Dayout - Ronnie & Dalma

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Dayout - Ronnie & Dalma

Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Pént. Dec. 15, 2017 10:26 pm

Csajosnap on the go
Hawai DJ napfény
Ronnie & Dal
Tekintve az előéletemet sose hittem volna, hogy ilyen hamar találok a táborban barátnőt. Igazából… jókor voltam jó helyen, úgyhogy az egyik csapattársammal ( akinek az ikertestvére furcsa módon a kék csapatba került)   nagyon összebarátkoztunk.
Amolyan legjobb barátnő lett nekem, akivel sokmindent megosztotta, és azt is m, többek között a Samuellel történteket, hogy amiatt jöttem ide. És azt is, hogy melyik fiú tetszik a táborban. Aztán remélem nem kotyogja ki… Az meglehetősen kellemetlen helyzethez vezethetne… A dolog nagyjából kölcsönös volt, hiszen ő is osztott meg velem olyan információkat, amit más ha jól sejtem nem tud.
És ami azt illeti, többször látott már el elég hasznos öltözködést tanácsokkal is, úgyhogy nem lehet okom a panaszra. Megkedveltem a lányt, és ha szüksége van segítségre, ott leszek. Akkor is ha meg kell verni egy idiótát, mert megbántotta.
És a mai napra megbeszéltünk egy csajos-délutánt.Nem, ne kérdezzétek, soha nem volt még olyan barátnőm, akivel ilyen programot csináltunk volna, úgyhogy nem tudom, tetszeni fog-e, vagy jól fogok-e szórakozni.
A délután első részében mondjuk mindenképp, mert én javasoltam, hogy kezdjünk a tengernél, és ha már ilyen nagy meleg van, fürödjünk egyet.
Úgyhogy a megbeszélt időpontban a ruhám alá felvettem a bikinimet, és kisétáltam a tengerpartra. Nem, nem zavar, hogy edzés idő van, ma nem tart Khrüszaor különórát, a többiről pedig nem akkora gond, ha egyszer ellógok pihenni (Igen, ebben a táborban az a pillanat is eljött az életemben, hogy pihenni vágyom, mert kimerültem o.o Wow)
Ronnie még nem érkezett meg, úgyhogy leterítem a törölközőmet egy naposabb részre, ahol van még hely mellette egy másiknak is, leveszem a ruhámat, gondosan elrakom a táskámba, amit a fejem alá teszek, felteszem a napszemüvegemet, és így napozva várom, hogy megérkezzen.Amikor megérkezik ,elmosolyodom, feltolom a napszemüvegemet a fejem tetejére, és vidáman üdvözlöm.
-Szia, már vártalak.- mosolygok rá, és már folytatom is - Hogy telt a napod? - Mondhatni ez a szokásos kérdés, ha találkozunk. Ha van valami nagy újság, erre meg fogja osztani.A hozzászólást Szász Dalma összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 18, 2017 2:47 am-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Pént. Dec. 15, 2017 11:45 pm
Dalma && Veronique ❀••

Magam is meglepődtem azon.. na jó ez butaság, nem lepődtem meg azon, hogy ilyen jól összebarátkoztam Dalmával, talán éppen azért volt lehetséges, mert Aphrodité az anyám, de ezt inkább ne firtassuk most. Így is késésben vagyok, mert én barom elfelejtettem megnézni az órát, hogy mennyi az -na jó, ha egészen őszinte akarok lenni magammal, akkor nem is emlékszem milyen időpontot beszéltünk meg- idő. Így gyorsan felkutattam a helyet egy bikini után matatva és nagy nehezen megtaláltam Tori sárga szettjét, így azt kaptam magamra, bár mellben egy kicsit szűk, de nem annyira, hogy ez feltűnő legyen, inkább csak kiemeli a mellbőségemet. Gyorsan magamra kaptam, majd felöltözködtem rendesen, bedobtam egy táskába a törölközőmet és egy kendőt, napszemüveget és már készen is voltam indulásra, azonban gyorsan írtam még egy cetlit a húgomnak, hogy tudja hol vagyok és kivel, ez talán már szokásommá vált. Végül csak sikerül elindulnom..
Nem tudom, hogy nekem miért van ilyen szerencsém, de én mindig belebotlok ebbe az idióta picsa Tiffanyba.. két lehetőségem van, bájcsevegek vele vagy kerülő úton megyek el a tóig, bár nem is kérdéses melyikre esik a választásom, kerülök egyet. Pont nem egy ilyen kitérőhöz készültem, de nem baj.. csak nem fogja a sok kiálló gally elszakítani a ruhámat, legalábbis nagyon remélem. Amúgy meg, biztosan az a gyökér is ott van valahol körülötte, az a lány rosszabb mint egy pióca, mindig ráakaszkodik.. nem érdekel, majd elmesélem ezt is Dalmának, bár még minden részletet nem tud, de sokat meséltem már neki az én különös és furcsa legjobb barátságomról, csodálom, hogy még nem futott világgá szegény, remélem nem untatom a gondjaimmal.. Biztosan szólt volna már, vagyunk annyira jóban szerintem.
Aztán megérkezem és nem tudom, hogy pontosan késtem e vagy nem, de ő már ott van és mikor megérkezem mosolyogva üdvözöl. - Szia! Ne haragudj, hogy késtem. - mondom neki, miközben ajkaimat egy megbánós sóhaj hagyja el, majd kérdésére egy újabb sóhaj szalad ki belőlem. - Majdnem sikerült összefutnom egy idegesítő kis.. tudod kire gondolok. - kezdek bele, de inkább megrázom a fejemet és tincseim táncot járnak a levegőbe. Gyorsan leveszem a ruháimat, leterítem a törölközőmet, felveszem a napszemüvegemet és lefekszem mellé. - Mindegy, ez nem is lényeges.. Amúgy nem volt semmi, csak hülyültünk Torival és beszélgettünk, nem soká lesz a nagyi szülinapja és azon törtük a fejünket, hogy milyen tortát kéne neki sütnünk. - mondom neki egy mosoly keretében, majd ráemelem a pillantásomat. - És a tiéd? Minden rendben?
Nem lett a legjobb •❀• Run the World •❀• made by Roni
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Vas. Dec. 17, 2017 1:39 am

Remélem tetszik, mint nekem a skin *. *
Valami tengerparti dallam :3
Ronnie & Dal

Nem kell túl sokáig várnom a tengerparton, hogy megérkezzen barátnőm.  Persze, késett, de ennyire megismertem már, hogy számítottam erre. Néha szeleburdi tud lenni, de éppen ez az egyik, ami miatt kedvelem.
Mosolyogva fogadom, aztán a mosoly eltűnik, és helyette egy megértő-együttérző pillantással nyugtázom, hogy pontosan tudom, kiről beszél. Megint Tiffany idegesítette fel… Mondhatni mindennapos már a dolog, de ettől nen lesz kevésbé súlyos számára. Na meg... Másnak talán idegesítő lehet Ronnie állandó csacsogása, nekem viszont ő az első barátnőm, aki ilyeneket megoszt velem, és akuvel ugyanígy én is megoszthatom a hasonló gondjaimat.
Tökéletes példa erre a mostani beszélgetésünk.
- Tényleg jó ez így neked?- kérdezem talán huszadjára, hátha lassan eljut oda, hogy megpróbáljon tenni valamit a kialakult helyzet ellen.
- És, mit találtatok ki? - kérdezem láthatóan lelkesedve. Mi csak apuval ketten szoktuk ünnepelni a születésnapunkat, nem sok szervezkedéssel. Az anyai nagyeimet pedig nem ismerem, az apai nagyszülők pedig többezer kilóméterre laknak. Tehát sose volt alkalmam az efféle tervezgetéseknek része lenni, ezért nagyon szívesen hallgatom ahogy beszél róla.
Aztán odáig is jut a kérdés, hogy rólam beszéljünk. Szélesen elmosolyodom, és csacsogó hangnemben, de szűkszavúan kezdek mesélni.
- Ma megint kaptam tőle egy virágot. -kezdem, és hallgatok is el, helyet hagyva az ujjongásnak és örömködésnek, amiben én is részt veszek a magam visszafogott módján.A hozzászólást Szász Dalma összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 18, 2017 2:58 am-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Vas. Dec. 17, 2017 9:17 pm
Veronique & Dalma

• • •


Legszívesebben visszamennék és letépném annak a kettőnek az arcát, vagyis csak annak az egynek, de biztosan az a nyomorék is a közelében van valahol és ez engem annyira nem is érdekel, Dalma miatt jöttem ide és itt lenne az ideje, hogy vele kezdjek el foglalkozni és ne ezzel a nyomorékkal, meg sem érdemli, hogy az időmet rá pazaroljam. Amúgy is hiányzott nekem egy kis kikapcsolódás és örülök, hogy Dalma felvetette az ötletet. Nem is akartam volna elkésni, de hát nem mindig van az, amit én akarok, sajnos.. így szerintem késtem egy kicsit, bár lassan ezen kár gondolkodni. Szóval mikor megérkezem és végre ledobom magam mellé bikiniben már beszélgetni is kezdünk, aminek azért örülök ennyire, mert vele olyan könnyen megy, nem úgy mint egyesekkel.
Kérdésére egy sóhaj hagyja el az ajkaimat, nem is tudom, hogy erre mit kéne válaszolnom, hazudni nem akarok neki.. - Nem tudom Dalma, fogalmam sincs.. - mondom neki halkan, de tudom, hogy belekezdene valami monológba, ami semmi jóra nem vezetne. Így inkább veszek egy mély lélegzetet és próbálom valahogy majd neki előadni, hogy ez így jó nekem és valójában ez sem állna távol a valóságtól. - De ez nekem így most teljesen jó nekem, nem kell aggódnom ezen a dolgon, meg hát nem is érdekel Dan már annyira... - kezdem el neki motyogni. -Csak az a bajom, hogy az a picsa teljesen azt hiszi, hogy a mi barátságunk semmit sem ér az ő kapcsolatukhoz képest.. - tovább motyogom az orrom alatt, bár hogy tényleg ennyi lenne e a bajom, azt nem tudom, de jelenleg nem is akarok most ezzel tovább foglalkozni. Próbálok inkább másról beszélni, beszélnék inkább bármiről.. akár még arról, hogy miért utálom anyámat és miért nem tudok neki sosem megbocsátani.
Végül a nagyi születésnapjára keveredik a beszélgetés és erről máris szívesebben beszélgetek, mint Danielről. -Tartunk neki egy kis meglepetést, sütünk tortát és szeretném, ha te is ott lennél, szerintem Tori is benne van. - mondom neki egy mosoly keretében. A nagyi biztosan nagyon kedvelné Dalmát, Dalma olyan okos, olyan csodás és nem is csúnya lány, bár szépsége az enyém mellett eltörpül, amiről se én, sem ő nem tehet, Aphrodité lánya vagyok, ez a véremben, a sejtjeimben van. - Ígérd meg, hogy eljössz majd. - nézek rá bociszemekkel és remélem hatásos lesz. És aztán egy olyan dolgot mond, amin elmosolyodom, érdekes fiú ez a Jack. - Kezdetnek vagy ideiglenes állapotnak nem is rossz, ő legalább tud udvarolni. - mondom neki, miközben rákacsintok egyet és oldalra fordulok, hogy láthassam az arcát, még a napszemcsit is feltolom a fejem tetejére. - Mióta megy ez így?
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 11:41 am

Remélem tetszik Smile
Szívügyek doktora rendel.
Ronnie & Dal
[size=13] Igen, valami ilyesmi válaszra számítottam. Azért kérdeztem rá, hogy legalább elgondolkozzon, hátha akkor eljut odáig, hogy tenni is fog valamit. Mert rossz nézni kettőjüket, hogy marakodnak, és eltávolodtak egymástól.  Nem, nem kezdek monológot, csak  komoly tekintettel bólintok. Az ő döntése, hogy mit kezd a helyzettel. Danielt meg igyekszem elkerülni, mert még megmondanám neki a magamét. Nem vagyok szerelemszakértő, de a napnális világosabb, hogy fülig szerelmes Ronnieba. És nem tudom, hogy csak én látom-e bele, de az is, hogy Tiffanyt feleennyire sem szereti. És a bolond mégis ott van Tiffany mellett, ahelyet, hogy azon dolgozna, hogy Ronnie mellett lehessen… Férfiak…
- Ne hagyd, hogy szétszakítson titeket. Akkor igaza lesz, hogy többet ér az ő kapcsolatuk…- jegyzem meg, szinte mellékesen, de ettől függetlenül teljesen komolyan. Szeretnék segíteni nekik, de amilyen idióta Dan, és makacs Ronnie nehéz ügy…
Nem is erőltetem a témát, hanem hagyom, hogy barátnőm elterelje.  Sokkal vidámabb téma a szülinapi meglepetés tervezgetése, mint a szerelmi zűrök… Viszont Ronnienak sikerül meglepnie o.o Hogy én ott legyek? A nagymamájuk születésnapján?  De hát… milyen jogon, vagy mi okból? Zavaromban kicsit el is pirulok, és pár pillanatig nem is tudok mit mondani.
-Én… Nagyon örülnék neki! -találom meg végül nagy nehezen a hangomat o.o Meghívott a nagymamájuk születésnapjára. Ez valami elképesztő…. Nem álmodom? A kérésre, hogy "ígérd meg" csak elmosolyodom. Szerintem ő is tudja, hogy azért nem ártana Torival is megbeszélni előbb a dolgot.  De  egyébként persze, benne vagyok.
Aztán rám terelődik a téma, és boldogan újságolom, hogy Jacktől megint kaptam egy virágot. Ez a harmadik alkalom, az előző úgy egy hete volt. Úgyhogy igaza van, ez a kezdet. És én egyre inkább hajok rá, hogy legyen folytatás.
- Harmadik hete - válaszolok mosolyogva a kérdésére. Nem olyan régen, úgyhogy nem kell siettetni a dolgokat, előttünk még a nyárnak a fele.
Aztán a mosoly kicsit eltűnik az arcomról. Mert láttam, hogy Jack nem csak nekem kedveskedik néha napján virággal, úgyhogy lehet (megint) csak én képzelek bele többet a helyzetbe, mint ami benne van.  Kész szerencse ilyenkor, hogy Ronnie, ha másról van szó biztosan, otthon van a szívügyekben, úgyhogy talán tud segíteni.
-Szerinted… Jelent is valamit?- kérdezek rá a bizonytalansággal a tekintetemben és a hangomban. Magamban meg szuggerálom, hogy azt mondja, amit hallani akarok./size]
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 11:15 pm
Veronique & Dalma

• • •


Ha lehetséges, akkor vele is csak kerülni próbálom ezt a Daniel témát, mert nem is akarok róla beszélgetni, komolyan mondom, hogy a számomra legfontosabb emberekkel mindig róla beszélünk. Mintha érne ennyit a dolog, mintha Dan érdemelne ennyit, pedig nagyon nem, sőt. Semmit sem érdemel csak egy hatalmas pofont, mert egy idióta csicska és hagyja, hogy ez a liba kettőnk közé álljon, de tudjátok mit? Hagyom neki, tegye csak, így is eléggé eltávolodtunk egymástól és én már nem is vágyom a békülésre, nekem nagyon jó nélküle is, bármikor találok másik legjobb barátot, például Dalma és ő komolyan nem egy szamár, mert nincs a ló.. Vele legalább mindenről lehet beszélni, nem úgy mint azzal a genetikai hulladékkal.
Dalma szavaira nem is tudom, hogy hirtelen mit kéne mondanom, de hát.. nem is tudom, annyira nem akartam eddig kimondani, de most már kénytelen leszek. Torinak már említettem, de Dalmának még nem és neki is joga van tudnia a dologról, hogy..

- Én már nem akarok annyira barátkozni vele. Nekem nincs egy olyan barátra szükségem, aki képes eldobni egy mély barátságot egy futó románcért és nem is fogok érte harcolni, mert nem érdemli meg. -

mondom neki és minden egyes kimondott szavamat halál komolyan is gondolok. Nem akarok én már ezzel a dologgal foglalkozni és nem is érdemli meg, hogy harcoljak a barátságért. Látszólag neki sokkal fontosabb Tiffany, nem is csoda, hisz élete szerelme, míg én csak az egyik barátja vagyok, de a kapcsolat után csak a barátok lesznek ott, én pedig nem fogom erősíteni azt a tábort, sőt. Jól ki is fogom röhögni, mikor a picsa pofára ejti, én leszek a legboldogabb akkor a földön.
Aztán felhozom neki a szülinapos dolgot és hát az arcára kiüt a meglepettség, pedig ez nem is olyan meglepő dolog. Nagyon jó barátokká lettünk ilyen rövid idő alatt és szerintem a nagyi is nagyon kedvelné, talán sokkal jobban is, mint a másikakat. Nem is értem, hogy mi baja van a többi barátommal, de nem is érdekel, nem szólhat bele az életemben és magamnak is kell tanulnom a hibáimból, nem óvhat mindentől örökre, nem az ő dolga lenne, hanem anyánké, de abban a nőben kevesebb az anyaság, mint egy csecsemőben a férfiasság.. na jó, ez egy elég gáz hasonlat volt és el is tértem a tárgytól.

- Ez az. -

kezdek el tapsikolni örömömben, majd küldök felé egy puszit, annyira örülök, hogy el fog jönni és majd bemutathatom a nagyinak. Tudom, hogy Tori is kedveli Dalmát és nem lesz ebből semmi baj, mondjuk azt már nem fogom neki megmondani, hogy a nagyi utálja a telefonokat és a technikai kütyüket, majd ráérek akkor, amikor az ajtónk előtt áll, úgy majd úgysem fog tudni elmenekülni, nem fogja hagyni a lelkiismerete.
Aztán pedig végre ár terelődik a szó és elkezdünk beszélgetni erről a fiúról, azt hiszem Jacknek hívják, hát nem tudom mit gondoljak róla, még nem igazán találkoztam vele és nem is nagyon beszélgettünk, de az tudom, hogy Dalmának szokott virágokat adni, ami pedig nagyon jó, mert ezzel tudatja vele, hogy érdeklődik iránta, legalábbis én így gondolom. Amikor pedig azt mondja, hogy már harmadik hete adja neki a virágokat, akkor sejtelmesen felkuncogok, ezt nem lehet véletlen. Kérdésére pedig csak megforgatom a szemeimet.

- Nem az a kérdés, hogy szerintem jelent e valamit, hanem hogy te hogyan látod. -

öltöm ki rá a nyelvemet, bár tudom, hogy ez nem fogja megnyugtatni őt, talán még kétségek közé fogom lökni, sóhajtok egyet. A szerelem istennőjének vagyok a lánya, senki sem érthet ezekhez jobban, mint én, így hát egy mosoly keretében Dalmára nézek.

- Szerintem igen és talán itt lenne az ideje, hogy te is tisztán a tudtára add, hogy érdeklődsz iránta. -

kacsintok a barátnőmre, mert most már tényleg itt lenne az ideje, hogy ő is tudassa vele, hogy tetszik neki a fiú.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Szer. Jan. 03, 2018 4:13 pm

Bocsi a várakozás miatt.
Lost girl
Ronnie & Dal
Ronnie makacs. Talán ez az egyetlen tulajdonsága, amivel nehezen tudok néha mit kezdeni… Például most is… Hiába mondanám neki, hogy butaság amit csinál, és ő maga adja Tiffaninak a győzelmet az ügyben, ha feladja a barátságukat Dannal… Vagy rám is meghararagudna érte, vagy egyszerűen meg se hallaná. Ahhoz is van elég okos, hogy bármite, amit mondok, tudjon válaszolni valahogy… Felesleges vita lenne mindenképpen, és mint ilyen, bele sem kezdek, hanem egyszerűen egy mosollyal és apró bólintással ráhagyom. Nagyon remélem, hogy hamar rájön, hogy hülyeséget csinál… és hogy valaki Dan fejébe is hamar ver némi értelmet… mert így csak kikészítik egymást…
Persze, hogy meglepődtem, hogy egy ilyen fontos eseményre, a nagymamájuk születésnapjára csak így meghívott… Soha, senkivel nem volt még olyan barátságom, hogy ez akár felmerüljön. Különcnek, okoskodónak, és bénának tartottak nagyjából… mindenhol.  Örülök, hogy sikerül annyi önuralmat összekaparnom, hogy ne eredjenek el a könnyeim a megilletődöttségtől…
Mindenesetre Ronnie örömén én is elmosolyodom. Azt hiszem eddig csak apum örült a társaságomnak ennyire…
-Alig várom-mondom boldogan mosolyogva.
Azután, ha már az ő szerelmi ügyeit megtárgyaltuk, az enyémek következnek. Nem szeretném áltatni magam Jackkel… látom én, hogy nem csak nekem szól a figyelmessége… de azt is tudom, hogy nem is mindenkinek… valahogy azt hiszem, hogy rajtam múlik a dolog… de akarom, hogy rajtam múljon? Ó a fenébe is… hogy lehet hogy nagyjából mindent megértek elsőre,  de a szerelem működését képtelen vagyok felfogni? Na meg az érzéseimet letisztázni…
Sóhajtok, és pár pillanat késéssel reagálok a mondatára.
-Én nem tudom, mit gondolok Ronnie. Nem értem. És ez nagyon kikészít… - Valószínűleg pont úgy nézek most ki, mint egy kétségbeesett tinilány, akinek az anyja sosem mesélt a szerelemről. Ja, várj… hiszen pontosan ez a helyzet. Adja az ég, hogy ne találkozzam soha anyámmal, mert lesz egy-két keresetlen szavam hozzá, ha valaha összefutunk. Szükségem lenne rá… és nincs itt. És apa is, bár próbálja elrejteni, de hiányolja, és szomorú, hogy elveszítette…
Végül csak kapok amolyan "aphrodité" útbaigazítást a barátnőmtől.
- És azt hogy csináljam anélkül, hogy bolondot csinálok magamból? - kérdezem nagyot sóhajtva, tanácstalanul. Gyűlölöm, utálom, ki nem állhatom, hogy rá vagyok szorulva valaki segítségére… Belegondolva… ez is Athénára hajazó tulajdonságom Very Happy
-Tudod mit? Ideje mártózni egyet.- jelentem ki, és már tápászkodok is fel, hogy szép komótosan belegázoljak a tengerbe.
A nap egyre erősebben tűz, és nekem már kezdett felfőni a fejem, úgyhogy a gondok elkerülése végett jobb, ha bevizezem kicsit magamat, és a fejem. Szóval hamar el is tűnök a víz alatt, hogy pár méterrel beljebb bukkanjak fel újra, de még mindig "biztosnságos" részen, ahol kényelmesen leér a lábam.

Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Hétf. Jan. 15, 2018 1:58 pm
Veronique & Dalma

• • •


Nem szerettem volna vele is Danielről beszélgetni, mert már tényleg elegem van ebből a témából, talán már sokkal jobban érzem magam, hogy nem vagyunk barátok. Jól kiegészítik egymást azzal a Tiffany lánnyal, amúgy is nimfomán az a lány, biztos, hogy rendesen kielégíti a férfias igényeit. Talán jót is fog neki tenni, nem egészséges, hogy annyi idősen nem nagyon szexel egy férfi, képesek megbolondulni vagy mi. Természetesen nem beszélt nekem a szexügyeiről, de nem is érdekelt volna engem, meg nem is tartozik rám, talán legjobb barátok vagyunk, de nem kell mindent elmondani nekem, na jó.. Ebből elég volt, nem akarok többet erről gondolkodni, tényleg elég volt..
Inkább meghívtam a nagyi szülinapjára őt és szívesen jönne, aminek nagyon örülök. Legalább Tori is elmondhatja, hogy van egy barátunk a táborból, mert ha ő elhívhatja Craiget, akkor én is Dalmát.. Ez most nem egy revans vagy egy visszavágás, tényleg szeretném, ha Dalma eljönne, mert nagyon fontos nekem és tényleg szeretném, ha megismerné a nagyit. Bár nem tudom, hogy Dalma hogyan áll a francia kajákkal, de gondolom biztos szereti őket.
Aztán áttérünk erre a Jack témára. Nem tudom, hogy mit jelent ez az egész, de biztosan jót jelent, mert hát miért adna Dalmának virágokat, ha nem jelentene neki semmit a lány.

- Felesleges ezen izgulni Dalma, ha nem akarna téged, bár ezt nagyon kétlem, akkor csak ő veszít vele, mert te tökéletes csajszi vagy. -

felelem neki és teljesen komolyan is gondolom, mert tényleg tökéletes. Nem csak okos és intelligens, hanem egy olyan lány, amilyen mindenki akar. Talán ő nem így látja magát, talán nem is hiszi el nekem, amiket neki mondok, de én tényleg így gondolom. Dalma egy olyan lány, aki megérdemli a boldogságot és tényleg ráférne már egy pasi, hogy valaki éreztesse vele, hogy mennyire tökéletes lány. Kérdésére csak sóhajtok egyet..

- Ez mindenkinek máshogy megy, nem tudom megmondani, hogy hogyan tedd, erre magadnak kell rájönnöd Dalma. De talán célszerű megkérdezni tőle, hogy miért hagyja ott a virágokat neked. -

felelem neki, bár nem tudom, hogy ez mennyire jó tanács neki. Hiába vagyok Aphrodité lánya, nekem nem igazán van szerencsém a párkapcsolatok terén. Nekem is volt és tudom, hogy mikor, hol és mit rontottam el, de egyiket sem szerettem, nem szerettem őket annyira, hogy képes legyek velük lefeküdni. Amint kimondtam, hogy nem akarok szexelni velük mindegyik elhagyott. Én pedig nem akartam velük lenni már. Kijelentésére csak bólintok és én is elindulok a víz felé. Nekem is jót tenne, egy kis lehűlés. Gyorsan elmerülök a vízben és mikor felbukkanok hátra vágom a fejemet, hajam pedig egy kört tesz és végül a hátamon csattan. Amolyan filmes jelenet.. megszokás.

- Kipuhatoljam a dolgot Jacktől?


Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   ₰ Vas. Feb. 11, 2018 3:13 pm

Remélem tetszik Smile
Szívügyek doktora rendel.
Ronnie & Dal
Igazából sokmindent mondanék neki…csak attól tartok ahelyett hogy segítenék vele, inkább csak rontok a dolgokon. Úgyhogy csendben maradok.
Na meg előkerül az engem foglalkoztató téma is. Jack. Nem értem. Egyáltalán nem értem, és ez rettenetesen zavar… Baromire ki tud készíteni ha nem értek valamit, éppen emiatt volt gondom a suliban is.
Szerencse, hogy van egy ilyen barátnőm, mint Ronnie, aki ért a szívűgyekhez (mármint… másokéhoz), és megbízhatok a véleményében.
Most is nagyjából megnyugtat amit mond.  Felesleges izgulni.  A körítést elengedem a fülem mellett. Távol vagyok a tökéletességtől, és biztos vagyok benne, hogy Jack ha keresne rengeteg nálam klasszabb lányt találna. De igaza van, kár ezen pörögni.
A másik kérdésemre viszont, ahogy egyébként valahol vártam, nem tud válaszolni. Komolyan… nem is értem miért tettem fel egyáltalán… Talán jól esett kimondani… Vagy nem tudom.
-Azért… mégse állhatok elé, hogy mirefel ad nekem viágokat… Azt tuti hogy félreértené…. -nevetek, félig meddig szívből, félig meddig kénszeredetten az egész abszurditása miatt.  Azt hiszem ezen a ponton tényelg ideje volt kicsit lehűtenem a fejem, mert a tiszta gondolkodás kezdett egyre távolabb kerülni tőlem.aztán feljövök a felszínre, majd lebegve hagyom magam sodorni egy darabig.
Belemerülve a vízbe én egyszerűen lebukok a víz alá, majd feljövök, és egy darabig hagyom magam sodortatni lebegve. Ronnie szavaira egyenesedem fel megin, kissé kétségbeesetten.
-Ne! Az iszonyú gáz lenne! Azt akarod hogy el kelljen bújdosnom szégyenemben,?- fordítom a mondat végét poénos hangnembe, kicsit még vigyorogva is hozzá.  Végülis igazából ez az egész nem olyan vérmesen komoly… még… azt hiszem… remélem… o.o
-Ez mindig ilyen kusza? - kérdezem reménykedve, hogy ennél szokott egyszerűbb is lenni ez a szerelem vagy amit akartok dolog... közben bízva valahol abban is, hogy mindig ilyen bonyolult, és nem csak én csinálok a bolhából elefántot... Ugye? Mondjátok hogy nem...
Áh a fene vigye el, elég a komoly témákból. Azért jöttünk ide, hogy kicsit lazuljunk, és jól érezzük magunkat, nem azért hogy nyavalyogjunk.
Játékosan le is fröcskölöm Ronniet, hogy kicsit oldjam a hangulatot, és a végén jót nevessünk együtt.
Aztán a szemem sarkából meglátok valamit. Pontosabban... valakit.
-Mondd, hogy én vagyok paranoiás, és nem leselkedik utánunk ott valaki- súgom Ronnienak, apró fejmozdulattal jelezve az irányt.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dayout - Ronnie & Dalma   
Ugrás: