Veronique & Arhodan - Babysitter and Girl

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Veronique & Arhodan - Babysitter and Girl

Mitikus lény
Arhodan
Témanyitás₰ Tárgy: Veronique & Arhodan - Babysitter and Girl   ₰ Kedd Dec. 26, 2017 6:09 pm

Roni && Arhodan
Ide jöhet valami kis idézet vagy akár törölheted ezt a részt


Minden kiruccanás egy szívességel kezdődik. Igazából, volt egy garázs a közelben, ahol a kocsimat tároltam, sportkocsi, a leggyorsabb, és imádom is vezetni , pláne repeszteni vele, egyetlen közlekedési balesetet sem okoztam még. Nem is tervezek, ilyen kiváló reflexekkel, mint az enyém, nem fogok problémát okozni senkinek sem. Elmehetnék akár vezetés oktatónak is, de annyira nem vonz a téma, hogy a tudásomat megosszam másokkal. A lánnyal, Aphrodité lányával a tábor szélén fogok találkozni, eljutott a fülembe természetesen, hogy általam akar kijutni a városból, csak nem tudni, hogy mikor hagyom épp el a tábort. Mostanság beálltam arra hogy a Vadászok Holdjának ideje alatt veszek ki két nap szabadságot a tanítványom mellett. Ekkor ő sincs mellettem, nem kell figyelnem rá.Különben is, még éjjel elindult, én is éjjel indultam el a saját utamra, így két nap három éjjelünk van ha minden igaz, és jól számolom. Időben vissza fogok térni. Ha pedig nem, úgyis sejtem,hogy a barlangomba fog menni, szereti azt a helyet, az ottani vizet.
Farmert viselek, napszemüveg a fejem tetején, és egy fehér póló, valamint egy kényelmes kis bőrdzseki ami takarja a testem, a cipőm is kényelmes. Közeledem a tábor széléhez, igazából megtehetném, hogy teljesen úgy hagyom el a helyet, hogy esélyt sem adok a kis akadékoskodó félvérnek,hogy feltartson, de érdekel a mondandója, érdekel, hogy miért szeretné elhagyni a tábort, nyilvánvaló, hogy velem a szagom miatt szeretnek jönni. Ugyanis, a szatírokénál is könnyebben nyomom el az övékét, egy szatírt még lenéznek a szörnyek, de egy hozzájuk hasonló vadat nem igazán.
Aztán megérzem az aromát, azt amely Aphrodité félvéreire jellemző, egész biztos, hogy szőke lesz az illető s azt is tudom, hogy hölgy, szoktak fiúk is lenni, de róla tudom ,hogy lány, érzem.
A mobilommal babrálok, a bank ügyleteimet ellenőrzöm, és a tőzsdét, igen-igen bárki jöhet hozzám tőzsde tippekért, imádok tőzsde cápáskodni is.
Ha azt mondom, hogy volt közöm a válsághoz, elhinnéd? Dehogy… de azétr bebuktattam pár tételt, éreztem,hogy az lesz, mert az istenek is mozgolódtak, lépnem kellett. A biztonság kedvéért mindenem aranyban, ezüsben, gyémántban fekszik valahol elrejtve, csak ,hogy tutira menjek.

Nem...foglak...kellessz...
*halk beismerés* a zene pedig nagyon jó!•
Very Happy Arthas
made by Roni

Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
Veronique Delacroix
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Veronique & Arhodan - Babysitter and Girl   ₰ Kedd Jan. 02, 2018 4:22 am
Veronique & Arhodan

• • •


Elakartam volna egy kicsit szabadulni innen, már kicsit elég volt ebből a táborozásból, pedig még alig kezdődött el.. Ez van, mondjuk nem mintha tehetnék a dolgok ellen valamit, bár akkor biztosan minden máshogyan lenne, nem vallott volna nekem Dan szerelmet, nem jött volna össze egy kurvával és még sorolhatnám a különbségeket. De hát a dolgok nem mindig történnek úgy, ahogyan mi azt szeretnénk, sajnos.. a sors dönt mindenről és engem mostanában kiváltképpen utál. Fortuna sem mosolyog rám, nem is értem, hogy miért pikkelnek rám ott fent ennyire, szóval csak Arhodanben reménykedtem, hogy nem fog visszautasítani és ki fog vinni magával és.. végre most először mosolygott rám a szerencse hosszú idő óta. Annyira szép, amikor sárkány formájában van, tényleg olyan szép és mikor aztán meglátod emberi formában.. fogalmad sincs róla, hogy ő mi is valójában. Bár talán nem éppen ezen kéne elmélkednem, hanem el kéne kezdenem készülődni, ha nem akarok elkésni és gondolom ő annyira nem csípi a késést..
Esküszöm a legnehezebb része mindig a ruhaválasztás, mert sosem lehet tudni, hogy milyen időjárási viszonyra készüljön fel az ember.. Esni fog? Nem fog esni? Hideg lesz vagy megint olyan fülledt meleg, mint minap? Áh, nem.. inkább felveszem a kedvenc fehér nyári felsőmet és hozzá az egyik kék farmert, majd a tükör elé lépek és megnézem a végeredményt. Nem is kell kicsípnem magam, éppen kellően eleget takar és kényelmes, most számomra leginkább a kényelem a fontos. Így már csak a smink és a haj marad.. Mondjuk most nincs kedvem befonni a hajamat, így marad csak simán úgy, ahogyan eddig is volt és inkább sminkelni kezdek. Legtöbb lánnyal ellentétben nekem hibátlan az arcbőröm, így nem kell se korrektort, se alapozót használnom és.. szeretem a naturális hatást kelteni, így csak a szememet és a szemhéjamat húzom ki, szempillaspirál most nem kell. Egy kis táskába beledobom a végszükségleteket, pénztárca, zsebkendő és.. azért a sminkes minitatyómat is beledobom, mert kitudja mi történhet..
Lábaimat elég gyorsan csipkedve indulok el a megbeszélt helyre. Remélem nem leszek Arhodan terhére és szívesen visz el engem, mondjuk.. nem mondott volna igent, ha annyira a terhére lennék. Végül pedig csak megérkezem a megadott helyre.

- Remélem nem késtem el. -

súgom inkább csak magamnak, mintsem másnak.
Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: