Wish something under the stars - Jack & Dal

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
8
Pirosak
0

(frissítve: 02.13–12:25 )


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
14
18
Istenek
5
6
Mitikus lények
2
5
Összesen
21
28Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Keaden Hancrow, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
2
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 9:02 am

Írta  Maya Downey
Yesterday at 3:24 pm

Írta  Arian Sagong
Kedd Feb. 20, 2018 11:12 pm

Írta  Eliphas Thorne
Kedd Feb. 20, 2018 1:21 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Feb. 18, 2018 10:31 pm

Írta  Galen Dyson
Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:37 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm

Írta  Elise Parker
Vas. Feb. 18, 2018 11:44 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Wish something under the stars - Jack & Dal

Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Hétf. Dec. 18, 2017 1:54 pm

Remélem tetszik Embarassed
Szerelem, vagy amit akartok
Jack & Dalma
Telik a nyár, én pedig egyre inkább beilleszkedem a táborba. Talán már azt is elfelejtik lassan, hogy a nyáron én vagyok az egyik "újlány"… Remélem o.o Az mindenesetre biztos, hogy sokmindenkivel ismerkedtem meg, és több barátom is lett.
És egészen hihetetlen, de nagyon úgy néz ki, hogy valami románc is kialakult közben… Tudom, borzasztó, hogy így fogalmazok… de… Még mindig úgy állok az események fölött, mint aki álmodik. Amolyan: He? Hogy mi? Mi? MI?? Kérdésekkel, meg arckifejezéssel hatalmas kérdőjelekkel a fejem körül.
Mert még mindig nem tudom felfogni. Azután, hogy Samuellel úgy jártam, ahogy… nem hittem volna, hogy fog még fiú érdekelni… Azt meg előtte se mertem elhinni, hogy van olyan fiú, aki irántam érdeklődik… És tessék, most mindkettő igaz.
Olyan 3 hete lehettem itt, mikor először futottunk össze az étkezőben. Én rámosolyogtam, mint a legtöbb táborlakóra, ő meg majdhogynem lehengerlően udvarias volt, mint majdnem mindenkivel. Jó, elismerem, már ekkor felkeltette a kíváncsiságomat, hogy milyen fiú lehet, aki ilyen "jólnevelt".
Lenyűgöznie is viszonylag hamar sikerült, amikor (talán éppen jókor voltam jó helyen) egy töltényekből kovácsolt virágot adott nekem. Nem hittem volna előtte, hogy egy ilyen gyilkos kis vacakból lehet szépet alkotni. Neki viszont sikerült. (Igen, tuti, hogy ő csinálta. Mert szeret kovácsolgatni, és mert nagyon ért is hozzá) Ettől kezdve már kifejezetten figyeltem rá, hogy miket csinál, kik a barátai. Szóval annyira már nem véletlenül futottunk többször egymásba.
És annyira nem tudom felfogni (Naná hogy felbosszant… Utálom ha nem értek valamit) hogy ezután hogyan jutottunk oda ahol most vagyunk, hogy nem is tudom leírni…
Mindenesetre hivatalos (Jó, nem… Nem lenne a legjobb ötlet szétkürtölni a pletykát, hogy járunk), hogy egy párnak tekintjük magunkat. És mint ilyen Jack ma elhívott, hogy lógjunk ki este a legközelebbi erdei tisztásra, és nézzünk csillagokat.  Én meg, bár nem jártam az Adeline-nel ott töltött éjszaka óta az erdőben, szinte gondolkodás nélkül rábólintottam.
És meg is lett a délutáni programom. Mert miután elváltunk, szinte azonnal megkerestem Ronnie-t. Normál esetben nem szokásom kicicomázni magamat, minimálisan sem… Most viszont szerettem volna olyan ruhát felvenni, amiben kicsit levehetem a lábáról Jacket. Ehhez pedig a barátnőm sokkal jobban ért nálam, mégiscsak Aphrodité lánya.
- Szóval randi?- vigyorog egy sort, de természetesen számíthatok rá.- Bízd csak ide - fog kézen, és rángat szinte a bungallómba. Én pedig megyek utána, hálásan a segítségéért. Ott aztán konkrétan hadművelet kezdődik, hogy kiválasszuk a megfelelő darabokat, Hol ő, hogy én rázom a fejem, hogy nem, nem jó.
-Na, azt gyorsan vedd is le, inkább ezt próbáld-  hangzik gyakran Ronnietől, és végül, miután vagy 10 szettnek 3 variációját felpróbáltam (Higgyétek el, nagyon fárasztó volt.) meglett a megfelekő összeállítás, én meg hálásan ölelgettem meg a barátnőmet.
-Jövök neked eggyel- mosolygok rá szélesen. Ezután még vagy 25 tanácsot kaptam, és az órára pillantva lészreveszem, hogy lassan indulnom kéne, úgyhogy "Kívánj szerencsét" mosollyal elválok Ronnietól, felveszem a kiválasztott térdig érő, visszafogott, sötétkék, virággal díszített ruhát, és kényelmes tempóban kisétálok a tisztásra.

Felhasználó profiljának megtekintése
Héphaisztosz
Félvér
avatar
Héphaisztosz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 5:04 pm
Tudom csak csillaglesésre hívtam Dalmát, de a fenébe is. Majd bolond leszek, ha nem törekszem a tökéles randevúra. Azt hiszem ugyan annyira izgulok, mint ő csak másként jelentkezik a dolog nálunk. Hiszen amint igent mondott rögtön izgatott telefonálgatásba kezdtem, és jó néhány dolcsit elköltöttem a hitelkártyámról. Ezután a nap többi része lázas szervezéssel telt. Páran a bungalóból még meg is gyanúsítottak, hogy beteg vagyok, mert még csak kalapácsot sem fogtam a kezembe. Azonban nem lazsáltam egy percet sem, és a munkámnak meg is lett az eredménye.
A tisztás közepén fel állítva egy kecses étkező asztal, ezüst étkészlettel és porcelán tányérokkal terítve. Selyem szalvéta és kecses gyertya pár. Minden a helyén volt egy romantikus szabadtéri vacsorához. A vacsora pedig a városból hozatva, speciális ládában frissen és melegen tartva.
Persze kellett tennem pár óvintézkedést is. Elvégre csak a félvér tábor erdejében vagyunk, és nem lenne jó egy spontán lénytámadásnak áldozatul esni. Így nem messze az étkező asztaltól fel állítottam egy páncél és fegyver állványt. Csak is arra az esetre ha a vacsora nem várt fordulatot venne.
Az asztal másik oldalán pedig egy csillagleső távcső, meg toldva pár jóféle Héphaisztosz-os találmánnyal. A távcső szélén lévő tükör ugyanis mutatja mit figyel a másik személy a külső szemlélő számára is. Nem beszélve arról, hogy a kép tisztasága messze meg haladja a halandók által gyártott eszközökét. Na persze mivel kicsit túl izgultam az egész estét a az egészet még körbe is kerítettem egy álcaháló kerítéssel. Ezek után szaladtam el és vágtam magam teljes randis harci díszbe. Rövid gondolkozás után, elhagytam a nyakkendőt, hiszen a csillagleséshez kicsit túl formális. De az egyik kedvenc kék ingemet vettem fel, és egy sötét vászonnadrágot. Így siettem a tisztásra.
Mikor Dalma megérkezik a gyomrom bukfencet vet, és egy kerek másodpercre elfog a hányinger. Szerencsére amilyen gyorsan jött a hányinger ugyan olyan gyorsan távozik is. Mosolyogva lépek a kedvesemhez.
- Gyönyörű vagy! Egészen elképesztő! – Mondom, és a vágyaimmal kell küzdenem, hogy jól nevelten tudjak viselkedni, és ne vessem magam a lány ajkaira.
- Tudom nem erről volt szó, de készültem egy kis meglepetés vacsorával. – Vezetem be kézen fogva az álcahálóval elkerített területre. – Nem vagy szomjas? Van többféle üdítő és kölyök pezsgő.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 8:02 pm

wooow :O nem apróztad el
Szerelem, vagy amit akartok?
Jack & Dalma
Nagyjából pontosan  érkezem az erdőbe. De olyan 10 méterre a tisztástól lelassulnak a lépteim. Mert ámulva, tágranyílt szemekkel bámulom a látványt, ami fogad. Tudtam Jackről, hogy nem szokta aprózniba dolgokat, de...  Erre azért nem számítottam. Még levegőt is csak minden harmadikra jut eszembe venni...  
Igazából megszólalni is alig tudok, amikor odaérek Jackhez.
Az is majdnem elkerüli a figyelmemet, hogy mennyire volt sikeres a fáradozásunk ruha-ügyben Ronnieval. Na, arra még nem jöttem rá, mennyire, de biztosan állíthatom, hogy az volt a fiút elnézve. Sokkal jövök Aphrodité lányának ezért, nem is csak egyel
- Egy kis vacsival... -nézek mégegyszer körbe. New York legmenőbb étterme azt hiszem elbújhat o.o - Biztos elég elegánsan öltöztem? - kuncogok zavaromban, és még mindig ámulva bámulódok, ahogy lépkedek Jack után az asztalokhoz.
-Te mit innál? - kérdezek vissza, hogy közben tudjam feldolgozni az információt. Azt hiszem a pezsgőt hagyhatjuk későbbre, úgyhogy én először a gyerekpezsgőt választom.
-Ez... Csodálatos... - jegyzem meg mikor végre megtalálom nagyjából a megfelelő szavakat. Aztán átölelem, és megpuszilom az arcán.

Felhasználó profiljának megtekintése
Héphaisztosz
Félvér
avatar
Héphaisztosz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Kedd Jan. 09, 2018 9:09 pm
Dalma kérdésére, hogy elég elegáns-e az estéhez elmosolyodom. A derekát át karolva iszom a csodálatos tekintetét. – Hölgyem be vallom, jelenleg teljesen mindegy milyen ruhát visel vagy nem visel. A hatás számomra le taglózó, és jelen pillanatban az egyetlen dolog, amit ízlelni akarok azok a puha ajkak. – Mondom és mintegy megerősítés képpen a mutató ujjam hegyével körbe rajzolom Dalma szexi vonalú ajkait. Még fiatal lány, nem felnőt nő, de máris ilyen elképesztő vonzereje van. Majd erőnek erejével lépek el a lánytól.
- Van batmenes eper ízű kölyök pezsgő. Az a kedvencem. Nagyon itatja magát. Ha szabad akkor abból kínálnálak. – Mondom, és mint egy udvarias, de kevésbé tehetséges pincér. Kézen fogom, és ügyetlenül a székéhez vezetem. Ezt még gyakorolni kell Jack! Majd ha neki is megfelel a kölyök pezsgő választásom akkor kisebb pukkanással felbontok egy epreset, és megint kevésbé ügyes pincérként töltök a poharába, ami kis híján túl habzik. – A fene, ezt még gyakorolnom kel. – Jegyzem meg bosszúsan. Persze ha nem szereti az epreset, akkor az általa választott ízű itallal történik ugyan ez. A bókoló szavai a helyszín illetően melegséggel töltenek el.
- Tudod, igyekeztem, hogy az esténk jól sikerüljön, de meg mondom, őszintén bennem van a félelem, hogy meg jelenik pár szatír és elkezdik felfalni az álcahálót. Vagy pár irigy Arész kölyök. – Mondom és a étel melegen tartó ládákhoz lépve meg kezdem a vacsora felszolgálását.
- Meg kell valljam ebben csaltam kicsit. Utána érdeklődtem, a hazádban mik az elfogadott ételek. Szóval egy kis húslevessel kezdünk. A Manhattani magyar konzulátus szakácsa kicsit segített. Azt mondta ez valami „ú hazik túk lebes” – Próbálom ki ejteni pocsék magyarsággal az Újházi tyúkhúslevest. Minden esetre a leves a nagy tálban nagyon jól néz ki. Aranyszínű lé, és rengetek főtt csirke hús, tészta, és pár karika zöldség féle úszkál benne.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Szer. Jan. 10, 2018 8:24 pm

KMagyar konyha for the win Wink
Szerelem, vagy amit akartok!
Jack & Dalma
Jó… oké… Valaki mondja meg hogy csinálja… Nem vártam igazából komoly választ a kérdésemre… Erre még képes és elvarázsol… Hogy csinálja?
Mosolyra húzom a szám ahogy átölel. Még jó hogy nem látszik ilyen fényviszonyok között a pír, ami a közelségétől megjelenik az arcomon…  Nemmm bánnám ha sokáig így maradnánk. Köszönöm Ronnie, sokkal jövök neked!
Huncutság vegyül a mosolyba a mondata végére. Ami az ujja nyomán szélesedik.
Közelebb lépek, és kissé játékos mozdulattal puszit nyomok a füle tövére. Hogy a mozdulat eleje úgy tűnhetett, csók lesz belőle? Hoppácska… Az a csúnya néhány centi… Razz
Hát… tudtam, hogy nem leszünk sokáig így, kihűl a vacsora… Szóóval mosolyogva engedem hogy vezessen. Te jó ég… Még ez is furcsa…  Máskor kifejezetten zavar, ha valaki irányítani vagy utasítgatni akar… Pontosan tudom mit csinálok, nincs szükségem a parancsnokra.  Jack viszont… ha bármire nem is, de sokmindenre anélkül rá tudna venni valószínűleg, hogy egy picit is ellenállást keltene bennem, hogy irányít…
- Szeretem az epret-válaszolok mosolyogva. És őszintén? Kit érdekel, hogy amúgy innék-e epres pezsgőt? Most egészen biztosan tökéletes lesz.
Az udvariassága már akkor is  elbűvölő volt, amikor először találkoztunk…. És az apró ügyetlenség, ami jelzi, hogy nem sűrűn töri magát ennyire már-már lehengerlővé teszi a gesztust, hogy kiszolgál.
- Segítsek benne?- mosolygok rá kedvesen, és bíztatóan. Ugyan már… Semmi tűrhetetlen hibát nem követett el…  Nem maradunk szomjan, a többi meg mondhatni mellékes.
Nem szép dolog… sőt, kifejezetten csúnya… de halkan felnevetek a félelmére. A fegyverekre pillantok, és félig-meddig viccesen, félig komolyan szólalok meg.
-Egy-két szatír nem okozhat gondot, az Árészkölykök meg általában csak akkor ugranak neked, ha pillanatnyilag okot adsz rá. Adtál? Egyébként mire irigyek?- mosolygok rá magabiztosan, és megnyugtatóan. Igen, tudom hogy az erdő veszélyes, ahogy azt is, hogy az eddigi jónéhány alkalommal, mikor jártam benne nem történt semmi komoly, talán egy alkalmat leszámítva. Ma este viszont nem ezekre kellene koncentrálnunk, pláne nem a biztonsági intézkedések mellett, amit Jack megtett.
Kíváncsian figyelem, ahogy a ládákhoz lép, és jó pincérhez illően "felkonferálja" a fogást.
-Ezer éve… nem ettem magyar ételt-pislogok rá elkerekedett szemekkel, és hálásan. Vajon mire gondolt még? Igazi rejtély ez a fiú… Ez pedig kifejezetten zavar… Úgyhogy meg fogom fejteni.
Szelíd mosollyal, kicsit elmerengve figyelem miközben a tányérokba varázsolja és az asztalhoz hozza a levest. Aminek majd megtanítom kimondani a nevét. Very Happy De nem most. És egyébként is… az akcentusommal én meg se szólalok inkább az ilyesmi miatt.
Megvárom, ameddig leül ő is, és utána kezdem csak kanalazni a régen... nagyon régen kóstolt levest... Eddig fel se tűnt, hogy ez is hiányzott abból a néhány évből... Fogalmam sincs, hogy mennyire hasonlít az íze arra, amit apu szokott volt hozni régebben vacsorára... De az biztos hogy az illat és az ízek kavalkádja visszarepít ahhoz a kicsi asztalhoz, ahol a Budapesti lakásban együtt ettünk... Erre mióta Bostonban élünk nem sokszor van lehetőség... De kifejezetten hiányzik.
-Köszönöm-suttogom Jack felé. Lehet meg se hallja... de nem az a lányeg... Erre most nagyon ráérzet... olyan emléket sikerült előhoznia, amire nagyon, nagyon szívesen emlékszem...

Felhasználó profiljának megtekintése
Héphaisztosz
Félvér
avatar
Héphaisztosz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Csüt. Jan. 11, 2018 7:55 pm
- Csak semmi segítség! Én intézem a vacsorát. – Mondom, és helyet foglalva szedek magamnak Dalma után.
- Csak ne edd túl magad levessel drága. Van még pár fogás. – figyelmeztetem, majd én is meg kóstolom a levest. Kicsit nehezebb a leve mint számítottam rá. De a leves vastagsága, zsírossága kitűnően illik az ízhez. Mikor pedig egy darabka főtt húst veszek a kanalamra és kapok be meg kell állapítanom, hogy pont kellő mértékben ki egyensúlyozott, hiszen a segít még zamatosabbá tenni az amúgy száraznak hatható főtt húst. A leves zöldségek pedig el omlanak a számban.
- Nagyon finom ez a leves. – Jegyzem meg. – Tudod egy kicsit próbáltam rá keresni milyenek is a magyarok. Szóval az egyik cikk valami olyasmit írt, hogy nálatok az étkezés már már egyfajta vallás amit mindenki nagyon komolyan vesz. Írt a levesről, és a fő ételről. Ekkor döntöttem el, hogy szakértő segítségét kérem. Ahogy látom ez egy nagyon jó döntés volt. Nagyon finom ez a leves! Már csak a nevét kell majd meg tanulnom. Legközelebb meg ki próbáljuk a gulast. – Mondom észre sem véve, hogy kétszer is megjegyeztem milyen finom a leves. Ami persze szépen fogy a tányéromból. Mikor ki kanalazom az utolsó kanállal is, meg törlöm a szám és a lányra mosolygok.
- Jöhet a következő fogás? – Kérdezem, és már állok is fel, hogy a leveses tálat vissza vigyem a dobozba. Ahonnan, máris elő varázslom a következő fogást. Ami nekem nagyon gyanús. Már az illata is. De a tanácsadóm azt mondat nem látott még magyart aki nem szereti a töltött káposztát. Szóval a leveses tál helyére helyezem a töltött káposztás tálat.
- A következő fogás a henger káposzta. – Mondom, és el sietek a tejföl tartóért. Állítólag ezzel sokkal finomabb. Bár nekem van egy gyanúm, hogy szatírnak kell lennie az embernek ahhoz, hogy káposztát egyen. De egyenlőre nem mondok ítéletet. Ha egy teljes népnek tetszik akkor csak nem lehet borzalmas.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   ₰ Szomb. Jan. 13, 2018 3:46 am

Na, milyen töltöttkáposzta? Very Happy
Szerelem meg vacsora.
Jack & Dalma
Sejtettem, hogy ezt fogja mondani. Nem mintha nem lenne mulatságos, és ugyanakkor szívetmelengető figyelni a tüsténkedését. Úgyhogy mosolyogva-vállatvonva bólintok. Ha ezt szeretné, akkor nyugodtan intézze csak a vacsorát.
Szóval van még pár fogás… Odasandítok az edények felé, hogy megnézzem, pontosan mennyi is az a pár…
-Ne aggódj, nem fogom-reagálok kuncogva, és belekanalazok a levesbe.
Ami néhány pillanatra elrepít a tisztásról egy messzi, régi kis panell lakásba. Ahonnan az ránt vissza, hogy Jack megszólal. Elmosolyodom. Igen, a magyar konyha vitathatatlanul jó. Vajon mit mondana, ha megkóstolná nagymama eredeti tyúkhúslevesét? Mert nem rossz
ez a leves, sőt, de az eredetit ízvilágát nehéz visszaadni.
-Tényleg nagyon finom.- mosolygok rá kedvesen, és alátámasztásnak még egy kanállal eszem a levesből. -Majd megtanítom, ha szeretnéd. És rendben, legközelebb legyen gulyás- kuncogok a lelkesedésén. Szóval mi magyarok rettentő komolyan vesszük az étkezést… Ezt azért jó tudni Very Happy De tény, ami tény… egy vasárnapi ebéd, különösen a nagymamánál szent dolog tud lenni.
-De… mondd csak,  mit olvastál még a magyarokról?-kérdezek rá huncut mosollyal nézve a szemébe.
-Kváncsian várom- bólintok még mindig mosolyogva. Azt hiszem ez az este ilyen lesz… Abba se fogom hagyni a mosolygást Very Happy
Enyhén felhúzom a szemöldököm. Henger káposzta? Azt hiszem, ha tippeltem volna, nyerek Very Happy  Biztos hogy a töltöttkáposztát hívja így. És ez az egyik legtipikusabb magyar étel, amit szinte bárhol, bármikor kap az ember, ha magyar házhoz megy vendégségbe.
És be is igazolódik: a második fogás bizony töltött káposzta, ráadásul tejföllel :O Izé.. Tejföllel? Tényleg tejföl, vagy csak ahhoz hasonló? Mert én mióta Amerikában élünk sehol nem ettem tejfölt o.o Ha az akkor honnan szerezte?
Miközben jóízűen eszem a töltöttkáposztát, majdnem nevetve figyelem Jack arcát az első falatoknál. Úgy megnézte magának azt a falat ételt, mintha valami halálos támadástól tartana Very Happy Very Happy Remélem azért ízlik neki ez is. Furcsa lehet az ízvilága annak, aki nem szokott hozzá…

Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wish something under the stars - Jack & Dal   
 Similar topics
-
» Képregények
» Jack Osterman
» Jack Walker
» Jack Napier
» Sötét Angyalok > Jack Kames
Ugrás: