Veronique "Roni" Delacroix

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Veronique "Roni" Delacroix

Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Veronique "Roni" Delacroix    ₰ Csüt. Dec. 14, 2017 3:19 pmVeronique Delacroix

Becenév : Roni, Ronnie, Vero, Vee, Queeny
Születési időpont, helyszín : 2000 augusztus 13., Franciaország, Bordeaux
Foglalkozás : Diák
Csoport : Félistenek
Isteni szülő : Aphrodité
Kabin : #10
Oldal : Jelenleg semleges
Képességek :
– természetfeletti szépség
– anyanyelvű francia tudás
– magas szociális képességek
Pb : Alexis René

Nagyon is jól emlékszem gyermekkorom minden egyes pillanatára.. Talán túlságosan is jól láttam már elég fiatalon a dolgokat, de leginkább az tűnt fel három évesen, hogy anyukánk nem tart ránk igényt. Apu alig volt otthon, na nem mintha ez mára megváltozott volna, nagyink nevelt fel engem és a húgomat Torit. A húgomnak egészen hat éves koráig volt egy nagyon rossz szokása, levelet irtott a mamával anyukánknak és rajzolt is neki, mindig olyan lelkesen és reménykedően tette, talán a mami éppen ezért nem állította le egyszer sem. Minden áldott anyák napján rajzol valami szépet és mikor öt éves voltam már meguntam, szegénynek mindig csalódnia kellett, mert sosem kapott választ.
Azon az anyák napján elhatároztam magam, hogy át fogok mászni az ágyába, csak nem tudtam, hogy mikor és hogyan kéne vele közölnöm, hogy anyu sosem fog nekünk írni és nem is szeret minket. Takarodó után még sosem szoktunk aludni és reménykedtem, hogy még most sem aludt el.
- Fent vagy még Tori? - kérdezem tőle, miközben felülök az ágyamon és nézem őt, bár elég sötét van és nem igazán tudom kivenni az alakját. Ismerem a húgomat, talán én ismerem a legjobban és tudom, hogy most nagyon szomorú, de ha szép dolgokat mondok megint anyuról, akkor semmivel sem lesz jobb neki. - Ühüm. - végül ennyit présel csak ki magából.
Majd válasza után átosonok mellé és bebújok a takaró alá, majd oldalra fordulok, hogy a szemébe tudjak nézni. - Mikor fejezed be a levélírogatást? - kérdezem tőle egy sóhaj közepette és remélem, hogy olyan választ fog adni, mint amilyet vártam. - Miért? - kérdez vissza és tudom, hogy ez semmi jóra nem fog vezetni. Ezt a beszélgetést nem nekem kéne lebonyolítanom, hanem a maminak, neki kéne elmondani neki, hogy ne írogasson reménytelenül, csak saját magát bántja ezzel.
- Nem fog visszaírni, nem érdekeljük és sosem fog megjelenni előttünk.. Tori  jobb lenne, ha nem írogatnál neki minden évben. - mondom egy sóhaj közepette.
- Ha nem írunk neki, akkor a lehetőséget is elszalasztjuk, hogy figyelmet fordítson nekünk. - ezen a kérdésén pedig én húzom fel magamat. - Nem szeret minket és ezt jobb lesz megértened! - mondom neki talán a kelleténél hangosabban, kint felkapcsolódik a villany.. ajjaj, felébredt a nagyi. - Mi ez a hangoskodás? Azt mondtam alvás van.. - mondja mérgesen és én futok az ágyam felé és próbálom eljátszani, hogy alszom.


- Emlékszel, hogy óviban minden fiú téged és a húgodat szekált? - próbál nosztalgiázni az egyik legrégebbi barátnőm, húgom után őt ismerem a leghosszabb ideje. És sajnos emlékszem, mindig a mi hajunkat húzogatták, így visszagondolva csoda, hogy nem lettünk kopaszok mindketten.
- Ne is mond Trixy.. Borzalmas volt. - forgatom meg a szemeimet. Bár szerinte nincs is jobb dolog, ha az összes férfi ránk figyel, mert ha együtt vagyunk, akkor az szokott történni, néha kicsit rémisztő tud lenni ám, főleg ha este későn egyedül sétál az ember lánya.
- Mintha nem tetszene, hogy ennyi férfi felfigyel rád.. - motyogja alig hallhatóan, de én elég tisztán értem azt, amit mond, egy csúnya pillantással jutalmazom. - Parancsolsz? - nézek rá és valamiért a kérdést nem angolul, hanem franciául teszem fel. - Hogy van Tori? Régen láttam már.. - próbálja menteni a menthetőt.
- Jól van, bár most nem tudom merre jár. - jegyzem meg, majd a telefonomra pillantok.. biztos elmondta vagy leírta, hogy hol van, szimplán ki ment a fejemből, meg hát nem is vagyunk összenőve, ő megy az ő dolgára, én pedig az enyémre. Bár roppantul jó lenne még társalogni és kiélvezni ezeknek a mennyei macaronoknak az ízét, mégis mennem kell.. - Ne haragudj Trix, de most mennem kell. - nyomok a barátnőm két arcára puszit, majd felkapom a cuccaim és sietek el, megígértem a nagyinak, hogy elkísérem ma orvoshoz.Sosem hittem volna, hogy a húgom utáni legjobb barátom szerepét valaha is egy fiú fogja betölteni.. Bár már másfél éve egymás vérét szívjuk és mindenki által mi vagyunk kikiáltva az álompárnak, még sem járunk.. barátnője van. Mondjuk ez egy érdekes történet és nem is tudom, hogy fel szeretném e eleveníteni, hisz én adtam neki kosarat és ezért lett barátnője.. Keddi nap volt, tök jól elvoltunk és egyszer csak a semmiből benyögte a kérdést, hogy nem kezdünk e járni.. Talán nem közömbös számomra és érdekel is, de mégis csak legjobb barátok vagyunk, ha pedig szakítunk elveszítettem volna őt és ezt a kockázatot nem akartam bevállalni. Fontos volt nekem, túl fontos volt nekem ahhoz, hogy elveszítsem őt, bár nem értem, hogy miért kellett összejönnie egy másik lánnyal másnap, de ez már nem az én dolgom, nem szólhatok bele az életében, az ő döntése.
- Rohadtul nem figyelsz. - ránt vissza a valóságba a mély bariton. Tényleg gőzöm sincs, hogy miről beszélhetett nekem, mert nem figyeltem rá. - Ismételd meg, amit mondtam. - fonja keresztbe a karjait a mellkasán, én pedig.. bakker, mit csináljak?
- Megint Tiffanyról áradoztál, hogy mennyire tökéletes. - blöffölök, blöffölök szemet forgatva, mire ő csak bólint. Eltaláltam..? Csak egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el az ajkaimat. - Igazam volt, hogy nem figyelsz. - forgatja meg a szemeit én meg úgy pillogok rá, mint egy ma született bárány. Bár tuti be fog szólni, mindig beszól ilyenkor és.. amúgy tőle legalább el is viselem.
- Aphrodité lányai szépek, de nem okosak. - jegyzi meg, mire én csak felnevetek. - Mond a fiú, akinek a második neve egy női név. - mondom neki, majd felpattanok és nekiiramodok, tudom hogy utálja, ha ezt felhozom és rohadtul meg fog csikálni, ha elkap, így jobb lesz, ha elkerülöm őt, bár hosszabbak a lábai, úgyis utolér, de nem mindegy mikor.
- Ha elkaplak véged! - kiáltja és már neki is iramodik.. Hát az előnyöm kitartott pontosan tizenkét másodpercig, utána ez a hülye elkapta a derekamat, de megbotlott és magára rántott. Próbáltam feltápászkodni, de nem engedte. - Hova ilyen sietősen? - kérdezi, majd vasmarokkal tartja a derekamat. Már készülnék megszólalni, amikor valaki megköszörüli a torkát.. Tiffany az. - Köszönöm, hogy vigyáztál a pasimra, de már visszaadhatod. - mondja azon a tipikus undorító nyávogós hangon, amitől a hideg is kiráz engem. - Ő tart engem, nem én őt. - mondom, majd próbálom lefejteni a kezeit a derekamról, majd nagy nehezen sikerül is és felpattanok.
- Azt hiszem ideje mennem. - végül én töröm meg azt a kínos csendet, ami fél percig ránk telepedett. Tiffany csak egyetértően bólogat, én sarkon fordulok és gyors lépetekkel elkezdem keresni a húgomat. Komolyan mondom nem fogok ezzel a gyerekkel többet barátkozni, míg ezzel a picsával jár. Hát nekem nem stílusom a lefejelés, de legszívesebben lefejelném azt a csajt, nem is illenek össze, de ez nem az én dolgom. - Roni, holnap is beugrasz? - még hallom a kiáltását, de már alig.. választ nem fog kapni, eszem ágába sincs vele egy helyen lenni.
A hozzászólást Veronique Delacroix összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 29, 2017 1:13 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Veronique "Roni" Delacroix    ₰ Pént. Dec. 15, 2017 3:26 pm

Elfogadva
Hallottam, hogy Vic-kel már többször próbáltátok ezt a karakterpárost, de eddig nem igazán jött észre. Nagyon remélem, hogy a mi oldalunkon végül sikerrel jártok.

Ahogy látom a tesóddal együtt te sem szeretsz a korodról beszélni – mármint nem találtam nálad sem születési dátumot.

Elég tökös kis csaj vagy, amit először nem is néztem ki belőled. Főleg az elején mutatkozott meg ez, mikor rezzenéstelenül mondtad el Vic-nek a véleményedet Ditéről.
Utána ez még az utolsó részben köszönt vissza, ami szerintem a három közül a legjobban sikerült. Grat hozzá! Remélem majd a köztetek lévő viszonyt sikerül rendezni, és kikopik a képből Tiffany. Mondanám, hogy szívesen "lefoglalom" Tifannyt – ha érted, hogy értem   –, de egyéb okok miatt (Ambernek hívják) már visszavonultam... Na, azért sok szerencsét!

Most menj avit foglalni, meg játszani. Én addig adok színt, rangot és drachmát. A piros csapatba kerültél és ezzel a linkkel már dobhatsz is a zászlófoglalóba.  Very Happy

v

Leaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: