Roni&Nya - Első kihágás

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Roni&Nya - Első kihágás

Mitikus lény
Skrionya
Témanyitás₰ Tárgy: Roni&Nya - Első kihágás   ₰ Vas. Dec. 24, 2017 10:08 am
Skrionya & Veronique
Idő. Ez kell nekem is, és neki is. Van min gondolkodnom, miközben az epermezőket "locsolgatom". Ezt mindig hajnalban teszem, mert a leveleken összegyűlt, csillogó harmatot irányítom akaratommal a földbe. Lassan, dúdolgatva sétálok végig az adott eper sorok között. Lenge, nővéreim által készített ruhámban sem fázok, pedig hűvös az idő. Nekünk, természeti szellemeknek nem igazán tud ártania hideg, vagy meleg. Kivéve, ha nagyon-nagyon szélsőséges. A harmatcseppek felszállnak a levelekről, s oldalt, lazán kinyújtott kezeim felett, ívesen elrepülve, hogy aztán a növények tövénél a földön landoljanak. Nem sebesek, kényelmesen haladnak, ahogy én is. Lépésről lépésre, meztelen talpam finoman süpped bele a földbe. Azért is csinálom ilyenkor a locsolást, mert így a legkevesebb az esélye, hogy találkozom a táborlakókkal. Ők általában még alszanak ilyenkor, a földekre meg amúgy is kevesen jönnek ki. Ezt nevezem "biztonságos" időszaknak. Persze előfordul, hogy kitéved ide egy-egy félvér, épp mint most. Látom a lányt, de inkább próbálok nem foglalkozni vele, csak csinálni a munkámat. Hátha ő is elmegy a dolgára.
Ha végül még sem megy tovább, hanem mondjuk közelebb jön, akkor kissé feszülten torpanok meg, s hagyom abba a locsolást és nézek a lányra. Meglehetősen szép lány, kedves arca van.
- Szia. Ühm... segíthetek...? - kérdezem, de már szinte meg is bántam a dolgot. Nem tartom be így a feltételeket... A nővérem nem lesz boldog.


Bocsi, tudom gyér  75  • Dance of the Druidsmade by RoniA hozzászólást Skrionya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 14, 2018 9:58 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
Veronique Delacroix
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Roni&Nya - Első kihágás   ₰ Vas. Jan. 14, 2018 10:10 am
Veronique & Skrionya

• • •


Csak egy kis sétára indultam el, jót tesz néha a séta és nem csak azért, mert alakformáló, hanem az ember olyankor el tud gondolkodni. Szerettem sétálni, olyankor mindent elég jól átgondoltam, mondjuk most is lenne min gondolkodni, de.. nem akarok, nem akarok erre az egész hülye és idióta helyzetre gondolni, ami pár nap alatt kialakult. Semmi értelme nem lenne, csak magamat hibáztatnám.. Na jó, nem, nem magamat, hanem az idióta Danielt és a kis barátnőjét, aztán.. ott van a Dalmás dolog is, nem is értem, hogy miért nem keres egy másik fiút, aki megérdemli őt, de hát.. ha neki az a Jack fiú kell, akkor legyen, ameddig boldoggá teszi, addig támogatom.. Aztán Torival is kéne beszélnem, mert az ő kapcsolata sem tetszik, egyszerűen ki nem állhatom, hogy azzal a Craig nevű alakkal van és ráadásul le is fekszenek.. Borzalmas, az emberek akik körülvesznek nem tudják azt, hogy.. mind ízlésficamos, de hát mindegy is, nem az én dolgom.
Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy azt sem tudom, hogy jelenleg hol vagyok.. bakker, miért nem figyeltem arra, hogy hol merre fordultam? Végül is nagy baj nem lehet, csak visszatalálok a táborba, nem? Ha pedig sokáig kimaradnék, biztosan küldenének utánam valakiket, hogy keressenek meg, szerintem Tori biztosan keresne, sose szoktunk csak úgy eltűnni. És nagyon szar idő van, fel kellett volna vennem valami melegebbet, jelenleg kb, mintha megfagynék.. Aztán mikor meghallom a hangot, majd szívrohamot kapok..

- Csak.. Csak.. kicsit eltévedtem. -

mondom halkan, miközben kedvesen mosolyogva keresem a hang forrását. Bárcsak tudna nekem segíteni, remélem legalább ő majd megtudja nekem mutatni a helyes utat és nem fogok életem végéig itt maradni..
Felhasználó profiljának megtekintése
Mitikus lény
Skrionya
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Roni&Nya - Első kihágás   ₰ Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm
Skrionya & Veronique
A lány, aki feltűnt, egy cseppet sem látszik veszélyesnek. Sőt, inkább ő az, aki veszélyben érzi magát, mert láthatóan azt sem tudja, hol van. Ennek hangot is ad, és az én aggodalmas arcomra egy barátságos, törődő mosoly kerül.
- Az eper földek elég nagyok, ez tény... Elvezethetlek a tábor felé, de csak a mező széléig. Onnantól már egyedül kell menned. Nem lesz nehéz, csak követned kell majd a földutat, ami elvezet a táborodhoz. - mondom neki kis mosollyal.
- De csak ha szükségét érzed. - hiszen ki tudja, lehet, nem kívánja a társaságot, vagy ilyesmi, csupán azt akarja, hogy mutassam meg az irányt, aztán ő majd el lesz egyedül.
- A nevem Skrionya. Hogy sikerült eltévedned? - mosolygom rá barátságosan egy kicsit. Arcát nézve elgondolkodom, hogy kinek a lánya lehet. Hiszen annyi istenség van, akinek a gyereke lehet. Vajon mire képes? Miket tud? Hogy érzi magát a táborban? Milyen lehet oda bent? Olyan szívesen kifaggatnám, de egyelőre nem akarom letámadni ilyenekkel.Bocsi, tudom gyér  75  • Dance of the Druidsmade by Roni

Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Roni&Nya - Első kihágás   
Ugrás: