Wake up!

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Wake up!

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Wake up!   ₰ Csüt. Dec. 28, 2017 5:25 pm
Wake up

Kellemesebb reggeli foglalkozást is el tudnék képzelni magamnak, mint az egyik Árész-fattyat végigráncigálni a táboron egészen a konyháig, hogy a teljesen jogosan kiszabott büntetőfeladatát elvégezze. Nem mintha különösen hajtanék a népszerűségre, sohasem élt bennem a vágy, hogy egomat mások végtelen nyalakodása elégítse ki, az egyszerű emberek értelmi szintje pedig annyira alávaló, hogy képtelen vagyok azonosulni velük. Ám az a szellemi kútmérgezés, amit a két Hill minden nap produkál, akkor is az egekbe verné vérnyomásom, ha történetesen nem engem és a testvéreimet pécézték volna ki már az első napokban, összeismerkedésünk óta. Harsányak, harciasak, és mindenbe beleütik az orrukat.
Nehéz megmagyarázni a köztünk lévő, tömör gyűlölet okát. Mutogathatnék ujjal rájuk, mint egy ovis, hogy ők kezdték az egészet, még csak hazudnom sem kéne hozzá, hisz tényleg így történt. Magyarázkodhatnék, engem nehéz megérteni, nehéz eset vagyok, különben meg követem atyám gyakorlatát: házhoz megyek a pofonért. Nem tehetek róla, genetika. Ám ha ilyen hosszú időn át gyűlölsz szívből valakit, akkor az okait nehezebb feltárni, mint egy régi sírkamrát, amit az istenek csapdákkal tettek bevehetetlenné, hogy elrejtsék féltett, értéktelen, földi kincseiket a halandók elől. Elég meghallanom idegesítő viháncolásukat valamelyik szabadtéri asztal felől, hogy a gyomrom máris összeszoruljon, és elég találkoznom pillantásukkal éppen futólag, hogy az adrenalin keringeni kezdjen bennem. Pedig világéletemben higgadt, megfontolt ember voltam. Nem ugrottam, amint a legkisebb balhé a kilátásban volt, mint Theo, aki viszont előszeretettel abuzált másokat, ha csak lehetősége volt rá.
A megszokottnál is zabosabbnak tűnhetek, ahogyan a szinte – vagy talán szó szerint – párnáját szorongató Ambert hurcolom magammal a konyha felé. A magam részéről felkészültem minden eshetőségre, hogy felébresszem. Egy pohár víz az arcba, takaró eltulajdonítása, hogy jó hideg legyen, valami csúnya bogár, amit rádobhatok, végső soron pedig a már jól bevált fenyegetés, hogy én bizony mellé fekszem, ha kell, úgyis rám fér az alvás, ha nem takarodik azonnal a helyére: a konyhába. Mert ő most a konyhában fog segíteni a többi büntetőmunkással és táborfelügyelővel reggelit készíteni, az fix.
- Megadom neked a lehetőséget, Amber, hogy magadtól kelj fel. Ébresztő. – emelt hangon szólalok meg, miután az ágya mellé guggolok le, hogy a fejünk nagyjából egy magasságban legyen. A kezemben egy kulacs jó hideg vizet szorongatok, de ha nem muszáj, nem leszek drasztikus. Megkapja a lehetőséget, többet nem mondhatja, nem próbálkoztam.
- Öt percet kapsz, hogy elkészülj, aztán irány a konyha. Ma te segítesz a reggeli elkészítésében. Uzsgyi van, sok éhes szájat kell etetned. – érzelemmentes, monoton szavak, ám mégis van egy határozott élük. Harcokban többször kaptam ki tőle és testvérétől, mint amennyiszer felülkerekedtem rajtuk, de ez annál többet nem bizonyít, mint hogy üres fejű izomtibi mind a kettő. Egy ilyen mesterséges környezetben talán tudnak érvényesülni, de a való életben ez kevés. A bátyám is erős volt. Mégis szörnykaja lett belőle.Felhasználó profiljának megtekintése
Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wake up!   ₰ Szomb. Dec. 30, 2017 10:37 am
El & Amber
Egy csodás álom… oly ritka mostanában, a sok edzés és Keiron durvasága okozta fáradalmak, a büntetőmunka és Keaden… csodás keveréket alkotva okoztak álomtalan éjszakákat. Egy hete csak forgolódom, de most, most végre álmodom… öklöm lendül, a csontok éles vonyítás kíséretében törnek, a porcok cuppanva hagyják el posztjuk, haragom kiteljesedésében ujjaim szakítják fel a puha bőrt. Térdem hasfala mellett, kezem vadul tépi húsát, hogy szívéhez érjek, hogy kitépjem a helyéről. Kapálózik még, próbál ellenkezni, de már elveszett, ajkai közül vér buggyan ki, ahogy kiemelem az izomdarabot a mellkasából. Ajkamhoz emelem, élvezettel nyalom le róla a vörös folyamot, ahogy még dobban egyet, mikor megszólal…
-Megadom neked a lehetőséget, Amber, hogy magadtól kelj fel… - értetlenül meredek az alattam fekvő hullára, ami szív nélkül is rám néz és beszél. - Ébresztő… - mi a franc? A vonalak lassan kezdenek elmosódni és újra értelmes képpé összeállni. Az oldalamon fekszem és Eliphas Thorne arca van előttem. Az agyam egy pillanatig fel sem fogja az információt, majd mint akit tarkón vágtak egy megfelelően időzített tockossal, úgy vágja vigyázba magát minden idegszálam.
-Mi a jóbüdös francot keresel a szobámban? – már megint… - Takarodj ki innen – ordítok rá, ahogy felülök és távolabb húzódom az ágyamban az ajtóra mutatva, ő meg csak mondja tovább a betanult szövegét. – Te meg öt percet kapsz, hogy elhord a segged a házunk közeléből is mert az Istenekre szétrúgom a valagad. – morcosan nézek rá. Annyira utálom, megint egy elkényeztetett Hadész gyerek, aki ráadásképp felügyelő és azt képzeli neki minden megengedett, engem ugyan nem fog sem konyhára sem máshova rángatni. Menjen és csináljon magának kaját ha annyira éhes. Tele van a bakancsom vele, ahogy random belibben és parancsokat osztogat. Az ügyeletes seggfej szerepét már megkapta az első napon, mikor belénk kötött. Jó viszony? Hírből sincs közöttünk, talán soha nem is lesz, mániája minket szivatni, és általában sikerül is neki, de eszem legtávolabbi ágában sincs, hogy megkönnyítsem a dolgát, szenvedjen csak.
Csak nem mozdul meg, én meg egyre idegesebb vagyok, ha meztelenül aludnék most lenne okom panaszra, de egy felkészült lány sosem hagy támadási felületet. Párnám megragadva vágom hozzá és tekintetem már keresi a következő remélhetőleg keményebb tárgyat.
-Húzzál ki innen végre, nem megyek sehova, eszem ágában sincs konyhásnéninek lenni.


A szörnyek már nem az ágyak alatt lapulnak, a szörnyek bennünk vannak!
Felhasználó profiljának megtekintése
Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wake up!   ₰ Kedd Jan. 02, 2018 9:12 pm
Wake up

Számítok arra, feleselni fog, és nem fog azonnal kipattanni az ágyból, hogy eleget tegyen a kérésemnek. De persze nem bánom – az efféle hisztiket letörni mi sem egyszerűbb, egyszerűen nem szabad foglalkozni azzal, hogy megbántod szegénynek a piciny, törékeny lelkét. Fordított esetben sem történne ez másként. Nekem édesmindegy, mit gondolnak rólam – a felügyelőjük és a tanítójuk vagyok, nem a barátjuk. A többi oktatóval és felügyelővel ellentétben engem nem érdekel, hogy szeressenek, nem izgat, kedvelnek-e, vagy épp melyik cuki kis tizenöt éves bújna velem ágyba. Aki pedig mindezek ellenére barátkozni akar velem, az bizony, nagyon rossz helyen kopogtat. A párna, amit hozzám vág, szinte lepattan rólam - meg se mozdulok, hagyom, gyermeteg haragját ekképpen élje ki. Nem érdekel.
- Téged kereslek, ha nem lenne egyértelmű. – üres, tónusoktól és érzelmektől mentes hangsúly, mintha épp arra a kérdésre válaszolnék, mennyi kettő meg kettő. Szinte ironikus, ennek ellenére az én hálószobám szinte minden szeglete üvölti, hogy ott lakom; személyes tárgyak mindenütt, a levegőben terjeng az utoljára elfogyasztott növényi származék aromája, a teret pedig majdhogy nem zsúfolásig tölti az a rengeteg tárgy, amit felhalmoztam. Ellenben Amber praktikus, bár cseppet sem otthonos lakóhelyére nem mondanám, olyan ember birtokolja, aki ennyire indulatos, és ennyire enged minden impulzusnak az életében. Az egyedüli dolog, ami megtöri ezt a vérunalmat, az a plüssmedve, ami az ágyon hever. Csodás szimbóluma a Hill lány agyi kapacitásának. Bár megkockáztatom, hogy az a teddy mackó okosabb nála.
- Nem reméltem, hogy felfogod, bizonyára a matematikától is ott vettél búcsút, amikor a számok mellé bekeveredett az ábécé is. De akkor elmondom neked újra. – kicsit előre hajolok, teljességgel figyelmen kívül hagyva a lányos hisztijét és fal mellé történő húzódását. Nem tartok tőle, nincs okom félelemre. Fizikailag erősebb, de én vagyok fölényesebb helyzetben. Ehhez pedig jobb lesz, ha már most hozzászokik.
- Lassan és artikulálva mondom, hogy te is megértsd. – még csak nem is pislogok. Mintha emberfeletti képességem lenne, hogy ilyen hosszú ideig vagyok képes egyetlen pontra fókuszálni pislogás nélkül.
- Büntetőmunka. Három és fél perced van felöltözni. – jelentem ki, és a szavamat is tartom: tényleg lassan beszélek, és tényleg artikulálva, mintha egy retardálthoz kellett volna szólnom.


Lots of death, huh? Personally, I'm trying to avoid lots of death, but you guys have fun!
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Wake up!   
Ugrás: