I. – Amber x Kea

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Craig Robertson, Heather Blackmage, Szász Dalma, Victoire Delacroix, Zeusz


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

I. – Amber x Kea

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: I. – Amber x Kea   ₰ Vas. Dec. 03, 2017 3:15 pm
Amber & Kea

You can't hide, you can't run

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor valamit egyáltalán nem akarsz, aztán mikor megadják az esélyt, hogy a tiéd legyen, hirtelen rögtön olyan, mintha mindig is akartad volna. Illuzió, ami teljesen összezavarja a fejedet, és a testedet is. Pont ilyen volt velem az elmúlt héten. Mikor legyőztem Ambert csak mosolyogtam a helyzetet, és inkább csak a legyőzés érdekel. Aztán elteltek napok és tudatosult bennem, hogy randira megyek vele. Persze ez nem életem első randija, sőt... Viszont elvinni Amber Hill-t randizni, ez egy egészen kiemelkedő cselekedet. Az ember még is csak jobban szereti azt a finomságot, amibe más nem nyúlkál. A tudat, hogy jól tudom, hogy nem igen jár ilyen helyekre...megmozgat.
Megmondta, hogy hová vigyem és én így is terveztem a dolgaimat. Nem hiszem annak a nagyon romantikus alkatnak, de gondolom még is csak lány, szóval valamennyi biztosan kell neki is. Lehet, hogy az erdő tiltott terület, de ez maximum csak papíron igaz. Leterítettem a földre egy nagy plédet és megterítettem rajta. Éjszakai piknik az erdőbe – nem tudom, hogy mikor csináltam utoljára ilyet. A legtöbb lánynál valójában még igazi randira sincsen szükségem. Csak pár titkos csók egy eldugott helyen és már rögtön az enyémek. De Amber más, ő nehezen adja magát. Érte keményen kell dolgozni. Csak hát azok a lábak, na igen, azokért teljes mértékben megéri harcolni.  
Lefekszek a plédre és az eget kezdem el figyelni. A hold erősen világít, amitől a fény viszonyok viszonylag elég jók, de azért hoztam még magammal világítást. Ezek mellett még takarót, ételt és a 12. kabinból egy üveg bort. Dionüszosz gyermekei akármennyire is akarják titkolni, de mindenki tudja – vagy legalább is sejti – az egész táborban, hogy lehet, hogy be van tiltva az alkohol fogyasztás, viszont náluk mindig van egy kis tartalék nehezebb időkre. Nekem pedig megvannak a kapcsolataim ahhoz, hogy egy üveggel szerezzek belőle. Nem hiszem, hogy Amber egy olyan, aki ettől megijedne. Sokkal inkább egy újabb szabály megszegése még inkább feltüzeli. Nekem pedig pont az kell, hogy égjen. Nem egy unalmas lányra van szükségem. Soha se olyanokat választok ki, viszont még egyikük szemében sem láttam ilyen szinten azt a bizonyos lángot.
Elé mehetnék és, akkor együtt sétálhatnánk ide, viszont ez így sokkal rejtelmesebb, sokkal izgalmasabb. Meg hát kinézem belőle, hogy az Arész kabintól vezető úton leüt egy ásóval. Az egész héten egyetlen egyszer mentem oda hozzá, mikor megadtam a helyszín pontos leírását: az erdő déli részén van egy nagyobb rész, ahol nincsenek fák. Meg sem kérdeztem tőle, hogy ismeri e. Most is biztos vagyok benne, hogy pontosan tudja, hogy hol vagyok. Amber sem tartja be gyakran az erdőre vonatkozó szabályt.  Aztán ha máskor összefutottunk, akkor csak a számat elhúzva rámosolyogtam. Furcsa módon nem mondtam senkinek sem a randinkat. Nem mondanám, hogy titokban tartottam, vagy hazudtam vele kapcsolatosan csak egyszerűen magamtól nem beszéltem róla. Pedig általában ha én valakit elhívok, akkor azt hamarosan mindenki megtudja. Kérdezték többen is, hogy mi volt kettőnk között, hiszen azért a szócsatánk és a párviadal híre eljutott elég sok emberhez. Ilyenkor vagy sejtelmesen visszamosolyogtam a kérdezőre, vagy csak legyintettem.
Fogalmam sincsen, hogy hány óra van, vagy hogy mióta várok itt. Kétségem sincsen afelől, hogy el fog jönni. Már csak azért is, mert nem egy olyan félős kislány, aki elszaladna. Meg hát a köztünk lévő vonzalom nem egy irányú, bármennyire is tagadja. Hirtelen felpattanok és elindulok az erdőbe a tábor felé. Nem akarok elmenni. Isten ments. Kinek hagynám ezt a lehetőséget. Egyszerűen inkább csak úgy döntöttem, hogy  még is csak elé megyek. A terítéket ugyan úgy hagyom, és még mielőtt elindulok gyorsan meggyújtom az egyik gyetyát. Nem hiszem hogy most ezzel fogom felgyújtani az erdőt.  Csak pár lépést teszek meg mikor meglátom, hogy közeledik felém. Beállok az egyik fa mögé, majd mikor pont mellettem van, kilépek elzárva az útját.
– Üdv szépség!– Mosolyodok el elégedetten, ahogy ránézek. A héten rájöttem, hogy ez a lány kell nekem. Megfogom szerezni bármi áron. – Csak nem tilosba járunk? Ajjaj. Ebből még baj lesz.
Most is őrjítően néz ki. Sőt! A hold fénye kifejezetten feldobja az egészet.  Mondtam már, hogy imádom a lábait? Meg úgy az egész testét.  – Hoztam pár különlegességet. Remélem szereted a rosét – mutatok a piknik hely felé, ami innen szabad szemmel is látható. Majd kérdés nélkül megfogom a  kezét és elkezdek visszasétálni.

Cause the monster follows you everywhere

704 ◆ elég gyengüsz lett, remélem azért tetszik :3 ◆ credit


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: I. – Amber x Kea   ₰ Kedd Dec. 05, 2017 4:44 pm
Keaden & AmberHülye voltam, egy gyökér… nem, nem egy interkontinentális barom. Hogy a jó életbe jutott eszembe hogy azt találjam mondani neki, ha legyőz, elmegyek vele randizni. Tessék Amber most megnézheted magad, ülsz a kibaszott ágyad kibaszott szélén és hallgatod Gini elfojtott röhögését. Na igen, előle eltitkolni valamit is, esélytelen. Ösztönösen érezzük, ha a másikkal valami nincs rendben, és persze elég kitartó volt hozzá, hogy addig csesztessen, míg töviről hegyire el nem meséltem neki az ominózus reggel történéseit. Azóta röhög megállás nélkül, én pedig hiába nyomtam párnát az arcába, estem neki ököllel, de az istenért se hagyná abba.
Keaden Hancrow… még a nevének kimondása is haragra gerjeszt. Azzal hogy a tiltott erdőt jelöltem meg, hogy adtam neki egy hetet az egészet elfelejteni, csak önnön hiú reményeimet tápláltam. Az utolsó pillanatig hittem benne, hogy lemondja, hogy megfutamodik, hogy kihátrál, hogy… ráesik egy műhold… persze az istenek ilyenkor pont másfele néznek, vagy épp ellenkezőleg élvezettel nézik hogy más idelenn szenved. Amber… Amber… magadnak főzted, hát edd is meg.
Eltolom magam az ágytól, miközben Gini még mindig röhög a szőnyegen fetrengve. Megjutalmazom egy dögölj meg mire visszajövök pillantással. Megfordult már a fejemben, hogy nem megyek el, hogy megvonom a vállam és teszek rá, de egy Arész lány sosem futamodik meg a harc… jamm sosem.
A házunkból kifele szemem végigfuttatom a fegyverarzenálon, olyan nagy a késztetés hogy magammal vigyek valamit. Kard… tőr… lándzsa… ásó. Lemondó sóhaj szakad ki belőlem, ahogy Gini megjelenik az ajtóban elfojtott kuncogással. Oké szoknya van rajtam és akkor mi van? Lány vagyok. Kezemmel kecsesen bemutatok és kilépek.
-Ne várj anya… éjfél előtt nem jövök! – ordítok neki vissza, mire hallom a felszakadó röhögést. Hogy fulladna meg. Egyik lépés a másik után… rohadtul megérdemelnék most 3 pofont, de katonásan! Egy… kettő… egy… kettő…
Haladok a fák között, a hold fehér fénye szinte ragyog hajamon, talán szellemnek is tűnhetnék messziről. Sápadt bőr, fehér haj, mint valami elcseszett horror kezdete, és akkor az összetört szívű szerető lelke átsuhan a sötét erdőn. Bleeeh…
Bemosok Keadennek egyet ahogy elém ugrik. Ez komolyan bolond.
-Senki nem mondta még neked, hogy veszélyes ijesztegetni az erdőben egyedül sétáló lányokat? Mi van ha szörnyekké változnak? – eresztek meg felé egy undok félmosolyt, de a számat véletlen se hagyná el a bocs szó. Magának kereste a bajt. –Jaj… baj lesz? Nagyon megijesztettél… remélem azért megvédesz a csúnya gonosz szörnyektől ha megtámadnak, és leszel olyan lovag hogy a bűnt magadra vállalod, ha egy felügyelő elkap minket?  
Úgy pillant végig rajtam, mintha máris az övé lennék, mintha megvett volna. Még is csak kellett volna az az ásó.
-És én még azt hittem, hogy rendes fiú vagy, aztán kiderül hogy Zeus fia éjjel az erődben találkozgat lányokkal és még piál is, a tiltás ellenére. Hova süllyed ez a világ? Mi lesz a következő Keaden? – a francnak kérdezek ilyeneket, ha nem akarom tudni a választ? Keze belesimul a tenyerembe, és maga után kezd húzni a mutatott irányba.
-Kicsit gyors az iram.
Meg akarom ölni, kitekerni a nyakát, kikötözni az egyik fához és felgyújtani. Megőrit a tudat, hogy nem ellenkezhetek vele, hogy tűrnöm kell a hülyeségeit. Erdei randi… miből gondoltam, hogy nem jön el? Ekkora ökörséget. Aztán megpillantom a gyertya lángját, a plédet és a kajákat.
-Nem gondolod hogy egy kicsit túlzásokba estél? Vagy te mindig így csinálod? Erre gerjednek a lányok? Gyertya fényes vacsi a csillagok alatt? Remélem nem kezdesz el bókolni… - fintorodom el. Persze ilyenkor pont nem jár erre egy Kiméra, vagy egy Troll, egy zombi is megtenné, légyszi… valaki…

Ha nem akarsz veszíteni,
eszedbe se jusson fogadni!
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: I. – Amber x Kea   ₰ Csüt. Dec. 07, 2017 11:51 am
Amber & Kea

You can't hide, you can't run

Volt már egy-két randim. Komolyabban és komolytalanok is. De akármit is akarok a lánytól egy randinál mindig odateszem magamat 100%-osan. Vagy semmi, vagy minden. Meg hát én soha se hajtok rá egy olyan lányra, akire azt mondanám, hogy "Majd a randin kiderül, hogy van e vonzalom köztünk", mert vonzalom nélkül nekem semmi az egész.  Ha nincsen köztünk kémia szexuális módon, akkor nekem a lelki dolog nem elég. Tudom ez nem hangzik túl szépen, de ez vagyok. Így kell elfogadni.  
Viszont annyi randi után most még is kicsit más érzésem van. Talán amiatt, hogy az eddigi lányok közül egyiknek sem volt ilyen személyisége, mint Ambernek, vagy mert valójában nem akartam ráhajtani. Teljese spontán jött az érzés, hogy nekem kell ez a lány. Nem terveztem, de még is, ahogy esélyem lett rá mindent megtettem, hogy meglegyen a randi.  
– Huuuuh – gúnyosan rázom a fejemet és közben forgatom a szememet. – Akkor  legalább találkozhatnék egy ilyen csinos szörnnyel – nézek le a szoknyájára egy enyhe mosollyal az arcomon. Szerintem még soha se láttam szoknyában. Amber Hill...szoknyában...erre emlékezni fogok egy ideig. És milyen jól áll rajta! – Kicsilány, ha egy felügyelő erre jön, akkor olyanokat fog látni, hogy inkább megfordul és nem zavar minket tovább.
Tudom, hogy a szó használatommal ki fogom akasztani, de túlságosan élvezem mikor bosszúsan néz rám. Akkor olyan, mint egy vadmacska.
– Tudom-tudom, szörnyű ember vagyok. Egyszerűen borzasztó – mosolyogok rá okvetlenül. Nem azért teszem, mert ezzel akarom elcsábítani – pedig általában a társainál beválik a módszer az eddigiek alapján–, egyszerűen csak ilyen a hangulatom. Spontán csinálom, mint ahogy ez az egész is kialakult. Talán ezért érzem másnak ezt az egészet? Mert nem érzem azt, hogy biztosan én irányítok mindent, ami itt történni mi...? – Hát. Fogalmam sincsen. Csak tudod ezek a gyönyörű lányok. A gyengéim. Nem tudom visszafogni magamat mikor eggyel az erdőben kötök ki. Akkor mindig ... érdekes dolgok történnek.
Nézek a szemébe és még mindig mosolygok. De nem csak a szám, hanem a szemeim is. Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre. De Zeuszra! Miért örülök annyira? Hiszen nem meglepő, hogy eljött a randira. Még is csak Kea Hancrowhoz van szerencséje. Minden lány eljön, ha hívom.
Határozottnak kell lenned, anyám gyakran mondja nekem. Nem csak azért, mert Zeusz fia vagyok, hanem, mert ebben a zavaros világban csak akkor vesznek komolyan, ha határozott vagy. Senki se foglalkozik egy olyannal, aki nem tudja, hogy mit akar. Ha így viselkedsz, akkor megkapod, amit akarsz. Még a hőn áhított lány is. Melyik csajnak nem jön be a férfias céltudatosság? Egyikük sem akar maga mellé egy papírkutyát.
Meg hát azért is fogtam meg ilyen gyorsan a kezét és indultam el vele a piknik helyszínhez, mert így nincsen ideje meggondolni magát. Nem mintha azt hinném, hogy meggondolná magát. Érzem rajta, hogy ő se annyira passzív a helyzetben. Csak még kéreti magát  a lányka.
– Nem szeretem lassún a dolgokat – nézek rá miközben kicsit megrántom a vállamat.
Mikor megérkezünk a földre terített plédhez elengedem a kezét és rögtön az arcát kezdem egy figyelni. Nem izgulok a véleménye miatt. Soha izgulok. Most se... – Túlzás nincsen, ha valaki el akarja érni a célját. Mindent be kell vetni a győzelemért. És fogalmam sincsen, hogy a lányoknak be jön e. Nem csináltam még senkivel sem ilyet. Gondoltam veled legyen különlegesebb. Nem hittem, hogy arra a szintre vágysz, mint amit Dité lányainak nyújtok – közelebb lépek hozzá egy kicsit, de még mindig van köztünk távolság. – Ha elkezdek majd bókolni, akkor hidd el, hogy fel fog tűnni.
Ellépek tőle, majd a plédre mutatok – Inkább üljünk le, szerintem te sem  szeretnél egész éjjel itt állni.
Lehuppanok a plédre és az egyik lábamat kinyújtom, majd a másik a térdemnél felhúzom, bőven van még hely mellettem – Nyugi, nem harapok.  – Nem figyelem tovább, majd ha rájön, hogy annyira nem vagyok szörnyű, mint ahogy gondolja, akkor leül mellém. A kezemmel a kosárba kutatok a borért. A kezembe veszem és megnézem a címkét. Jó minőségűnek tűnik. De nem is várok el mást Dionüszosz gyermekeitől. Elég vicces lenne, ha pont ők innának pár filléres alkoholt. A dugóhúzóval elkezdem megpróbálni  kinyitni, de nem igazán megy. Megváltoztatom a fogást rajta és újra próbálom. De még mindig semmi. Hogy eltereljem a figyelmet – mert biztos vagyok benne, hogy magában már rajtam nevet – felnézek rá és felteszek neki egy kérdést – Na és mond csak Amber Hill...Honnan jöttél?
Valahogy legbelül érzem, hogy nála a sima bókolás tényleg nem fog működni. Sokkal hagyományosabb, de még is sokkal extrémebb randira van itt szükség.


Cause the monster follows you everywhere

749 ◆ kellemes olvasást  credit


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: I. – Amber x Kea   ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 6:22 pm
Keaden & AmberAz igazi nagy baj ott kezdődik el egy kapcsolatban, ha elkezdem élvezni. Az öklöm az arcába vágódik, még ha gyengédebben is mint szerettem volna, de hosszú még a randi, lesz időm egyéb zúzódásokra is. Ha azt is ilyen könnyedén viseli, még a végén kényszeríteni se kell arra, hogy eltöltsek egy éjjelt a veszélyes és sötét erdőben vele, aki mellesleg a hátam közepére nem kell, aki az ellenségem, aki egy beképzelt pöcs, némi szerencsével, aminek persze épp most készülök meginni a levét. Szóval, aki nem ismerné bemutatnám Keaden Hancrow-ot, a kék csapat hadurát, aki egy önjelölt seggfej, a lányok mítikus egyszarvúja, mordor szeme és persze Atilla kardja. Mindig mindent tud, lát, tapasztal, és megnyer. Akadnak azonban kivételek. Luke nem vagyok a babád!
-Már megint mustrálsz… igazán imponáló hogy legelteted rajtam a szemed, de nem gondolod ,hogy ebből az jön le, hogy csak egy darab hús vagyok a piacon? – rettentően idegesít, hogy ő más, rohadtul más, hogy van egyáltalán pofája hozzám szólni, hogy elrángat randizni, én meg bólogatok, mert a vereséget is felemelt fővel kell viselni. – Ahh vagy engem is betennél a csodás trófea gyűjteményedbe? Sütve vagy nyersen óhajtaná az úr? – öltöm ki a nyelvem és végig nyalom felső ajkam, majd a mozdulat befejeztével az alsóba harapok és én is végig gusztálom.  Meg se rándul arcom szavaira, de belül épp porrá égek a dühtől. Van pofája az arcomba ilyeneket mondani, olyanokat fog látni? Most már tényleg felfogom, hogy ez a ficsúr azt képzeli bárkit megkaphat, nem nem jó, mindenkit megkap, és nincs feltételes mód.
-Ahhh a lányok mindennek az oka, szóval a felelősségvállalás sem megy neked. Jó tudni, hogy most is az egyik, hogy ide gyere, pedig maradhattál volna a kényelmes, puha ágyikódban, számolva a bárányokat. Vagy te a megjárt barlangokat szoktad? – felbassza az agyam, minden egyes megjegyzésével, megszólalásával, megmozdulásával. A legjobb az lenne, ha kipeckelném valami szadomazo cuccal a száját és kikötözném egy fához, egymagam is csodásan el tudnék vele beszélgetni, bőven elég lenne, ha hümmög. Még hogy túl nagyok az igényeim. Kellett volna az az ásó.
Akarva meg akaratlanul is, de felszalad a szemöldököm, még azt kezdem gondolni, hogy ez a dolog… hogy ezt... neeeem az nem lehet… Keaden Hancrow ezt a randi dolgot véresen komolyan gondolta. Az istenek óvják meg a világot.
-És mondd csak Pocok – kedvesség a köbön – mégis mi lenne az a magasztos cél amit el akarsz érni? Amiért mindent bevetsz? –a plédre pillantok – A Dité lányokat nem viszed éjjel piknikezni? Csak gerincre vágod az egyik fa tövében? – keresztbe fonom a karjaimat magam előtt – Legyen velem különlegesebb… vagy volt annyi eszed hogy nem hitted, hagyom magam letapizni, és máris kéjesen nyögve fekszem alád ahogy a kis exed csinálta? Mesélj csak Keaden melyik lányt kábítod mostanság a hülyeségeiddel? – még mindig nem fogadom el hogy most tényleg engem szemelt ki, hogy tőlem akar valamit, persze tény hogy az Arész lányok az elérhetetlen vágyálmok kategória, még Hadész csodás egoista kislánya is előbb veti magát bárki lábai elé, mint hogy mi őszintén mosolyogjunk egy fiúra. Talán nem is tudunk olyat, legalábbis Phil szerint inkább vicsorgunk, és azt tervezzük, miképp tépjük ki a nyelvét a torkán át és kössünk rá csokornyakkendőt. Micsoda negatív hozzáállás.
-Epekedve várom a bókjaid…- gúnyolódom reflexből. Nézem, ahogy leül, de valahogy nem akaródzik követni. –Pedig megpróbálhatnád, örömmel verném ki a fogaid. – morgok a vicceskedésére, és figyelem ahogy előhúzza a bort. A címkéjéről megismerem, és kishíján felröhögök, úgyhogy inkább egy pillanatra elnézek oldalra mintha csak neszt hallottam volna, hogy eltereljem a gondolataim, majd újra visszafordulok és meggyőződöm róla, hogy a címkén tényleg szerepel egy vörössel írt A betű. Csak a kedvemért nyomtatták és persze, hogy ne legyen feltűnő úgy álcáztuk mintha csak a készítő a már filmből és könyvből is jól ismert boszorkány pecsétet akarta volna szimbolizálni, a skarlát betűt.
Állok és ajkam először csak félmosolyra húzom, majd már a fejemet is körbe érné, ha nem lenne fülem. Percek kérdése és el fogom érni az állapotot amikor már képtelen leszek visszatartani a röhögést, persze nem az ő hibája, nem még véletlenül sem. Sejteni nem sejtettem, hogy mire készül, de pont ő volt aki papolt a stratégiáról, hogy megelőzni a másikat, hogy nem mindig erővel menni neki a feladatnak. Hát én elsétáltam Mr. D. fattyaihoz és tettem egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Mért ne akarná valaki megúszni a zászlófoglalót törött borda nélkül? Kétesélyes volt a játék, de bejött. Keaden most azzal az üveg borral küzd, aminek a dugóját pillanatragasztóval kenték be a kedvemért.
Szenved vele, én meg fojtott röhögéssel ülök le a pléd szélére, kellő távolságra, hogy félreérthetetlen jeleket ne küldhessek. Nincs tapi, nincs bújás, nem fázom és nem félek köszi.
-New York – felek röviden, bár első pöccre az Arész házat nyögtem volna be, de ha tényleg komolyan gondolja ezt a marhaságot még megbántom szegény érzelmi világát. Oké ez most fura volt, tényleg érdekel a lelki világa? Hmm… nem! – Lehet nem ártott volna több erőléti edzést csinálnod… - billentem oldalra a fejem és mosolygok rá édesen – segítsek? –ego nullázási haditerv kezdetét vette.


Ha nem akarsz veszíteni,
eszedbe se jusson fogadni!
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: I. – Amber x Kea   ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 1:27 am
Amber & Kea

You can't hide, you can't run

Én Amber Hillel randizok. Rendben...Ezt gondolom sokan nem igazán tudják hová rakni. Még valójában én sem. Nagyon kevesen tudnak erről a kis találkáról, de holnap mindenki erről fog beszélni, tudom. Zeuszra! Hogy én mit fogok kapni...Annyira zavaros ez a randi. Nem tudom az egészet sehová se rakni. Még magát Ambertet sem, és az érzéseimet, gondolataimat sem az egésszel kapcsolatosan. Folyamatosan cikázok a különböző válaszok között, amik közül az egyik talán jó a "Miért is csinálom én ezt?" kérdésre. Pedig valójában erre nincsen normális felelet. Maximum annyi, hogy 17 éves vagyok és fiú. Valójában ezzel mindent meg is magyaráztam.
– A mondatod alapján nem igazán. Az első helyre azt tetted, hogy tetszik és csak utána kezdtél el kakaskodni – felelem fülig élő mosollyal. Nagyon szórakozató lesz, úgy érzem. A maga egyediségével úgy érzem nagyon nehezem fogom elfelejteni a találkozót. – Amúgy meg eléggé félreismersz, ha azt hiszed, hogy csak azért nézlek így, mert  holmi hús cafatnak tartalak. Az fel sem merül benned, hogy , azért, mert tényleg meg vagyok lepődve?
Valójában még saját magamon is meglepődök. Persze elég sok lányt szoktam figyelni messzebbről vagy közelebbről. De hogy Amber Hill  váltson belőle ki ilyet. Zeuszra! Mi történt ezzel a világgal? Hová raktam a józan eszemet? Miért azt a lány akarom megszerezni, aki élve fel akar falni? Talán ez a bűnös alma számomra? Azt hittem abba már párszor beleharaptam életem során.
– Te már ott jársz, hogy a barátnőm vagy? Azta! Nem gondoltam volna, hogy ilyenekről fantáziálsz – nem hagyom abba  a vigyorgást. Talán egész este ebben a pozícióban fog maradni a szám. De hát ha ennyire élvezem a düh kitöréseit? Olyan vicces. Olyan tőle, mint mikor a macskám bevadul.  – Amúgy pedig bien cuit.
Figyelem, hogy mit csinál a nyelvével és akaratlanul is csak arra figyelek a szemeimmel. De semmi piszkos fantázia!
A támadására felhúzom a szemöldökömet. Vajon a randi is ilyen lesz? Vajon Amber tisztába van vele, hogy ez egy randi és nem egy újabb szócsata? Persze elég fura lenne, ha jópofizna velem. De én ezt a stílust azért nem akarom megtartani kettőnk között. Nem fogok kakaskodni vele ma éjjel. Van elég bajom, nem fogok még gyerekesen is viselkedni egy ilyen nehezen kiérdemelt  randin. Rendezem az arcvonásaimat, majd neki kezdek – Először is hadd gratuláljak a barlangos poénhoz. Ezen belül nagyon nevettem – kedvesen rámosolygok, nem vigyorogva, inkább csak egy halvány félmosollyal – Felelősségvállalás? Minden esetben teljes felelősséget vállalok. De ne felejtsük el, hogy ők jöttek velem. Az összes tudta, hogy mi vár rá. De minek maradtam volna ki ebből a csodálatos élményből ma este? Egy okot adj.
Van egy sejtésem, hogy 101 okot képes felsorolni a maga részéről, de én azt vallom, hogy ha már itt volt az esély előttem, akkor azt meg kellett ragadni és el kellett jönni. Ki tudja mikor lesz ilyesmire megint lehetőségem.
A nevemet még mindig imádom. Lehet, hogy másnak bántó lenne, de valami furcsa okból fogva nekem tetszik.
– Ha már te is becézgetsz, akkor kedves Csuporka. – Kifogok akadni, ha nem tudja rögtön, hogy ki Csuporka – A válaszom az, hogy a célomat nem osztom meg, mert az egy orbitálisan nagy hiba lenne. Viszont annyit elárulhatok, hogy mindenkiért annyit teszek meg, amennyit én úgy érzem, hogy megérdemel – hajolok közelebb hozzá, de még így is óriási a tér közöttünk.  –  Pont azért akarok különlegesebbet, mert tudom, hogy te más vagy. És ez nem csak egy olcsó szöveg, amit minden pasi bedob az akasztani való lánynál. Tisztába vagyok vele, hogy nálad valami sokkal nagyobbra van szükség. Szóval, igen, volt annyi eszem, és ne mond azt, hogy nem tetszik, hogy mást nyújtok neked. De ha akarod egy fához is oda állhatunk, és csak a szoknyádat kell felhajtani. – A testbeszéde szerint jelenleg még elzárkózik, de nem maradhat örökké ebben az állapotban. – Nézz a tükörbe és megkapod a választ.
Minek tereljem a szót? Ha kimondom, akkor az nem fog ártani ebben a szituációban. Kimondom és kész. Ennyi. Nem egy olyan dolog, amitől félni kéne.
A beszólására hangosan felnevetek – Hát azt nem szeretném. Elég sok ember szerint nagyon szép a mosolyom – nézek fel rá már a pléden ülve. Ott lent egy ideig még várom, hogy mellém üljön, majd meghúzom  a vállamat – Ha ilyen félős vagy, akkor hát nem kell ide ülnöd.
Amber Hill-t cukkolni a bátorsággal kapcsolatosan egy randin: egyszerre életem egyik legjobb és legrosszabb ötlete.
Tovább szenvedek a borral és próbálom az összes erőmet – ami nem kevés – bevetni, de semmi. Mintha betonból lenni. Se be, se ki. Milyen dugó ez? Fél szemmel látom, ahogy végül még is csak leül. Igaz jó messze tőlem, de azért még is csak egy kisebb győzelemnek könyvelem el. Ilyen kicsikből lehet megnyerni a háborút.
– Oh, szóval a szomszédból jöttél, a Nagy Almából – felelem és még mindig ezzel az istenverte borral szenvedek. Lehet, hogy ma nem lesz bor ivás itt. Pedig azt nagyon sajnálnám. Vagy valahogy letöröm a száját... Fogalmam sincsen, de ez most nagyon idegesít – Giants vagy Jets? – A kérdés ami alapján el nem tudják az emberek képzelni, hogy mennyi mindent meg lehet tudni. Amberrel kapcsolatosan pedig azt érzem, hogy ő képes is reagálni rá.  – Igen, annak nagyon örülnék – nézek  rá és a hangomban nincsen égvilágon semmilyen hátsó szándék. Talán az övében volt de nem igazán foglalkozok vele.  Nyújtom a boros üveget reménykedve, hogy talán ő sikerrel fog járni. Nem most itt ebben a pillanatba fogok elkezdeni menősködni előtte, hogy biza nekem ez egyedül is megy.  Mert ez egy randi, amit én kivételes módon komolyan is gondolok.  – Köszönöm.


Cause the monster follows you everywhere

920 ◆ késői órákban kedvet kaptam a reagoláshoz ◆ creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: I. – Amber x Kea   
 Similar topics
-
» Amber & Tyrell
Ugrás: