In a family way - Poszeidón & Khrüszaór

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

In a family way - Poszeidón & Khrüszaór

Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: In a family way - Poszeidón & Khrüszaór   ₰ Vas. Dec. 10, 2017 2:09 pm
Father and his son
Poszeidón & Khrüszaór
Gyerekek, szülők, család… Hmm, nem az én világom. Vagy mondjuk inkább azt, nem tudom belezsúfolni az életembe őket. Pláne most, mikor a vihar érkezik, de az nem jelenti azt, hogy nem tartom szemmel őket, legyenek bárhol is. Nem vagyok minta szülő, de saját véremet tudom egytől egyig. Az anyjukról ez már nem mondható el. Legtöbb futó kaland, elnézve, hogy amúgy van feleségem… Néha meglep, hogy még nem vált el, de talán pont azért. Míg az emberek pár évtizedet leélnek, addig az isteneknek az örökkévalósággal kell szembenézniük, és még nekünk is szükség van a változatosságra.
Kerestem valakit. És ha én keresek, azt meg is találom.
Fiamat, kinek édesanyja Medúza. Valószínűleg kicsit neheztel rá, hogy ily módon fogantatott, de őszintén szólva kicsit sem érdekel. Medúza megkapó volt, és szép, mint a legtöbb nő az életemben. A gyerek csak ráadás, de ha már sikerültek, kíváncsi vagyok, hogy nem csak anyjuktól örököltek-e.
A táborba nem ez az első alkalom, hogy jövök, de eddig még egyszer sem vettek észre, így aztán úgy jártam-keltem, ahogy akartam. Nem kellet a sportpályáig mennem, hogy megtaláljam a gyereket. Hmm, nem is gyerek már… Bár, nekem az fog maradni.
Könnyen forgatta a kardot, ahogy magában gyakorolt. Leszedtem az állványzatról magamnak is egyet. Rég fogtam kardot… Mindig a szigonyom volt nekem általában, most mégis… A tenger is megmozdult tőlünk nem messze, ahogy felvette az érzelmeimet. Mostanában nem volt nyugodt, mindig csak háborgott és pusztított. A hírekben egymás után mentek az újabb és újabb felvételek, hol szakadtak gátak, hol öntött el valamit a víz. Nem akartam rendet teremteni viharos érzelmeim között, amíg nincs meg a szigonyom, semmiképp sem. De ezt most félre kellett raknom, nem ezért jöttem.
A köd sűrűn lengett be, hogy még őt is megtévesztette. Hmm, maximum a legvégén árulom el a számára, hogy ki is vagyok, ha van annyira méltó harcos a számomra. Hallottam a szóbeszédeket kardforgatásáról, de tudni kell, a pletykák egy töredéke tartalmaz csak igazságot.
Nem intéztem hozzá szavakat, csak levágtam elé a kardot, mint kihívás. Érteni fogja, és nem lesz arra ideje, hogy ellenkezzen. A fiam? Hát mutassa meg, hogy valóban Poszeidón vére is ott csörgedezik az ereiben.

♕Remélem megfelel :3

Felhasználó profiljának megtekintése
Mitikus lény
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: In a family way - Poszeidón & Khrüszaór   ₰ Szomb. Dec. 16, 2017 10:50 pm

●●●● Poszeidón & Khrüszaór ●●●●


Már profi szinten űztem a kardforgatást egy jó ideje és már tanítottam is, de nem hanyagoltam el a gyakorlást. Mindig volt hova továbbfejlődni és haladni. Meg ha nem gyakorolt az ember, akkor könnyen visszaeshetett egy kicsit. Szerencsére én sokkal könnyebben tanultam meg forgatni a kardot és gyorsabban sajátítottam el különböző harcművészeteket, na meg a fizikai erőm is sokkal nagyobb volt, mint egy átlagos embernek, hála az apámnak. Sok mindent köszönhettem neki, pedig nem volt állandóan ott mellettem. Foglalkozott velem, de egy istennek sose volt rendes családja, szóval Poszeidónnak se lehetett. De ha szükségem volt rá, akkor mindig ott volt nekem és azért tényleg miatta voltak ilyen jó képességeim, na meg ilyen jó külsőm is.
Ritkán voltam a táborban több napot. Általában heti egy-egy napra mentem, de ha több időm volt, akkor akár egy hetet is ott töltöttem. Ezen a héten is így volt. Olyankor több szabadidővel rendelkeztem, amikor nem igazán tudtam mit kezdeni magammal. Csajozni nem igazán akartam, mert hát diákokkal nem lenne szabad, viszont néha még sem tudtam parancsolni magamnak. Ezért inkább a második kedvenc szabadidős tevékenységemmel ütöttem el az időt, ami az edzés volt. Próbáltam mindig olyan helyet keresni, ahol nem sokan voltak, ezért sosem az edzésre kijelölt helyeken voltam. Gyakran mentem a tengerpartra, mert szerettem a víz közelében lenni. Bizonyára ez is apám miatt van. Már kicsit sötétedett és olyankor a levegő is jobban lehűlt, ezért egy hosszú kényelmes nadrágot és egy ugyan olyan kényelmes, cipzáros melegítő felsőt vettem fel. A pólót kihagytam, mert így sokkal kényelmesebb volt és az edzésnél fontos, hogy kényelmes legyen az öltözet. Cipő sem volt rajtam, mert szerettem mezit láb a homokon lépkedni. Egy kardot forgattam a parton. Már eléggé át voltam szokva a botra, mert mindig azt használtuk a gyakorló órákon, ezért ideje volt kicsit a kardot is megmozdítani. Hirtelen nagy köd lepte el a tengerpartot. Alig láttam valamit. Egy alak jelent meg előttem, de nem láttam teljesen. Abban biztos voltam, hogy férfi az illető. Elém szúrt le egy kardot, ami egyértelmű utalás volt a számomra. Kihívott engem. Kihúztam a földből és visszadobtam neki, ezzel jelezve, hogy benne vagyok. Hátrébb léptem párat és védekező állást vettem fel, mert azt vártam, hogy ő támadjon először, ha már ő hívott ki engem.


clothes || Remélem tetszik papus  55   ||  ©️
Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Tévésorozatok
Ugrás: