Queeny & Dan - Esti találka

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Queeny & Dan - Esti találka

Poszeidon
Félvér
Daniel Holloway
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Szer. Dec. 20, 2017 6:24 pm

Ronnie && Dan

Napok óta nem beszéltem a legjobb barátommal, és egyben szerelmemmel, Queenyvel. Hiányzik, félek attól, hogy amit kiterveltem rosszul fog elsülni és ahelyett, hogy a féltékenység összehozna minket, csak elszakít, meg már én se bírom elviselni sokáig Tiffanyt.
Tiffany az a kifejezett picsa, aki belecsimpaszkodik valaki nyakába és nem ereszti. Teljesen úgy kezel, mintha az ő tulajdona lennék, és azt a célt szolgálnám, hogy az ő hiúságát tápláljam. Ez nem kicsit zavar, na még az is rátesz egy lapáttal, hogy folyamatosan csak azt hallom, ahogy Ronniet ócsárolja, de biztos vagyok benne, Roni is ugyan ezt csinálja.
A reggel úgy kezdődött, hogy Tiffany a nyakamba ugrott és hosszú, szenvedélyes csókkal üdvözölt. Mi tagadás, egész jó, de kicsit túlzásba viszi. Tiffről az süt vissza, hogy pillanatok múlva szívesen kerülne ágyba, és a legdurvább az, hogy szerintem az se érdekelné, hogy én volnék e mellette, vagy mással henteregne. A pletykák keringenek róla, hogy Tiff a tábor egyik legnagyobb ágybetéte, azonban az én céljaimnak, hogy húzzam Ronnie agyát, tökéletes. 
Ültünk egy padon és Tiffy folyamatosan csókokkal halmozott el és a keze kisebb vándorlásra indult. Amikor rájöttem, nem volt nehéz kitalálni, hogy mit akar elkaptam a kezét.- Ne itt Tiff! - mordulok fel, de mivel egész jó színész vagyok, önelégült vigyort tudok az arcomra erőltetni, ami neki nem tűnik fel, azt hiszi valóban mosolygok.
- Hát akkor hol? Tán félsz, hogy az a kis szuka Veronique meglát? - mondta enyhe játékossággal, és mély rosszindulattal a hangjába, mikor ismét egy bizonyos területre téved a keze.- Ne merj róla így beszélni, megértetted? - Sziszegtem - Ronnie ott volt velem a legnehezebb időkben, mikor te még csak tudomást se vettél rólam. Ő a legjobb barátom, tartsd ezt tiszteletben -
intem óva, elütve a kezét magamtól, majd felpattanok ültemből -Egy kicsit hanyagolj, oké? -kérdem tőle, mintha lenne választása, de Tiff tudja, hogyha meg akar tartani, már pedig miért ne akarna, akkor egy kicsit hagyja, hogy kiszellőztessem a fejem.
Az étkezőbe térve megláttam Ronit. Azon a napon is sziporkázóan gyönyörű volt, mint mindig. Aphrodité lányai már csak ilyenek. Lassan sétáltam felé, majd a fülébe suttogtam: - Este tízkor legyél ott a tóparton, kérlek! Beszélnünk kell - és tovább lépdeltem a strandpapucsomban, farmer térdnadrágomban és kék pólómban.
A nap hamar eltelt. Tiff visszajött és bocsánatot kért, bár átlátszó volt, hogy egy szavát se gondolja komolyan. Nem tudom, hogy meddig bírom fenntartani ezt az álcát és úgy tenni, mintha szeretném ezt az idióta ringyót.
Tizenegy drachmáért a Dionüszosz srácoktól szereztem egy kis piát. Azt mondták, hogy finom bor, tehát hittem nekik.
Lassan eljött a megbeszélt időpont. Ott ültem a tóparton, a hold rám világított én meg csak bámultam magam elé. Egy órán keresztül vártam. Néztem a vizet és hullámoztattam azt.
Vajon atyám miért adta nekem ezt az erőt, ha még csak nem is szól hozzám? -
gondolkodok el rajta, mikor lépteket hallottam a hátam mögül. Tudtam, hogy ő az, tudtam, hogy Ronnie jött el, nem hagyna cserben, ugye? Már kezdtem azt hinni, hogy nem jön el.
Csak megütögetem a mellettem lévő homokot jelezve, hogy foglaljon helyet. A tekintetemet a lány felé emeltem: - Volna miről beszélnünk, nemde?

Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
Veronique Delacroix
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Csüt. Dec. 21, 2017 9:20 pm
Veronique & Bailey

• • •


Egy napot akartam, amikor senki sem jön oda hozzám, amikor csak magammal foglalkozhatok, amikor nem kell senkivel sem beszélgetnem csak a húgommal. De sajnos túl szocializálódott ember vagyok, nagyon sokan beszélgetnek velem napi szinten és sértődések lettek volna, ha nem veszem fel a napi ritmusomat és nem beszélek mindenkivel. Szoktak mondani, hogy a népszerűség átok és valóban az, de ezt azok nem érthetik meg, akik nem Aphrodité lánynak születnek.. Na mindegy, kár is ezen gondolkodni inkább próbálom túlélni a napot és próbálok mindenkit elkerülni, de ez sokkal nehezebb, mint hittem volna. Annyira haza akarok már menni, visszaakarom kapni a sulit és a normális barátaimat, akik megértik a gondjaimat, akik mindig mellettem vannak, akikben még nem kellett mélységesen csalódnom, mint egyesekben. Azonban egy jó dolog van ebben a napban, hogy még nem futottam velük össze és nem is tervezek.. Amúgy meg sosem jön már el az ebédszünet, éhen halok..
Mikor mondták, hogy végre mehetünk enni, én voltam az első, aki beállt a sorba, hogy kapjon valami "finomat", de nem igazán sikeredett finomra ez a.. Valami. Komolyan mondom legszívesebben kiborítanám az egészet a kukába, de olyan éhes vagyok, hogy kénytelen vagyok megenni, bár talán ennél még a fű is jobb lenne. Miért nem tudnak valami finomat csinálni? Valami Franciát? Valami istenit? Mindegy is, inkább nem húzom fel ezen is magamat, inkább próbálom azt gondolni, hogy a nagyi isteni kajáit eszem, ha lehunyom a szememet, akkor már majdnem össze is jön. Majd suttogásra leszek figyelmes, elég hamar felismerem a hang tulajdonosát, Daniel az..  

- Azt lesheted.. gyökér.. -

mondom halkan, aztán nézem, ahogyan elhúzza a csíkot. Végre eltakarodott, ám mikor utoljára rám pillant, bemutatok neki, érezze csak a törődést és a szeretetet. Remélem hamar meg fog halni és nem akar életben maradni sokáig, mindenkinek szívességet tenne, Tiffany élhetné az "özvegyek" gondatlan életét, megint egy nokedliszaggató lehetne, én pedig eggyel több gondot viselnék a hátamon. Mellesleg meg teljes mértékben megérdemli a haragomat.

♡ ♡ ♡

Én nem akartam elmenni, de a húgom addig győzködött a mesélésem után, míg be nem adtam a derekamat. Talán volna miről beszélnünk, talán tényleg meg kéne beszélnünk egy-két dolgot, azonban szívesen vártam volna a dologgal, addig míg már biztosra tudtam volna, hogy nem akarok tovább a barátja lenni. Nem érdemli meg a barátságomat, nem is érdemli meg, hogy elmenjek erre a beszélgetésre, de nem tervezek ott sokáig maradni. Kivételesen nem gondolkodtam sokat, hogy mibe menjek el, egy fekete összeállítás mellett döntöttem. Hogy miért volt ez nekem ennyire egyértelmű? Mert gyászolom az eszemet, hogy mégis elindultam erre az abszurd találkára és nem is értem, hogy miért éppen egy tavat választott. Sajnos hiába rúgnám bele, nem igazán ázna el.
Egy órát biztosan késtem, lehet hogy kicsivel többet, többször akartam visszafordulni, de én nem vagyok olyan lány, aki megfutamodna, így tehát a büszkeségemtől vezérelve haladtam tovább. Végül megláttam őt, talán meghallhatta, hogy jövök, mert megütögette maga mellett a földet, hogy üljek, mintha egy kutyának jelezne. Én csak állok tőle pár lépésre, melleim alatt keresztezem a karjaimat és én nem őt nézem, hanem az eget, olyan szépek a csillagok, kár hogy elrontja az egészet.

- Gyorsan mondjad mit akarsz, mert nekem nincs időm veled szórakozni.  -

végül nézek rá és ha a szemembe néz, akkor látja, hogy halál komolyan gondolom, nem akarok én itt lenni vele, most nem.. Leginkább már aludnék és tudom, hogy a húgom már nem bír magával és alig várja, hogy visszaérjek, biztosan azt hiszi, hogy valami jó fog történni, de ha rajtam múlik.. Ez a köcsög már csak keresztapa lehet.
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
Daniel Holloway
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Kedd Dec. 26, 2017 6:59 pm

Ronnie && Dan

Ronnie szavaiból hidegség és egyben düh áradt. Ahogy felnéztem, megláttam a szemeiben, hogy komolyan gondolja, amit mondott. Az a tekintet mélyebbre hatolt, mint bármely kés, lándzsa vagy nyílvessző. Csak ő hatott rám így, amikor ridegen nézett rám tudtam, hogy barom vagyok.
Hirtelen nem tudtam, hogy mit mondjak, a gondolatok kavarogtak a fejemben, zavarba hozott a lány szépsége, és ez a különös, fekete ruha, mely baromi jól állt neki.
Ekkor tudatosult benne, hogy ez az egész Tiffanys történet nemhogy segített volna közelebb kerülni hozzá, hanem inkább szétválasztott minket. Azelőtt soha nem láttam még ilyen dühösnek, vagyis felém nem mutatott soha ilyen érzelmeket, vagy csak nem ilyen intenzíven.
Csak néztem rá, majd ültemből felkelve szembe fordultam vele.- Ronnie, tudom, hogy egy idióta barom vagyok és haragszol rám ! - nagyot sóhajtok.- Csak… szeretném helyrehozni, amit elrontottam. - mondom és a lány szemeibe nézek. Ismer annyira, hogy tudja, komolyan gondolom, amit mondok.
Megdörzsölöm a tarkómat, mint aki nem tudja, hogy mit tegyen, hisz tényleg nem tudom, egy „bocsánat” kétlem, hogy elég lenne.
Egy pillanatig csak néztem a lányt, majd megköszörülöm a torkom és megszólalok- Ezt az egészet meg kell beszélnünk, már nagyon hiányzol. - szalad ki a számon.
Tudtam, hogy milyen érzéseket táplál irántam jelenleg, hisz az étkezőben is kecsesen feltartotta a középső ujját, átadva nekem valódi gondolatait, meg persze az is elég volt, hogy konkrétan azt mondta rám, hogy gyökér. - – Hagytam, hogy közénk furakodjon -
mondom és lehajtom a fejem.
Tény és való, hogy azt érezheti, hogy elhanyagoltam és nem figyeltem rá, pedig téved. Én idióta azt hittem, hogyha másik lánnyal leszek felkeltem az érdeklődését, de megutált. Remélem, újra jóban lehetek vele.

Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
Veronique Delacroix
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 10:02 pm
Veronique & Bailey

• • •


Legszívesebben tökön rúgtam volna az ebédlőben és nem is jöttem volna el ide, mert egyáltalán nem érdemli meg azt, hogy itt legyek vele. Nem is azzal van a legnagyobb baj, hogy azzal a Tiffany nevű lotyóval van, hanem azzal, hogy emiatt szétcsesződött a barátságunk és tudjátok, most már késő ezt helyrehozni. Dan nem érdemli meg, hogy megbocsássak neki vagy ha mégis, akkor nem ilyen korán. Nem is érdekel most annyira, hogy mit akar mondani, már bánom, hogy engedtem magam rábeszélni erre a szar dologra. Nem kellett volna eljönnöm ide, mert tudom, hogy ebből a beszélgetésből is egy pillanat alatt veszekedés lesz majd és az elfog tartani egy darabig. Nem is értem, hogy Daniel mit gondolt.. szerelmet vall, összejön majd egy ribanccal, az a ribanc bekever a barátságunkba és még én nem fogok haragudni és nem fogok vele szarban lenni.
Csak igazat tudnék neki adni és még a szájába adni pár szinonimát még, hogy mekkora egy töketlen szar ember.. Bár lehet nem kéne, így is szarul érzi magát, ismerem már annyira, hogy ezt ránézésből megmondhassam. De jelenleg nem érdekel annyira a dolog, egyáltalán nem akarok még neki megbocsátani.

- Legalább tisztában vagy azzal, hogy mekkora farok vagy, ez dicsérendő.. de szerintem ehhez már kicsit késő.  -

célzok neki a helyrehozással erre. De ő menthetetlen alak, tudom, hogy akkor sem fogja feladni ezt a hülyeséget és én csak a szemeimet fogom forgatni. Annyira hülye, de tényleg annyira hülye, hogy már fizikális fájdalmat okoz nekem ezzel. Tényleg ráférne már, hogy valaki megmutassa neki, hogy mekkora egy gyökér és úgy látom, hogy nekem kell ennek a személynek lennem, mert jelenleg egyáltalán nem tartunk jó irány felé. Amúgy is így elnézve őt ez nem is egy baráti beszélgetésnek indult, hanem romantikázásnak. Talán még mindig nem sikerült neki felfognia, hogy nem akarok tőle semmit?
Csak felnevetek arra, mikor azt mondja, hogy hiányzok neki. Nem igazán tűnt fel nekem ez, miközben állandóan a kis barátnőjével enyelgett mindenhol és tudja ő is, hogy hol telt be a pohár. Akkor ott azon a kibaszott tisztáson, mikor magára rántott és az a kurva azt hitte, hogy már rámászok.. szerintem nincs is tisztában azzal, hogy lekoptattam a pasiját és a jelek szerint még mindig engem akar és szeretné, ha összejönnénk én pedig nem akarom. Talán jó is nekem, hogy már nem beszélgetünk annyit és..

- Tényleg lenyűgöző, hogy ennyi mindenre rájöttél magadtól, de nem érdekel engem annyira ez, mint ahogy téged. A bort meg remélem a nem sokkal utánam érkező barátnődnek szánod, mert ha nem, akkor a fejedre borítom.  -

és nem is akarom leplezni, hogy mérges vagyok rá.. Mondjuk ő sem hülye, levágja majd, hogy nem szívesen lennék vele egy bezárt szobába, mert biztosan ki tudnám nyírni. Bár nem is értem miért haragszom rá ennyire, le kéne szarnom őt..
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
Daniel Holloway
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Szomb. Jan. 06, 2018 3:58 pm

Ronnie && Dan

Csak hallgatom, ahogy Ronnie ódákat zeng arról, hogy mekkora egy faszkalap vagyok. Csendben várom, hogy végigmondja, elvégre, igaza van. Nem tudom, hogy mi lett velem. Hogyan is gondolhattam, hogy féltékeny lesz, és jobban fog szeretni?
Idióta Daniel, ezt jól elbasztad, te nyomorult faszkalap – ekképp szidom magam. Tartok tőle, hogy igaza van és helyrehozni már nem lehet, amit elcsesztem. Ennek ellenére én nem fogom feladni, ezt ő is tudja. Amikor rátér a bor témára, rájövök, hogy mennyire félreérthető a helyzet. Úgy tűnhet, hogy nem egy békülős beszélgetésre készültem, hanem romantikázni. Kétségtelenül ezt hiheti.
Igaz, hogy mélyen magam is örülnék, ha a beszélgetés odáig jutna, de nem vagyok hülye, tudom, hogy nem fog.
– A bort? – kérdezek vissza komolyan – Kár lenne, ha ezzel megöntöznél. Még csak el se áznék tőle, se kívül, se belül… – mondom szemet forgatva, s folytatom a mondandómat egy kérdéssel. – Tényleg nem akarsz velem beszélni? – döntöm félre a fejem, s kérdőn nézek rá. Nem hiszem el, hogy komolyan utál, igaz jelenleg leírhatatlanul dühös, de nem. Lehetetlennek tartom, hogy a legjobb barátjából hirtelen az az ember lettem, akit gyűlöl.  – Egyébként… – teszem hozzá – nem érkezik utánad a barátnőm, vagyis nem tudok róla. - megköszörülöm a torkom – De ha megint belibben ide vinnyogni… Megértem, hogy miért nem kedveled, már nekem is az agyamra megy, de nem panaszkodok, nem ezért jöttem ide és te se, hogy ezt hallgasd. 

Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
Veronique Delacroix
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Vas. Jan. 14, 2018 10:33 am
Veronique & Bailey

• • •


Jelenleg kicsit sem hatott meg engem, hogy ő minként vélekedik magáról, egészen jól tudja, hogy elbaszta, de.. ezen már kicsit késő gondolkodni, annyira nem tud izgatni. Már bánom, hogy ide jöttem és ezt nem tudom elégszer elmondani és sajnos komolyan is gondolom már. Tori és Dalma hiába szerették volna ezt a nagy találkozást, úgysem az lesz a vége, amit ők szeretnének, legalábbis én majd intézkedem erről. Most még az sem hatna meg, ha elmondaná mindennek a kedves barátnőjét, szánom őt.. egyszerűen nem is tudok mit mondani neki, nem is lenne mit mondani neki, mert nem akarok. Megérdemli a sok szart, ami vele történik.
El sem tudjátok képzelni, hogy legszívesebben mit csinálnék vele, de az biztos, hogy megrángatnám.. Bár már nem azért, hogy egy kis értelmet erőszakoljak a fejébe, teljesen más miatt, most már csak a harag miatt. És a boros megjegyzésére megforgatom a szemeimet, nem is érdekel nagyon mit akar mondani.. Bár eleinte fura volt, de most már jó nekem így.

- Nem tudom, hogy hogyan jöttél rá, de csillagos ötöst érdemelsz az észrevételért.  -

mondom gúnyosan és megforgatom a szemeimet. El sem tudja képzelni, hogy mennyire nem akarok vele beszélgetni. Legszívesebben csak mennék innen és lassan el is fogok indulni, nincs semmi értelme itt ennek a beszélgetésnek, csak felcseszem magam rajta és az senkinek sem lesz jó, mert ő biztosan sírni fog majd, ha megismeri a gonosz oldalamat.
Barátnőjét becsmérelő megjegyzésén csak felnevetek, de úgy igazán.

- Semmivel sem rosszabb ember, mint te.. Teljesen megérdemlitek egymást. -

mondom neki mosolyogva, majd megfordulok és elindulok vissza a táborba. Nem akarok én vele tovább beszélgetni, nagyon nincs is miről beszélnünk. Remélem nem próbálja meg az utamat állni vagy visszatartani engem, mert jelenleg nem vagyok a legszalonképesebb idegállapotomban.
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
Daniel Holloway
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   ₰ Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Ronnie && Dan

Csak álltam ott, mint egy idióta, és a legrosszabb az volt, hogy úgy is éreztem magam. Csak néztem Ronit, ahogy folyamatosan a a szemeit forgatta. Esküszöm, szemtengelyferdülése lesz…
Amikor azt mondta, hogy jól látom, hogy nem akar velem beszélni, összeszorult a szívem. Nem bánat okozta azt, hanem többnyire a düh. Hol saját magamra voltam dühös a hülyeségem miatt, hol Queenyre, a büszkesége és makacssága miatt.
~ Tényleg nem lennék jobb ember, mint Tiffany? Tényleg ennyire utál? – ezek a kérdések cikáztak a fejemben. Tényleg nagyon elbaltáztam, de nem tudom, hogy hol kezdjem a dolog helyrehozását, ha még van rá esélyem.
Világossá vált számomra, hogy a bohóckodást abba kell hagynom Tiffanyval. Talán így is túl sokáig  űztem ezt az idióta és gyerekes játékot.
Ahogy a lány megfordult, s láttam, ahogyan kecses léptekkel elindult, utána akartam szólni, azonban képtelen voltam. Igazából nem tudtam, hogy mit kéne mondanom, és elég dühös is voltam hozzá, hogy megszóljak.
Az arckifejezésem hideg volt, érzelemmentes, de aki ismer, az tudja, hogy ilyenkor vagyok igazán dühös. Ilyenkor jobb, ha mindenki békén hagy a fenébe.
Csak álltam, s hátat fordítottam a lánynak, csak bámultam a tavat, amikor egy hang ütötte meg a fülem. Tiff jött nagy sebbel-lobbal szembe Ronnieval, s odalépett elém, majd sipákolni kezdett.- Ezzel a kurvával találkozgatsz? Mibe, hogy henteregsz vele, te kis... - ordítozott hisztérikusan. Mire én ökölbe szorítottam a kezem, és a düh egyre jobban kezdte elönteni az agyam.- Még te kurvázol le másokat?! - szakítottam félbe a mondandóját mennydörgő hangon, mely hatására Tiffany összerezzent. Engem nehéz kihozni a sodromból, de Tiff elrúgta a pöttyöst.-  Rajtad már átment a fél tábor. Mi jogon hívod így őt?! -  beszéd közben dühösen gesztikulálok . - Ezerszer jobb, mint te. - halkulok el, és csak Tiff hallhatja, amit mondok. Majd a következő mondatomat normális hangerővel . - Tiffany, végeztünk. -S ezzel a lendülettel a lány toporzékolásba kezdett és pofon vágott, majd vinnyogva elviharzott.
Nem érdekelt, hogy Ronnie is hallja, bár nem volt tőlem szép, hogy az ő füle hallatára szakítottam az eddigi „barátnőmmel”. Vero tudhatja, hogy bennem a védelmező mechanizmus lépett fel, ami akkor szokott, ha olyanokat bántanak, akiket szeretek. Nem tudtam megállni szó nélkül, hogy őt, ez a kis ringyó, lekurvázta.
Miután Tiff elviharzott, én csak felléptem a közeli mólóra, és leültem annak a szélére, csak néztem a tavat, a nyugodt víztükröt.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Queeny & Dan - Esti találka   
Ugrás: