Damian Park

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Damian Park

Déméter
Félvér
avatar
Déméter Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Damian Park   ₰ Szer. Dec. 06, 2017 11:56 amDamian Park

Becenév : Day, Dame, Dam, Ian, hallgat mindenre, de ha a hajával kapcsolatosan teszel megjegyzést, rájön, milyen növényre vagy allergiás és a kabinod mellé ülteti
Születési időpont, helyszín : 1996. október 13.
Foglalkozás : 19 éves kora óta a táborban felügyelőként tölti az idejét, egyébként ha otthon van, az édesapja virágboltjában dolgozik kisegítőként
Csoport : félisten
Isteni szülő : Démétér
Kabin : Démétér-kabin
Oldal : semleges
Képességek : ugyanaz, mint minden Démétér-gyermeknek
Pb : Min Yoongi (Suga)

Keserűbb, mint a feketekávé a csészédben. Hűvösebb, mint a sírkő téli éjszakán. Nem az a fajta srác, akivel barátkozni akarnál. Nem mizantróp, nem gyűlöli az embereket, egyszerűen csak nem érdeklik. Az embereket egy olyan állatfajnak tartja, ami csupán szerencsés volt az evolúció során vagy ha úgy vesszük, az istenek megkímélték.  És igen, tisztában van vele, hogy ő is, technikailag egy közülük… félig.
Az egész serdülőkorában kezdődött. Az addig természetes barna haja elkezdte elveszíteni a színét.Nem kicsit lesokkolta, hogy máris őszül, de az orvosok sem találtak semmi magyarázatot a pigmentjeinek hirtelen eltűnésére. Arra meg végképp nem, hogy amint a maradék szőke is eltűnt a hajából, lassan elkezdett rózsaszínesedni, mint a cseresznyevirágok, amikor kirügyeznek. Nem volt menő, nagyon nem, és nem csak az iskolai cikizések miatt, hanem mert ekkor kezdődtek a támadások. Mindenféle mitológiai lények, melyeket eddig csak az esti mesék szereplőinek hitt, hirtelen meg akarták ölni és valljuk be, a pink hajával elég hamar meg is találták. Ekkor mondta el neki az apja, hogy félvér és hogy az anyja valójában nem egyszerű virágkötő, aki elhagyta, hanem maga Démétér. Apjának az istennő volt a nagy szerelme, ami szomorú, mert elnézve a Démétér-ház lakóinak a számát, ez fordítva sosem volt így. Nem csoda, hogy hamar lemondott arról, hogy bárki betöltse az anya-szerepet az életében, de ez legalább valamelyest megmagyarázza, hogy miért vonzódik egészen kicsi kora óta a természethez. A saját biztonsága érdekében ezért került viszonylag korán, már tíz évesen a félvértáborba is, ahol azóta befejeződött a kiképzése, de még mindig visszajár felügyelőként. A haja színe néhány éve virító zölddé alakult, melynek erőssége azóta kopott, de még mindig épp elég feltűnő jelenség ahhoz, hogy néha ujjal mutogassanak rá, mert nem, ez nem megszokott különcség még Démétér-gyerekek között sem.
Még a saját féltestvérei is kinézik maguk közül, amiért nem úgy néz ki, ahogy ők a nyilvánvaló, félig ázsiai származása miatt. Azonban másodgenerációs new yorki, úgyhogy amikor megkérdezik tőle, hogy na de valójában honnan való, csak forgatja a szemét. Soha életében nem lépett ki az Államokból, fogalma sincs róla, mi az a Chuseok és hogyan kell a hanbokot viselni. Attól, hogy az apja koreai és ettől ő is kiköpött mongoloidnak néz ki, nem lesz rögvest perfekt a ferdeszeműek szokásai közt. Koreaiul is csak annyit tud elmakogni, amennyit a nagymamájának szokott mondani. Annál még görögül is jobban tud, ami azért szégyen. De azért hálát ad, amiért az egyik leggenerikusabb koreai vezetéknevet örökölte, és az apjának volt annyi esze, hogy angol nevet adjon neki. Legalább amiatt nem piszkálták soha.
Szereti a csendet, gyakran vonul vissza a Tábort körbeölelő erdőbe, szereti annak felfedezni minden zugát és szegletét. A növények közt megtalálja a békét és talán még valamit… valakit, ami után úgy áhítozik háborgó lelke. Jó harcos, 9 év képzése azért megedzi az embert, de békekedvelő fajta, így nem szívesen vesz részt harcokban, küldetésekben. A Tábor sorsát a szívén viseli, azért igenis hajlandó lenne harcolni, de ebben az egész új mizériában nem szeret állást foglalni, mert nem igazán érdekli, hogy ki mit hogyan és merre, amíg ő a békében ellehet.
Azonban azt még ő is érzi, hogy nagy vihar közeleg.Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Damian Park   ₰ Szer. Dec. 06, 2017 12:32 pm

Elfogadva
Szia Damian! Ti aztán Ivisszel jó gyorsak vagytok o.O A nevünk Damian és Ivis. É mi vagyok a leggyorsabb ET írók a Földön. Persze gondolom előre megírtátok, de ez most lényegtelen. Én nagyon örülök, hogy ilyen hamar már játszatok is.
Remélem a köztetek lévő dolgot nem értem félre és tényleg együtt érkeztetek xD

Végre egy Démétér félvér *-* Amúgy kicsit sajnálom, hogy nem dobtál képességre. Mindig szeretem nézni, hogy vajon xy-nak sikerült e megdobni. De sebaj Very Happy Persze ezt ET elfogadás után is meglehet tenni, egyéni döntés.

Huuuuuh. Azta *-* Most hadd adjak egy óriási nagy pacsit az egész haj dolog miatt. Apróság meg minden, de nagyon kreatív és még reális is egy Démi félvérnek.

A történetes rész is jóra sikerült, nagyon jól be tudtad mutatni a karakteredet. Pont eleget írtál le ahhoz, hogy eldöntsem magamba, hogy muszáj együtt játszanunk majd. Remélem ezzel nem ijesztelek el.

Annak nagyon örülök, hogy jött végre egy felügyelő *-* komolyan

Na de menj gyorsan avatárt foglalni, addig kapsz 5 drachmát, rangot és beraklak egy csopiba. A zászlófoglaló dobásnál a pirosokhoz kerültél. Ezzel az ET-vel a heti dobásban még játszhatsz is. Sok sikert a játéktéren


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: