Ali & Tatia - #girltalk

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
8
Pirosak
0

(frissítve: 02.13–12:25 )


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
14
18
Istenek
5
6
Mitikus lények
2
5
Összesen
21
28Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Keaden Hancrow, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
2
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 9:02 am

Írta  Maya Downey
Yesterday at 3:24 pm

Írta  Arian Sagong
Kedd Feb. 20, 2018 11:12 pm

Írta  Eliphas Thorne
Kedd Feb. 20, 2018 1:21 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Feb. 18, 2018 10:31 pm

Írta  Galen Dyson
Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:37 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm

Írta  Elise Parker
Vas. Feb. 18, 2018 11:44 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Ali & Tatia - #girltalk

Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Ali & Tatia - #girltalk   ₰ Vas. Dec. 24, 2017 1:53 pm


• Ali & Tatia •
Ennél unalmasabban már nem is telhetne a nyaram, pedig csak egy-két hete kezdődött el a nyár, de kihasználom a legtöbb időt a táboron kívül való időtöltésre, de ígyis pár nap múlva mennem kell a táborba.
Apám, mivel szükségem volt rá, kivett nekem egy lakást New York belvárosában. Emlékszek, bútorozatlan, üres, hideg és dohos szagú volt az egész lakás, ezért szépen, lassan, az évek alatt felújítottam, berendezkedtem, természetesen nem a saját pénzemből. Apám félévente, évente küld nekem egy vaskos pénzköteget. Ennyiben tartjuk a kapcsolatot - pénzben. Mondanám, hogy bánt ennek a tudata, de már nem érdekel. De hol is tartottam? Nos, apám küld nekem pénzt, s bármennyire se füllik rá a fogam, muszáj vagyok az ő pénzéből élni, hiszen utcákra, emberek közé, ezáltal nem fő munkaidős állás interjúkra ritkán járok. Nincs kedvem és lelki erőm sincs ahhoz, hogy apám egyik fanatikus rajongója felismerjen, majd egész Bulgária a lakásom előtt álljon.
Az igazat megvallva (már pedig én mindig az igazat mondom).. A legszívesebben már évek óta felhagytam volna ezzel az egésszel és a rendőrségen feljelentést tettem volna a rendezők ellen, miszerint fizikai, lelki, nemi erőszakot követtek el ellenem. Borsódzik a hátam, hogyha csak rá gondolok. A pokol mély bugyraiban szeretném tudni azokat az embereket, de a börtönnel is megelégszek, ahol remélem lecsapnak rájuk, amikor lehajolnak a szappanért. Legalább átéreznék, amit én éreztem.
Nincs bizonyítékom. Csak egy 17 éves lány vallomása, miszerint még kiskorában híres-neves filmrendezők megerőszakolták.. Ki hinne nekem? Senki.
Ez a rossz az igazságszolgáltatásban. Bizonyíték nélkül egy fabatkát se ér a szavad.
Egyedül vagyok a kihalt házban. Szabadságra küldtem a házvezetőnőt, Martha-t, így magamra maradtam e késői estén. Hajnali 1-2 óra lehet, s én a hűtőből szerzett pálinkát öntöm ki egy pohárba. Mostanában eléggé rászoktam az alkoholra, de sebaj, ilyen alkalmakkor muszáj vagyok meginni egy-két pohárral hogy elfeledhessem a bánatom. Már nem tudom hanyadjára töltöm újra a poharat, amikor hirtelen csöngetést hallok. Nagy nehezen feltápászkodok a bárszékről, majd faltól falig eljutok a bejárati ajtóig. Tudom, hogy nem vártam vendéget, na meg, apámon és Marthán kívül senki se tudja a címemet, de akkor is elővigyázatosnak kell lennem, ezért nézek ki az ajtólyukon. Meglepődök az engem fogadó látványtól, habár nem vagyok biztos benne, hogy tényleg Ő áll az ajtó előtt.
- Ali? - szólok barátnőmhöz, miután kinyitottam az ajtót.
Music | ILYSM | Clothes


❀ made by Roni ❀


A hozzászólást Tatia Mayfair összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 13, 2018 1:22 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Ali & Tatia - #girltalk   ₰ Hétf. Dec. 25, 2017 12:50 pm

tatia&aquila


Apám és a már hivatalos jegyese elmentek egy romantikus nyaralásra, amelybe engem - legnagyobb örömömre - nem számoltak bele. Ki akarná őket hallgatni? Elképesztően aranyosak, de elég otthon hallanom, ahogy a vakolat omladozik a falról az ágytámla lecsapásaira. Így viszont elképesztően magányos a ház, na meg én is.
Tatia jutott eszembe, akit már vagy ezeregy éve nem láttam. Nem tudtam eldönteni, hogy ezt áldásnak vagy átoknak nevezhetem-e, így önmagammal megállapodtam, hogy inkább az utóbbit választom. Hiszen akármennyire is az agyamra ment néha, no meg én is az övére, az egyetlen legjobb jó barátomnak hívhattam őt. Akárcsak Forrest Gump Bubbát. Nekik is megvoltak a kattjaik, ők rákászok akartak lenni, mi főállású ribancriválisok. Ami valljuk be, kicsit rosszabb, mint a rákászás. Mindegy is, nekünk is megvoltak a sajátos rigolyáink. Ettől még szerettem azt a lányt.
Pont emiatt a szeretet miatt indultam el a címére, amit még régen adott meg. Lehet nem is emlékszik még arra, hogy elárulta nekem. Csak futólagosan bökte oda a címét, mintha semmiség lenne, de én megjegyeztem, s azóta is tartogatom magamban a nagy látogatásra. Ami most esedékes: ezért kopogtattam az ajtón. Mivel nem jött válasz, bizonytalanul megnyomtam a csengő gombját is, ami ezáltal éles hanggal jelezte, hogy valaki érkezett. Egy ideig erre sem jött válasz, csak akkor bizonyosodhattam meg arról, hogy valaki közeledik, mikor bent hallottam valami csapódást. Sóhajtok magamban, lehet megint részeg.
Ajtónyitásnál a gyanúm bebizonyosodott, a tekintetében meglátszott már, hogy az agya nem tiszta, na meg a testtartása... Mint aki menten felborul. Beléptem, majd felkaroltam, így támogattam a talpon maradását.
- Én - bólintok végül, hiszen kérdezte, hogy biztos én vagyok-e. - Te meg Tatia, örülök, hogy tisztáztuk! - mosolygok rá nyájasan, de legkevésbé sem éreztem magam boldognak a látványtól amit gyönyörűen elém tárt.
- Most beduglak a hideg víz alá, te alkoholista - forgattam meg szemeim, de vittem is valamerre, egy olyan helyre, ami fürdőnek tűnt. - És nincs vita!


cr:??
Felhasználó profiljának megtekintése
Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Ali & Tatia - #girltalk   ₰ Pént. Dec. 29, 2017 1:21 pm


• Ali & Tatia •
Aquila Schwarz. Ha józan lennék, most bizonyára tennék pár csípős megjegyzést a lánynak, de mivel nem vagyok az, ezért nem, csak tátott szájjal bámulok az előttem álló lányra. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kellemes a meglepetés, mert titkon örülök a társaságnak - főleg, ha az Ali - de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mi a francot keres itt. Ha az emlékeim nem csalnak - bár most nem vagyok képes tisztán gondolkodni - egy szóval se említettem a lakásom címét, de simán előfordulhatott, hogy ő maga derítette ki. Kinézem Aliből, amennyire egy sunyi ribanc, annyira képes lenne ilyenre.
Nem emlékszem, hogyan ismertem meg Alit, és hogyan kerültünk egymáshoz ilyen közel. Sok mindenben hasonlítunk, mégse vagyunk egyformák. Ő eszesebb, titokzatosabb, s amíg én nyílt kártyákkal játszok, addig ő megtartja magának a sajátos dolgait. Na nem mintha érdekelne, hogy miket rejtegett, hisz' nekem is van a saját gondom, ami belülről marja a nem létező lelkem. Alivel időnként legjobb barátnők és időnként esküdt ellenségek, riválisok vagyunk, ezért sose tudjuk, hogy most éppen mivel áll elő a másik. Pontosan, mint most.
Egy szót se tudok szólni, még annyit se,, hogy fapapucs, ugyanis barátnőm teljesen otthon érzi magát, saját magát invitálja be a lakásba. Elállok az útjából, ami majdnem az életembe kerül, de Ali időben belém karol, így nehezen, de megállok a saját lábamon.
- Tatia Mayfair. - nyújtom a kezem előkelően, de elröhögöm magam, s elhúzom a kezem.
- Mi rosszat tettem? - csattanok fel, hiszen tudtommal nem tettem semmi rosszat.
Csupán szabadságra küldtem a házvezetőnőt és ittam "pár" korty alkoholt, ezen kívül semmi nem történt, Zeusz a tanúm rá.
Ali eltalálja a fürdőszobát, de mielőtt belekezdhetne a dolgába, felé fordulok.
- Amúgy.. - itt megállok, megigazítom a hajam. - Mit keresel itt, Ali? - nem vagyok annyira részeg, hogy ne tegyem fel ezt a kérdést.
Music | ILYSM | Clothes


❀ made by Roni ❀
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Ali & Tatia - #girltalk   
 Similar topics
-
» Tatia Petrova
» Tatia lakása
Ugrás: