Thea x Kea – he meets the new girl in camp

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Thea x Kea – he meets the new girl in camp

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Thea x Kea – he meets the new girl in camp    ₰ Szer. Dec. 13, 2017 4:15 pm
Thea & Kea

Teli hassal

Az étkezőben majszolom a hamburgeremet, mint a téli álmából felébredt medve az első falatokat. Hihetetlen gyorsasággal tűnik el bennem, és már kérem is a következőt. Egyenesen imádom, hogy a fogyasztás korlátlan a táborban. Hiszen a hősöknek szükséges van egy kis kalóriára, és erre egy nagyon jó forrás a sajtburger. Azt eszel amit csak szeretnél, szó szerint. Ha egy grúziai nemzeti ételt kívánsz meg, akkor az kerül az asztalodra. Csak kívánnod kell és már ott is van. De hogy ezeket ki készíti el...senki se tudja. Vannak olyanok, akik azt mondják, hogy valamilyen isteni erővel jön létre; simán lehet, hogy azt a kaját kapjuk, ami nem sikerült túl jól ahhoz, hogy az olümposzi asztalra kerüljön; aztán ott van az az elmélet miszerint évek óta Kheirón Démétér gyermekeit fogja rabszolga sorba és ők készítik el a fenséges menüket; meg hát az is lehetséges, hogy ezeket halandók készítik el, mi meg valamilyen varázslattal "ellopjuk"... Mondjuk tény és való, hogy ennek a sajtburgernek pont olyan íze van, mint amit a McDonaldsban adnak.
Nagyon érdekes, eget-földet megmozgató eszmefuttatásomból pár kacarászó lány szakít ki. Úgy látszik Dité lányai is betértek, biztosan isszák a következő adag fehérje porukat. Rájuk mosolygok, de nem igazán foglalkozok velük. Körülnézek, hogy még kik vannak körülöttem és a szemem egy lányon akad meg, Hermészék asztalánál ül. Új lány,  ebben teljesen biztos vagyok. Nem ismerek mindenkit személyesen a táborból, de arc alapján már számom tartom. Ezt a lányt, pedig még biztosan nem láttam. Kíváncsiságból és kicsit azért is, amit Hadésznak ígértem – és én az ígéretemet betartom –, felállok és elindulok felé.
– Üdv – állok meg előtte zsebre vágott kézzel – Új vagy, ugye? Még soha se láttalak itt.
Továbbá az is szerepet játszik abban, hogy  beszélgetést kezdeményezek vele, hogy tényleg szükséges tudni a táborozókról ezt azt  a feszült helyzet miatt. Ismernünk kell azokat akik mellett, és akikért harcolunk  – Leülhetek?

A beszélgetés is jobb

308 ◆ remélem tetszik :3 ◆  creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Thea x Kea – he meets the new girl in camp    ₰ Pént. Dec. 15, 2017 10:24 pm
KINEK: Kea | SZÓSZÁM: 290| MEGJEGYZÉS: remélem, tetszik Very Happyszöveg

Szép csendben fogyasztottam a szokásos görög tálamat: juhtúróval töltött pulyka, rizskörettel, görög salátával és limonádéval. Egyszerűen imádtam az itteni menzát, sokkal jobban főznek itt, pedig azért az árvaházi koszt se volt annyira pocsék.
Fel se néztem, egészen addig, amíg egy idegen meg nem szólított.
- Öhm… Igen. Első hetem a táborban. Gyere nyugodtan – még arrébb is húzódtam, hogy helyet szorítsak neki. Nem gondoltam volna, hogy már első héten észrevesznek a srácok, na, nem mintha csúnya lettem volna, de nem egészen a szerelmi életem felpezsdítése miatt is jöttem ide, bármennyire is sziporkáztam. Ez nem az Alkonyat, hogy csillogjak, mint egy hülye diszkó gömb, na, nem. Ennél azért jobban ügyeltem az alakomra. Személy szerint nem rajongtam a szörnyekért, tekintve, hogy részben én is a mondavilághoz tartoztam.
Fogalmam sem volt, hogy mibe keveredtem, s az a lány is ott volt ráadásul, aki ezt az egészet csak egy mesének hitte. A kis naiv.
- És te? Melyik kabinhoz tartozol? – csak ne Hádészhoz, agy Zeuszhoz. Könyörgöm… a kettejük miatt kezd kitörni a háború, és én nem igazán akarok oldalt választani. – Most szeretném leszögezni: nem vagyok hülye. Tudom, mi van készülőben, de én nem akarok harcolni. Nem ezért vagyok itt.
Reméltem, a szúrós tekintetem kellő hatást vált ki belőle. Általában kedves szoktam lenni, de egy ilyen helyen jobb az óvatosság, mitikus féllények társaságában. – Én csak a szüleimet szeretném megismerni. A családomat akarom visszakapni. Semmi másra nem vágyom jobban, elhiheted. Miheztartás végett. Ha kihagysz a balhéitokból, akkor lehetünk haverok.
Nem volt szerencséje annyira, ma sajnos rossz hangulatomban kapott el. Még mindig ötletem sem volt, melyik istent, istennőt merjem kérdezni arról, hogy apám-e, vagy anyám-e.
A félsz ott mozgott bennem, hogy esetleg nem ismer el lányának. Attól az én szívemben még ugyanúgy az édesapám marad, vagy az édesanyám.
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Thea x Kea – he meets the new girl in camp    ₰ Hétf. Dec. 25, 2017 7:20 pm
Thea & Kea

Teli hassal

Nem vagyok az a félős gyerek, soha se voltam. Talán pont apám miatt, de nem hiszek abba, hogy a szüleink határozzák meg a személyiségünket teljesen. Viszont ebben tényleg hasonlítok rá, ő sem egy visszahúzódó alkat. Azt is tudom, hogy ha valamit akarok, akkor azért lépnem kell. Akár csajozásnál, akár egy ilyen egyszerűbb társalgásnál. Merj te nyitni, és utána már minden könnyebb lesz.
Leülök mellé az egyik székre és rögtön a fejét kezdem el nézni. Nem tudom eldönteni, hogy bájosan szép arc, vagy inkább hideg porcelán. Talán egyszerre mindkettő.
– Akkor még biztosan minden nagyon új és meglepő. – Meg talán zavaros.
Oh, az én első hetem….Nem mondom hogy teljesen emlékszem minden pillanatára, de maga az érzés, az bennem van. Talán soha se fogom elfelejteni. Az első edzésem emléke viszont kifejezetten bennem él, mert szarrá vertek, szó szerint. Akkor tanultam meg, hogy az ellenfelet nagyon okosan kell választani. De fura módon élveztem az egészet. Persze utána még párszor hasonló megesett velem, de ahogy egyre jobb lettem, úgy lettem egyre többször én a győztes. Az ember a hibáiból tanul.
– A Nagyfiú, Zeusz fia vagyok. – Apámnak ez a kis becenév biztosan nem tetszik, de van egy sejtésem, hogy most van jobb dolga is, mint ezzel foglalkozni. – És te tudod, hogy te hová fogsz kerülni?
Én ezzel a kabin témát le is zárom. Nem igazán szoktam az embereket az alapján beosztályozni, hogy melyik istentől származnak. Szerintem a sorsunkat mi alakítjuk és nem egy kabin szám.
– Minden a saját döntésed, nem foglak megállítani benne. – Legszívesebben én is valami hasonlót akarok tenni, de nekem nem ezt dobta a gép. – Valami családfélét itt kapni fogsz, ezt megígérem. Nagyon összetartóak vagyunk. – Ezt komolyan gondolom. – Csak olyanba keverlek bele, amiről tudom, hogy te is akarod. – Ezt Hadésznál is leszögeztem az egyezményünknél.


A beszélgetés is jobb

291 ◆ bocs a várakozás miatt, mostantól gyorsabb leszek ◆  creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Thea x Kea – he meets the new girl in camp    
 Similar topics
-
» Nagy Fenyves
» Uroniko étterem
» Az akadémia mögötti kis erdőség
» Rebekah Mikaelson - The Girl, Who Loved Too Esily
» [Event] Tükörkép
Ugrás: