Káosz a káoszban

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Craig Robertson, Heather Blackmage, Szász Dalma, Victoire Delacroix


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Káosz a káoszban

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Káosz a káoszban   ₰ Szomb. Dec. 02, 2017 10:53 pm


Alexander …
Kor: 18
Csoport:  félisten
+ Egyéb adatok amiket megakarsz adni: Alex H. Andersen (egyeztethető, ha nagyon muszáj)

Történet:
Zeusz gyereke vagy, ami szinte azonnal látszik, ha az ember a szemedbe néz. Azonban kicsit sem az átlagosok sorát bővíted, hiszen 11 voltál, mikor eljött a Védelmeződ, hogy beavasson a titkokba, és egy éven belül a táborba vigyen. Pár méteren múlt, a célközelben voltatok, csak át kellett volna lépni a védőpajzsot. Azonban valami szörny a nyomotokba eredt, és nem hagyta, hogy csak úgy eljussatok a védővonalakig. Szörnyű volt a végkimenetel – a Védelmeződ meghalt még ott rögtön, te pedig ugyan életben maradtál, hála erődnek, de nem sértetlenül. Deréktól lebénultál… Nem voltál könnyű helyzetben, azonban ahelyett, hogy feladtad volna, és szépen leépültél volna, inkább foggal-körömmel ragaszkodtál. Mindent másképp kellett megtanulnod, de megtanultad, kisajátítottad, fegyvert alkottál magadból, aki tud halálos is lenni. Nem fényes az életed, de kiharcoltál magadnak egy tekintélyt, és félelmet, talán pont az eszementségeddel. Jól kiismered az embereket, és utána könnyen hatsz rájuk. Ámbár az eszementséget könnyű kiismerni, az őrületet már nem. Ahogy magadat sem, úgy engem sem. Egyik pályán szúrtad ki a szemem majdnem egy késsel – tőrt dobáltunk, melyhez végképp nincs tehetségem. Célzásom borzalmas, te pedig ezen gúnyolódtál. Azonban a félelmet nem sikerült belém plántálnod, mert nem kerültelek el továbbra sem, hanem ahogy egyre inkább tanultam meg a dolgokat, úgy lettem már ellenfél is a számodra. Szélsőséges gondolkodásod magával rántott, megmutattad, hogy a másság nem egyenlő azzal, hogy őrült.
Végül egy nap eltűntél. Kicsit magamra vettem, hogy még csak nem is szóltál. De pár hónap múlva visszadugtad a képed. Elégedett voltál, és ami meglepőbb, jártál. Megböktél, és annyit mondtál: „Halott lennél, ha ez éles lett volna. Lefagytál, tökmag.”
//Többet nem hiszem, hogy megszabnék. Hogy miért tudsz járni, csak annyit kérek, hogy Istenes dolog van benne, de nem több. Hogy milyen a kapcsolatod apáddal, milyen oldalhoz tartozol, milyen volt a múltad, mi volt abban a pár hónapban, ezt rád bízom. A pb, ha lehet maradjon, ha nagyon nem, akkor egyeztethetünk. A név változhat, nem ragaszkodom. Amit ígérek: aktivitást, sok játékot, rengeteg ötletet. Nem tudom, még mi sül ki a barátságukból, bármi lehet. Nagyon várlak! <3 Ha megérkeznél, dobj meg egy pm-mel :3

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: