ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
8
Pirosak
0

(frissítve: 02.13–12:25 )


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
14
18
Istenek
5
6
Mitikus lények
2
5
Összesen
21
28Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Keaden Hancrow, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
2
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 9:02 am

Írta  Maya Downey
Yesterday at 3:24 pm

Írta  Arian Sagong
Kedd Feb. 20, 2018 11:12 pm

Írta  Eliphas Thorne
Kedd Feb. 20, 2018 1:21 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Feb. 18, 2018 10:31 pm

Írta  Galen Dyson
Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:37 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm

Írta  Elise Parker
Vas. Feb. 18, 2018 11:44 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble

Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble   ₰ Hétf. Dec. 18, 2017 1:53 am
ronnie&torrie
Life Is Just a Bowl of Cherries Don't take it serious; it's too mysterious


Nehezemre esik akár letagadni is, hogy minden évben szükségem van egy kis időre a tábor legelején, hogy hozzászokjak a természet lágy ölében való tartózkodáshoz. Számomra a normális az, hogy körbevesz a zaj, és a nyüzsgés, tehát a pezsegő élet minden egyes rendülését hiányolom, amikor az év ebben a szakászában egy egész évszakra ideköltözöm. Elképzelni sem tudom, milyen lenne, ha Ronnie nem létezne, mert így, hogy ketten vagyunk, valahogy sokkal könnyebb megbékélni a nagy körülményváltozáshoz, és nagyjából két hetembe telik általában, míg teljesen beolvadok a többi isten gyermekeinek tömegébe.
Az éjjel elég rosszul aludtam, ugyanis a szervezetem még nincs hozzászokva a környezetváltozáshoz. Rengeteget forgolódtam, hol fáztam, hol pedig iszonyat melegem volt, az éjszaka átvészelése maga a pokolnak bizonyult, így amikor szemhéjaim kipattannak, majd íriszeim azt konstatálják, hogy a kabinban egy lélek sincs, az óramutatók szerint meg mindjárt letelik a nap fele, rögtön felpattanok és elvégzem a reggeli rutinom. Magamra öltöm az edzős felszerelésem és magas lófarokba kötöm szőke hajtincsimet, hogy ne lóduljanak a szemeimbe tréning közben. Még egy utolsó simítást végzek el külsőmön, duplán ellenőrzöm, hogy megfelelő e arra, hogy mások előtt is mutatkozzak, majd elindulok az erdőt átszelő ösvényen, hogy a végére fussak, és vissza bemelegítés gyanánt.
A kocogás az egyik kedvenc mozgásformám, főleg ha a szabadban tehetem meg. Egyszerűen felvillanyoz, ahogy a cipőm talpa a talajnak csapódik, ahogy könnyedén elrugaszkodom tőle és a sebességgel növelésével a szél is egyre jobban süvít a füleim mellett. Az erdő azért tökéletes a futásra, mert a magas lombú fáknak köszönhetően ott mindig néhány fokkal alacsonyabb a hőmérséklet, ami viszont rendkívül kedvező, ha beköszöntenek a nagy hűségek.
Nagyjából tíz perc telik el, amikor előttem feltűnik a nővérem alakja. Noha elég messze van tőlem, valami nem tetszik a külsejében; nem is maga a kinézetével van baj, inkább a tempóval, amivel hátorozottan nagyokat lép előre, emellett mintha a testtartásában valamiféle feszültség bújna meg, amit hirtelenül nem tudok, hova tenni. Én is gyorsabbra veszem a tempót, és olyan erővel futok irányába, mintha az életem múlna rajta. Amikor a közelébe érek, visszaveszek a lendületből, majd közvetlenül mellette megállok. Lehajolva a térdeimbe kapaszkodom, lihegve nagyokat fújok, majd pár másodperccel később felegyenesedem és az arcára pillantok.
- Mi a baj? – kérdem aggódva, kicsit talán agresszívan, de nem azért, mert sarokba akarom szorítani, ezáltal biztosra menni, hogy elmondja, hanem azért, mert készen állok arra, hogy bármelyik pillanatban kiálljak érte, ha szükség van rá.
adatok:
  • zene
  • bocsi a késő posztért.


Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble   ₰ Kedd Dec. 19, 2017 11:16 pm
Veronique & Victoire

• • •


Szerintem ennek az egész barátságnak már nincs semmi értelme, mert már annyira.. nem olyan, mint régen. Nem is értem, hogy miért is jött ezzel a picsával, de nekem úgy tűnik, hogy szeretik egymást, hát akkor legyenek boldogok, de én.. Nem is értem, hogy miért foglalkozom ennyit ezzel a dologgal, csak azon húztam fel magam, hogy odajött és az egész helyzetet elrontotta ezzel a nyomorék hozzáállásával, mintha ráakarnék mászni a pasijára. Tudhatná nagyon jól, hogy nem akarok semmit Dantől és én utasítottam őt vissza, nem pedig ő engem, bár kinézem belőle, hogy teljesen máshogy adta első, ez ilyen pasi dolog.. Mondjuk nem értem, hogy miért lepődik meg azon, hogy elviharzom a fenébe, biztos azt akarja, hogy jópofizzak a csajával és fonjam be a haját, sminkeljem ki, hát én ezt nem fogom megcsinálni, abban biztos lehet. Előbb lökném le egy szakadékba, minthogy egy kedves melegfelvonulásom legyen az irányába.
De komolyan nem is értem, hogy miért maradtunk ezek után barátok, mit gondoltunk? Semmi sem lesz már a régi, mindent elcseszett azzal a béna vallomással és ezt már annyiszor elismételtem Torinak, hogy.. Meg kell keresnem, jelenleg ő az egyetlen ember, akivel beszélni akarok, ő legalább megért és támogatni fog engem. De merre lehet bakker? Ez a tábor is olyan nagy és igen, most az egész világgal gondom van.. így tehát elég fürgén elindulok az egyik irányba remélem erre lesz, ha pedig nem, akkor megszívom, de jelenleg ez most nem érdekel túlzottan. Már éppen mondtam volna valami csúnyát, amikor megjelenik mellettem a húgom, szóval futni volt, nekem is el kéne mennem, mert mellette úgy fogok kinézni, mint valami dagadék.

- Elmondhatatlanul utálom Danielt és a bigéjét. -

mondom neki, majd nézek vissza a két nyomorékhoz.. ha szemmel ölni lehetne én már megöltem volna a fél világot, de komolyan. Mindig is mondták, hogy tudok csúnyán nézni és most extra csúnyán néztem rájuk, majd gondolom ennyi nem lesz neki elég és tudom, hogy nem is mondtam neki semmit, egyszerűen csak megölelem és sóhajtok egyet, majd arcomat a nyakába temetem.

- Végre tök jól elbeszélgettünk és erre meg megjelent az a csaj és mindent elcseszett, mintha elakarnám tőle venni a pasiját, de.. áhh.. Én utasítottam vissza az ő pasiját és nem fordítva.  -

mondom neki sóhajtva, legalább ő ismeri az egész történetet és nem kell elmesélnem az elejétől, hogy megértse. Az a szajha meg jobb lesz,  ha leáll magának, mert hiába vagyok Aphrodité lánya én is tudok benne komoly károkat okozni.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 10:18 am
ronnie&torrie
Life Is Just a Bowl of Cherries Don't take it serious; it's too mysterious


Annyira sajnlálom, hogy Ronnie önhibáján kívül került ennyire kellemetlen helyzetbe, de nem lep meg, hogy így történt, hisz mégiscsak Aphrodité lányai vagyunk… mindenki tudja, hogy mindnyájunk sikeresen örökli édesanyánk roppant vonzó külsejét, elég nehéz dolga van azoknak a hímneműeknek, akik a közelünkben próbálnak megmaradni úgy, hogy egy kicsit se kívánjanak meg minket. Külcsínünk egyszerűen felébreszti bennük a szunnyadó vulkán módjára lapuló vágyaikat, és rendesen megdolgoztatja azokat. Ronnienak lehettek sejtései a fiú-lány barátság negatív kimenetelére, viszont el tudom képzelni, hogy nem akarta bevallani magának őket, hisz amikor nagyon hinni szeretnénk valamiben, képesek vagyunk elnyomni a riasztó ösztöneinket és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Íriszeim követik a pillantása irányát, tekintetem megállapodik Danielen és a barátnőjén, és van egy tippem, hogy Ronnie is őket szuggerálja a világ összes mérgével a tekintetében. A csaj Dan nyaka köré fonja karjait és szorosan hozzá simul, majd oldalra hajol és erotikusan a füle tövébe csókol. Khm… olcsó trükk és valami az súgja, hogy direkt csinálja, mert érzi magán a tekinteteinket. Vagy szimplán ennyire gátlástalan és könnyű nőcske, hogy arra sem mondaná nemet, ha Daniel ebben a pillanatban kérné meg, hogy tegye szét neki a lábait. Megforgatom a szemeimet, amikor a lány elkezdi falni a barátja hússzirmait, a látványtól viszont egy ismeretlen férfi alak szakít el végérvényesen, aki előtte halad el és ezzel eltakarja a nyáladzó fiatalokat. A figyelmemet leginkább az vonja el, hogy az elsétáló srác áhítattal néz végig rajtunk, kifolyásnak induló szemgolyói végigszállingóznak rövid futónadrágos, sportmelltartós, kicsit verejtékes alakomon. Büszkén, de halványan elmosolyodom, majd ismét a nővéremre összpontosítok, aki hirtelenül közelebb lép hozzám és átölel. Kicsit megszívom a fogam, ugyanis annak ellenére, hogy mindössze tíz percet futottam, a szervezetem működésnek indult és a testem hűtésének érdekében vékony verítékbe borította azt.
Nyugtatásképpen végigsimítok hátán és egy nagy, aggódó sóhajt engedek ki ajkaim között. Legbelül mérhetetlen düh gyűl fel bennem, és legszívesebben most rögtön odalépnék a turbékolókhoz, hogy arcon csapjam Danielt, hogy minimum megtépjem a barátnőjét, amiért azt az érzést kelti Ronnieba, hogy egy párkapcsolat romboló. Viszont tudom, hogy az erőszak nem old meg semmit, így inkább a nővérem mellett maradok, hogy lelki támaszt nyújtsak neki.
- Ugye tudod, hogy muszáj beszélned vele, hogy tisztázzátok a helyzetet? Hosszú távon semmi értelme ennek, és abban is biztos lehetsz, ha ez így folytatódik és rajtam múlik, valamelyikük nagyon megkeserüli… - hívom rá a figyelmét a bekövetkezendő kellemetlenségek hadára, ez alatt pedig nem arra gondolok, hogy megfogadom, teszek azért, hogy nagyon megbánják, ha megsértik, annál inkább arra, hogy ebből a szituációból csak ő jöhet ki rosszul.
adatok:
  • zene
  • bocsi a késő posztért.


Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 11:11 pm
Veronique & Victoire

• • •


Nagyon nem így terveztem ezt a napot, de nem tudok mit csinálni, ha a sors ellenem van vagyis nem a sors, hanem ez az idióta csaj. Tényleg nem azzal van a bajom, hogy együtt vannak, mert visszautasítottam ő meg akart valakit, őt akarta, hát legyen megvan a véleményem de nem fogom kimondani, azonban.. Az már nem tetszik, hogy olyanokat pofáz a hátam mögött, amiket nem kéne, szerintem én nem ártottam neki és ameddig én nem ártok neki, addig ő se csinálja. Terveztem már, hogy elkapom és elmagyarázom neki a szabályokat, de miért tenném? Azzal elismerném, hogy zavar és azt is, hogy hatással van, ameddig meg rólam beszél, addig is értelmes dolgok hagyják el a száját, arról meg nem tehetek, hogy én szépnek születtem, míg ő két tonna sminkkel és béna ruhákkal próbálja kompenzálni a hiányát. Amúgy a haja csúnya, ha festeti legalább ne hagyná lenőni ennyire, a sminkje túl erős a bőrtónusához és a ruhái, komolyan mondom egy túriból jobban felöltözöm, mint ő. Nem is passzolnak a színek és nem is előnyösek rajta ezek a göncök, de én nem fogom kiokosítani, jót röhögök rajta így.
Mondjuk ez a nyilvános enyelgés undorító, hogy lehet ekkora kurva? Csodálom, hogy még nem markolgatja Bae tökét, mert hallottam, hogy ő ilyeneket szokott csinálni, érdekes hogy a fiúknak az ilyen ribancos kinézetű és természetű lányok kellenek. Remélem felcsinálja és soha többet nem szabadul tőle, megérdemelné és vicces is lenne, mondjuk az ő érdekükben remélem nem engem kérnek fel majd keresztanyának, nem lenne abból semmi jó sem.. Basszus így is túl sok időt pazaroltam erre, nem kellene ennyit, egyszerűen ez az egész nem érdemel ennyit és nekem sem kéne búslakodnom, mindenki minket akar, mi ketten vagyunk a legszebb Aphrodité lányok, ki ne akarna rajtuk kívül velünk barátkozni?
Végül látom hogy valaki elsétál mellettünk és mikor megpillant minket, olyan halál gázak tudnak lenni ezek a pasik, mintha bakker sose láttak volna még szép nőket. Aztán húsom szavaira lépek egy aprót hátra, hogy a szemébe tudjak nézni.

- Nincs mit megbeszélnünk már, nem akarok vele barátkozni. -

felelem neki és tényleg semmi kedvem már ehhez, annyira elrontott mindent azzal a vallomással, mintha azóta teljesen meg lenne bolondulva. Nem is értem, hogy ez az egész enyelgés mire jó, ő is azt mondta, hogy irritálják azok a párok, akik publikusan szeretkeznek ruhán keresztül, mekkora egy álszent ez a gyerek.. Pff..

- És ez nem azt jelenti, hogy feladtam és az a picsa győzött, egyszerűen nem akarok egy olyan emberrel barátkozni, aki egy kapcsolat miatt eldob mindent maga mellől.  -

magyarázom meg neki, mielőtt még félreértené. Tudom, hogy az a luvnya mellettem labdába se rúghat és sosem lesz olyan menő és szép mint én. Szóval nem is lenne semmilyen harc, ha akarnám visszavehetném Danielt, de nem akarom, ha neki ez jó, akkor legyen ez, ő választotta, senki sem kényszerítette, hogy jöjjenek össze.

- Nem is kéne velük foglalkoznod, egyszerűen nem érdemelnek ennyit ezek.  -

mondom a húgomnak egy mosoly közepette, majd amolyan anyáskodó mozdulattal eltűrök egy kósza tincset, olyan szép az én kicsi húgicám.
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: ronnie ∞ torrie ~ double double toil and trouble   
Ugrás: