A "tökéletes" lány

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

A "tökéletes" lány

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: A "tökéletes" lány   ₰ Vas. Dec. 03, 2017 11:38 pm


Juliya Akármicsoda
Kor: 19 éves
Csoport: Félvér
Kabin: Athéné (vagy tőlem bármi Zeuszon kivül)
Pb: Claire Holt (vagy bárkiii xD)

Történet:
Az évek jöttek, mentek, elmaradtál
Emlékeimből lassan, elfakult
Arcképed a szívemben, elmosódott
A vállaidnak íve, elsuhant
A hangod és én nem mentem utánad
Az élet egyre mélyebb erdejében.
Ma már nyugodtan ejtem a neved ki,
Ma már nem reszketek tekintetedre,
Ma már tudom, hogy egy voltál a sokból,
Hogy ifjúság bolondság, ó de mégis
Ne hidd szívem, hogy ez hiába volt
És hogy egészen elmúlt, ó ne hidd!
Mert benne élsz te minden félrecsúszott
Nyakkendőmben és elvétett szavamban
És minden eltévesztett köszönésben
És minden összetépett levelemben
És egész elhibázott életemben
Élsz és uralkodol örökkön, AmenA tökéletes lány vagy számomra, egy tökéletes világban . De olyan világ nem létezik, amely tökéletes. csak az illúzióként. Szóval te is csak egy illúzió vagy. Egy árny a múltból, amit magam után húzok már egy ideje. Egy árny, akitől szabadulni szeretnék, de nem megy.
15 éves voltam akkor, te 17. Elvetted a szüzességemet. Mai napig emlékszem minden pillanatára. Az első barátnőm voltál, akivel nem csak egymás kezét fogtuk. Önfejű kis 15 éves fejjel neki mentem az akkori csapatkapitányomnak és legyőztem. Ezzel pedig meghívót kaptam a menő nagyok csoportjába. Alig egy pillanat telt el és már rögtön a te társaságoddal járkáltam. Nem hazudok: nagyon élveztem. Minden 15 éves gyerek élvezné. Aztán egy közös tábortüzes este után neki álltunk üvegezni, akkor csattan el az első csók köztünk. Majd hamarosan már egy pár voltunk. Fogalmam sincsen, hogy miért jöttél össze velem. Talán az izgatott fel, hogy mennyire tudatlan voltam? Hogy uralkodhattál rajtam? Nem mondanám, hogy rendes párkapcsolat volt, de én akkor ezt nem vettem észre. A rózsaszín felhő teljesen beborította a fejemet, mert szerelmes voltam beléd...Vagyis akkor azt hittem, most már nem tudom mit válaszolnék. Te tanítottál meg a szerelem és az erotika művészetére. Egy álomkép voltál számomra: erős, okos, határozott. De pont ezek miatt nem figyeltem az érem másik oldalára.  Egy egész nyarat együtt voltunk, majd a végén úgy váltunk el, hogy évközben tartani fogjuk a kapcsolatot. Egy ideig tartottuk is, sőt egyszer volt is olyan hogy elvonatoztam St.Louis-ba, ahol akkor laktál.
Aztán a levelek kezdtek egyre ritkábban jönni és egyre zavarosabb dolgokat írtál le. Végül a levelezés megszűnt és hamarosan megtudtam egy másik félvértől, hogy ott hagytad a családodat és elindultál bejárni a világot. Akkor hallottam utoljára rólad.
Már nem vagyok beléd szerelmes. Kinőttem az ilyen álom képekből. Viszont van egy erős sejtésem, hogy közöd van hozzá, hogy miért váltom ilyen gyakran a lányokat. Nem olyanokra gondolj, hogy téged próbállak pótolni velük. Zeuszra, dehogy!  Egyszerűen csak a tudat, hogy köszönés nélkül leléptél... arra ösztönzött később, hogy rövid kapcsolatokat építsek ki.
Túlléptem rajtad még akkor is, ha nagyon nehéz volt. Aztán legutóbb beültem mitológiai ismeretek órára és megláttalak téged. Visszatértél a táborba. Hosszú pillanatig néztük egymást feszülten, majd felpattantam és ott hagytam az órát. Azóta próbállak kerülni, pedig kéne beszélnünk. Nekem nincsen szükségem a bocsánatodra, már rég túl vagyok azon a részen, nekem csak egy okra van szükségem.

//Nagyon várlak *-* Pb és név ügyben lehet változtatni, csak írd meg az ötleteidet. Nem tervezek romantikus szálat közöttük, sokkal inkább egy drámai-beszélgetős dolog lenne. Ezeken kivül a karakter sorsát úgy irányítod ahogy csak akarod. Nem tudom, hogy mi történt vele míg kalandozni volt, szóval ezt is te döntöd el. Sőt tőlem még a karinak lehet saját szerelmi szála is, engem még az se zavarna. És a Hadész-Zeusz kérdésben sem szabok meg semmit. Csak GYERE gyorsan   //

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: