Kea & Roni - Let's do this

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Kea & Roni - Let's do this

Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Kea & Roni - Let's do this   ₰ Vas. Dec. 24, 2017 12:40 am
Veronique & Keaden

• • •


Nem is értem, hogy miért kell ilyen feladatokat adni nekünk, hogy gyűjtögessünk növényeket és nem egy-két növényről van szó, hanem húsz-harmincról. De legalább nem vadidegennel emberrel kell megcsinálnom ezt az egészet, mondjuk nem is tudom, hogy Kea jobb e, mint egy vadidegen. Mondjuk igaz elkezdtünk barátkozni és jól el tudunk beszélgetni, de nem mondanám, hogy annyira hű de jóban vagyunk. Bár mondjuk még alakulhat a dolog jól is, lehetünk jó barátok is, de.. mindegy, annyira felesleges ezen gondolkodni, most az a legfontosabb, hogy összeszedjük ezeket a növényeket és minél előbb mehessünk a dolgunkra. Ajj.. most így belegondolva hálás lehetek Fortunának, hogy nem Daniellel párosítottak össze, mert ha vele kéne ezt a nevetséges feladatot csinálnom, akkor.. Mondjuk már azt sem tudom, hogy mi vele a helyzet, mióta beszélgettünk a tópartnál, azóta még jobban eltávolodtunk egymástól.. Bár Torival lehetnék, vele most mindent meg tudnánk beszélni.
Mindegy.. mondjuk ez a csend engem megöl, ideje lenne valamilyen témát felhozni és beszélgetnünk. Mondjuk nem is tudom, ő.. azt hiszem Zeusz fia. Jó, az apjáról hülyeség lenne kérdezni, mert ha az enyémre gondolok, akkor már ideges leszek.. Az isteni szülőknek kár a gyerek, kár hogy nem meddő az összes, akkor most nem lennénk itt, akkor nem lennénk veszélynek kitéve. Végül egy sóhaj hagyja el az ajkaimat..

- Sose fogunk végezni, itt fogunk meghalni és megsülök. -

mondom, majd letelepszem az egyik fa tövébe és Keara nézek. Amúgy aranyosnak tűnik vagyis inkább rendesnek, bár róla is terjengenek pletykák, hogy milyen fiú és miket tett, de.. sok pletykának általában nincs alja és én nem akarok ilyen dolgok alapján megítélni valakit.
Mondjuk valóban rohadt meleg van ebben az erődben, de nem az a sima meleg, hanem az az extrém fülledt meleg. Ha most mondjuk Torival lennék simán lekapnám a felsőmet, mert alatta bikini felső van, de egy fiú előtt.. Tudom, hogy miket beszélnek az Aphrodité lányokról, de Tori meg én mások vagyunk, nem vagyunk könnyen kaphatóak, bár ő már nem szűz, de én.. És nem is értem, hogy miért kellene nekem ezt szégyellni, bár.. ma már gáz, ha egy lány 17 évesen szűz..

- Ha gyorsan megölsz neked adom a megmaradt drachmám felét. -

nevetek fel.
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea & Roni - Let's do this   ₰ Vas. Dec. 31, 2017 11:26 am
Roni & Kea


Nem vagyok egy minta példány, ezt tudom. Életemben elég sok hülyeséget csináltam már, és biztosan csinálni is fogok. Amúgy is ezek a hülyeségek nélkül az egész tiszta unalom, és én rühellem az unalmas dolgokat. Viszont próbálok legtöbbször normális (?) lenni, vagy inkább annak mutatkozni. Minden órára bejárok, figyelek Kheirónra, meg néha Mr.D-re is, és ha valami feladatot szabnak ki nekem, akkor megteszem. Még is csak csapatkapitány, meg kabin vezető vagyok...Na pont ez a viselkedési norma miatt bólintottam rá a napi feladatunkra. Nem mintha bármi mást tehettem volna.
Gazokat kell szednünk, amiben az a vicces, hogy én ezeket nagyjából olyan szinten tudom megkülönböztetni, hogy most ez lila színű, az meg piros. Úgy érzem nagyon eredményes lesz a gyűjtés..Talán a mellettem ballagó Roni többet tud ezekről. Simán el tudom képzelni, hogy Dité gyerekei mindenféle növény szednek, majd bent a szobájukban boszorkány módon egy nagy lábosban varázslatos kenceficéket, meg parfümöket készítenek belőle. De lehet az is, hogy ez csak az én fejemben él így...Viszont most van egy sejtésem, hogy inkább az ápolóknak kell szereznünk valamit. Persze mindig ott van az ambrózia, de néha ezek a kis gyógynövények is igen hasznosak tudnak lenni. Vagy is gondolom, hogy hasznosak tudnak lenni, mert kicsit sem értek a gyógyításhoz.
–  Csak utánam, de szerintem én még előtte végzek azzal, aki ezt a feladatot kitalálta nekünk. – Elvégezni elvégzem, de azért van jogom sopánkodni miatta. Meg amúgy is: ki élvezi ezt egyáltalán? Inkább mennék a hideg vízbe fürödni, vagy gyakorolni a kardommal. De nem, nekem itt kell sétálnom az erdőmet csak mert Apollón egyik gyereke lusta megszedni magának a kis kosarát, így ránk sózták ezt a feladatot. Kösz.  
Legalább nem egyedül vagyok. Itt van velem Roni, akit lehet, hogy annyira nem ismerek, viszont szimpatikusnak tűnik. Néha beszélgettünk már, de inkább csak pár szavas dolgok voltak.  
Megtorpanok, ahogy mellettem Roni úgy dönt, hogy most jött el a pihenő ideje, vagy lehet, hogy ő ezzel fel is adta... Zsebre vágom a kezemet és letekintek rá egy nagy mosollyal a számon, amiben a hála is tükröződik. Már én is megakartam állni. Közben azon gondolkozok, hogy hogyan tudhatnék segíteni magamon, hogy ne legyen ennyire melegem.
– Csak a fele? Hát...Nem tudom, hogy megéri e. Talán ha jár mellé még valami...mondjuk egy szamár? – Ilyen melegben egyszerűen már nem tudom komolyra venni a témát. Nekidőlök egy másik fának és onnan figyelem a lányt. – Szerintem hagyjuk a gazokat egy időre...Mizu a 10-es kabinban? Még mindig nem akarjátok lecserélni azt a borzalmas rózsaszín tapétát?410◆ remélem tetszik  elephantcreditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea & Roni - Let's do this   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 10:02 pm
Veronique & Keaden

• • •


Rohadt meleg van és tényleg itt fogunk meghalni mind a ketten, mert sosem leszünk készen ezzel az egésszel.  Nem akarok itt növényeket gyűjteni, nem akarok sétálgatni ebben a fülledt melegben, komolyan mondom, hogy visszamegyek és leszarom a feladatot. Mondjuk Keara sem kell pillantanom, hogy tudjam neki sincs kedve ehhez az egészhez, mintha csodálnám. Biztosra veszem, hogy neki is van sokkal jobb dolga, minthogy most itt sétálgasson velem. Danieles dolog is bosszant, nem is akarok rá gondolni, inkább kizárom ezt az egész hülyeséget, mert nem tudom még mindig hova tenni a múltkori beszélgetés. Lehet meg kéne őt kérdeznem, hogy ő mit gondol erről a dologról, de nem fogom ezzel letámadni, meg lehet nem is érdekli és feleslegesen nem akarom terhelni és untatni az én magánéletemmel. Mondjuk tényleg nem tűnik olyan szar alaknak, mint amilyennek lefestették, nem is tudom ki mondta.. Szerintem Tiffany terjesztett róla dolgokat. Majd szavain felnevetek, erre én miért nem gondoltam?

- Segítek neked, elkápráztatom majd a szépségemmel, ameddig te megölöd. -

 mondom neki még mindig nevetve. Nem akarok tovább sétálgatni itt, esküszöm levágom a lábaimat, teljesen elvagyok fáradva és még a lelkem sem képes rábírni, hogy tovább haladjak. Végül nagy háborogva leülök az egyik fa tövében lepihenek, nekem ez már tényleg nem fog menni, le kell ülnöm vagy a lábaim soha többet nem fognak működni.

- Egy szamár, inkább kapsz két kecskét. -

mondom neki szemet forgatva, miközben a mosoly még mindig ott van az arcomon. Annyira meleg van és hiába van rajtam olyan rövidnadrág, aminél már rövidebbet nem illik felvenni, egyedül a trikó, ami rajtam van, az.. tényleg, felhajtom, hogy a hasam kapjon egy kis levegőt.

- Ne is mond.. én mondtam, hogy fessük le a falakat almazöldre és egy szép fehér csipkemintás tapétacsík legyen a falok közepén.  -

mondom neki egy nagy sóhaj közepette. Mondjuk engem zavar az a sok rózsaszín, igaz hogy lányos lány vagyok, de.. azért van az a mennyiség, ami után zavar a rózsaszín.  
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea & Roni - Let's do this   ₰ Kedd Jan. 02, 2018 10:57 pm
Roni & Kea


Borzalmas a hőmérséklet, egyszerűen kibírhatatlan és ez erre felé nagyon nem normális. Értem én, hogy felmelegedés meg miegymás, de ez...mintha egy szaunában lennék. Az a gond, hogy pontosan nem tudom, hogy melyik isten felel az időjárásért...Vagyis a nagyobb gond az, hogy egyszerre több, így többet kéne szidnom, de ahhoz nincsen elég energiám. Viszont a meleget a nap okozza, szóval a fejemben a szitkozódást Apollónak küldöm. Nyugodtan visszavehetne a disco gömbjéből, mindenki megértette, hogy mennyire menő,meg minden...De egy kis eső, egy kis hideg fuvallatot...Ajj, de jól esne most.
– Rendben de akkor inkább a szépségeddel arra is vedd rá, hogy helyettünk keresse meg a gazokat, mert mi elég szarul állunk. – Emelem fel a kezemben lévő kemény három száll növényt, amiket az öklöm szorítása eléggé megviselt, és nagy eséllyel nem is a megfelelő darabokat szakítottuk le. Egy fáradt mosoly jelenik meg az arcomon, majd hátradöntöm a fejemet  és az eget bámulom. Bezzeg most nem vagy Fater elég mérges ahhoz, hogy egy hűsítő vihart hozz ránk? A nyári zivatarok időszaka van, nehogy visszafogd magadat. Kezdek már nagyon szomjas is lenni. Remélem a patak a közelünkben van. Talán egy fürdőzés is kellemes lenne benne. Igaz mivel az erdő tiltott övezet és elég gyakran tanyáznak benne szörnyek, így a kis feladatunkra is egy meghatározott útvonal tervvel küldtek el. De egy kis kerülő a hideg víz felé még sem lehet akkora nagy bűn.
– Ijj...kecskék...De bakok vagy anyák? Csak hogy tudjam, hogy mire tudnám használni. Talán betörök a kecskesajt bizniszbe, de azt is hallottam, hogy a kecskenemesítés a jövő kulcsa – felelem teljesen komoly arccal, de belül nagyon nevetek, talán ez kívül is egyre inkább látszik rajtam. Kellemes kicsit poénkodni, nem komoly dolgokkal foglalkozni. Én is lassan leülök a földre, hogy kicsit pihentessem a lábaimat. Legyalogoltunk már jó pár kilométert, de eddig mondhatni eredménytelenül. Kinyújtom a végtagjaimat, és a tekintetemet rá szegezem.
– Nem is lenne rossz ötlet ez a összeállítás, de hidd el, míg nincsen benne rózsaszín, addig demokratikus módon nem fogjátok megváltoztatni.  – Ilyenek a Dité gyermekei, és ezzel semmi gond nincsen, így szeretjük őket. – De nyugi...annyira nem szörnyű, én is hamar megszoktam.
352 ◆    ◆ creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea & Roni - Let's do this   ₰ Hétf. Jan. 15, 2018 2:19 pm
Veronique & Keaden

• • •


Hát rohadt meleg van és ehhez az egészhez annyira nincs kedvem.. De legalább nem Dannyvel vagy Tiffanyval vagyok beosztva, hanem egy olyan gyerekkel, aki normális és jófej. Bírom Keat, bár nem tudom, hogy ez kölcsönös e, de hát.. sose lehet semmit sem tudni biztosan.Egy dolog azonban biztos, hogy hamarosan megfogok sülni és ha megsülök, akkor a kannibálok biztosan megzabálnak majd engem, mert nem csak finom, de még szép falat is leszek. Nagyon jól esne egy kis ideg.. az összes drachmámat odaadnám egy kis hidegért.

- Hát nem hiszem, hogy ennyire szép lennék, bizonyára meg sem hatnám a csábításommal. -

 felelem neki és komolyan is gondolom. Tudom, hogy szép vagyok és nem annyira, mint az átlag, de azt is tudom, hogy.. ez csak anyám miatt van. Ha nem ő lenne az anyám, bizonyára nem is nagyon érdekelném a fiúkat. Anyu nagyon szép, tényleg.. csak egy szívtelen ribanc, akit kicsit sem érdekli a gyerekeit. Tudom én, hogy nem szeret minket és nem is akar minket megismerni, de.. Legalább Torinak íratott volna pár sort kiskorában, nem kellett volna találkozni, nem kellett volna eljönnie, de mondhatta volna, hogy ő is szereti őt. Apu is szenved.. Apu tényleg szerelmes volt belé, de csúnya vége lett ennek a románcnak.. apu szívét is összetörte. Az enyémet nem tudta, én már alapból utáltam őt, még mielőtt még bánhatott volna a dolog.
Szavain felnevetek, egyszerűen nem tudok mást csinálni, még hogy kecske biznisz.. Istenem, ez a gyerek annyira bolond, bírom a fejét, tényleg. Megpróbálom rendezni az arcomat, hogy ne nevessek és én is ugyanolyan komoly legyek, mint ő.

- Egy bak és egy anya, hogy tudd tenyészteni őket. De bevételeid hetven százaléka engem illet, mivel tőlem kapod a kezdő löketet, hogy belekezdhess a bizniszedbe. -

felelem neki komolyan, majd nem sokkal később megint kirobban belőlem a röhögés. Na jó, rég nevettem már ennyit, végre valaki, akivel lehet beszélgetni. Majd pedig elkezdünk beszélgetni a kabinunkról, hát a rózsaszín.. Eh, valóban nagyon rossz és kicsit sem szeretnék olyan színű helyen lenni, mert nem az az átlagos rózsaszín, hanem a babarózsaszín, amit nagyon utálok, egyedül azt a színt, csak a rózsákon szeretem.

- Ezt te nem értheted.. nektek teljesen normálisan néz ki a kabinotok, de nekünk.. minden olyan undorítóan nőies. -

sóhajtok és csak elmeredek a távolba. Ezt ő nem értheti meg, de nem is kell, pasiból van, nem tudja milyen az ilyen női gond, de ne is tudja meg..

- És hogy vagy mostanság? -

kérdezem tőle, egy mosollyal az ajkaimon.  
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea & Roni - Let's do this   ₰ Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am
Roni & Kea


Lehúzom magamról a nedves felsőmet. Ennyi, nem bírom tovább. Az anyagot megcsavarom, majd magam mellé teszem le. Izzadok, de nagyon, ami gondolom nem lehet valami szép látvány, de most kicsit sem izgat. Ilyen hőségben talán megengedhetem magamnak, hogy úgy nézzek ki, mint egy kifulladt agár. A fa árnyéka alá próbálok behúzódni minél inkább, de ez sem segít sokat. Persze így végig gondolva igen hálás vagyok, hogy ide küldtek az erdőbe szedni valami gyomot, és nem ki az eperföldre dolgozni. Itt legalább van egy kis árnyék, az erdőben mindig hűvösebb az idő a lombkoronák miatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem akarok meghalni még mindig…
– Hidd el, hogy elég szép vagy hozzá – nézek rá és a szavaimban nincsen semmiféle hátsó szándék. Az emberekkel történt egy olyan furcsa dolog, hogy már csak akkor mondanak szépet a másiknak, ha az valami jelentéktelen dolog, vagy ha akarnak tőle valamit. Pedig ezek valójában...Csak pár szó, amivel akár jobbá is teheted a másik napját. Én nem félek kimondani az ilyen dolgokat. Legyünk inkább egyenesek, sokkal hasznosabb, mintha a kis kanyarokkal húznánk az időt.  
A nevetése hatására az én arcomon is megjelenik egy széles mosoly. Legalább ha szenvedünk, akkor vigyünk bele egy kis mulatságot.  Nem kell mindent mindig a legszörnyűbb módon felfogni. Meg amúgy is...Mi mást csináljunk? Szerintem eléggé látható, hogy nagy eséllyel gaz szedés nálunk itt véget ért. Nem hiszem, hogy neki több kedve van a programhoz.
– Igen, ez egy kiváló terv lenne. Amúgy is az ókori Hellászban rengeteg kecske pásztor volt, szóval Kheirónnak simán előadhatjuk, hogy ez az üzlet valójában az ősi szokások felelevenítése és gyakorlása – olyan komolysággal mondom ezt, hogy még én is meglepődök magamon. Nem vagyok alapból sem egy befásult alkat, szeretek poénkodni, de azért ilyen méretű hülyeséget már régen hordtam össze. – Hetven? Nem,nem! Kezdetben maximum húsz százalék, aztán ha jól megy az üzlet talán többet is kaphatsz – alig tudom végig mondani, mert a végére már belőlem is kitör a röhögés.
– Voltál már bent a Zeusz kabinban? – dőlök előre hitetlenkedve – Az egész belülről olyan, mint egy bank. Minden szürke és kőből van...Szörnyű! A tiétekben legalább van egy kis élet, a miénk meg...rideg.
Kissé meglepődök a kérdésén, főleg amiatt, hogy eddig milyen “fontos” témákat beszéltünk át. – Kezdem összekapni magamat és belerázódni újra a tábori életbe. Tudod kapitányság, meg a ház vezetés.. És veled?390 ◆  139  ◆ creditLeaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Kea & Roni - Let's do this   
Ugrás: