Skrionya & Arhodan - Page 2

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Skrionya & Arhodan

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Mitikus lény
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Skrionya & Arhodan   ₰ Szer. Jan. 10, 2018 7:28 pm
Skrionya & Arhodan
Az isteni jelenség hamarosan elült, ahogy a nap elhagyta felfelé törekvő útja során a barlang száját. Még mindig látni Hodanon, hogy forró, a levegő továbbra is remeg körülötte. Hallom a nevetését, nézem a nyújtózkodását. Nem bírom betelni a látványával. Ezután elindul visszafelé, továbbra is a maga természetes meztelenségében, én pedig nem bírom levenni róla a pillantásomat. A földön térdeplek még, mikor oda ér hozzám. Meglátva engem hirtelen aggódni kezd, látom arcán, hangján. Végig mér, kérdezget, hozzám ér, én pedig nem is tudom. Elfog egy érzés.. Egy olyan érzés, amely soha azelőtt. Nem akarom, hogy bárki máshoz is így érjen hozzá. Hogy másért aggódjon. Hogy más nimfa kerüljön az ágyába. Azt akarom, hogy az enyém legyen! Csak is az enyém! Az áhítat csak nem tűnik el az arcomról, habár már nem könnyezem, a már legurult cseppek továbbra is arcomon csillognak.
- Te vagy a leggyönyörűbb lény, akit valaha láttam...! - sóhajtom, ezután bőrömmel gyorsan felitatom a könnyeket és mosolyogva lesütöm a pillantásomat.
- Sajnálom, ha megijesztettelek. Nem állt szándékomban. De a... szépséged egyszerűen... megigézett. Egyszerűen... nem bírtam odébb nézni. Annyira.. körbe írhatatlanul szép és ... földöntúli volt! - mondom halkan, és lassan felemelem rá a pillantásomat. Olyan finom, meleg a keze... Ajkaim elnyílnak. Bárcsak..! Bárcsak... engem akarna.


Tökéllllly • Nightsongmade by Roni

Felhasználó profiljának megtekintése
Mitikus lény
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Skrionya & Arhodan   ₰ Csüt. Feb. 22, 2018 6:01 pm
Skrionya & Arhodan

Ne nézz le , mert

Ismeretlen számomra a szégyenlősség, ezért továbbra is mellette térdelek a földön, és figyelem őt, tanulmányozom az arcát,és zavarba jöttem, úgy néz rám, mint egyes emberek amikor valamely isten földre szállt közéjük és megmutatkozott előttük. Én nem érdemlek meg ilyesfajta viselkedést, bár… legbelül valahol tetszik, amikor még lehetett úgy emberek előtt mutatkozni az igazi formámban, nem volt hiányom efféle pillantásokban, de vigyázni kell, lehet, hogy némelyik elvakult, beteges is lehet. Remélem, hogy a nifmának nincsen semmiféle problémája, az efféle fogalmakkal. Különben bajban lennék, bár ebben az alakomban is igen nehéz megölni, mert a látszat szerint nézek ki úgy mint a halandók, mégsem könnyű megsebezni.
- Köszönöm, hogy ezt mondod, de nem szeretném ha emiatt másképp kezelnél. – simítom át az arcát újra, és az elnyílt ajkai felett kissé elidőzik a hüvelyk ujjam, tele vagyok energiával, feltöltődtem, és egyáltalán nincs kedvem aludni, bizsergek a testem alatt érzem a nap energiáit, nem; egyáltalán nem fog kitörni belőlem, sőt! Csak figyelem a földön kuporgó testét, és valami megérint, egy olyasfajta érzés, amit nem tudok hova tenni. Odabent érzem, közelebb hajolok hozzá, az orrom hegyét végig húzom az arcélén, a füle töve felé tartok, le a nyakára. Bármennyire ágáltam a kora ellen, valójában nő… olyan akire szükségem lenne, de türelemre intett.
Megérintettem a tenyerét és felhúztam a földről, a mozdulat közben, egy farmernadrág került a derekamra, hogy mégse legyek túl meztelen, mert viszont most olyat éreztem, amit még soha igazán, a vágyat az iránt ,hogy nővel legyek, vele legyek. Megérdemelné, hogy vele legyek azok után, hogy ilyen lenyűgözőnek talált. De… nem lehet, a hév… annak pillanatában mindig alakot váltottam, és nem maradt más csak gőzölgő véres test alattam, mert szétszakítottam.  De ez tudom jól,hogy csak testi vágy.
- Ha nem tudsz aludni, akkor gyakoroljuk tovább az olvasást, majd a számtant… - vetettem fel az öltetet, és a hálószobám felé indultam, ezek szerint minden rendben van vele.
- Szoktál éhes lenni? – pillantok kérdőn rá, miközben leülök az ágyam közepére, s kíváncsian emelem rá a pillantásom.  

meglátod, hogy megkívántalak

szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: