Team

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Team

Mitikus lény
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Team   ₰ Vas. Dec. 10, 2017 4:44 pm


Rossz kislány
Kor: szabadon választott ( ha halandó akkor olyan 30 körül)
Csoport: Félisten vagy Mítikus lény, de lehet más is
Pb: Gal Gadot van a képen, de más is jöhet

Történet:
Bűnöző vagy. Évek óta próbálnak elkapni, de senkinek nem sikerült. Én kaptam meg az ügyet és már hosszú ideje üldözlek, de még azt sem tudom, hogy te vagy az akit keresünk. Senki sem tudja. Évekkel ezelőtt megszegted a törvényt, nem is kicsit, de olyan profi módon tetted azt, hogy senki nem tudott rájönni, hogy te voltál. Simán elszökhettél volna az országból, de nem tetted. Szeretsz a tűzzel játszani. Ahelyett, hogy messzire menekültél volna, inkább még közelebb jöttél. Azon az estén mikor az ágyamba bújtál még te sem tudhattad, hogy rendőr vagyok, aki pont utánad nyomoz. De azután sem tűntél el, hogy ezt megtudtad, sőt még többet akartál velem találkozni és megismerni, de egyikünk sem akar komolyabbat a másiktól. Bizonyára azért csinálod, hogy tudd hogyan halad a nyomozás. Vagy talán egészen más terved van?

// Egy tipikus "rossz kislányt" képzelek el. A jelleme alakítható és a leírtakon is változtathatunk, szóval semmi sincs kőbe vésve. A pb is csak egy ötlet, bárki mást szívesen látok. Arra sincs konkrétum, hogy mit tettél, de segítek ötletelni, ha neked nincs semmi ötleted. A karakterek jövője még kérdéses. Szeretném, ha idővel kiderülne hogy ő az akit évek óta keres Krüszi.
Nem bánnám, ha nem halandó lennél, hanem valami erős csaj, mert tervezek akció dús játékokat is  13

Gyakornok
Kor: 22 körül
Csoport: halandó, mítikus lény vagy félisten
Pb: Taron Egerton van a képen, de más is jöhet

Történet:
Új srác vagy a kapitányságon. Nagyon ígéretes, de még nagyon ifjú. Sok mindent kell még megtanulnod és úgy gondolták, hogy tőlem tudnád ezeket megtanulni. Mellékállásban tanár vagyok, szóval szívesen elvállaltam a feladatot. Mindenhová követsz és sokat jegyzetelsz. Néha már kicsit zavar, de te nagyon kitartó vagy. A jókedved határtalan és minden helyzetben képes vagy bolondozni, ezzel feldobva az unalmas munkaidőt.


//Egy vidám, humoros, de céltudatos és kitartó srácot képzelek el. Nem sok mindent szabnék meg vele kapcsolatban. Inkább valami félistennek tudnám elképzelni, de ha halandóként hozod az még érdekesebb lenne. Akkor nem lenne könnyű dolga, de Krüszi profit csinálna belőle és felfedné előtte ezt a világot. A múltjáról és a jelenről ennyi, nála a lényeg inkább a jövőn van.
Még fiatal, a szüleivel él. ( ha félisten, akkor az emberi szülőjével, vagy valakik örökbe fogadták) És egyik nap a szüleit megölik a házukban és fel is gyújtják, hogy ne maradjon bizonyíték. A srácot ez egy elég nagy mélypontba ejtené, ahonnan Khrüszaór próbálná meg visszahúzni, hogy ismét a régi legyen. Be is fogadná a lakásába, ami amúgy egy kis legény lakás, szóval szűkös lesz és nincs hozzá szokva, hogy valakivel ennyi időt legyen, szóval fura is lesz neki, de megoldják.


Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Macskarisztokraták vs Team JL – meg egy sárga
Ugrás: