Frenemy? - Galathea & Avery

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Frenemy? - Galathea & Avery

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Frenemy? - Galathea & Avery   ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 9:26 pm
Játék ide...
Felhasználó profiljának megtekintése
Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Frenemy? - Galathea & Avery   ₰ Hétf. Dec. 11, 2017 10:07 pm
Avery

Életemben először láttam tengert… és mégsem voltam boldog. A táborban sem igazán tűnt úgy, hogy meg fogom találni a helyem. A tengerparton sétáltam, hogy hátha találok jópofa dekorációnak valót, ha már abban a lepukkadt romhalmazban kell laknom a tábor-idényre. Nézzen ki valahogy, egy félistennő vagyok, Zeuszra… na, jó, nem… ilyet jobb, ha nem kívánok magamnak, Héra büntetését kivívni… kösz, kihagyom.
A szél enyhén fújt körülöttem, lágy fodrokat adva a víz felszínének, sós tengerillatot árasztott felém.
Halkan dúdolgattam egy dalt, amit valahogy előkerítettem. Régi görög féle, de a francia dalokat se vetettem meg.
Dúdolgatásom közepette találtam egy kavicsot, ahogy lenéztem a lábam alá, miután ráléptem. Szív alakú volt. Kicsit amúgy is dühös voltam, meg szomorú, amiért már megint cseberből vederbe helyzetben éreztem magam.
Kész. Az agyamat elborította a szokásos rózsaszín, helyett a vörös köd… nekiálltam veszettül dobálni a vízbe a kavicsot, kacsázás címén, aztán amikor rájöttem, hogy ez baromira nem az én sportom, csak random dobálgattam, nem erőltetve semmit… úgysincs senki a vízben, akinek árthatnék, nem?
Pehersze, a legtöbbeknek itt már megvolt a szülője, de én… tök egyedül voltam, gőzöm nem volt, melyik istenséget kéne szembesítenem, hogy hé, hahó, itt vagyok. Legszívesebben törni-zúzni lett volna kedvem, de azért a felügyelőktől büntetőmunkát se szeretnék kapni, ha nem muszáj.
Felhasználó profiljának megtekintése
Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Frenemy? - Galathea & Avery   ₰ Kedd Dec. 12, 2017 10:01 pm
A vízben elúszkálni nem az én stílusom. Nem vagyok Poszeidón gyerek, hogy az életem nagyját a víz tegye ki, sőt, sosem éreztem közel magamhoz.
Azonban, most mégis benne kell, hogy pancsoljak... Pech, hogy a reggeli edzés során pont a vízbe mentünk, és elhagytam az alkarvédőm. Talán, ha hagynám, hogy a víz lenyugodjon... azonban én nem nyugszom le, egyre mérgesebben keresem, mert nem akarom erre áldozni az időmet, azonban tudom, ha holnapra nem kerül elő, csak én járok rosszul, hogy nincsen meg. Egyrészt, mert ki fogja használni, másrészt, még a saját cuccaimra sem tudok vigyázni. Fenébe, miért kaptam ilyen oktatót? Tudtam, hogy le vagyok maradva, de hogy ezt egy Athénés mogorva alakkal kellett kompenzálni, hát nem is tudom...
- Áuch - szisszentem fel elnyomva egy csúnya szitokáradatot, ami megjelent a nyelvemen. Valaki megdobott? Ez most komoly? Mély levegőt véve fordultam az áldozat felé, hogy ha kell, úgy visszadobjam, hogy a fal adja a másikat, de mikor láttam, hogy vaktában dobálózik, kicsit alább hagyott a harci kedv. Ez mit csinál? A lányban megismertem egyik szobatársamat a sok közül. Ő is Hermész Kabinos, ámbár nem tudtam a nevét. Noha, még mindig nem értettem, hogy apám miért nem fogadott el, hiszen már beszéltem vele, mégis ott rekedtem abban a Kabinban, ami épp, hogy össze nem akar dőlni... Ha jól emlékszem, ő nem azért van ott, mert Hermészes, hanem mert a szülője nem ismert... Hmmm... Ha jól emlékszem, bár amennyi arcot kéne realizálnom, lassan már nem is tudom, hogy mi a valóság és mi nem.
- Nézz legalább körül! - hajítom vissza a követ, azonban csak mellé, miközben megvakarom ott, ahol eltalált. Remek, újabb foltom lesz? Kössz...
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Frenemy? - Galathea & Avery   
 Similar topics
-
» Thomas "Tom" Avery
Ugrás: