First meeting - Avery & Craig

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

First meeting - Avery & Craig

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: First meeting - Avery & Craig   ₰ Vas. Dec. 17, 2017 7:58 pm
Avery & Craig

Változik az élet. Folyamatosan változik. Nálam, most kimondottan, pedig csak pár napja leledzem a táborban, de már azért kezdek beleolvadni, még ha a tökéletes helyem sosem lesz meg. És ez nem csak azért van, mert apám nem fogadott el. Szimplán én másképp tekintek a táborra, mint valószínűleg a többiek. Ennek oka lehet, hogy épp az, hogy későn jöttem. Tapasztalatlan vagyok, de tanulok. Folyamatosan tanulok, sajátítom el a gyakorlatokat. ámbár, ami igazán hatékony volt eddig, az azok a balhék, „harcok”, amik nem voltak szabályokhoz kötve. Nekem az éles helyzetek jobban segítettek, de még így is bőőőőőőven van mit behoznom. A több év tananyagára van összesen kettő. Kheirónnal így faragtuk meg, hiszen én sem tudom, mikor születtem igazán, születésnapomként az Otthonba kerülésemet vettük anno.
Nos, a mai este más. Leléptem az edzésről, aminek holnap súlyos következményeivel kell szembesülnöm, de nem kimondottan érdekelt. Az oktatóm egy állat, így is, úgy is szadista az órákon, most hogy eggyel több vagy kevesebb… nem mindegy? Másrészt pedig, nem hagyhatom, hogy a Hermészesek azt higgyék, csak mert új vagyok, azt is jelenti, hogy szórakozhatnak velem… Már az első este galibába csapott át, és az azt követő napok sem voltak túl jók ismerkedésünket nézve. Már pedig, amíg apám el nem fogad, addig a majdhogynem össze nem dőlő Hermész Kabinban kell laknom… Milyen remek…
Az estét választottuk meg lecsapásnak. Nem ez az első eset, hogy D borai közül egy-egy eljárkál, így aztán néha napján belefér egy újabb eltűnés. Nekem kellett volna bejutnom, mert kisebb vagyok, és könnyebben osonok, míg Dantéék üresen hagyják a terepet. Egyszerű terv, amiből akár könnyű is kijutni. Azzal az egy dologgal nem számoltunk, hogy a raktár, ahol az üvegek vannak, nem üres.
Fenébe! Már addigra beléptem, mikor a szemem sarkából észrevettem az alakot, nem is inkább őt, mint az aranyló, fényes auráját, amit árasztott a félhomályban. Előny, hogy a legsötétebb sötétben is meg tudom látni a másik felet minden erőlködés nélkül.
Az aurából ítélve magas lehetett, nm az a gyufa típus, de nem láttam belőle többet. Sem arc, sem semmi, ami meg tudta volna mondani, hogy melyik kabinból is származik. ámbár, három lehetőségem van – valaki, aki ugyanúgy borért jött, és ketten eltűnhetünk – valaki, aki D gyerekei közül – vagy valaki, aki tanár/felügyelő, anyám kínja, és baromira rosszul fog ez az egész végződni.
Nyeltem egyet, latolgatva az esélyeimet. Még nem vett észre, különben szívverése megváltozott volna, és az az aurájában megnyilvánul.
Necces lett volna a kihátrálás, mert így is baromi lassan jöttem be, nehogy bármi megnyikorduljon alattam, így aztán leginkább egy ötlet felé hajoltam. Kockázatos. Necces. Ha képzettebb, mint én, megáshatom a síromat. De általában mindig fejjel megyek a falnak… És szinte biztos voltam benne, hogy képzettebb mint én, de a homály az én oldalamon áll, legalább kiderül, tanultam-e valamit már, vagy még mindig a nullás szinten toporzékolok.
Távolság volt közöttünk, amit át kellett hidalnom úgy, hogy nem vesz észre. És ez volt benne a legnehezebb, olyannak kellett lennem mint a levegő, mint a sötétség, amiben nem leledzik fény. Lebegni… Lehető leginkább visszafogtam légzésem, ahogy a sötétben tapogatózni kezdtem. Biztos voltam benne, hogy nem vagyok olyan gyors, és halk, hogy ne reagáljon időben, de van más… Elvileg célozni még tudok. Addig keresgéltem, míg egy kisebb üvegbe nem ütköztem. Volt benne valami… Kár lesz érte. Nagyon kár. Ösztönösen dobtam el, természetesen nem fejbe, annyira kiütni nem akartam… Egyelőre. Ezzel egyetemben mozdultam meg, hogy a váratlanság által egy időre eltakarítsam az útból. Semmi ellenszenv, vagy rossz szándék, szimplán rosszkor volt rossz helyen… Arra nem számítottam, hogy még ha hirtelen is érte minden inger, nem vesztette el fejét, így az öklöm nem találta telibe… Nos, idegen, hogyan tovább?

× Remélem jó… ×


Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Thomas "Tom" Avery
Ugrás: