Jack - Kea – Paci

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Jack - Kea – Paci

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Jack - Kea – Paci   ₰ Pént. Dec. 08, 2017 3:02 pm
Jack & Kea

A zsenialitásnak megvannak a maga határai

Vészes időket élünk. A háború itt kopogtat az ajtónk előtt, és egyre hangosabb. Ám még az ilyen időkben is  előtör belőlem a 17 éves fiú énem, akinek vannak néha elég örült gondolatai. Szerintem annyira nem is rossz ez. Néha nekem is ki kell kapcsolódnom, és elzárni magamat a külvilágtól. Néha mindenkinek be kell zárni az ajtókat és elmenekülni. Még is csak nyár van. Szükség van ilyenkor egy kis...kalandra. Viszont nem vagyok az, aki egyedül csinálja az ilyeneket.  Társas lény vagyok, aki utál egyedül lenni. Muszáj találnom egy társat magam mellé, és ez általában nem is olyan nehéz.
Hajnali két óra van. A hold  világit az égen, de nincsen telihold még, a csillagok is szépen látszódnak. Nem fázok egyszál pólóban, még is csak nyár van, viszont azért érzem én is, hogy lejjebb ment a hőmérséklet.  Amennyire csak tudok halkan lépkedek a kabinok között. A tábor már alszik – vagy legalább a táborozók próbálják azt tettetni – és szeretném ha ez így is maradna. Nem állok meg a kabinjánál, szinte biztos vagyok benne, hogy nem ott van. Lehet, hogy lámpa oltás már elmúlt régen, de biztos vagyok benne, hogy megtalálta a módját, hogy eljusson a szeretet épületéhez, a kovácsműhelyhez. Szóval én is inkább oda megyek először.
Megállok az épület előtt és egy pillanatra elgondolkozok. Kívülről látszódik egy kicsi világítás, de pont csak annyi, hogy csak ilyen közelségből vehető észre. Csak ő lehet bent. Mindegyik Héphaisztosz gyerek szereti ezt a helyet, de ő kifejezetten imádja. Tudom hogy vannak titkos projektjei – hogy mit is csinál, azt nem tudom viszont – és van egy sejtésem, hogy az egyik az, hogy csinál magának oda egy szobát. Vagy lehet, hogy az a szoba már rég ott van....? Nem lepődnék meg. Megfogom az ajtó kilincsit és teljes erőmmel neki feszülök, hogy kinyithassam. Persze nagyon jól néz ki ez a grandiózus ajtó, de Zeuszra! Nem lehetne kicsit könnyebb?
Bent csak őt látom, ahogy megint dolgozik valamin. Mindig dolgozik valamin, de legalább élvezi. Ha a hobbidról van szó, akkor csak olyat csinálj ami tetszik. Igaz számára a hobbi már régen többi, mint csak hobbi. Viszont néha őt is ki kell innen rángatni. Ő pont egy olyan személyiség, aki tökéletes számomra egy ilyen nagy marhasághoz.
– Jack! – Hívom fel magamra a figyelmet, és várom, hogy észre vegyen. Majd ahogy rám néz már nyílik újra a szám – Gyere már. Jó buli lesz. Utána meg majd építhetsz magadnak egy saját lovat annyira fog tetszeni.
Kinézem belőle, hogy ezek utána holnap délutánra már egy robot lóval fog fel- alá járkálni.
Meg sem várom a válaszát, már fordulok is az ajtó felé. Lehet hogy örülten hangzik, amit felajánlottam neki, de biztos vagyok benne, hogy az ő fantáziáját is megmozgatta. Azért nem hiszem, hogy olyan sok táborozó csinált ilyen a tábor történelme alatt. Mikor tegnap beavattam a tervembe, akkor is láttam rajta, hogy benne van. Igaz azt nem említettem, hogy hajnali kettőkor fogjuk végre hajtani. De hát muszáj volt megvárni míg a táborozók biztosan visszatértek a kabinokba.  
Már az istálló bejáratánál állunk és enyhe vigyorral az arcomon ránézek – Na, akkor lopjuk egy lovat magunknak. Vagy talál megijedtél?


A hülyeség azonban nincsen korlátok közé szorítva

515 ◆ remélem jó lett 1  ◆ credit


Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Héphaisztosz
Félvér
avatar
Héphaisztosz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Jack - Kea – Paci   ₰ Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm
Sietősen dolgozok. Egyik előnye annak hogy idősebb vagyok az, hogy senki nem akar már nagyon beszólni nekem, mert tudják én ütök a legnagyobbat a bungalóban. Elvégre a karom izmát nem a fogtündérek hordták össze, hanem számtalan munkával töltött óra. Így senki sem akadékoskodott, hogy egyszerűen a vacsora után vissza jöttem ide és elkezdtem dolgozni egy új elképzelésen.
Kea éjszakai lovaglás gondolata vert szöget a fejemben. Na persze az egész úgy indult, hogy kicsit le hervadt a mosolyom elvégre jobban érzem magam a V8-as járgányok társaságában, mint mindenféle fűzabáló óriás hátas társaságában. Elvégre a V8-at lehet tuningolni, jobbá tenni. Erre jutott hát eszembe mi lenne ha a lovat is meg tuningolnám? Elvégre már a ló patkó is egy teljesítmény javító módosítás az eredeti ló beállításokon. Jött tehát a kérdés. Hogyan lehet javítani a ló menet teljesítményén? Többféle rögtönzött ötlet is átfutott a fejem. Csökkenteni a fogyasztást. Teljesítmény javító redbul befecskendező rendszer. Mivel nem vagyok állatkínzó ezeket rögtön el is vetettem. Jöttek a további ötletek. Segédrakétás nyereg. Az ötlet elvetve az égési sérülések veszélye miatt. Azután egy ló méretű futó pad jutott eszembe amibe egy hámmal be fogjuk a pacit, majd egy fogaskerekes áttételen keresztül lánctalp hajtást teszünk az egésznek az aljára.  Az erőátviteli rendszerek és a lánc talp túl sok karbantartást igényelnének. Vacsora végére azonban meg volt a tuti ötlet. Teleszkópikus lóláb hosszabbító. Az elv pofon egyszerű A leg egyszerűbben úgy fokozhatnánk a ló sebességét ha a lábainak a hosszát növelnénk meg. Elvégre hosszabb lábbal még az ember is hosszabbat lép. Az ötletet tovább gondolva rá jöttem nem csak a sebesség növeléskor lenne extra hasznos a teleszkópikus lóláb hosszabbító (TLH), hanem természetes akadályok leküzdése során is. A TLH ugyanis lehetővé tenné, hogy a ló mélyebb vízben sétálhasson. Magasabb kerítéseket ugorhatna át. A harci helyzetekben is extra magasságot adna a lovasnak, akit nem érnének el a kardok és persze magasabbról könnyebb lenne nyilazni is
Mikor késő este megérkezik Kea éppen elkészülök a négylábra való prototípussal. Vidáman a TLH hengerekkel a hónom alatt jelenek meg a műhely ajtajában.
- Ügye tudod, hogy az ilyen fajta ajtó nyikorgatás erősen hozzá tud járulni a lebukási esélyeinkhez? – Mondom ábrándozva, majd meg toppanok egy pillanatra.
- A francba… csinálhattam volna fejlámpát is a lovaknak. Várj vissza megyek és gyorsan össze ütök valamit. Volt hátul pár 15000 lumenes reflektor. – Mondom már is elmerülve a ló lámpa dizájnokban. Ekkor meg érzem hogy erős karok tartanak vissza a műhely mélyétől.
- Vagy majd holnap…. – Mondom és meg indulok az istálló felé. A kérdésére elszörnyülködöm.
- Még csak az kéne! A félelem nem faktor mikor le kell tesztelni az új TLH-kat. Ezzel forradalmasítani fogom a lovas hadviselést. –
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Jack - Kea – Paci   ₰ Vas. Dec. 17, 2017 9:33 pm
Jack & Kea

A zsenialitásnak megvannak a maga határai

– Szerintem az, hogy az ajtótok ilyen rossz... ijj..szégyenfolt. Pont nektek egy ilyen ajtót... Nem is értem, hogy miért nem távirányítós már  – cukkolom egy kicsit direkt. Persze maga a kovácsműhely mindenkihez tartozik, de  nyíltan kimondhatjuk, hogy Héphaisztosz Kabin 2.0, így legtöbbször ő is gondoskodnak a rendben tartásukról is. Amúgy az ember azt hinni, hogy az istenek tök sok pénzt küldenek a tábornak, és minden olyan, mint egy angol magánsuliban...De nem. Elég csórók vagyunk, viszont a helyzetből szerintem a legtöbbet tudjuk kihozni. Ami kell, az bőven megvan, kaja meg úgy is ingyenes.
A legújabb terve hallatán először kibukik belőlem a nevetés, majd mikor rájövök, hogy mennyire is komolyan gondolja a helyzetet, erősen megrázom a fejemet – Nem, nem és nem. Vágod, hogy ez egy elég titkos dolog? Tudod haver, egy lovat viszonylag nehéz elrejteni, viszont egy lovat a nappal a fején...nagyon nehéz. Szóval felejtsük el ezt a tervet.  
Jacknak eszméletlen jó tervei vannak, a srác egy zseni, ezt nem vitatom. Csak néha ezeket a terveket nem igazán gondolja át és a következő pillanatba már meg is csinálja. Mondjuk én is ilyen vagyok. Pont az egyik ilyen örült tervembe rohanok bele, de legalább nem egyedül. Minden tinédzser fiú ilyen. Így azt mondanám, hogy a helyzetünk azért annyira nem durva.
A istálló bejáratának  kilincsére rárakom a kezemet és szépen folyamatosan elkezdem befelé tolni az ajtót. Mögöttem áll Jack, akinek a válasza miatt hirtelen hátra pillantak és elég furcsa arckifejezéssel – TLH? Hadviselés?  – A  kilincsen még rajta van a kezem – Akarom én ezt tudni?
Betolom az ajtót résnyire és szépen csöndben mindketten becsúszunk. Bent korom sötét van és tisztán hallatszik az alvó lovak fújtatása. Furcsa hatása van a helynek így hajnali kettő után, azt kell mondanom. Az az igazság, hogy fogalmam sincsen, hogy most mit csináljuk. Mindig van tervem, de ez az egész ló lopásdi annyira abszurd, hogy terv nélkül jöttem. Az ilyen tettek okozzák mindig a vesztemet. Ránézek Jackra és próbálok nagyon komoly fejet vágni (igaz vaksötét van, szóval fogalmam sincsen, hogy mit lát belőle), pedig a kérdésem nagyon is komolytalan. – Szóval mondja csak kedves Mr. Sminth, melyik lovat akarja magának? Melyik álmai lova? Csak most, csak ma, csak önnek...ingyen adom.  – mutatok körbe a nagyjából 15-20 lóra, amiknek is csak az alakja vehető ki, szinte az összes alszik. Nem akarom az összeset felkelteni, így is elég húzós az egész. Megindulok az egyik felé meg sem várva Jack válaszát, majd ő is választ egyet, aztán max. ökölharccal döntjük el, hogy melyiket visszük,  de lehet hogy a végén mindkettőt elvisszük magunkkal.


A hülyeség azonban nincsen korlátok közé szorítva

415 ◆ uber rövid lett, bocsi  ◆ creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Jack - Kea – Paci   
 Similar topics
-
» Képregények
» Jack Osterman
» Jack Walker
» Jack Napier
» Sötét Angyalok > Jack Kames
Ugrás: