Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea

Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea   ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 4:38 pm
KINEK: Dalmi| SZÓSZÁM: - | MEGJEGYZÉS:-
Rövid idézet, dalszöveg

Nemrég lepakoltam. A csöppnyi kis holmimat otthonosan elrendeztem az ágyam körül, a Hermész-kabinban. Félistennő. Még alig fogtam fel a helyzetet, és máris itt találtam magam ebben a táborban, persze, szabad akaratommal jöttem. Az infó azonban elég új volt, semmi jelét nem tapasztaltam… a diszlexia az halandók közt is simán megtalálható, általában gyengén látással is párosul, habár a dühkitörések, és az intenzív szeretet-igényem, na, az már árulkodóbb volt. Többet foglalkoztam a romantikával, mint a korombeli lányok.
Dél körül, miután meguntam, hogy fél órája töprengtem, kik lehetnek a legyártóim – úgyse most fog kiderülni, elindultam az étkezőcsarnokba. A bejáratnál egy csaj belém kötött. Gőzöm sincs, ki volt az, de alaposan megbánta.  
- Húzz már arrébb, szöszi! – lökött rajtam, én meg megtámaszkodtam az ajtófélfában. Rossz emberbe kötöttél bele, kisanyám…
- Pardon… - és elkezdtem szövegelni franciául, hogy mit képzel.
- Ne hablatyolj itt nekem, állj félre.
- Egy fenét. Én voltam itt előbb, úgyhogy átengedsz. Ha nem, szétkürtölöm mindenkinek, hogy neked bejön ő – biccentettem az ebédlőben egy srác felé. Hah. A női megérzések… arcára volt írva, és a rémülete is. Azonnal odább állt. Csak trükköztem, hogy hátha nem fog így pééppé darálni, szerencsére ezúttal nem nyúltam akkora darázsfészekbe.
Most fáradt voltam, nem szívesen fanyalodtam volna a frizuramódosítós módszeremhez, a.k.a hajtépéshez. Gyorsan lehuppantam a legközelebbi helyre egy kiscsaj mellé.
- Bocsi, ugye nem baj? Galathea vagyok, most érkeztem- nyújtottam a jobbom, barátságom jeléül.


A hozzászólást Galathea Spiros összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 31, 2017 7:16 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea   ₰ Pént. Dec. 15, 2017 10:44 pm

Remélem tetszik
Röviden és tömören
Thea & Dalma
A táborban megvolt az a szerencsés helyzet, hogy nem én voltam az egyetlen újlány, így nem rám irányult az összes figyelem. Hogy ez így is maradjon, egy darabig próbáltam kerülni mindenkit, aki velem egyszerre érkezett, mert egy újat megnéznek, kettőt viszont már kifejezetten, és egészen konkrétan megbámulnak. Ami viszont engem az őrületbe tud kergetni, szóval jobb ha nem mutatkozom olyannal, aki szintén új itt.
Természetesen ez nem sikerülhetett mindig, így ma sem jött össze teljesen. Nem mintha bajom lenne a szőkeséggel, aki mellém telepedett az ebédnél, csak a plussz figyelmet akartam elkerülni. Úgyhogy mindenféle negatív kisugárzás nélkül fordulok felé.
- Ugyan, semmi gond -  válaszolok kedves mosollyal, aztán a bemutatkozását is viszonzom, a kézfogással együtt. - Dalma, szintén nemrég érkeztem.- Aztán figyelem, hogy van-e gondja a nevemmel. Hozzászoktam, hogy furcsán néznek, és néha le is kell betűznöm az ittenieknek.
Ha ezzel nem volt gond, vagy sikerült tisztázni, illemtudó lányként felteszem a kérdést, amit valószínűleg mindenki feltenne hasonló helyzetben.
- És, hogy tetszik a tábor?

Felhasználó profiljának megtekintése Online
Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea   ₰ Vas. Dec. 31, 2017 7:05 pm
KINEK: Dalmi| SZÓSZÁM: 237 | MEGJEGYZÉS:remélem, tetszik <3
-

A tábor egész jó hangulatú, leszámítva az Árész-bagázs erőszakosságát. Hm, lehet, hogy inkább velük kéne haverkodnom? Helyenként én is hajlamossá váltam hasonló tettek elkövetésére, különösen a pletykálkodókkal szemben. Persze, a legnagyobb talányt az adta, hogy ki csinált engem. Kettőt és könnyebbet, egyelőre én se tudom.
- Kösszentyű – pillogtam az Athéné-utódra hálásan. Legalább ő nem piszkált azzal, hogy ki lánya-borja vagyok.
- Háát… lenne pár egyén, akit elküldenék Poszeidónhoz megfojtani, de amúgy egész tűrhető. Csak a mi kabinunkkal kéne valamit kezdeni, szeretsz dekorálni? – reméltem, hogy kapni fog majd az ötleten, amint jó alaposan befaltunk a finomságokból. Nyamm. Szerencsére olyan alkat vagyok, hogy igazából tökély mindegy, mit eszek, nem hízom tőle, és szépnek is tartom magam.
És természetesen jól beszélem a franciát és a görögöt, legalább van pár flörteszköz a tarsolyomban, ha találok egy helyes srácot, akit arra érdemesnek találok ebben a sufniban.
- Te Athéné lánya vagy, ugye? – puhatolózom. Állítólag nem hajlandó beismerni az igazat, na, most kiderül, igazak-e a pletykák.
Közben egy görög dalocskát dúdoltam, amit úgy tanultam, szívemhez nőtt a dallama.
„Hány csillag van az égen, én gyöngyöm nékem?
És csak ragyog, ragyog ragyog, és csak ragyog ott fent.
Hányszor könnyes érted a szemem, én gyöngyöm nékem…”

I-mád-tam. Nem csoda, hogy bevették ezt egy sorozatba is, irtó szuper. Amit nagyon szerettem még, azok az ókori görög versek, amiket itt tanultunk. Imádtam a költészetet és a hárfázást tanulni.
- Neked mi a kedvenc leckéd eddig innen?
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea   ₰ Szomb. Jan. 13, 2018 2:24 am

Elnézést a várakozásért. Remélem tetszik.
Not so fast, my dear Razz
Thea & Dalma
A köszönetnyílvánítását egy mosollyal fogadom. Ugyan… oda ül, ahova akar. Az meg az én gondom, hogy picit jobban örülnéh, ha máshova ült volna le, nem pont mellém, a másik újlány mellé. De ha már így alakult, akkor nem fogok gonoszkodni vele…
- És, kit akarnál Hádészhoz küldeni? - kérdezem újra elmosolyodva. Vannak helyzetek, amikor hasznos a keretmese, mert szépen kódolva lehet egyes embereket elküldeni az anyjukba, vagy… melegebb éghajlatra.
-Sajnos ne igazán értek a dekoráláshoz… De ha tudok, szívesen segítek alkalomadtán- válaszolok a kérdésére. Életemben nem is próbáltam még semmit kidekorálni… A suliban órákon az írással küszködtem, mert nagyon le akartam győzni a diszleksziámat… Ami elég fárasztó volt hozzá, hogy otthon már csak a pihenéssel törődjek jórész, és a baglyommal "játszak". Kitolás, hogy nem engedték, hogy magammal hozzam… Azért remélem apa eleget törőik vele… Érzékeny fajta, és még komoly baja lesz, ha nem kap elég figyelmet.
Ésss itt van. Elhangzik a tábor állandó kérdése. "Kinek a lánya vagy?" "Athéné lánya vagy?" Rolling Eyes Nem lenne elég azt kérdezni, melyik bungallóban lakom? Úgyis csak arra kíváncsiak amikor ezt kérdezik… Hogy tudják milyen szerepben kell engem elhelyezni…
-Pontosan.-bólintok, halvány mosollyal, de olyan arccal, int aki nem igazán akar erről beszélni. Amikor ez kerül szóba nekem mindig az IGAZI anyukám jut eszembe, és az, hogy képes volt alig egy éves koromban otthagyni… És a legjobban az dühít, hogy apa nem haragszik emiatt… Mindig amikor rákérdezek azt mondja, hogy anyám nagyon szeret, de nem bírja a kötöttségeket, ezért döntött úgy, hogy odébbáll… Hát köszönöm szépen..
Az újabb kérdésére kapom fel a fejem megint. A kedvenc leckém? Hát… nem is tudom… A hasznos tanulnivalók közül mindet szeretem…
-Khrüszar óráit szeretem eddig a legjobban. Te, kinéztél már valami izgalmasat?- válaszolok és kérdezek vissza mosolyogva. Vajon mennyit tud már a táborról? Könnyen lehet, hogy többet nálam.

Felhasználó profiljának megtekintése Online
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Tell me something I don't know (bocsi, nem bírtam megállni :D ) - Dalma&Galathea   
 Similar topics
-
» -=Sima Jutsuk=-
» Mizukage palota
» Vidámpark
Ugrás: