#Vero #Jul #Aphrodité kabin

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

#Vero #Jul #Aphrodité kabin

Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: #Vero #Jul #Aphrodité kabin   ₰ Pént. Dec. 29, 2017 2:46 pm
Amióta visszatértem próbálok minél hamarabb lefeküdni aludni, és minél korábban elhagyni a kabint, hogy a többiek ne kérdezgessenek. Egy páran azért megtették, de akkor kiborultam és elküldtem őket melegebb éghajlatra. Azóta békén hagynak, nem zargatnak, de a pillantásuk árulkodó. Biztosan elterveztek már egy estet, amikor mindent bevallok és ítélkezhetnek felettem. Na, azt nem fogják megkapni az biztos. Szerencsémre az akkori évfolyamtársak nagy része már nincs itt, ilyen téren szerencsés vagyok. Viszont a Delacroix tesók még nagyon is itt vannak, és láthatóan nem lehet eldönteni, hogy melyik utál jobban. Veron ugyan nem látszik, ő túl büszke ahhoz, hogy kimutasson ilyesmit, pedig biztosan jobban lennék, ha látnám, hogy mennyire gyűlöl, vagy éppen nem. Minden percre emlékszem, amit vele töltöttem, nagyon jó barátnők voltunk. Amikor megérkeztek, próbáltam felkarolni őket, de Tori nem az a típus volt, ő egyedül törte el a lábát, nem kellett hozzá más segítsége. Vero – habár legalább olyan makacs és törekedő, mint a tesója – viszont elfogadta a felé nyújtott szépséges kacsómat és én mindnet megtettem, hogy Aphordité lánya könnyedebben beilleszkedjen. Ha kellett adtam kéretlen tanácsokat is, élveztem ezt a szerepet, és meg is kedveltem közben a mosolygós szöszit. Jól telt az a három év, egészen addig, amíg le nem léptem és sajnos őt sem akartam semmibe se belekeverni, plusz ott volt Kea is és nem akartam bonyolítani a helyzetet azzal, hogy egyeseknek engedek, másoknak meg nem. Azt hittem így lesz a legjobb, de nézzük el nekem, 17 voltam, tele önbizalommal és azt hittem, hogy mindent tudok már a világról. Hát nem, és most a kanapén ülve a kabinban nézem a kecses kis testét, ahogy kávét főz magának, vagy valakinek, nekem háttal. Csak egy pillantást engedett meg rám, amikor bejött és meglátott, egy szó nélkül fordította el a fejét és sietett tovább. Éreztem, hogy feszültség gyűlik a levegőben, de szerencsémre megjöttek a többiek is és végezték a dolgukat. Hamarosan a szokásosnak mondható parfüm illatfelhő lengte be a teret – amit én továbbra is utálok – és zajosabbak lettek az eddig néma folyosók, szobák. nekem pedig csak törtek elő az emlékek egyre jobban és csak a csodás szőkét láttam, aki még mindig kávét főzött – ez egy nagyon hosszú kávé lehetett -, lehet, hogy az egész tábornak elég lesz. Végül sóhajtva álltam fel és elindultam Vero felé. Felkészültem arra, hogy ki leszek osztva, vagy, hogy ez az utolsó napom az élők sorában, de ő a szívem egyik csücske és nem akartam elveszíteni. Lassan közelítem meg, a szívem pedig egyre jobban indul meg a mellkasomból a torkom felé és elkezdi kiszorítani belőle a levegőt. Egy mozdulattal átölelhetném, és sírva kérhetnék bocsánatot, de az nem én lennék és ő sem fogadná el… szerintem.
- Szia Vero – akadoznak a szavak, ezért a két szavas mondat közben meg kell köszörülnöm a torkomat. Csak bámulom a hátát és várom, hogy megforduljon, vagy, hogy megszólaljon, ellökjön, megrúgjon… bármilyen reakciójára. A haja most is azt az csodás mézillatot árasztja, amit olyan ritkán hord, és az egyik kedvencem. Összeszorított ajkakkal készülök a végzetre, de elfogadom, ha utána egyszer majd megbocsájt
.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: #Vero #Jul #Aphrodité kabin   ₰ Kedd Jan. 02, 2018 3:39 am
Veronique & Juliya

• • •


Ma egyáltalán nem volt kedvem elhagyni a kabint, szerettem volna csak pihenni és kicsit magammal foglalkozni, de ez sosem jöhet össze.. Az egyik lány megkért, hogy tanítsam meg neki a kifordított fonást, mert látta, hogy egyszer megcsináltam Tori haját úgy és megakarja tanulni. Nekem már rutinból megy és szerintem nem is bonyolult, de a csaj.. olyan béna volt és olyan rohadt lassan tanulta meg vagyis hát nem tanulta meg, mert nem tudta megcsinálni. Annak örültem, hogy nem az én hajamon gyakorolt, mert én biztosan lekevertem volna neki egyet, ha ennyire húzza és tépi.. De a barátnőjét elnézve ő sincsen messze ettől az állapottól. Jézusom, ez annyira nem vágja a dolgot, mint a francia tanárunk, hogy mennyire pocsék a kiejtése és szegény.. Mondhatnám, hogy szegény Tori, de engem is ugyanúgy szívat, pedig én még nem is javítottam ki őt. Komolyan mondom nem is értem, hogy hogyan lehet tanár, főleg franciatanár, borzalmas az az ember, van egyáltalán nyelvvizsgája? Bár lehet, hogy csak csókos és éppen azért került be ebben az iskolába? Én már rég kirúgtam volna és nem csak a francia kiejtése miatt, hanem mert a gyerekekkel sem tud bánni, komolyan mondom borzalmas mit le tud nyomni egy tanóra keretében.
Aztán mikor már végre feladja és nem akarja folytatni a gyakorlást én visszapihenhetek és beszélgethetek a húgommal, bár ő jókat röhögött és élvezte, ahogyan magamban szenvedek.. én nem annyira és jól meg is csikiztem őt, megérdemli, hogy szenvedjen, bár ismerve őt nem szabad sokáig csikizni, mert a nevetéstől kis pisi kijön, ez amolyan női dolog.. Végül megkérdezem a húgocskámat, hogy kér e kávét, most megjött a kedvem ahhoz, hogy igyak egy kicsit, szeretem a kávét, talán túlságosan is, mert.. legalább egy egész bögrényit megiszok egymagam. Így mikor közli velem, hogy nem kér, én elindulok, hogy főzzek magamnak. Nem telik el két perc és.. Valaki köszön, már éppen készülnék megfordulni, hogy megnézzem ki az, de beugrik honnan ismerős a hang.. Juliya. Tudom, hogy mit akar és mire számít, talán valami veszekedésre vagy nem is tudom, de.. jelenleg elég nekem Dan, talán ha undok leszek és bunkó, annyi elég lesz.

- Hűha, meglepő, hogy mennyi patkány szökött be ebbe a táborba.. Ideje lenne egy kis kártevő irtásnak. -

jegyzem meg látszólag csak az orrom alatt, de tudom, hogy ő nagyon is jól hallja és venni fogja a lapot. Persze patkányok alatt őt és Danielt értem.. Hallottam amúgy, hogy visszajött, hogy megint megjelent a táborban, csak nem gondoltam volna, hogy lesz akkora pofája, hogy elém álljon.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: #Vero #Jul #Aphrodité kabin   ₰ Kedd Jan. 02, 2018 9:50 am
Én leszek „elá-Juli” mindjárt, mert tényleg gőzöm sincs, hogy mire számítsak tőle. Nagyon szerettem, sőt most is szeretem és nem az a fajta lány vagyok, aki elfutna a konfliktus elől, vagy ne vállalná tettei következményeit. A remény pedig addig él, amíg van, tehát jelenleg úgy vagyok bele, hogy ennél rosszabb már talán úgysem lehet – de lehet, ez Aphrodithé kabinja -, és mindenképpen meg kell valljam bűnömet. Ha nem is kapok bűnbocsánatot, legalább tisztességes leszek vele, megérdemli, amiért annyi éven át a barátom volt. Mindent megértek tőle, de a legjobban azt szeretném, ha ő is megértene engem, és egyszer – ha lehet a közeljövőben – megbocsájtana. A reakciója fura, főleg a többes szám miatt. Gőzöm sincs, hogy kivel nincs jóban még, de egyértelmű, hogy nem csak én vagyok a szépséges begyében. A kezem megindul a válla felé, de azt határozottan tudom, hogy nem használom rajta anyánk mágiáját, pedig azzal sok gondtól megkímélném magam. Nem sok olyan ember van, akin nem csinálnám meg habozás nélkül, de ő közöttük van. Nyelek egyet, mert meg kell szólalnom, miközben az ujjaim a vállához érnek.
- Sajnálom – nyögöm ki végül és már a sírás kerülget, de még tartom magam. – Jóvá szeretném tenni, Ronnie – nos, eddig tartott az erősségem, egy könnycseppet máris ki kell törölnöm a szemem sarkából. Lám, lám, a „nagy” Juliya Heathaway sem tud néha mit kezdeni az érzéseivel, amik legyűrik őt, ha kell és természetesen a legrosszabbkor. A kezem ott tartom, amíg lehet, vagy amíg Vero valahogy el nem távolítja, mert egyszerűen jól esik őt megérinteni. Ebben semmi olyan nincs, nem kívánom őt úgy, de kell, hogy fizikai kontaktus legyen közöttünk, mint 2 éve, amikor itt hagytam egy szó nélkül. Persze vele többet leveleztem, mint Kea-val – néha éreztem is a finom ráhatást a fiú részéről a kérdésekben -, de aztán arról is leszoktam. Most meg itt vagyok, és az egyik legjobb barátnőm mögött állok befosva és el kellene mondani neki a történetet úgy, ahogy szabad. Mert mindent továbbra sem oszthatok meg még vele sem, de tisztázni szeretném magam. Már, ha egyáltalán kíváncsi lesz rá. Ha meg is hallgat, biztosan jön a következő kérdéssorozat, hogy miért nem szóltam neki, hogy segítsen. Erre könnyű lesz válaszolnom, csak jussunk el odáig, és ne dobjon el magától. Azt biztosan nem élném túl, túlságosan sokat jelent nekem. És akkor ott lesz még Tori is, aki biztosan még rosszabb lesz. Nem érdekel, csak beszéljen velem ez a bolondos szőke, aki most a Tartaroszba kíván.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: #Vero #Jul #Aphrodité kabin   ₰ Vas. Jan. 14, 2018 10:53 am
Veronique & Juliya

• • •


Ki gondolta volna, hogy ez a lány ma fog felbukkanni itt, előttem. Nem tudom, hogy egész pontosan mit is érzek valójában, mert haragszom is rá és hát nem is nagyon kedvelem már őt. Nem is azért, mert eltűnt vagy mit tudom én, hanem azért, mert van pofája elém állni. Én csak egy retek kávét szerettem volna inni, egyedül szerettem volna elkészíteni, de még nem is egyedül lennék, akkor legalább nem vele, hanem Torival vagy akárki mással, de nem.. neki meg kellett jelennie, neki kellett idejönnie. Semmi meglepő nem lehet a szavaimban, mindig szókimondó voltam és őszinte, számomra az őszinteség a legfontosabb dolog a világon. Én mindenkivel őszinte vagyok, ha nem tetszik valami, akkor annak szót adok és most.. hogy még a kezét a vállamra teszi, undor fog el, undorodom az érintésétől.

- Vagy most azonnal leveszed az undorító és mocskos tehénpatádat a vállamról vagy tőből szabadítalak meg tőle. -

mondom neki, hangomból pedig kihallatszik az undor. Nem tudom, hogy mit várt vagy mit remélt ettől a találkozótól, de biztosan nem ezt. Természetesen, hogy komolyan is vegye a fenyegetésemet a combomra erősített tőrt előveszem. Nem akarok én itt vele nagyon csevegni, legszívesebben itt hagynám a tábort és a nagyival lennék, ott legalább nem vesznek körbe ezek az idióták, de mielőtt levehetné a kezét, megragadom és egy erőset szorítva rajta lelököm a vállamról.

- Mit vártál Juliya? -

kérdezem, miközben megfordulok és látom, hogy ott vannak a könnyek a szemében, mire csak megforgatom a szemeimet.

-  Nem fogunk egymás nyakába borulva sírni és azt suttogni a másiknak, hogy szeretlek. Szánalmasan festesz.. elkenődött a sminked, úgy festesz, mint egy ribanc. -

jegyzem meg, miközben ellépek mellette és haladok el tőle a kávémmal.
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: #Vero #Jul #Aphrodité kabin   ₰ Vas. Jan. 14, 2018 1:18 pm
Nem vártam túl sokra, veszekedésre biztosan, de mindenképpen meg kellett tennem a lépést. Ő a barátom volt akkor és megérdemli, hogy ennyit megtegyek, sőt, talán többet is. Azt hiszem mindent bevetettem, a bűnbánó nagylányt nem is kellett eljátszanom, talán a kézrátételes bocsánatkérés túlzás volt. Ekkor kapom meg az első szavakat tőle, amik igazán rám irányulnak. Olyan undor jött a szavaiból, hogy nem is az bántott meg, amit mondott, hanem, ahogy mondta. Mintha az utolsó ember lennék, akit ő látni akar. nem vártam megértést, de sem, és kezd elegem lenni abból, hogy mindenki az ellenségét látja bennem, holott azt sem tudják, hogy miért mentem el. Persze az ő szegény lelkük vérig lett sértve, de az, hogy a másiknak lehettek esetleg okai, már kit érdekel? Elhúznám a kezemet, de ő fogja meg és lök el magától. Fáj ugyan a szorítása, de nem fog itt picsogni neki, mint egy kislány.
- Nem ezt, az biztos – szólalok meg végül pedig csak simán pofán akarnám csapkodni, hogy álljon le. Leperegnek rólam a sminkemet ért vádjai, mert tuti semmi bajuk egyelőre. Úgy tűnik, a sírás-rívás elmarad, efelől biztosít is, a következő mocskolódásával. Ha eddig féltem is, a könnyeim felszáradnak egy pillanat alatt, azon kívül, amit kitöröltem a szememből. Az arcom már nem arról árulkodik, hogy mennyire bűnbánó vagyok, hanem arról, hogy milyen mérges vagyok. A szavakba rejtett ribancozásról sem feledkeztem el, tehát mégsem voltunk akkor olyan nagy barátnők.
- Te meg, mint egy hisztérika. Megleptél, nem ismertem ezt az oldalad eddig, elég undorító. Biztos abban a két évben szedted fel, amikor nem volt kitől tanácsokat kérni. De nyugodtan folytasd csak, te megbántott lélek, hiszen csak neked lehetett rossz, senki más nem szenvedett csak te. Élj boldogan, nekem ennyi elég volt – fordulok el, miközben a szívem a torkomban dobog és újra a sírás kerülget. Nem hiszem el, hogy itt mindenki csak magára tud gondolni, de ha ez a menő, akkor én is így fogok tenni. Elindulok a cuccomhoz, még az is lehet, hogy átköltözök csövezni. Még mindig jobb, mint itt azokkal, akikről azt hittem, hogy érnek valamit, és esetleg érdeklem őket.
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: #Vero #Jul #Aphrodité kabin   
Ugrás: