Sorry, friend - Avery & Dalma

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Sorry, friend - Avery & Dalma

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Sorry, friend - Avery & Dalma   ₰ Vas. Dec. 10, 2017 12:47 pm
Avery & Dalma

Nem, általában nem szoktam a bajt keresni. Vagy legalábbis ezt mondanám, de néha képes megtalálni, és akkor már nem tudom kivonni magam belőle.
Nem akartam én rosszat, mégis csak úgy esett. Átestem az étkező asztalon, ahogy a Hermészes srác megindult felém. Ő volt az, aki első nap is sikeresen bealázott, de őszintén szólva, élveztem, hogy provokálhatom, és erre felkapja a fejét. Úgy tűnik, nem szelektív a hallása.
Mivel kicsi volt a tér az asztalok között, így előnyöm volt nekem is, és egy-két napja edzettem már, így a porig alázás nem sikerült. Nem mondom, hogy hatalmas fejlődésen estem át, de basszus, ha már egy ütés sikerül, akkor én örülök magamnak.
Hála a csörömpölésnek, és az ordibálásnak, egyre többen kezdtek ránk figyelni. Igen, elvileg úgy volt, meghúzom magam az emberek között, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem sikerül. Nem vagyok az a típus, aki be tud olvadni és el tud szürkülni.
Megkapaszkodtam egy székbe, és lassan feltornáztam magam, mellettem egy lány ült, akit már láttam. Ő is engem figyelt. Áh, tudom is már honnan! Ott volt az órán, amit a sellő tartott. Oké, hogy úgy tűnt, nem figyeltem, de igen is megjegyeztem sok dolgot, ahogy az ő arcát is. Körülbelül egy idősek lehettünk, nem tudom, melyik házhoz tartozott, sem a nevét, sem semmit, de az ismerős arc, már jót jelent.
- Helo! – mosolyogtam rá, és azonnal meglöktem, ahogy egy tányér húzott el ott, ahol az előbb még ült. – Bocsi, nem direkt volt, csak eltalált volna.
- Ennyit bírsz Dante? Nem jó a célzókészülék? – bukkantam föl az asztal mögül egy pillanatra, majd vissza is hajoltam, ahogy egy alma indult meg felénk.
Ekkor jelent meg egy felügyelő. O-ooooo, na viszont büntetőmunkát semmiképp sem akartam magamnak. Muszáj lett volna a lányon átmásznom ahhoz, hogy el tudjak tűnni. – Gyere – rántottam magammal kifelé, mielőtt még meglátják, hogy mi is benne voltunk a délelőtti rendbontásba. Szegény lány, azt sem tudta nagyon, hogy mi történt körülötte, és még én bele is rántottam a továbbiakba. Viszont, lehet, ezzel ő is megússza.
Hallottam a harsanó hangot mögöttünk, de mivel az étkező legtávolabbi pontján voltunk és asztalok választottak el minket, jó esélyekkel indultunk.

× Remélem, megfelel, ha nem, pm Smile ×


Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sorry, friend - Avery & Dalma   ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 2:47 pm

Csinálj valamiiiit xD
Rózsaszínpárduc zene? xD
Ave & Dalma
A mai nap kifejezetten fárasztó volt. És még a táborban is ritkán mondom ezt, úgyhogy képzelhetitek hogy megdolgoztattak az órákon, aztán még Khrüszaór is a különórán. Szóval csak csendben ücsörgök a vacsoránál, és falatozom, közben azon gondolkodva, hogy van-e még olyasmi ezen a napon, amit feltétlenül meg kell csinálnom. És nagyon hajlok afelé, hogy azt mondjam: Nem nincs, lefeküdhetek.
Szinte meg sem hallom a melettem dúló szokásos szópárbajt…  Így kicsit meglepetten kapom fel a fejem a nem teljesen ismeretlen, de ismerősnek sem nagyon mondható hangra.
- Oh, szia. - Iköszönök vissza egyértelműen ahhoz hasonlóan, mint ha álmomból keltett volna. Aztán még kicsit fel is sikkantok meglepetésemben, ahogy odébblök. -Semmi gond azt hiszem- vakarom meg egy kicsit a fejem, aztán kénytelen vagyok viszonozni a kölcsönt, mert egy újabb lövedék most őt találná el miután az almát elkerülte.
A felügyelő nekem is feltűnt, és el is fintorodom. Na fene… Egész biztosan belekeveredek valahogy, és rám is fog vonatkozni a büntetőmunka, pedig csak itt ücsörögtem és békésen vacsoráztam. A szememmel keresek valami kivezető utat, de eléggé le vagyok lassulva, úgyhogy mire megtalálnám a másik lány már magával is rántott. Néhány zavart pislogás után arrafele veszek észre én is egy menekülőutat, úgyhogy most megpróbálom átvenni a vezetést.
- Arra - mutatok egy közeli kijárat felé, amihez semmilyen akadály nem zárja el az utat, úgyhogy elég gyorsan el tudunk slisszolni ha nem üt be "Zeusz villáma", hogy a tábor nyelvéhez hűen fogalmazzak.
El is indultunk, és úgy tűnik a felügyelő nem vett észre minket, úgyhogy már kezdtem reménykedni. Erre nem pont a kijáratnál futunk bele Kheirónba?
Nem tudom társőmnek mennyire forog jól e nyelve, de én mindenesetre azonnal elkezdtem pörgetni rajta az agyamat, hogy hogy a fenébe magyarázzuk ki magunkat ebből. Gyorsan, mielőtt  felügyelő aki épp a többi bűnösnek oszt büntetőmunkát minket is észrevesz.A hozzászólást Szász Dalma összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 17, 2017 5:54 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sorry, friend - Avery & Dalma   ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 9:42 pm
Avery & Dalma

Meglepetten látom, hogy nem kell vonszolgatnom a lányt, hamar átlátja a helyzetet, és megérti, hogy már pedig most velem kell jönnie, vagy ő sem ússza meg egy könnyen a dolgot. Bár, Athéné gyermeke, valószínűleg, ő pont az, akit az agyáért lopna el az ember.
Vaktában megyek csak, egy kijáratot kiszemelve, amerre még nem állt be senki, hogy elkapjon minket. A hermészesek nem érdekelnek, öröm lesz visszatérni aludni majd a Hermész Kabinba, főképp, hogy sikerült ma megint nem jó pontot szereznem náluk, de ő kezdték… Gyerekes viselkedés, de megérdemelték, ezért egy kis káröröm már nyugtatja a szívem.
Megyek a lány után, ahogy mutatja az utat, látom, hogy vágja a helyzetet, így aztán adok neki bizalmat arra, hogy együtt kijussunk. Nem hinném, hogy pont ő lenne az áruló fajta, bár ha beárul, akár meg is mentheti saját magát, rajtam meg leverődik a por… De nem… Jött velem.
Az ajtónál én megyek mégis csak előre, hogy ha már lebukunk, akkor én, ne ő, neki legyen lehetősége kimenni, hiszen ő csak egy ártatlan. Még senki nem volt ott, ahogy kiosontunk, de alig léptük át a küszöböt, már harsant a hang mögöttünk, hogy ott vannak.
- Futás! – szisszentem fel. Ennyit erről a hamar eltűnünk szem előttről… De még mindig jó esélyeink voltak, hogy ha most elkezdünk futni, és eltűnni a kabinok között, akár egészen a partig. Nem kellett húznom, hanem jött azonnal velem, és én is vele, ahogy vette át megint az írányítást, hogy merre érdemes. Nem tudtam eldönteni, hogy vajon azért, mert már nem ez az első alkalma, vagy szimplán tudja, hogy ott a legkevesebb esély. Amint a kabinokhoz értünk, behúztam az egyik sarokba, hogy a fal mentén haladjunk végig.
- Kösz – suttogtam neki, miközben figyeltem a környezetemet, hogy ugye nem most fog valaki a képünkbe ugrani. – És bocs, hogy belerángattalak… - tettem még hozzá mellékesen. Nem volt akkora lelkiismeretfurdalásom, de biztos zavart volna, ha elkapják a felügyelők, pedig csak éppen rosszkor volt rossz helyen, ahogy a mondás tartja. Egy órát ültünk csak végig, alig ismertük egymást, de lehet, hogy ez a kis menekülés lépéseket okozott a viszonyunkban? Nem voltam oda az Athénésokért, de talán mert túl tanulatlan voltam még, mint félvér, lehet, hogy ezt az ítélkezésemet félre kéne raknom? Lehet, hogy pont Dalma miatt? Ki tudja…
- Menjünk… úgy tűnik, szétszórodtak, de nem kéne itt maradnunk – jegyeztem meg.

× Remélem, megfelel, ha nem, pm Smile ×


Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sorry, friend - Avery & Dalma   ₰ Csüt. Dec. 14, 2017 3:59 pm

Ugye nem lesz több futás o.o
Stratégiai megfontolásokból
Ave & Dal
Ahhoz képest, hogy be vagyok lassulva, elég gyorsan sikerül felmérnem a helyzetet, és majdnem tökéletesen kijuttatnom magunkat gond nélkül az étkezőből.
Az ajtóba érve viszont  én kicsit megtorpantam Kheiron megjelenése miatt, szerencsénkre viszont Avery… ha jól emlékszem így hívják, már el is ránt oldalra mielőtt tényleg beleütköznénk. Én csak egy jóestét' kiáltok oda a tábor főnökének, aztán futok cinkostársnőm után. Végül is, a "kentaúr" nem látta mi történt, így idő mire megtudja hogy a büntetés elől szaladtunk el.
Te jó ég, hogy mit kapunk ezért… Hiszen tulajdonképpen észrevettek…  Próbálpm hamar megint megtalálni a legmegfelelőbb utat, és úgy tűnik kezdek felpörögni, mert sikerül is.
- Erre - súgom oda, és meg is próbálom behúzni két kabin közé, hogy aztán a túloldalon gyorsan eltűnhessünk balra a tó felé.
- Semmiség - mondom kissé szuszogva. Oké, be kell vallanom, baromi jól esett ez a kis futás. - Pontosan mibe is? -  kérdezem mosolyogva. Már úgyis mindegy, mert a menekülés felér egy beismeréssel, de azért kíváncsi vagyok mi is történt, mert az ebédlőben kicsit kiszakadtam a körülöttem zajló eseményekből, úgyhogy fogalmam sincs mibe keveredtünk bele.
- Menjünk, de szerintem gyorsan - reagálok nagyot bólintva, és be is húzom a mellettünk lévő bódé fedezékébe, mert éppen akkor vetül egy zseblámpa* fénye ahol megálltunk kicsit.
Na innentől azt hiszem nagyon muris lesz… Mint egy krimiben az üldözős jelenet, csak itt jó lenne ha a "rosszfiúk" győznének, mert ha nem, akkor megszívjuk.
Úgyhogy ki kellene valamit találni, hogy mire szem elé kerülünk elfelejtsék hogy mi is ott voltunk.
- Azt hiszem itt egy kicsit nyugtunk lesz -  szólalok meg mikor kiérünk egy kicsit nyugalmasabb helyre, ahol talán az utolsók között jutna eszébe a bagázsnak hogy keressenek.

Felhasználó profiljának megtekintése Online
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sorry, friend - Avery & Dalma   
 Similar topics
-
» Thomas "Tom" Avery
Ugrás: