Dark and Fire - Avery & Jack

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Dark and Fire - Avery & Jack

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Dark and Fire - Avery & Jack    ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 11:50 am
Avery & Jack

It’t time to find my fire.
A filmekben szokták azt mondani, hogy a fegyvered legyen olyan, mintha a testedhez tartozna, lényed része legyen, úgy használd. Sokáig kerestem a sajátomat. A kard nem volt rossz, azonban túl közeli fegyver volt a számomra, az íj egy más eset, de nem tudok úgy célozni, mint az Apollónosok, persze, gyakorlás kérdése, de nem annyira. Tőrök, kések… Kicsik. És még fel lehetne sorolni egy rakat típust, amit megpróbáltam. Ha másban nem, de ebben biztosan segítségemre volt Hill testvérek egyike, hogy meglett az, ami legközelebb áll hozzám – a lándzsa. Nem tudom még használni, nem mutatták meg, de amennyit az ösztöneim súgtak, abból tudtam, hogy ő rá van szükségem, csak kicsit a lényemhez kell szabni.
A kíméletlen harc után, amit kaptam, volt annyira hosszútávon sajgó, hogy ne tudjak rendesen aludni, így elgondolkodhattam az ideális lándzsámon, vagy legalábbis én milyennek képzelem. Mivel baromi új vagyok itt, még elvernek… Még megaláznak, még én is csak tanulom a képességeimet, de lesz ez így se. A tábor kezd egy összekötő lenni a célokhoz, valami, ami segíthet a számomra. De kell egy fegyver.
Ellógtam az egyik elméleti órát. Valamit valamiért. Az megtanulható könyvekből, míg viszont egy jó kovácsot kell találnom magamnak. Belépve a műhelybe azonnal arcul csapott a hő, és a fémes szag illata. Fém zöldült fémen, ahogy a kalapácsok lecsaptak, és nem tudtam hirtelen mire fókuszáljak, ahogy mindenhonnan ért az inger. Káosz, amiben meg kell látni a rendet.
Beljebb sétáltam, figyeltem az embereket, kerestem azt, akiről úgy éreztem igen, ő lesz az. Megérzésre hagyatkoztam csak. Több illető is előkerült, aki csak várta a sorát, vagy bejött dumálni, ahogy egyre több időt töltöttem ott, máris észre lehetett venni az egyszerű rendszert. Körbe-körbe néztem, várva, hogy valakin megakad az ember szeme. Ez olyan, mint mikor kártyákból jósolnak, és kettőt kell húzni sokból, melyik az, ami mintha „hozzáragadna” a kezedhez?
Végül megakad valakin a tekintetem. Arrébb, nem sokkal arrébb ügyködik, de teljesen elmerül a saját világába, teljesen a kovácsolandó fémnek szenteli figyelmét, hogy azzá váljon, amit elméjében megtervezett. Mennyi mindent ki lehet hozni egy fémből… Lábaim arra visznek. Felmérem alakját, arcát. Kellemes vonásai megfeszülnek, lecsap a fémre. Nem szívesen állnék annak az ütésnek az útjába, annyi bizonyos. Egy kard megint más, de mikor egy kalapács csap le az emberre, egész felületet formál át.
Szembeálltam vele, mint az én szellemem, akit néha látok. Nem hallom, csak ott van, úgy állok én is ott – csöndben, türelemben, hagyva, hogy észre vegyen, hogy lassan ledobja magáról a munka arcát. Nem akarom kizökkenteni az alkotás művészetéből. Olyan egyszerű, olyan ideális, nem pedig megfoghatatlan lénye van Héphaisztosz gyerekének lenni. Néha vágyom erre…
Izzó fémet helyett őt figyelem, az auráját méricskélem. Együtt hullámzik a munkájával, szívverése egyenletesen dübörög, neki is aranyló, mint minden félvérnek, kivéve a Hádészosokat. Fényes, sziporkázó, mint maga az élet, melyet nem csókolt meg a túlvilág hidege.
Mosoly kúszik ajkamra, igen, ő lesz a fegyverem készítője.
- Hello, szépfiú – döntöttem oldalra a fejemet, mikor már szemrevételezte, hogy ott állok. Sejtésem szerint, nem én vagyok az első, aki eljött hozzá, hogy kell valami. Látni a szemében, hogy tudja, ezért vagyok itt. – Avery - mutatkoztam be. Remélve, semmi sem jutott el rólam még ide is, hogy én vagyok az az új, aki kora ellenére alig tud valamit, hogy az apja még nem fogadta el, és hasonló szépségek. - Igen, kéne egy fegyver.

× Remélem jó… ×


Felhasználó profiljának megtekintése
Héphaisztosz
Félvér
avatar
Héphaisztosz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dark and Fire - Avery & Jack    ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 9:47 pm
Füstös koszos kék farmer ami a viseléstől már erősen világoskékre kopott, fekete Iron Man póló és persze az elmaradhatatlan vastag bőr kötény és bőr munkás kesztyű. Ez az én harci felszerelésem amivel mindennap a tüzes pokolba indulok küzdeni. Kimondottan élvezem persze a dolgot. Az arcom most is kormos, és a hátamon a ruha át van ázva a verejtéktől a kemény munka hatására. Ekkor valami meg változik. Pár szikrát hányó ütés után nyugtázom, csak, hogy a perifériás látásom határán meg jelent egy alak aki engem figyel. Magamban nyugtázom a jelenlétét és azt is, hogy nem lép tovább tehát engem akar. Pontosabban velem akar beszélni. Azonban még nem vesztegethetem beszédre az időm. Kicsit meg feszítem a munka tempót és még gyorsabban még keményebben kezdem a fémet ütni. Nem hagyhatom veszni az időt ami a fém visszahűléséből hátra van, és még alakítható a kalapáccsal.
Végül a munkám elveszti vörösen izzó színét és kezd fekete fém tömeggé válni, én pedig vissza teszem a kohóba az izzó szén közé, hogy újra elkezdje az izzást. Csak ekkor fordulok a perifériám szélén álló felé aki micsoda meg lepetés egy csinos lány. Illedelmesen be mutatkozik a mondandója már meg sem lep igazán. Valamiért mostanában mindenki meg talál a táborban. Talán valami fura szagom van? Teszem fel a kérdést és oldalra hajtva a fejem kíváncsian a vállam és a hónom felé szimatolok. Nem, hacsak a füst, vas, és verejték szagot nem számítjuk. Nincs semmi különös bennem. Le veszem a kesztyűm és nem törődve az etikettel kezet nyújtok a lánynak. Elvégre most üzletelünk majd. – Szia Avery! Az én nevem Jack. Örülök, hogy szépnek tartasz, neked sem kell a szomszédba menni a szépségért. Kifejezetten bájos vagy. De ha jól értettem nem a bókjaimra vagy kíváncsi. – Mondom miközben jó alaposan végig mérem a lányt. A pillantásomban igaz van egy adag női bájakra szomjazó kamasz fiú pillantása is. De inkább az izomzatára és az alkatára vagyok kíváncsi, vajon milyen fegyvert is akarhat tőlem kérni. Az biztos, hogy nem kétkezes csata buzogányt.
- Mond el nekem, mi szíved óhaja!? Mi lelked legmélyebb vágya? Mond el nekem!
Felhasználó profiljának megtekintése
Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dark and Fire - Avery & Jack    ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 10:05 pm
Avery & Jack

It’t time to find my fire.
Hmm… Kicsit meglep a közvetlensége. Leginkább az Apollónosokat juttatja eszembe, de az is gaz, hogy eddig leginkább Hermészesekkel, Árészosokkal töltöttem az időmet, és ők nem éppen a modoraikról híresek, az is biztos, így aztán csak egy kellemes mosolyt ragasztok az arcomra. Néha nem rossz emberinek is lenni, nem csak a harcos félvérnek, és a sebeket kötözgetni…
- Köszönöm – bólintottam egyet a bókmennyiségre, mondtam volna még valamit, de inkább nem, ahogy végig mért. Volt benne valami más, nem olyan, mint azokban, akik csak szexuális töltet miatt nézegetik a nőket, é hogy van-e mellük és seggük. Tudom, nincs mire panaszkodnom, de néha tudott frusztrálni, mikor így bámultak meg.
Elgondolkodtam a kérdésén. Amikor a táborba érkeztem, Keának említettem a modern fegyvereket, kíváncsi lettem volna, hogy egy Héphaisztos kölyök, hogy áll a dolgokhoz. Berögzült a múlt, vagy igenis érdekli őket a jelen tudománya is? Oh, egyszer biztos nagy örömmel fognék a kezemben mennyei bronzból készült gépfegyvert, de valószínűleg itt nem készítenék el, vagy ha igen is, Kheirón biztos elvenné, és elzárná tőlem. Kár… Na de, erre a kérdésre még amúgy is vissza fogok térni, nem hagyom csak annyiban, mint a Keával való beszélgetésben. Tudni akarom, hogy mennyire tabu ebben a világban.
- Öhmm, amin gondolkodtam… - kezdtem végül bele, hiszen fegyverért jöttem, nem maradhatok kuka csöndben, ha már kérdez. – Arra gondoltam, nem tudom, mennyire lehetséges, de… - álltam neki a megmagyarázásnak, remélve, átjön az elképzelés. – Egy lándzsáról lenne igazság szerint szó. De nem egy szimpla lándzsa, hanem mondjuk, ha középen ketté lehetne szedni, hogy ne csak távolra lehessen használni, hanem mondjuk fél méteren belülre is. Ha ez megoldható. Valami javaslat? – néztem rá kérdőn, hiszen mégis csak ő kovácsolja ezeket, készíti el őket. Lehet, hogy aztán nem praktikus, vagy törésérzékeny, és ezért nem láttam eddig olyat, vagy a két pengés megoldást kéne preferálni? Nem voltam sokat a táborban, leginkább a könyvekből, és tapasztalatokból szereztem kis felszínes tudást, nem értettem annyira még a dolgokhoz, ámbár, ez kimondottan érdekelt. Saját fegyver? Mindenképp! – Az árát te szabhatod meg… - ingattam a fejemet, remélve, nem lesz annyira húzós, mert annyi mindennel nem tudtam kecsegtetni, bár… tolvajlást én nem teljesen ellenzem, ha arra esne a sor. Remélem, azért valamelyest ezt tisztességesen is meglehet oldani. Kérdőn méricskéltem. Nagyon szerettem volna egy fegyvert, ami rám van szabva, amitől tényleg azt érzem, hogy hozzám tartozik, nem mintha többé tenne, csak… Nem is tudom. És ő volt az, aki ezt megadhatta.

× Remélem jó… ×


Felhasználó profiljának megtekintése
Héphaisztosz
Félvér
avatar
Héphaisztosz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dark and Fire - Avery & Jack    ₰ Pént. Dec. 15, 2017 6:09 pm
A kérésére felvonódik a szemöldököm és úgy bukik oldalra a fejem, minta az egyik oldalon eltűnt volna egy láthatatlan tartópillér a nyakamból. Már már nyitnám a számat, hogy kritizáljam a lányt, mikor is eszembe jut, hogy ő a vevő. Meg ropogtatom a nyakam és le hunyom a szemem. Egy pillanatig hümmögve simogatom az államat.
- Meg tudom neked csinálni, amit kérsz. De szeretném ha előbb meg hallgatnád pár észrevételem javaslatom. – Kérem őt és ügyelve rá, hogy ne támaszkodjak semmi veszélyesnek vagy fájdalmasnak kicsit meg pihentetem magam.
- Az első amit mondani akarok neked azt, mint kovács mondom. Egy összeszerelhető vagy ketté választható szálfegyver gyengeséget hordoz magában, hiszen már középen eleve „törött”. Persze ez a gyengeség évekig nem jelentkezhet. De ha a fegyverrel sokat harcolsz vagy gyakorolsz a folyamatos stressz meggyengíti az illesztéseket, és a fegyver „kotyogni” fog. Amit persze egy ideig után állítással még lehet orvosolni, de középen gyengébb lesz, mint egy egész darabból gyártott, míg egy napon az illesztés a legrosszabb pillanatban cserben hagy és törik. Persze ez lehet akár több száz év is. De akár egy is. Az istenek ezen sokat ronthatnak. Áldassék a neve Hephaisztosznak és Árésznak. – Teszem hozzá gyorsan, hiszen sosem árt extra tisztelettel lenni azon istenek felé akik befolyásolni tudják a félistenek fegyverzetét.
- A második gondolat menetet, amit mondani akarok azt mint félvér harcos mondom. A dárda, különösen egy személyre szabott dárda valójában a harcterek királynője. Nagyobb távolságból éred el vele az ellenségedet. Több ellenfél ellen is remekül beválik, hiszen ha meg tanulod gyorsan forgatni, nincs az a személy, aki ép bőrrel a lándzsa sugarába léphet. Jó példa erre néhány kungfus film, ahol egy botos ember egy maga is több ellenséggel tud szembe szállni. A lándzsa akkor is előnyhöz juttathat, mikor nem gondolnád. Szűk helyeken például egy folyosón az ellenség is csak egy irányból támadhat. Viszont hátrányban van mert a lándzsa miatt ő nem ér el a kardjával, de te eléred őt a lándzsa hegyével. Amit végül is mondani akarok, hogyha a lándzsa vagy dárda mesterévé válsz nem kell azon aggódnod, hogy valaki olyan közel kerül hozzád, hogy ketté keljen venned a fegyvered. Maximum hátulról meglepetésből. Valamint éles helyzetben egy fegyver ketté vételével komoly másodperceket veszthetsz. – Mondom, és elrugaszkodva az eddigi pihenő helyemtől intek neki, hogy kövessen, és egy íróasztalhoz sétálok. Az egyik fiókból papírt és ceruzát veszek elő majd rajzolni kezdek pár ábrát.
- Bocsáss meg a szerény kidolgozottságért, de ez csak vázlat. – Mentegetőzöm és miközben a vonalakat húzom magyarázni, kezdek.
- Amit meg tudok neked csinálni, amit kértél egy simán ketté vehető dárda. Igény szerint mind a két végén veszélyes heggyel. Tudok neked olyat hogy a fegyver nem ketté vehető, hanem mint egy teleszkópos rádió antenna növelhető hosszúságú. Emlékszel a predátor kettő filmre ügye? Na valami olyasmi. Persze ezeket variálhatjuk is. Egyik oldalra buzogány fej, a másikra szúró. Azután tudok olyat is, hogy a nyélbe több „fejet” is el rejtek egy rugós szerkezettel azokat pedig az ellenségre lőheted. Az utolsó fej pedig rögzül ha üres a tár és hagyományos dárdaként tovább üzemel. Esetleg csinálhatok neked olyat, hogy az eleje szúró fejes, alja buzogány fejes. Ez utóbbi gombnyomásra le esik és a nyélbe rejtett lánchoz rögzítve annak hatására az egész fegyver egy hatalmas láncos buzogánnyá válik. Gombnyomásra a lánc feltekerné magát és a buzogány fej rögzülne megint a helyén. Esetleg ennek egy tovább fejlesztett változata, hogy az egész nyélben láncot rejtek el, míg a nyelet gyűrűkből illesztem össze. Amíg a lánc meg feszíti a gyűrűket addig a nyél szilárd tárgyként működik. Viszont amint a lánc meglazulna az egész fegyvert tudnád egyfajta korbácsként használni. Az egészet szintén egy gomb vezérelné. Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de ha neked van valami más ötleted, esetleg spéci kívánságod mond el nyugodtan. Mi lelked legmélyebb vágya? Mond el nekem!
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dark and Fire - Avery & Jack    
 Similar topics
-
» Képregények
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Jack Osterman
» Jack Walker
» Jack Napier
Ugrás: