mindig is akartál magadnak. Ha szeretnéd küldök mellé más ruha neműt is. Vagy már azt is loptál magadnak? – vigyorogtam vissza rá. A mondataimat nem kifejezetten csábításként mondom, inkább csak pajkos visszaszólásként. Nem mintha ellenemre lenne a hölgy, de elég kevés lányra mondanék nemet. Sokszor beszélgetek így másokkal. A legtöbb lánynak tetszik a stílusom, különlegesnek érzik magukat tőle. Egyszerre vagyok Keaden Hancrow a határozott csapatvezér, aki próbálja megmenteni a tábort a saját kardjától, és egyben vagyok Kea, aki nehezen áll ellent egy ilyen csevejnek. A szociális falaim eltérőek a másokétól. Én nem félek az ilyesmi beszélgetésektől, sőt legtöbbször direkt keresem. Izgalomba hoznak és felpörgetik a napomat, az elmémet.
Cleo egy nagyon tudatos lány, aki ha kitűz maga előtt egy célt, akkor azért tényleg igazán harcol, és nem hátrál meg a gondok miatt. Ezért nagyon becsülöm. Kedvelem az ilyen embereket. Nem ismerem annyira, de engem ez soha se zavart. Miért álljunk meg beszélgetni csak olyanokkal akikről mindent tudunk? Hogy lehetne így új kapcsolatokat teremteni?
– Hát majd meglátjuk, hogy te milyen farkast tudsz mutatni nekem. – Lassan lépkedek felé, úgy sem kell sehová sem sietnem. Azért jöttem el, mert gondolkodnom kellett. Most még is itt állok vele szembe és nem akarok elmenni. Valahogy úgy érzem, hogy ez a kis játékos eszmecserénk is valamilyen szinten jót fog majd tenni az elmémnek.  Nem akarok elmenekülni a problémák elől, de hadd legyen annyira önző, hogy néha inkább még is csak felemelem a középső ujjamat a világnak, és inkább egy tó partján állva cseverészek valakivel. – Vagy szerinted milyen állat "nagy szám"? Szeretnéd, ha például egy tigris lennék?
Lenézek rá, majd fogom magamat is leülök az egyik sziklára. Egy ideig még gondolkozok magamban azon, hogy bemegyek én is a tóba mellé, de elvetem a tervemet. Majd később talán megváltozik a gondolatom. Amúgy is régen fürödtem már benne és még a társaság is kellemes. Csak nincsen most nálam fürdőnadrág....De erre majd később visszatérünk.
– Tudod néha egyedül kell magukat szórakoztatni. Ha túl sokat adok magamból, akkor megszokják és nem lesz már olyan izgalmas. – felelem mosolyogva és a kezeimet összefűzöm a meztelen felsőtestem előtt. A szavaimban az igazság hangja csendül fel a vidámság mellett. Lehet, hogy a mondatom egoistán hangzott, de ugyan kinek játsszam magamat ? Itt vagyunk csak ketten és nem igazán kell szerintem attól félnem, hogy mit mondok.  – Na, és mond csak Ariel, te mit csinálsz itt? Mármint a fürdésen kívül. Miféle ok hozott téged ide e gyönyörű tóhoz? Csak nem farkasvadászat?
Közelebb hajolok hozzá és a kezemet belelógatva a vízbe megfröcskölöm vízzel. Tisztában vagyok vele, hogy mivel az apja a tengerek ura, Poszeidón, így egy kis víz inkább a hasznára van mint sem hogy zavarja, de  egy kis szórakozáshoz igen illik.


minthogy élik azoknak halálát, azoknak életét pedig halják.

455 ◆  kicsit rövidebb lett, mint ahogyan terveztem, de azért remélem tetszik ◆ credit


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Cleo x Kea ~ Vízilány és a gonosz farkas   
 Similar topics
-
» Farkasok kódexe
» Juurin Kensei
» Határszigetek
» Ame No Ekibiogami (Amegami) - Szervezet
» [Event] Tükörkép
Ugrás: