Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Craig Robertson, Leyla Dandelion, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...

Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   ₰ Hétf. Nov. 27, 2017 9:48 pm


Leyla & Cleo


Nem hiszem el, hogy rajtam kívül létezne még egy ilyen szerencsétlen a világon. Annyi edzést és mindent megúsztam már sérülések nélkül erre egy istállóajtó kifog rajtam. Még szerencse, hogy senki nem látták az incidenst. Máskülönben egész héten hallgathatnám, hogy milyen szerencsétlen vagyok. Pedig igazából az egész annak a megvadult kancának a hibája volt. Mondjuk ha azt nézzük, hogy akár rosszabbul is járhattam volna, ha mondjuk megtapos, akkor örülhetek, hogy ennyivel megúsztam és inkább maradjak csendben.
Ahogy a gyengélkedőhöz sétáltam folyamatosan abban reménykedtem, hogy nem futok össze senkivel és nem kell magyarázkodnom amiatt a szép kis seb miatt ami a fejemen díszelgett. Meglepetésemre egész jól alakult a settenkedésem, viszont a gyengélkedőn már nem volt ilyen mázlim. Rajtam kívül ugyanis még ott volt Leyla is, Apollón egyik lánya, aki valamilyen furcsa oknál fogva nem tűnt annyira betegnek, hogy itt kelljen mindenképpen gubbasztania.
- Szia Leyla! - huppantam le mellé a váróban.
Mielőtt a táborba jöttem nem igazán találtam a helyem és leginkább csak érdekkapcsolataim voltak a világban, de itt minden más. Itt mindenki ugyan azzal a lappal indul, itt nem számít senki sem kívülállónak.Viszont vannak akikkel nehezebb kapcsolatot kialakítani mint másokkal. Én mondjuk pont nem ilyen vagyok. Szerintem mindenki megérdemel egy esélyt amivel aztán azt csinál amit jónak gondol. Ezt az esélyt pedig Leyla számára még nem nagyon volt időm és lehetőségem megadni, de talán majd most. Itt a gyengélkedőn elég sok furcsa kapcsolat köttetett már, talán a miénk is ilyen lesz.
- Mi járatban? Csak nem betegeskedsz? Bár most, hogy így belegondolok ez elég fura lenne... - csacsogtam mosolyogva, szinte végig sem gondolva miket zagyválok össze.
Az volt a lényeg, hogy eltereljem a gondolataimat és témát a fejemen díszelgő sebekről. Valahogy eddig sem szívesen gondoltam rájuk, de most, hogy még társaságom is akadt, így még inkább a hátam közepére se kívántam az egész balszerencse dolgot.

outfit × Bocsi, lesz ez még jobb is × Music
Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   ₰ Szer. Nov. 29, 2017 8:27 pm
Cleo & Leyla


Végre eljutottam a gyengélkedőre. Gyorsan gyógyulok, de egy picit vérzet még a karom, így úgy gondoltam jobb lesz, ha lefertőtlenítem. Az agyam azon pörgött, hogy mi történt az íjászpályán. Hogy lerántottam azt a legnagyobb titkomat amit senki sem tudott a táborból. De mostmár Amber tudja, már csak az a kérdés, hogy elmondja-e másnak. De szerintem nem fogja, mert ha a többiek megtudják a legnagyobb gyengém ki fognak csinálni.
-Megint csak magamra számíthatok-mormogtam az orrom alatt, és levettem a polcról a betadint tartalmazó üveget, és pár cseppet raktam a sebeimre, majd bekentem. Visszaraktam a helyére az üvegcsét. Elindultam kifelé, amikor valaki rám köszönt. Cleo volt az. Rámosolyogtam majd köszöntem én is. Azután kérdezett.
-‎Nincs semmi furcsa abba, hogy egy Apollós megsebesül, vagy lebetegszik. Néha megesik az ilyesmi -vontam vállat.-Hallottam, hogy régen apa betegség kiszórására alkalmas erőt adott valakinek, aztán ő lett a fertőzött. Szép látvány lehetett. Én inkább annak a híve vagyok, hogy csak azt tedd mással, amit magadnak is szeretnél, mert a tetteink következménye visszaszállhat ránk. Amúgy mi járatban vagy itt? Tudok segíteni valamiben?


szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése Online
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 8:20 pm


Leyla & Cleo


- Nem is azért mondtam, csak... Tudod, ritkán látni titeket a gyengélkedőn. - feleltem egy apró zavart mosollyal az arcomon.
Tényleg nem gondoltam azt, hogy Ők ne lehetnének betegek vagy nekik ne lehetne bárminemű problémájuk az egészségükkel, de az tény, hogy ők ritkábban kötnek ki itt.
- Hát ami azt illeti jól jönne egy kis fertőtlenítés és egy-két sebtapasz. - mutattam végig a fejemen egy parányi grimasz kíséretében aminek hála a számon lévő méretes sebből ismét szivárogni kezdett a vér.
Miért is nem tudok én egyszer az életben nyugton maradni. Mindig is hiperaktív voltam és vonzottam a bajt, de ez azért túlzás. Ha anyám most itt lenne tuti kapnék egy alapos fejmosást. Csupán szülői szeretetét és aggodalmát kifejezvén.
- Tudod volt egy kis összetűzésem az istálló ajtajával. - magyarázkodtam egy kicsit szégyenlősen, miközben előhalásztam egy papír zsebkendőt a zsebemből és a vérző sebemre tettem, hogy felitassam vele véremet.
Nem gondolnám, hogy pont Leyla lesz az aki majd ítélkezni fog felettem azért, hogy mennyire ügyetlen és szerencsétlen voltam, de azért csak nem olyan megszokott itt a jelenlétem, mint mondjuk az első éveseknek. Szép is lenne... Akkor inkább kiülnék az erdő közepére és várnám, hogy valamelyik szörny felfaljon. De szerencsére azért ennél jobban megy a küzdősport. Luis szerint leginkább a közelharcokban vagyok ügyes és a csinos pofikámnak köszönhetően könnyen magamhoz is tudom csábítani azokat akik az életemre akarnak törni. Ráadásul fogalmuk sincs arról, hogy vadászból prédává változnak egy pillanat alatt.
- Viszont te még mindig nem árultad el mi járatban vagy. - néztem bele barátságosan a hatalmas őzike szemeibe amikkel engem nézett.
Nem szeretném Őt elijeszteni azzal, hogy faggatom, csak szeretném ha egy kicsit megnyílna végre előttem és talán egy normális kapcsolat alakulhatna ki kettőnk között. Azt nem hiszem, hogy barátnőkké válnánk, hiszen ahhoz túlságosan különböző a lelki világunk, de azért egy jó ismerősből soha nem lehet elég.
- Amúgy minden oké veled? Nem láttalak a legutóbbi tábortűznél. Csak nem titkos randid volt? - kíváncsiskodok játékosan, mosolyogva.
Az az igazság, hogy nem sok mindent tudok Leyláról és azt hiszem ezzel nem én vagyok így egyedül. Mégis önkénytelenül is azt érzem vele kapcsolatban, hogy oda kell állnom mellé és megvédenem, ha a helyzet úgy kívánja. Márpedig ha az Amber Hill féle harcos kedvű félistenek a közelben vannak akkor elég gyakran adódnak úgy a dolgok. Gyanítom azt a sebet sem magának okozta ami miatt gyanítom, hogy itt van és amit még csak most fedeztem fel a karján.
- Csak nem valamelyik Árész vagy Hádész poronttyal akadtál össze? - vontam fel kérdőn az egyik szépen ívelt szemöldököm, miközben felálltam és oda léptem hozzá, hogy szemügyre vegyem a sebét. Na nem mintha én olyan nagy szakértője lennék az ilyesminek, de azért csak tudok tenni valamit érte.

Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   ₰ Vas. Dec. 10, 2017 7:39 pm
Cleo & Leyla

Stars are bright

Sóhajtottam egyet-Árészos volt az illető aki nekem jött, bár én voltam figyelmetlen. Megérdemeltem a büntetésem. Na de beszéljünk másról! Nos a titkos randi?-hümmögtem, miközben a sebtapaszt kerestem.-Nem éppen. Tudod kitételesen olyan állásban volt a Jupiter, hogy szabad szemmel is lehetett látni, de mesterséges fény közelébe esélytelen. Ezért hagytam ki-mielőtt elbizonytalanodhatott volna hozzátettem:-A bolygóra gondoltam. Érdekes, hogy mindet az istenekről nevezték el. Bár sajnálom Hádészt, hogy Plutó lecsúszott erről a szerepről. Bocsi hogy össze-vissza beszélek!-vakartam meg a fejemet izgatottságomban. Fertőtlenítővel és sebtapasszal a kezemben fordultam vissza a lány felé.-Megcsináljam?-kérdeztem.-Amúgy remélem nem hoztalak sokkba a bolygókkal. Megkérdezhetem, hogy melyik a kedvenc csillagképed?-tényleg érdekelt, de lehet hogy túlságosan közeli kérdés volt, és az egész nem úgy fog elsülni, ahogy vártam.
But I am shy

szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése Online
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   ₰ Kedd Dec. 12, 2017 9:36 pm


Leyla & Cleo


Az az igazság, hogy a sebeim rosszabbul néztek ki mint amennyire valójában fájtak. Így aztán egy idő után könnyedén figyelmen kívül tudtam hagyni őket, és minden idegszálammal csak Leyla mondandójára figyeltem.
- Lenne egy-két tippem, hogy ki volt... - motyogtam az orrom alatt, miközben alaposabban szemrevételeztem a sebet.
Egyszerűn nem tudom felfogni, hogy valakibe akinek a külseje teljesen mást sugall, hogy szorulhatott ennyi rosszindulat és gőg. Persze nem Amber az első és nem is az utolsó ilyen félvér, de azért mégis csak lehetne egy kicsit visszafogottabb. Mert a végén még valaki olyanba is bele fog kötni akibe nem kellene. De végül is az már legyen az Ő baja. Nem igaz?
- Tudom, hogy nem vagy olyan, mint Ő. De azért kiállhatnál magadért. Máskülönben rád fognak telepedni. - osztottam az észt lelkesen.
Ennyit arról, hogy féken tartom a myelvem és nem ütöm bele az orrom mások dolgába. De egyszerűen nem tehetek róla. Csupán a gondolattól is kinyílik a bicska a zsebemben, ha valakit ok nélkül bántanak. Leyla pedig amennyire ismerem nem az a problémás fajta.
- De cuki vagy. Van amivel boldogulok, de azért jobb ha te csinálod. Neked mégis csak nagyobb jártasságod van a sebek kezelésében mint nekem. -
mosolygok rá kedvesen és kissé szégyenlősen.
Ugyan a mondandómnal semmilyen hátsó jelentése nem volt de csak az után esett le, hogy talán ő félre értheti amikor már kimondtam. Remélem nem sértődik vagy bántódik meg mert azt igazán nem szeretném. Főleg azok után, hogy ennyire kedves volt és felajánlotta a segítségét.
- Ohh, akkor nincs pasi a láthatáron? - ragadtam meg a lényeget.
Persze a csillagoknak is meg van a maguknvarázsa, de nyilván nem ez azbelső dolog amire gondol az ember, ha valaki nem jelenik meg a tábortűznél.
- Igazán érdekes lehetett. - mondtam végül kedvesen mosolyogva.
Ami engem illet én nem igazán rajongok a csillagászatért. Amire szükségem van azt ösztönösen tudom a többi meg igazából hidegen hagy. Viszont tiszteletben kell tartanom, hogy neki ez éppen annyira fontos mint nekem az úszás.
- Hmm... Igazából nem is tudom. Ezen még sosem gondolkoztam. - válaszoltam elgondolkozva, miközben egész közel mentem hozzá, hogy kezelésbe vehessen végre.
Gyűlölöm ezeket a sebeket, szóval a lehető leghamarabb szeretnék megszabadulni tőlük, akármit is kelljen tennem ennek érdekében.
- Na és neked melyik? Mert neked biztos van legalább egy kedvenced, - néztem rá kíváncsian.
Elég érdekesen indult ez a beszélgetés de mostanra egészen belemelegedtünk. Sőt még azt is meg merem kockáztatni, hogy mind a ketten élvezzük.

outfit ×  44  × Music
Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   ₰ Yesterday at 9:13 pm
Cleo& Leyla


-Nem akartam az orrodra kötni a vitát, de úgy látom, nem tudok kitérni előle. Igen Amberrel veszekedem, de azért mert nincs igaza. Neki mindennél fontosabb az erőszak, de szerintem a táborlakóknak nem kellene csatázniuk egymással, mert így is kevesen vagyunk, és ha elkezdenénk irtani egymást, akkor csak a szörnyek járnának jól. De egy Árészos lánnyal megértetni ezt, olyan mintha halat kérnénk meg, hogy másszon a fára.-meséltem el a lényeget, miközben elkezdtem kezelni a sebesüléseit-És az egész ott kezdődött, hogy nem vettem észre, hogy nem használható a pálya és ő belerohant a nyilamba. Na mindegy! Hagyjuk. Visszakérdeztél a hogy melyik a kedvenc csillagképem, nos ha nem mondod el Artemisznek akkor elárulom-arra számítottam, hogy úgy is megígéri, így hát belekezdtem. Végre egy témakör, ami kicsit jobbá tette a kedvem- A kedvencem Orion. Neki elég sok neve van. Például: Vadász, Kaszás s a többi. De engem igazán az köt le benne, hogy könnyen megtalálható a téli-tavaszi égbolton, és megannyi piramist építettek, úgy mintha visszatükrözné a csillag képét, és...-aztán észre vettem, hogy lehet, nem nagyon köti le Cleo-t amit mondok, így visszább vettem.-Sajnálom, néha képtelen vagyok mértéket tartani. Bár mindenkinek meg van a saját kis hobbija nem kell ráerőltetni másra, hogyha nem akarja-mondtam inkább magamnak, mint Cleonak. -Amit az ember szeret arról órákig képes dumálni. Le merném fogadni, hogy te ódákat tudnál beszélni, a tengerről, vagy a lovakról. Személy szerint a kedvenc fajtám a Fríz.


szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése Online
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Leyla & Cleo - Avagy elsősegélyre lenne szükség...   
 Similar topics
-
» A Kazekage irodája
» Szabad Játék (1)
» Hull a pelyhes fehér hó avagy Gundan karácsonya
» Nariko - Avagy a verebek újra szállnak
» Kazuma (avagy egy zombi élete :P)
Ugrás: