Apollósok- Thomas & Leyla

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Craig Robertson, Ginger Hill, Leyla Dandelion, Szász Dalma, Victoire Delacroix


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Apollósok- Thomas & Leyla

Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Apollósok- Thomas & Leyla    ₰ Szer. Dec. 06, 2017 7:46 pm
Leyla & Thomas


Felébredtem. A nap már vagy három órája tündökölhetett az égen, néztem ki a helyzetéből, és elkezdtem azon gondolkozni, hogy miként láthatom, ha egyszer fedett helyen aludtam?
Aztán rájöttem, hogy az Apolló kabin tetején aludtam el, a héten már negyedszerre! Pedig az ágyam biztosan kényelmesebb lenne, mint a tető.  Leugrottam a tetejéről, és sikerült csont törés nélkül földet érnem. "Éljen a félvérség!" -örültem, mert tudtam ha halandó lettem volna nem úsztam volna meg ennyivel. Halkan belopódzok a Kabinba, hogy átöltözzek. . Kinyitom a lány szoba ajtaját, és észreveszem, hogy senki nincs bent.
-Remek! ezért kellett csendben bejönnöm-duzzogtam.
A szekrényemben megkeresem a váltóruhámat, majd cserélném át a pólóm, amikor látom, hogy nyílik az ajtó. Tomi pillant be.
-Menj ki!-üvöltök rá, majd hozzávágom az elsőnek a kezembe akadó párnát.


szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése Online
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Apollósok- Thomas & Leyla    ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 12:52 pm
Már jó ideje felkeltem, hisz sosem voltam az a sokáig alvó típus. Mindig felszínesen aludtam, de mindig sikerült kipihennem magam 7-re és mivel a nap minden részét élvezni kell, nem szabad olyan sok időt eltöltenem a lustizással. Éppen emiatt voltam, már „harcra kész” már jóval azelőtt, hogy a legtöbb testvérem felkelt volna. Nyújtózkodtam egy jót kinn az ajtó előtt, szokás szerint kissé kócosan, hisz frizurámnak, ha akarnék, se tudnék parancsolni. Lantomból, mely mindig kezem ügyében volt kellemes dallamokat csaltam ki, hogy elüssem az időt és ráhangolódjak a reggelre.

Korán reggel a napfény vígan csillan,
Hogy a fáradt embert új életre hívja,
Fenséges jó atyánk köszönjük néked ismét,
Hogy elhozád a Napot, melengetve ember szívét.


~ Hm… kicsit még finomítgatni kéne az utolsó versszakot… vagy lehetséges a „misé”-vel kéne valamit alkotni… „A Napot újra elhozá, érdemelsz egy mismét.” hm…. ez sem az igazi…
Lantomból egy-két vígabb dallamot kicsikarva próbáltam feldobni a lelkesedésem, hogy hátha születik egy újabb rövidke remekmű, de míg én így játszogatnék, szemem megakad csinos kis jövevényen. Drága húgom épp most mászott le a tetőről, hogy a saját részlegébe besurranjon hamarost. Bár húgomként említem, semmilyen kapcsolat nincs köztünk, szimplán egy közös kapcsolat, mely apánk révén köt össze minket, ám mivel úgy vélem ez DNS-i szinten nem sokban hasonlítunk (révén isteni jó atyánk ilyen apró nemű dologgal nem igazán rendelkezik, mint a dns), így csak a megszokás kedvéért tesózom a lányt, khm…. Leylat. Jó ideje a táborlakók tagja, bár jóval kevesebb ideje, mint én, ám ennek ellenére jóformán csak annyit tudunk egymásról, hogy közös istenszülőnk van. Így hát miért ne lennék oly botor, hogy benyissak egy hölgyhöz vezető ajtón, abban reménykedve, hátha közelebbről is megismerkedhetek drága „testvéremmel”. Mikor benyitottam nyájas mosollyal, már köszönnék is, mikor is egy kiáltás és egy repülő párna lett csak a jussom. Elmosolyodok és elfogadom a kihívást. A párna elől ellépve (harcművészetem miatt a kitérési esélyeim nagyon jók) elcsípem az alvó alkalmatosság sarkát és egy pörgés után egy „repül vissza” nyomán elengedem a puha fegyverem. Apolló vérem most sem hagy cserbe, és bár a lányt célzom, direkt úgy dobtam, hogy játszi könnyedséggel ki tudjon térni balra, még kissé kábán is, amit ha megtesz, a karját megpróbálva elkapni egy gyors táncos pörgetéssel vontam magamhoz közel, majd mikor mellkasomnak ütközött finoman karommal átfontam derekát és magamhoz öleltem (háta a mellkasomnak dől) és a fülébe durozsolom csöndesen.

Miért ily tüskés eme csodás virágszál,
Miért küldé’ ellenem, tollas viharát?
Hisz jóakaró vándor, csak kedveskedni jövén,
Mert ártó szándéka nincs, ily szépséges nőnél.


Számítok rá, hogy el akar lökni magától, és nem fogom ölelésembe kényszeríteni tovább, ha így van, csak játékos mosollyal szökkenek hátrébb széttárva a kezeim.
Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Apollósok- Thomas & Leyla    ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 1:31 pm
Leyla & Thomas


Meglepődök, amikor észreveszem, hogy a párna már száll vissza. Arrébb ugrok, és a testvérem karjaiban kötök ki. Szép esett mondhatom. Thomas, hogy még jobban felidegesítsen verselésbe kezd. Azután rajtam a sor

-Hogy miért vagyok ily morcos?
Egy-kettőre megmondom.
Átöltözni szeretnék,
De valaki nem engedi,
Maradjak pizsamában egész nap?
Hisz más választásom úgy sem akad.Elakartam lökni magamtól, de ő hátrált egy lépést, és maj' orra estem, már ha nem kapott volna el.

-Komolyan csinálod velem?
Istenek!

Szúrós szemekkel néztem a bátyámra, aki majd megpukkadt a röhögéstől. Durcásan felvettem a földön levő párnát, és megütöttem vele. Ami váratlanul éri.

-Párnacsatát?-vigyorgok komiszan rá


szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése Online
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Apollósok- Thomas & Leyla    
 Similar topics
-
» Thomas Ritter - kicsit másképp, de elkelt!
» [Küldetés] Thomas Hick, a kalandor
» Thomas Jefferson Rogers
» Thomas Repülőtér
» Thomas "Tom" Avery
Ugrás: