Heather Blackmage

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Heather Blackmage

Témanyitás₰ Tárgy: Heather Blackmage   ₰ Hétf. Dec. 18, 2017 1:22 pmHeather Blackmage

Becenév : Heath, Thea,
Születési időpont, helyszín : 1995 Március 21
Foglalkozás : tanár
Csoport : félisten
Isteni szülő : Pán
Kabin : ide
Oldal : Semleges... Hádész, ha kell
Képességek : Állítólag isteni laktózmentes, tejmentes sütiket tudok sütni, meg van türelmem a gyerekekhez. Na jó, a mondat egyik fele hazugság volt. Nem vagyok jó szakács.
Pb :Lindsay Hansen

- Sziasztok! Heather vagyok, Heather Blackmage, és nem, semmi közöm sincs sem a fekete, sem semmilyen más mágiához. Egy részetek biztos ismer már, amennyiben három évvel, vagy hamarabb volt a táborban. Nos, én leszek az új tanárotok, remélem nem lesz ezzel nagyobb gondotok, nyugi, nem várom el a tegezést, képtelen lennék én is magázni titeket. Gondolom, már halála unjátok a tizenkét főistent, meg a többit, aztán meg nekem is néha elegem van belőlük - kis szünet, végignézek az arcokon, egy csapat aludni akaró tinédzser. Hát igen, ilyenkor én s végigaludtam ezt, mert éjfélig fent voltam, és tovább. Ó, te jó ég, belegondolni is borzasztó, hogy mennyire öreg vagyok most. Oké csak 22, de akkor is. Mondjuk az is igaz, hogy nem haltam bele a rákba, szörnyekbe, meg a nagymamám főztjébe.- Szóval. Mi lenne, ha belevágnák  közepébe, és mondjuk, nem is tudom, vegyük mondjuk.. Plutoszt! - igen, most döntöm el, hogy kiről beszélünk, dehát egy tanórára sose lehet felkészülni. - Ki tudja, hogy kicsoda? - Végignézek, majd felszólítok egy vörös hajút
- Nem Hádész másik neve? - Felsóhajtok, hosszú lesz ez a nap is.  Dobok a kezébe egy tábla Milkát, majd körbenézek. Oké, talán nem ennyire ismeretlen istennek kellett volna eszembe jutnia.
- Nem, de vannak vonatozások. Had magyarázzam el, előre szólok, aludni nem bunkóság, csak legyetek képben kövi órára. Plutosz Démétér és Iaszón fiacskája, a bőség, gazdagság istene. Hiába született Krétán, de attól még nem leszünk gazdagabbak, ha krétát eszünk. Vak, szóval vele hülyeség mondjuk egy póker játszmába bonyolódni, bár embere válogatja - és folytatom tovább a beszédet, aki meg elaludt, hát annak kávét töltök. Most minek büntessem meg? Nekem kell felkelteni az érdeklődését, ha meg fáradt, akkor pihenjen.Hmm. Mit is írhatnék a naplómba? Ágyamban fekszem, a puha pizsimben, kakaót kortyolgatva. Fellapozom, semmi sincs benne. Egyszerű bőrkötéses. Az anyám adta, hogy írjak bele. Kösz, ez kb. olyan volt részéről mint mikor a félvér tábort gyermekmegőrzőnek nézte hét éves koromban.Mondjuk az is egy megörökíthető esemény..Talán.. Megvan!

Kedves naplóm!
Ha egyszer találkozom az apámmal, nekiadlak. Hogy megismerhessen. Anyám tudja, hol van. Hol vagy te, Pán istenség! Nem kérdezem, hogy miért, miért nem éltél anyával. már tudom, felfogom. Kisgyerekként dühös voltam rád. Ja, elvagy maradva a szülinapokkal, névnapokkal, karácsonyokkal. Mindegy, ezt nem nagyon fogom számon kérni, bár gazán jól jönne egy tök menő képesség, mert a 13 évesek is lepipálnak. Most hogy így jobban belegondolok, miután ez egy napló, nem kell törődnöm azzal, hogy milyen  a tartalma, meg mit írok bele. Hű, fura tanárnak lenni. Három éve nem voltam itt igazából. Egyszerűen 19 éves korom óta nem jártam be.
Amikor először voltam itt, akkor hét éves lehettem. Az anyám hozott ide, úgy mondva tud egy tökéletes tábort számomra. Majd mikor beszédbe elegyedett az emberekkel, az mondta, hogy kösz, de inkább legyek vele, mint ezekkel, és mentünk is haza. Legközelebb 10 voltam. Most egy bőröndöt is hozott, és a lelkemre kötötte, hogy bármi baj van, azonnal hívjam fel, stoppoljak, vagy egyszerűen csak fussak el. Megmondta, hogy jön nyár végén. Először tökre megvoltam szeppenve, hogy én, egy táborban? Majd, lassan megszoktam. Mégsem volt olyan rossz az a nyár, rájöttem, hogy a tőrrel elfogadhatóan tudok harcolni, meg a nyilazás is kb okés. Esetek többségében eltalálom a célpontot. Az anyám meg, nem jött a megbeszélt időpontban. Várom, várom a bőröndömön ülve, hogy mikor fut be az autójával, de semmi. Teljesen megvoltam akkor szeppenve, hisz m van, ha itt hagyott? Halottam ilyenekről, viszont teljes szívemből bíztam abban, hogy az én anyukám nem ilyen, az enyém nem akar itt hagyni engem, mint egy kidobott kiskutyát. Kheiron már jött vissza, hogy bekísérjen, mikor felbukkant egy őrült vezetésű autós. Az a fajta, akitől mindenki imádkozni kezd az anyós, meg a hátsó üléseken, hamarabb leszel hívő tőle, mint egy zuhanóm repülőtől. Igen, megérkezett az anyám. Lefékez, kiszáll, és felfut. Majd csevegtek valamiről, mint később kiderült, rólad... Miért nem mondta el anya amíg 13 nem lettem, hogy az apámról egy szexualitást is elneveztek??? Ilyen nehéz lett volna? Vagy mi a franc? Oké, oké, értem én hogy te titokban akarsz maradni, de akkor húzhattál volna gumit, vagy esemény utáni tabletta. Hahó, te vagy Pán, megoldod. Meg kaphatnék már valami menci képességet, de nem, mert gondolom, megfeledkeztél rólam, mint az óvszerről. Kösz, én is szeretlek. Na mindegy, azért én örülök, hogy élek. Nyauff. Mit is mondhatnék még neked, ha egyszer eljut hozzá ez a napló? Egészen 19 éves koromig minden nyáron részt vettem a táborban. Hogy mi volt utána? A drága házidokim egy rutin vizsgálat alkalmával tovább küldött, pajzsmirigy ultrahangra, vagy mire. Oké, furán hangzik elsőre. Másodikra, meg harmadikra is. Visszagondolva, tök jó, hogy féltett a dokim és elküldött, különben nem egy ilyen heg lenne rajtam. Az uh-ás doktornő tök kedves, meg aranyos volt, meg is nyugtatott. Megnagyobbodott nyirokcsomóim voltak, szóval utána meg vizsgált több doki, végezetül két nyirok csomót kivettek, annak szövettanából derült k a dolog. Utána meg kipakolták ott dolgokat. Azt mehettem majd 2-3 hónap múlva izotópos kezelésre, utána fél év múlva még egy. Pajzsmirigyrák nyirokcsomó áttétellel. De még élek. Végül is, ami nem öl meg, az megerősít.
Hát Apa. Ennyi. 22 vagyok, tanár a táborban, mert három év után újból felbukkantam. Laktózérzékeny vagyok, elég durván, szóval az emlősöknek is búcsút mondhattam egy életre. Ha esetleg találkoznánk, vagy csak meglátogatnál álmomban. Hát, jó lenne. Örülnék neki.


Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Heather Blackmage   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 7:30 pm

Elfogadva
Szia Smile Nagyon tetszet az Et-d! Vidám felfogású, aranyos, vicces lány ez a Heather. Ha még lenne pár ilyen tanár mint ő akkor okosabbak lennének a gyerekek Very Happy Csinálj egy avatárfoglalót és aztán irány tanítani a gyerekeket. Remélem apáddal is összefutsz majd egyszer Wink

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: