Try it out - Leyla & Dalma

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Try it out - Leyla & Dalma

Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Try it out - Leyla & Dalma   ₰ Szomb. Dec. 09, 2017 9:12 pm

Let's be friends
Másszunk falat
Leyla & Dalma
Szépen lassan beilleszkedem a táborba, és még olyan barátféléim is alakulnak. Ami az elmúlt 10 év tekintetében igen csak meglepő.
Az úgy volt, hogy nem sikerült épp fényesen a legutóbbi zászlófoglaló, és a kényelmesnél, és stratégiailag optimálisnál több szerepem volt. Magyarán, baromira hibásnak érzem magam, hogy nem tudtunk nyerni…  Ellenben jó alkalomnak bizonyult, hogy kcisit összebarátkozzak az egyik csapattársammal, Leylával az Apolló bungallóból.  
A dolog úgy történt, hogy együtt lettünk beosztva hátvédnek, és míg a kékek odaértek, volt időnk sugdolózni. Na ne úgy képzeljétek el, hogy megfeledkezve róla hol vagyunk trécseltünk, hanem hogy stratégiát próbáltunk megbeszélni, és felosztani a feladatokat. Pechemre viszont figyelmetlen voltam, és nem vettem észre hogy közeledik valaki. Leyla figyelmeztetett, így azt a menetet megúsztuk. A következő támadót meg ő nem vette észre, és én figyelmeztettem, úgyhogy azt is megúsztuk. Végül a harmadikra hiába figyeltünk fel mindketten, nem tudtuk időben legyűrni, és a csapat sajnos vereséget szenvedett. De ez már elég apropónak bizonyult, hogy ne teljesen semlegesen álljunk innentől egymáshoz, és úgy gondoltam, hogy kihasználom a lehetőséget, és másnap el is megyek megkeresni a lányt.
Igen… sok kedvem nem volt annak a bungallónak a közelébe menni, ahol Thomas is lakik, de most remélhetőleg elkerülöm, úgyhogy nem csináltam magamnak plusz problémát belőle, és egyszerűen odasétálok.
A számításom nem jött be… Miután a kopogásomra nem kaptam választ, kénytelen voltam benyitni. Amit megtettem, és… Mintha erre várt volna a fejemnek repül egy párna, amitől kicsit meg is tántorodom. Már éppen felmordulnék, hogy "Melyik barom…" Amikor meglátom hogy Thomas és Leyla dobálják éppen a párnákat egymásnak… Okké, hát… Erre azért biztos nem számítottam.
- Zavarok? Jöjjek vissza esetleg később? - Kérdezem majdnem nevetve, hogy felhívjam magamra a figyelmet, aztán ha sikerült, akkor mosolyogva Leylához fordulok.
- Van kedved egy közös délutánhoz?- vetem fel az ötletet reménykedve.
Ha ez a délután most jól sül el, akkor egy lépéssel közelebb kerülök hozzá, hogy a csapat többi tagjával is megbarátkozzak, aztán talán a kékek közül is sikeredik valakivel… Ha nem is idén ,de legközelebb… Remélem lesz legközelebb.A hozzászólást Szász Dalma összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 17, 2017 5:52 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Try it out - Leyla & Dalma   ₰ Vas. Dec. 10, 2017 8:19 pm
Leyla & Dalma


Az ajtó felé fordulok, ahol Dalma áll. Felé fordulok, erre kapok egy párnát a képembe.
-Pár perc és vége lesz- biztosítom e felől, de lehet hogy Thomas mást állít.
-Délután biztosan lesz időm rá-mondom, mire lehet, hogy tollakkal etet a testvérem. Ha ez történt cifrán köpködném kifele őket-Találkozzunk a falnál!-mondom, és lehet, hogy elfogadja, ha igen akkor ott találkozunk.
Dalma egy kedves lány, aki nem szól le, ha valami ötletem támad, és ha jó, akkor bepróbálja illeszteni a tervbe. Pontosan itt csúsztunk el a múltkori zászlófoglalónál. Leálltunk trécselni, és úgy úszott el a tervünk, mintha egy dominót döntöttek volna fel. De a következő, biztosan jobban fog sikerülni. Talán emiatt hívott, talán egy másik dolog miatt, de minden esetre nagyon kíváncsi lettem, hogy mit szeretne.
A megbeszélt helyen találkoztunk. Bár kicsit várakoznom kellett rá, mert már tíz perccel a megbeszélt időpont előtt jöttem, mert nem bírtam a véremmel, és tudni szerettem volna, hogy mit fogunk csinálni. Idegességemben fel alá, mászkáltam, mint pók a falon, és majd nem nekimentem valakinek közben, de végül nem lett belőle probléma. Amikor odaért hozzám szinte letámadtam, annyira örültem neki.  
-Szia!-köszöntem neki.-Mizu?


szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Try it out - Leyla & Dalma   ₰ Csüt. Dec. 14, 2017 5:04 pm

Remélem tetszik
Verseny a tetejéig
Leyla & Dalma
Ami azt illeti annyira nem bánom hogy Thomas is ott volt a bungallóban. Jót szórakoztam látva, ahogy civakodnak, és már-már vigyorogva  várom ki, hogy Leyla észrevegyen és reagáljon a felvetésemre.
Elnevetem magam, mert szinte egyszerre mondja Leyla hogy pár perc, és Tom, hogy egész nap el fog tartani a kis csatájuk.

- Azért jobban örülnék, ha néhány óra erejéig tudnád nélkülözni a húgod társaságát. -
 nevetek, és lépek fére egy eltévedt párna elől.
- Akkor kettőkor a mászófalnál? -  kérdezek rá, még mindig a röhögéssel küszködve. Szép is ha vannak az embernek bolond testvérei Very Happy Ha rábólint, akkor ellépek az újabb eltéved párna elől, és helyeslően bólogatva kihátrálok a csatatérről.
- Ott találkozunk, várom már -  mosolygok Leylára és mielőtt eltalálna az ezúttal szándékosan felém dobott párna, becsukom az ajtót, így annak csapódik neki.
Izgatottan vártam, hogy elteljen az a néhány óra, ami abban is megmutatkozik, hogy az egész délelőttöt a sportpályán töltöm, és edzek.
-Szia- köszönök vidáman. Ezekszerint nem csak én voltam izgatott... Naagy öleléssel fogadom, és szélesen mosolyogva válaszolok
-Semmi különös - aztán végignézek a mászófalon
-Verseny a tetejéig? -  kérdezem mert izgalmas programnak tűnik kezdésnek.

Felhasználó profiljának megtekintése Online
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Try it out - Leyla & Dalma   
Ugrás: