Arhodan

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Arhodan

Mitikus lény
Arhodan
Témanyitás₰ Tárgy: Arhodan   ₰ Csüt. Dec. 07, 2017 1:32 amArhodan


Pb : Michael Fassbender
Becenév : Dan
Születési időpont, helyszín : Ki emlékszik már arra?
Foglalkozás : Őrszem
Csoport : Mitikus lények
Külső: Sárkány alakban: Számos taraj van a fejem tetején, a nyakamon és a hátamon is. Fekete vagyok, vöröses árnyalatokkal, a szemem a szárnyaim környékén. Legalább két soros foggal rendelkezem, hatalmas karmos mancsokban végződnek a lábaim, hosszú farkam van, amely a repüléshez kiváló kormányzéknak bizonyul. A szemeim narancssárgák, és kígyó szerű , pontosabban inkább sárkány pupilláival, nem alacsonyítom le magam alsóbbrendű lények közé.
Emberi alakban: Leginkább az ír vonásokat tükrözöm, vörös haj, kék szemek. Emberi alakban is rá tudom hozni a frászt az emberekre, hiszen a szemeim a sárkány szemek, ha feldühítenek, olykor-olykor elővillannak. Ápolt szoktam lenni, mint minden sárkány, hiú vagyok ebben a formában is, ezért odafigyelek az öltözködésemre, meg az ápoltságomra. A szemeim kékek.
Faj : Sárkány
Oldal : Nem érdekelnek az istenek viszályai, a tábor lakóit védem, ez önjelölt feladat, hiszen megvan az igazi tábor védő fajtársam
Képességek :
Ejtsünk szót arról, hogy a sárkány egy igen intelligens, ám de ritka faj, ehhez mérten különleges képességekkel rendelkezünk, mindannyian más képességek birtokában vagyunk, hogy kinek köszönhetjük ezeket a képességeket, még magunk sem tudjuk. Héliosz darabokra hullásából keletkeztünk, Apollón születése környékén.
Régóta élek már a földön, láttam hüllő társaim bukását, korszakok felemelkedését ,és hanyatlását, a mai tetszik talán a legjobban , a technikai vívmányok végett.
A hallásom kiváló, nehezen lehet settenkedni mellettem, a látásom tökéletes, ha nem lenne a föld görbe, átlátnék a távoli partokig. Fizikumom tökéletes, hiszen láttál te már elhízott sárkányt? Nem hinném. Szaglás, kifinomult, még a légypiszok szagát is megérezzük.
Felmerült benned a kérdés talán, hogy sárkányként hogyan vagyok képes emberi alakot ölteni? Én magam sokat gyakoroltam, ezt a vágyott képességet, ahogy megjelentetek ti, az egyeduralkodó faj, nem volt kérdéses, hogy a túlélésem érdekében ötletesnek kell lennem.
Hüllő alakban a testemet vastag páncél fedi,amely szinte áthatolhatatlan. Hah, majd elmondom ,hogy hol vagy sebezhető, jó vicc!
Psychokinézis: Mindkét alakomban képes vagyok, képek és hangok, vagy gondolatok , érzések, benyomások alapján kommunikálni.
Pyrokinézis:: A tűz elem irányítása, kisebb trükkök, cigi gyújtás, gyertya gyújtás, tűzlabda, képes vagyok az emberi alakomban is megtenni, de van amire csak sárkány alakomban vagyok képes, és fordítottan arányos, sárkány alakban, leégetném a fejed, ha azt akarnád, hogy meggyújtsam a fáklyád.  A sárkány tűz halálos, azonnal hamuvá válik minden ami érintkezik vele, láttál már emberi testet hamuvá hullani?

  • Tűz meteor: Hatalmas tűz gömb, amit adott területre csapódik be
  • Tisztító tűz: Tűzoszlop amit bármely irányba fordítva, egy sávban leégetek mindent
  • Olvasztás: A nevében is benne van, olvad, minden ami a tüzemhez ér.
  • Napsugárzás:Gyakorlatilag láthatatlan lángcsóva, amellyel szintén a földdel tesz egyenlővé mindent.
  • Kiszárítás: Minden nedvességet magába szív, amikor a legerősebb támadására gyűjt, ezt persze raktározhatja is későbbre. Ezt a csapást, nem kell azonnal bevetnie, hogy a Super Nova nevű tűztámadást megalkossa.
  • Super Nova: Gyakorlatilag az égbe köp egy hatalmas tűzlabdát, ami adott helyre esik le.
  • Héliosz Tüze: Folyékony massza köpésével keletkezik amely szétterül a tárgyakon, területen, bárhol és folyékony tűzként terjed tovább, amint tüzet okád rá. Csak sárkány tűzre képes görög tűz kialakulni.
  • Füst: Minden elborító torokszorító füst, és szinte áthatolhatatlan fal, nehéz látni benne.  
  • Tűz általi alakítás: Gyakorlatilag tűz, és homok segítségével igen erős, ellenálló tárgyakat vagyok képes kialakítani, a fejemben elképzelem a tárgy kinézetét és homokba vetem azt. Persze, alap járaton a homokból tükör készül...


A vizet szeretem, ha kellő forróságon rotyog és úgy fürödhetek benne, úszni is képes vagyok, a megmártózással sincs bajom a tengerben, hiszen többnyire tengeri állatokat eszem, Poszeidonnak hála nem szűkölködöm. Nincs gondom a görögökkel, ha valamely felségterületén vadászom, a hálámat lerovom a magam módján nekik.  Talán ezért is választottam a kölykeikre való felvigyázást nem hivatalosan.
Emberként magam is megtanultam a kűzdősportokat, így megtudom magam ebben az alakomban is védeni. Mindkét alakomban körülleng egyfajta megfoghatatlan, veszélyes aura.
Korábban említettem az
alakváltást: képes vagyok felvenni a bébi sárkány alakomat is, bár ezt igazán ritkán teszem meg, nem biztonságos. Az emberi alakot említettem már egyébként.
Egyébként pedig nagy ritkán a tüzemet adom Hephaisztos gyermekeinek, a kovácsolás mellé, persze ehhez az illetőt nagyon kedvelnem kell, vagy tett nekem valami olyat ami miatt közelebb áll a szívemhez. A tüzem segítségével könnyebben készítenek olyan fegyvereket amelyek különböző képességgel rendelkeznek.
Ellenálló vagyok a lávával szemben, hiszen a nap százszorta erősebben süt, éget mint ahogyan a láva képes. Héliosz tüze, amely bennünk él tovább, ellenállóvá tett minket az összes földi erővel szemben.

Elég rég volt már, de gyakran ha feltekintek a nap felé, akkor eszembe jut, az a pillanat amikor születtem. Héliosz darabjaira hullásából keletkeztem, én és még néhány fajtársam. Emlékszem a hüllők korára, akkoriban mi voltunk a legnagyobb ragadozók a földön. Persze túl is kellett élnünk, hiszen mi is gyermek formában kezdtük. A hüllők előtti korra is, hiszen... Héliosszal együtt róttuk a fáradhatatlan köröket, oda s vissza, számos dolgot láttunk, istenek bukását, felemelkedését. De az tetszik leginkább, amikor önálló tudatra ébredtem. Kis apró cseprő lényként kezdtem, akár a többiek, lassan fejlődtem, de eközben tanulmányoztam és gondolkodtam is. Fenséges állat voltam ,ezt tudtam, sőt tudtam ,hogy állat vagyok, mert nem rendelkeztem olyan alakkal mint az istenek. Egy időben azt hittem ,hogy azért születtünk ilyennek, mert megakartak csúfolni minket. Aztán rá jöttem, ez áldás ,hiszen olyan kis testbe nem férne el annyi tudás, mint az enyémbe. Héliosz régi ismeretei is bennem vannak, és az újak is amelyeket tapasztaltam. Amelyekre magam jöttem rá és tanulta meg. Az istenek imádják, ha dicsőítik őket, én szeretem ha félnek és rettegnek tőlem. Az emberek is érdekelni kezdtek, főleg azután miután kezdtem látni, hogy veszélyesek lehetnek ránk nézve, mert nem értenek minket, nem akarnak érteni minket, mert hatalmasabbak vagyunk mint ők.
Bejártam az egész földet, a legjobban Atlantisz  tetszett, a város amelyet végül a nagy mohósága miatt elnyelt a tenger. Pompás hely volt.
Sorra mesélhetném neked, hogy milyen történelmi eseményeken vettem részt. Ám mind közül a több ezer évvel ezelőtti emberré válásom pillanata volt a legérdekesebb.
Ülj le és hallgass! Többször nem fogom elismételni! Sötét éjszaka volt, emlékszem, hogy az ég is sírt, a menny is morajlott, de az is lehet ,hogy én voltam. Vagy akár mindkettő lehetőség fent állt. Köröttem minden csupa sár volt, hatalmas réten voltam, felkapartam a földet, magam körül, szűköltem és ordítottam. Tudjátok mennyire fájdalmas egy ekkora testet, egy ilyen pici alakba belepasszírozni?! Szörnyen szar érzés, bár... mivel a szar nem érez, így ezt csak metaforikusan értettem, remélem érted.
Jó, talán a korábbi metafóra nem írja le teljesen, de például egy vérfarkas, egyébként tőlük vettem az öteletet az átváltozásra, átérezné a helyzetemet könnyedén, legalábbis az életem azon kezdeti szakaszában, ahol kezdtem alkalmazni ezt az átváltozósdit.
Akkor... ruhát nem tudtam magamra varázsolni, még. Hiszen ki foglalkozik azzal, hogy van-e rajta valami? Hát először én sem foglalkoztam, minek? Örültem, hogy egy kisebb testbe préseltem magam. Ezután még néhány társamat is megtanítottam erre a képességre, érzésre.
Egy tó tükrében láttam meg először az alakomat, az arcomat, a testemet és a szemeimet, még ezen az estén sikerült eltámolyognom egy magányos házhoz, ahol az apuka volt egyetlen leányával, a leány erősködött, hogy fogadjanak be, én meg, őszintén szólva elfáradtam, és jól esett a kedvességük. Az öreg halász pedig beadta a derekát. Az első átváltozásom után gyenge voltam, persze átlag ember így sem tudott volna legyőzni, mégsem fogott rajtam emberi fegyver, csak testileg éreztem magam annak. Csetlettem, botlottam, alig bírtam megállni két lábon, furcsa volt, hogy az embereket elbírják ezek a satnya pipaszár lábak. Egy nagyobb szárnycsapásomtól is összeestek. Örültem viszont, hogy az emberi alakomban megőriztem a sárkány formám színeit, a vörös árnyalat legalább megmaradt.
Egy hétig tanultam a járás művészetét, azt mondtam a befogadóimnak, hogy elvertek, és mindenem elvették, örülhetek, hogy csak a járást kell újra tanulnom,
és a beszédet, ekkor azt mondtam nekik, nagy makogva, hogy a torkom is sérült a verekedés alkalmával. Elhitték, mert igazából meg sem nézték, hogy van-e rajtam sérülés, azonnal ruhákba öltöztettek, kaptam tőlük mindent.
Élveztem a beszédet tanulni, hogy a számmal, a hangszálaimmal formálom a szavakat. Képzelheted... hány embert szétboncoltam akkora testtel, hogy rájöjjek a működésükre, hogy ez a puha bőr mit rejt?! Hát semmi tűz tárolót, ahol a tűz alkotáshoz rejtegeti a torkában, vagy a tüdejében azt a zsákot amiből a tüzet tudnák okádni! De megoldottam, ha nem is vagyok képes tüzet okádni ebben az alakban, a képességem nem múlt el, eleinte azért ezt a képességet is meg kellett tanulnom kordában tartani, mert még így is felgyújtottam egy széna mezőt,
betakarítás után, azon a télen nehéz volt a falu sorsa...
Mára már kellemes a hangom, a kinézetem és a járásom is, és biztosan kordában tartom az erőmet is. Büszke vagyok arra, hogy probléma nélkül képes vagyok átváltozni, már nem fáj ha kisebb testbe préselem magam, az ízületeim a csontjaim megszokták.
Mos pedig ha megbocsátasz... ahogy ígértem megeszlek. Miért? Mert tudsz a titkomról, arról, hogy igazából sárkány vagyok. Ahogy arról is, hogy az imént az orrod előtt változtam át... Balsors, de... ez van. Hmfhh...Hogy a sárkányos történetek? Persze, hogy igazak, múzsák akik megcsókolták az írókat, miután minket láttak. A természetfeletti vigyáz egymásra, vigyáz arra, hogy csak mítoszok legyünk, én is vigyázok arra, hogy a hitvány emberi agyaddal ne add tovább amit láttál az imént. Ja, hogy félvér vagy... hát, nem igazán vagy szimpatikus. Meg kell érts, nem finom a szagod és az aurád sem, meg csupa rosszra emlékszem rólad a táborból is. Csak ártottál mindenkinek, akinek tudtál. Jaj, de nem szeretem ha rinyálsz, futhatsz is, úgy sokkal jobban fogom élvezni ha a végén elkaphatlak.


Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
Hadész
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Arhodan   ₰ Hétf. Dec. 18, 2017 7:22 am

Elfogadva
Szervusz Smau....akarom mondani Arhodan Very Happy Nagyon tetszik hogy egy sárkányt hozol, nem mindenki vállalna be eggyet Smile Remélem azért majd Logannak is kölcsön adod a tüzet mert olyan jóban vagy velem Wink Very Happy Menj Avatarfoglalózni és utánna tied a pálya Wink

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: