ikerhúgi - Bonnie & Clyde

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

ikerhúgi - Bonnie & Clyde

Félvér
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: ikerhúgi - Bonnie & Clyde   ₰ Pént. Dec. 29, 2017 12:55 pm


bonnie walker
Kor: 17
Csoport: félisten
Pb: Hailee Steinfeld (Esetleg Giza Lagarce? Nagy nehezen engedek mást, de barna hajú, pisze orrú lánykát szeretnék.)

Történet:

Életünk röviden-tömören:

Anyánk két istennel is összeszűrte a levet annak idején: Héraklésszel és Zephürosszal. Így nem lehetett tudni, kinek a gyermekeit hordozza a szíve alatt, ami rettentően feltüzelte Zephürosz feleségét, Íriszt, a színek istennőjét, aki férje hűtlenségét az anyánk hasában növekvő gyerekeken bosszulta meg, és elvette tőlünk a színeket. Még azelőtt, hogy megkaphattuk volna.
Mindketten akromatopsziával születtünk. Lényegében, teljesen színvakok vagyunk.
Ebben a szürke, semmitmondó világban nevelkedtünk, apa nélkül, egy olyan anya mellett, aki naphosszat a Ködről, szörnyekről, és istenekről beszélt nekünk, anélkül, hogy egyetlen szavát is értettük volna. Anyánk valami oknál fogva átlátott a Ködön, de ez fiatalon, számunkra nem igazán jelentett semmit. Így elkönyveltük őt 'nehéz esetnek', idősebb korunkban 'totál hibbantnak', még idősebb korunkban pedig 'kurvára bolondnak'.
Tizenkét éves korunkban kiderült, hogy szövegeléseinek volt értelme. Ekkor vittek mindkettőnket a Félvér Táborba.

Kapcsolatunk röviden-tömören:

Csak húsz perccel előztelek meg, de azóta is felhánytorgatom. Valahogy úgy, hogy ezt a húsz percet húsz hónapnak tekintem, és ténylegesen úgy kezellek, mint egy kisebb húgot, nem egy egyidőset. Amióta az eszemet tudom, mindig azon voltam, hogy megvédjelek a legártalmatlanabb seggfejektől kezdve a legvadabb pokolfajzatokig, melyek rád nézve veszélyesek lehettek. Nem mintha szükséged lett volna, vagy most szükséged lenne rá, mert olykor váltig állítod, hogy te igenis kézben tartod a dolgokat, és egyedül is képes vagy megoldani a problémáidat, míg máskor élvezed, hogy nálam egyedül te élvezel prioritást, és csöndben engeded, hogy felöltsem magamra a védelmeződ szerepét.
Lényegében te vagy az egyetlen ember, akiről, tudom, hogy szeretem. Kiskorunk óta mindig ott voltunk egymásnak, mindent közösen vittünk véghez, minden egyes pillanatban számíthattunk a másikra. Sokak szerint talán egészségtelenül erős kötelék alakult ki közöttünk. Ha az egyikünk eltűnne, tényleg olyan, mintha középen kettészakítanának egy embert. Minket.

Te röviden-tömören:

Nálad szerethetőbb lény nem létezik a világon. Az emberek szeretnek, mert te is szeretettel fordulsz hozzájuk. Apánk isteni jellemvonásai elnyomták anyánkét, az övén pedig megosztozkodtunk. Én lettem az erős, én lettem az önfejű, én lettem a visszafoghatatlan, a túl őszinte, és a lobbanékony, és te lettél az, ami miatt apánkat annyian imádták, és tisztelték. Az okos, a kitartó, a hűséges, az előrelátó, és az, aki segít a bajbajutottakon, akire minden helyzetben számítani lehet. Néha talán túlzásba viszed az adakozást, és észre sem veszed, ha mások kihasználnak, de stabilan állsz a két lábadon, és mindent tudatosan, elkötelezetten hajtasz végre.
Az én szélsőséges indulataimhoz a te szélsőséges érzelmi világod társul. Ha fent vagy, lehetetlen levakarni onnét. Ha lent vagy, őrült nehéz felkaparni téged a padlóról. Ha szeretsz, határtalanul imádsz. Ha utálsz, mérhetetlenül gyűlölsz.
A nevünk meg... Hát anyánk flúgos volt. Bocsi.

// Lényegében ennyi lenne. Természetesen nem kell tökéletesen pontosan ilyennek lennie, csak remélem, hogy nagyjából képet tudtam róla adni, hogy milyen lánykát képzeltem el a fékezhetetlen Clyde mellé. Nem kell visszatántorodni attól, hogy "aranyos karakter", mert ettől még egyáltalán nem unalmas, sőt, ugyanúgy erősnek, makacsnak, és határozottnak képzelem, annak ellenére, hogy alapvetően nem egy mindenkit letámadó elmebeteg.
Nagyon örülnék Hailee-nek, mert szerintem annyira illik rá ez a karakter. Minden másban szabad kezet adok, felőlem lehet összeollózni más keresettekkel is, stb. Et-m ajánlott olvasmány, mert le van írva az életünk, és végig szerepel benne. És hát várlak, mert nélküled csak félember vagyok, nem csak félisten. <3


Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: