Ügyeletes s*ggfej

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Ügyeletes s*ggfej

Vendég
Vendég
Anonymous
Témanyitás₰ Tárgy: Ügyeletes s*ggfej   ₰ Hétf. Dec. 04, 2017 5:26 pm


RÁD BÍZVA
Kor: 18-9
Csoport: félvérek (Hadész)
+ Egyéb: PB ügyben egyeztessünk

Történet:
" Lejjebb véve a hangerőt folytatják a beszélgetést, már kulturált közegben, élvezve a tábortűz melegét az arcukban és az éjszaka hűvösét a hátukon, mikor is mögöttük ismét megszólal egy hang, ezúttal mélyebb mint az, akinek betört orral már csak Goofy szinkronhangra  telik két tábortűzzel odébb.
- Remélem jól szórakoztatok. - Berrel egyszerre fordulnak meg s a látványra kérdőn vonják fel a szemöldöküket, nem kevés tettrekészséggel a szemükben. Hisz a hang gazdája épp úgy néz ki, mint Törött orr kapitány, csak épp pár évvel idősebb.
- Valami probléma van? - szólal meg Gin először, míg húga mellette ádázul vigyorodik el. Ha balhét akar ma este valaki, hát legyen, ők állnak elébe! - Netán gond, hogy így elintéztük Goofyt? - biccenti a fejét az említett felé a vörös, és az ő arcára is Beerével hasonlatos vigyor ül ki.
- Csupán jobb ha tudjátok, hogy nem minden Hadész félvér ennyire gyenge és ostoba... - lép közelebb, amitől a tábortűz mellett lévő ét lány láthatóan nem rezel be. - Lehet, hogy Arész az apátok, de ez itt mit sem ér. - sátáni vigyorra húzódnak az ajkai, miközben enyhén meggörnyed zsebre dugott kézzel, hogy lehalkítva is hallják a hangját. - Ne a Hadész házat akarjátok kiszemelni magatoknak, mert bele fog törni a bicskátok. Habár...apátok is midig reménytelen, vesztett küzdelmekbe megy bele...mit is vártam a lányaitól... - nevetése akár az éjszaka, sötét, és tele van fenyegetéssel.
- Mhm. Ez kihívás akart lenni? - néz Amber Ginire.
- Mert akkor elfogadjuk, seggfej! - fejezi be a mondatot az idősebb, mélyen a sötét tekintetbe fúrva a pillantását. "


Nos, a kapcsolatunk így indult.az öcsédet, a vér szerinti öcsédet vertük péppé az első heti zászlófoglalónk után. De ugye nincs harag? Ja! Hát persze hogy nincs, te is épp úgy utálod ahogy mi már akkor. De minket sem kedvelsz, különösképp engem. Minden órára együtt osztottak be minket, legfőképp párba amikor kiderült, harci tudásban a húgommal messze a korcsoportunk felett járunk. Nem tudod a fejedbe vésni, hogy két lány lehet annyira ádáz, és vérszomjas a harcban mint egy férfi. Kicsit soviniszta vagy szívem nem? A te lelked nem esett messze apádétól, épp olyan kegyetlen és magabiztos tudsz lenni mint ő. Uralod az életed, uralsz másokat. De minket nem tudsz ugye? Böki a csőröd, sérti a büszkeséged de...valami más is ott van ugye? Észrevettem, nem vagyok vak, hisz minden nap veled edzettem! Imádod a kihívásokat, s nem félsz semmitől. Rendíthetetlen vagy, és nem rejted véka alá a véleményed.
Büszkén hirdeted, hogy apád pártján állsz ebben az elrablós dologban, és nem vagy rest az orrom alá dörgölni, hogy apám bizony eltűnt, és ha a hadisten nem tud valahonnan megszökni, lehet, hogy bizony halott. Dögölj meg!
Lassan véget ér a kiképzésed, ennek okán máris jelentkeztél önkéntes felügyelőnek, hogy igazgathasd a kicsiket, vigyázz és óvd a tábori rendet. No meg persze a nyomunkban járj, és a tanárok elé rángass, ha valami szabályt szegünk. Élvezed, de kérlek...mi is. Nem félek tőled, a zászlófoglalón is boldogan csapok össze veled, a csapatfelosztások ellenére, vagy éppen pont azért.
Ha végzel mi lesz? Tovább folyik majd a dolog? Tovább próbálsz rajtam fogást találni? Vagy végre belátod felnőtt fejjel, hogy lehet egy csaj épp olyan kemény, mint te?

//Nem szabnék meg több mindent, jellemet is csak annyit ami ebből lejön. Riválisok vagyunk, de valami több is van. Utállak, te is utálsz s ez nem fog változni csupán...nos szeretném ha a távoli jövőben amolyan "ha megölnek én akarok az lenni, senki más" barátság alakuljon ki köztük. Nyíltan megyünk egymásnak, de ha valaki más az egyikünk életére tör, segítsük egymást. Hisz...lehet egy oldalra állunk végül... Ezen felül. lesz-e szerelme, kiskutyája, a nevemre bankszámlája, teljesen rád bízom.//

Ugrás: