Ivis

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Ivis

Mitikus lény
Ivis
Témanyitás₰ Tárgy: Ivis   ₰ Szer. Dec. 06, 2017 8:55 amIvisBecenév : senki sem szokta becézni, ha egyszer valaki mégis erre vetemedne, majd frissítem ezt a sort
Születési időpont, helyszín : 1929., Long Island, a Tábort körülölelő erdő
Foglalkozás : általában az erdőben sétálgat, élvezi a természet szépségeit, de olykor, ha szükség van rá, szívesen segíti a Tábor működését
Csoport : mitikus lények (Hamadrüasz - vörös juhar)
Kabin : nincs! a fája mellett lakik, minden éjszaka ott tér nyugovóra
Oldal : semleges
Képességek : a lába nyomán, ha úgy tartja kedve, apró növények nőnek ki a földből, azonban ezek még kifejletlenek; képes mozgásba hozni a saját fájához tartozó ágakat; az érintésével serkenteni tudja a növények növekedését
Pb : Lee Jieun (IU)Halkan, dudorászva válok eggyé a természettel - a lelkemben dúló szélvihar ugyanis lágy szellővé csendesül, ahogy a hátam hozzásimul a vörös juhar ismerősen sima kérgéhez.
A délutáni napfény vakító, így hát lehunyom a szemeit, jóllehet a sötétség még így sem szippant magába. Sötét narancs és élénk citrom színekben tündököl a világ.
Egy keserű grimasszal gondolok vissza azokra az időkre, amikor a kontinensek ténylegesen lángban égtek, amikor a szemeim előtt pattogzó fények éltek, a világ pedig meghasonlott. Milliók vesztek oda egy olyan elképzelést követve, amivel talán egyet sem értettek; azt hitték semlegesnek maradni nem opció, azt hitték, azzal, hogy nem választanak, a halált választják.
Az alsó ajkamba harapva simítok végig a talpaim alatt hajladozó virágokon, végtelen gyengédséggel és alázattal, ahogy azt bármely másik, erdei nimfa tenné.
- A világ már megannyi szörnyűséget túlélt, most is rendben lesz, igaz? - kérdezem fennhangon, a levegőbe kiáltva minden aggályomat, holott tisztában vagyok vele, hogy teljesen feleslegesen ijesztem el a környező fákon megpihenő állatokat. A legtöbb diák sosem csatangol el ilyen messzire a Tábor területétől.
Az életemet szimbolizáló vörös juhar ugyanis az erdő legmélyén található, ahol tucatnyi másik társával együtt szokta pirosra színezni az őszi tájat, gyönyörű, ötkaréjú leveleivel. Ez az évszak a kedvencem valamennyi közül; épp annyira hűvös, hogy megnyugtassa a felhevült lelket, és pont annyira fényes, hogy ne félj a küszöbön álló, zord sötétségtől, amivel a tél riogat.
- Nem mindegy az neked?
A testem összerezzen a váratlan hang hallatán, jóllehet az idegen kérdése az általa választott szavak ellenére sem durva. Inkább olyan, akár az ősz. Fáradt és szomorkás.
Lustán fordulok a félvér felé, a szemeim mégis életre kelnek, amikor a tekintetem megállapodik a szomszédos fánál üldögélő alakján. Fakó, már-már menta színű tincsei kócosan hullanak a homlokába, ahogy enyhén előre dőlve, a jobb tenyerére támasztja az állát. Vékony, rózsaszín ajkai keskeny vonallá préselődve olvadnak a bőrébe, ami fehér, akárcsak a margaréta szirmai, vagy a szűz hó a novemberi éjszakákon.
A vonásaiban megpihenő melankóliával olyan, akár egy szobor, amit a készítője a természetre gondolva készített.
- Nem - válaszolom végül, amikor az egyik szomszédos fán élő mókus lépteinek hangja visszarángat a jelenbe.
A véleményem hosszú csönd követi, a szótlanság mégsem nyugtalanít. Ez az a fajta némaság, amiből erőt merít az ember, ami olyan, mint a természet maga, ami sosem teljesen néma, hála a körülöttünk lézengő állatoknak. Így hát, meg sem próbálom darabjaira törni. Hagyom, hogy kiteljesedjen és magába szippantson.
Mire észreveszem, teljesen besötétedik, a fiú mégsem tűnik el, egyhelyben marad. A tekintete a tájat fürkészi, az eget. Csupán akkor néz rám, amikor egy mély lélegzetvételt követően megadja magát az éhségnek, és fejet hajtva a korgó gyomrának, visszasétálna a Táborba.
Összevont szemöldökkel és kissé elnyílt ajkakkal figyelem, ahogy eggyé válik az erdő fáival.


Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
Keaden Hancrow
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Ivis   ₰ Szer. Dec. 06, 2017 11:57 am

Elfogadva
Hali  
Jó gyorsan kész lettél *-* Meg is lepődtem, hogy már az ET-det kell néznem. Gratula hozzá :3

1. nagyon csípem a nevedet. Szép is, meg illik is egy nimfához. Valahogy titeket nem tudlak elképzelni például Jennifernek, vagy valami hasonló névvel.
2. A történetes rész nagyon jóra sikerült, gratula hozzá. Csak faltam a sorokat, teljesen beleképzeltem magamat a szituációba. Nagyon szépen fogalmazol és kicsit haragszom is, hogy ilyen hamar vége lett Sad Ja és van egy tippem, hogy ki a fiú a történetedben. Majd kiderül, hogy igazam van e...
3.Annyi hiba van benne, hogy az oldalon jelenleg nem ősz van, hanem nyár –  mert a tábor csak nyáron üzemel Very Happy Igaz itt az ET-ben ez lényegtelen, de  majd a játéktéren fontos.

Ha bármi kérdésed van bármikor megdobhatsz nyugodtan egy pm-mel, próbálok mindig gyorsan válaszolni. Foglald be az avatárodat, és menj játszani :3 Én addig adok neked 5 drachmát és beraklak egy csopiba. Zászlófoglaló dobásnál a kékekhez kerültél. Ezzel az ET-vel már  dobhatsz is.

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: