Daniel B. Holloway

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Daniel B. Holloway

Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Daniel B. Holloway   ₰ Hétf. Dec. 18, 2017 6:29 amDaniel B. Holloway

Becenév : Dan és ami senkinek se ajánlott: Bailey.
Születési időpont, helyszín : New York, 1998. 8. 9.
Foglalkozás : Tanuló
Csoport : Félvér
Isteni szülő : Poszeidón
Kabin : #3
Oldal : Semleges... nem igazán érdekli őt az istenek játszája, de ha végké oldalt kell választania, Hádész mellé áll, hisz az apja mégiscsak arra az oldalra állt..
Képességek :
- Lovakkal és ahhoz hasonló lényekkel való kommunikálás
- Vízi élőlényekkel kommunikáció.
- Képtelen vagyok elázni
- Hajózási koordinátákat mindig tudom
- Korlátlan ideig kibírom a víz alatt oxigén nélkül
+ Víz irányítása
Pb : Will Higginsont

Sok gyermek egy boldog és teljes családban nő fel, ahol biztos a lelki támogatás, a szülők jó kapcsolatban vannak, nekem ez nem adatott meg. Anyám, Elisabeth Holloway, nevelt a kezdetektől fogva, és azt hazudta, hogy az apám meghalt, és én ebbe beletörődtem. Kicsit irigy voltam a többi gyerekre az iskolában, akiknek apukájuk és anyukájuk is volt, na meg persze az anyukájuk nem dolgozott napi tizenhat órát, hogy el tudja tartani őket.
Annak ellenére, hogy egy kis panellakásban éltünk és anyu éjjel nappal dolgozott pincér és takarítóként, mindent megpróbált megadni nékem. Szeretem az édesanyámat, de egy valamiért haragszok rá, a nevemért.
Mikor megszülettem, anyu így nevezett el: Daniel Bailey Holloway. Most komolyan, ki tud Baileynek hívni egy fiút?! Ráadásul tömegben hajlamos volt engem ezen a néven megszólítani, ami gáz volt, főleg az iskola kapuja előtt.
Jött pár év iskola, ahol megtanultam írni, olvasni, vagyis tanultam volna, de mint megállapították, diszlexiával küszködök. Tehát már két dologért piszkált a többi gyerek az osztályban. Első volt, hogy leány neved adott nekem az anyám második névként, a második, hogy nem tudok, vagy csak nehezen, olvasni.
Olyan nyolc éves koromban kezdtem rájönni, hogy más vagyok. Ha kimentem az esőbe, sose áztam el és nem kellett megtörölköznöm fürdés után, nem értettem, hogy miért volt ez. Hamarosan sorra fedeztem fel a furcsaságokat, mint például azt, hogy az aranyhalamat megértettem és beszélgettem vele.
Édesanyám egyszer, tizenegy éves korom felé, észrevette, hogy a fia kezdi felfedezni valódi erejét és kilétét, így elmondta, hogy ki az apám. Amikor előállt vele, hogy az atyám Poszeidón, a tengerek ura én kinevettem, de hamarosan elgondolkodtam rajta, és rájöttem, hogy amiket hallok nem természetes. A fürdőkádban ülve felfedeztem, hogy a víz követi a parancsaimat. Az elmémmel hullámoztatni kezdtem a vizet, ekkor elhittem, hogy az apám, az olümposzi istenek egyike, minden vizek ura, Poszeidón.
Megkértem anyámat, hogy mesélje el, miként találkozott isteni apámurammal, de ő nem volt hajlandó beszélni róla, de még azon az estén elvitt engem egy táborba.
Először az épületkomplexumot egy eperföldnek láttam, de amikor közelebb értünk, rájöttem az igazságra. Ez egy tábor volt, tele gyerekekkel, hamarosan a tábor vezetője köszöntött és ezután életem egy új fejezete vette kezdetét.
Apu elismert fiának a díszes társaság előtt, így bekerültem a Poszeidón kabinba, ahol a többi gyerekkel jól kijöttem, hisz mind hasonlítottak rám, mind ugyanolyan különcök voltunk. Lassan megismertem egy lányt és később a legjobb barátomat, Veronique-t (csak neki mondtam el a táborból a második nevemet). Nem igazán tudom, hogy miért, de valamiért nagyon jól kijöttünk egymással, félszavakból értettük a másikat.
Haladt a kiképzésem, minden alkalommal megjelentem a táborban, de hamarosan szörnyen alakult az életem.
Édesanyám tizenhat éves koromban meghalt rákban. Mikor megtudtuk, már csak egy hete volt hátra. Anyám halála után Ronnie kitartott mellettem és támogatott, ekkor bizonyosodott be számomra, hogy ő tényleg a legjobb barátom. Reméltem, hogy Apám felveszi velem a kapcsolatot, de nem tette, sose tette, ezért többnyire haragudtam rá. – Miért nem szólsz hozzám apám? – kérdeztem félig magamtól féli tőle, de nem jött válasz, soha.
A táborban jó harcos lettem, a kardforgatás volt a kedvencem, ennek minden csínját-bínját megtanultam, de boldogultam a lándzsával és az íjjal is. Szerintem egész jó harcossá váltam, de vannak, akik felülkerekednének rajtam.
Ronnieval a barátságunk kitartott, sokan hülyéskedtek vele, hogy mi vagyunk az álompár. Egy idő után rájöttem, hogy én már nem csak barátságot érzek Aphrodité lánya iránt, hanem teljesen belehabarodtam.
Egy szép délután, előrukkoltam az ötlettel, hogy járjunk. Mondhatni a lány visszautasított, bár mondhatnánk azt is, hogy képen nevetett, először azt hitte, hogy viccelek, de én komolyan gondoltam. Ő azt mondta, hogy ne járjunk, tehát én elég szomorúan távoztam a közeléből.
Kiterveltem, hogy egy eddig elég nyomulós lánnyal, Tiffanyval fogok járni, azért, hogy Roni féltékeny legyen és belém szeressen. Gyerekesnek tartod az ötletem? Igazad van, tényleg az, de remélem, hogy ez működni fog.
Tiffanyval az élet marha nehéz, ugyanis borzalmasan irritáló személyiséggel rendelkezik. Percről percre elviselnem a lányt hatalmas megmérettetés. De megpróbálom végigcsinálni, remélve, hogy Ronnie belém szeret. Lehet, hogy borzalmasan gyökér vagyok, hogy így próbálkozok, de hátha sikerül.
Egyszer azt hittem, hogy Ronnie belém szeretett. Éppen „fogócskáztunk”, mert beszólt nekem a nevem végett, így a földre estünk, azaz rám esett. Ahogy a szemébe néztem és átfontam a derekát, közel jártam ahhoz, hogy megcsókoljam, mikor meghallottam „kedves” gyöngytyúkom hangját. Tiff megint úgy kezelt, mintha a tulajdona lennék, de szegény még csak nem is sejti, hogy ő csak egy eszköz, és nem is szerettem, s nem is fogom soha. A lány, akit igazán szeretek, feldúltan távozott akkor, s majd a szívem szakadt meg és dühös voltam, hogy ez a kis picsa Tiffany elrontott mindent.


Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Daniel B. Holloway   ₰ Hétf. Dec. 18, 2017 7:17 pm

Elfogadva
Kedves Bailey!
Örülök, hogy sikerült megdobnod a képességet, remélem a jövőben még fogsz szerezni újakat.

Az ET jóra sikerült, nem találtam benne semmi hibát (mármint logikai hibát, ami ellent mondana az oldalnak), szóval teljes mértékben rábólintok. Sok sikert a gyöngytyúkhoz! Hajrá-hajrá!

Na most nyomás avit foglalni, majd játszani. Én addig adok szint, rangot és drachmát. A kék csapatba kerültél, és ezzel az ET-vel már mehetsz is dobni. Very Happy Csak ügyesen... 39

Leaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: