Craig ♥ Victoire ~ csokoládéba mártott eper félédes borral

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
8
Pirosak
0

(frissítve: 02.13–12:25 )


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
14
18
Istenek
5
6
Mitikus lények
2
5
Összesen
21
28Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Keaden Hancrow, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
2
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 9:02 am

Írta  Maya Downey
Yesterday at 3:24 pm

Írta  Arian Sagong
Kedd Feb. 20, 2018 11:12 pm

Írta  Eliphas Thorne
Kedd Feb. 20, 2018 1:21 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Feb. 18, 2018 10:31 pm

Írta  Galen Dyson
Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:37 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm

Írta  Elise Parker
Vas. Feb. 18, 2018 11:44 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Craig ♥ Victoire ~ csokoládéba mártott eper félédes borral

Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Craig ♥ Victoire ~ csokoládéba mártott eper félédes borral   ₰ Kedd Dec. 19, 2017 12:52 pm
craig&victoire
I wanna see the sunrise and your sins Just me and you


Testem egésze beleremeg ajkainak érintésébe, majd bűnösen elmosolyodom, amikor mind a két feltételezésével körülírja a jelenleg fennálló helyzetet. A tarkójánál kereszteződnek karjaim, így ölelem át.
- Apa külföldön van – tájékoztatom nyugtató szándékkal, bár a tény, hogy nem tartózkodik az országban, de még csak a kontinensen sem, nem változtat azon, hogy valóban fogalma sincs arról, Craignél töltöm az elkövetkezendő pár napot. – Ronnie pedig imádni fog - a saját módján – ha egyszer végre lehetőségünk nyílik közös programokra elmenni, ami mondjuk nem egy zászlófoglaló, ahol a célotok, hogy ellássátok a bajom, vagy egyéb tábori edzés – biztatom kicsit okoskodó hangnemen, mintha máris tudnám, hogy rendkívül nagy sikere lesz a nővéremnél is. Ismerem Ronnie-t, és noha eddig sem bánt kesztyűs kézzel az udvarlóimmal, szinte mérget vennék rá, hogy Craigért oda lesz. Egyébként nem meglepő, hogy a nyersebb modorát adja elő a hódolóim előtt, hisz annak ellenére, hogy nevetséges a köztünk lévő korkülönbség, mégiscsak ő az idősebb, és ezt komolyan is veszi.
- Nyál, nyál, nyáál! Szobáááááára, gerleiiiim… – kiáltja oda nekünk a vöröshagymát pucoló Ralph, félbeszakítva a magyarázkodásomat. Őszintén csodálkozni kezdtem, hogy eddig még egy megjegyzést sem tett a „nyálas” látványunkra, ideje volt. Bírálóan hátrapillantok a vállam felett, egyenesen rá, de nem reagálok a kommentárjára, inkább Craigre hagyom, hogy helyre tegye, ha úgy kívánja.
- Meddig dolgozol? – figyelmem középpontjában ismét Édeske áll, válaszára várva íriszeim végigpasztázzák rég látott arcszerkezetét, míg ujjaim a tarkóját simogatják. – Ha gondolod, megvárhatlak, de akár otthon is találkozhatunk – vetem fel neki és kissé furcsa, de mégis kellemes érzés otthonomnak nevezni a lakását. Végül is, a következő pár napban valóban ezt a szerepet fogja számomra is betölteni, és ezzel egyetemben a mi kis családi fészkünkké válik. – Legalább addig sem lesz ilyen feltűnőek féltékeny rám Ralph… - mosolyogva tréfálkozom, és bármennyire is szellemes az érvem, valójában elég jól csengő tervet támogat.  Azért kicsit reménykedem abban, hogy ebben a pillanatban végez, de az sem fog igazán letörni, ha nem. Van pár meglepetés ötletem arra az esetre, ha még bent kell maradnia.

adatok:
  • zene
  • végre valahára <33


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: