Ha kiöntöd az ürgét, az visszaharap! || Dan & Gin

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey, Szász Dalma


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Ha kiöntöd az ürgét, az visszaharap! || Dan & Gin

Árész
Félvér
avatar
Árész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Ha kiöntöd az ürgét, az visszaharap! || Dan & Gin   ₰ Pént. Dec. 29, 2017 8:22 pm


Dan & Gin
Ha fel akarnak lógatni, kérj vizet. Bármi történhet, mire hoznak.

Egy bölcs mondás szerint „Az alkohol nem megoldás, de végső soron a víz sem az.” És ha kimosnak a kabinod zuhanyzójából, mint egy ürgét mi után nyúlsz először? Nos, más lehet, hogy az alkohol után, Gin viszont sokkal inkább a fegyverei után. Aztán kifelé indulva a két karambittal, rájön, hogy nem ártana valamit fel is venni mielőtt pucér seggel végigvágtat a házak között megkeresve az a vicces kedvű vízidomár társaságot, akik valami föld alatt élő pocoknak nézték. Arész egyik hírhed ikreinek egyikeként számíthatott volna ilyen mókás kedvű bosszúra, amiért a múlt heti zászlófoglalón elvert pár Poszi kölyköt, de úgy gondolja a személyes zuhanyzóban lévő vízzel való vicceskedés nem olyan amit hagyhat megtorlás nélkül. Ha egyszer bemászik a tusolóba, lemosni magáról az edzések porát, kiveretni a vízsugárral az izmaiba álló görcsöket, és ellazítani magát, elvárja, hogy ne zavarják meg. Ő sem tör rá másra – legalábbis a zuhany alatt biztos – és nem mos be nekik párat. Bár…ebben a csapzott állapotban, amiben épp most van, nem biztos, hogy ezt a meggyőződését szilárdan tartani is tudja. Morogva rakja le végül a két hajlított pengét a padra, és rángatja magára a vizes, de amúgy tiszta fekete nadrágját, és szintén fekete toppját. A fehérneművel nem is próbálkozik, olyannyira elázott, hogy még így is szárazabb – a csöpögő hajával együtt – mint az a két ruhanemű a padon. Belebújik a bakancsaiba, és újult erővel markolva fel a két pengét indul ki. Minél előbb kézre akarja keríteni a kis nyavalyásokat, és addig nyomni a fejüket a vízbe, amíg a saját képességeik ellenére is belefulladnak.  Nem igen izgatja hát meglepett, vagy épp jól mulató szempár szegeződik rá útja során, mire meglátja az első balekot akin levezetheti a mérgét a fejét égető dühtől már szinte meg is szárad a haja.
- Daniel! Állj csak meg! Most. Azonnal. – ordítja a fiúnak fenyegetőn, hangsúlyából ami fojtott agressziót sugall jobb ha engedelmeskedik is a srác. Ginger tudja, hogy ő a Poszeidon kabin vezetője, így a legegyszerűbb ha tőle kér segítséget. Csakhogy ahhoz, hogy normális hangnemben tudjon kérni előbb ki kellene osszon pár pofont és seggberúgást. De nem…meg kell végre fékezze magát, mert ha így folytatja mindenkit egy jobbhoroggal fog üdvözölni lassan aki felhúzza kicsit is. Indulatkezelési gondok? Kinek? Neki? Nem mered még egyszer mondani!! De mély levegő, kifúj, beszív, kifúj beszív. Nem volt idáig semmi gondja a fiúval – nem mintha neki gond kéne bármilyen konfliktushoz – így nem akar előre nekiesni…az ráér később is, miután nem áll kötélnek elsőre.
- A segítséged szeretném kérni, ugyanis pár vízidomár nagylegény, vagy leány épp most próbált kimosni a fürdőből, mint egy kurva ürgét. Nem tudsz esetleg erről valamit? – áll be elé, hogy ha akar, még akkor se tudjon elszelelni. Késes kezeit maga mellett tartja, bár még így is úgy nézhet ki mint valami horrorból kilépett zuhanyzós jelenet főhősnője. Csakhogy ma nem ő lesz az aki meghal, a vörös főszereplők sose halnak meg. Mondom nem halnak meg!

Remélem megfelel >< elég pocsék lett :c ◆ credit
Felhasználó profiljának megtekintése
Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Ha kiöntöd az ürgét, az visszaharap! || Dan & Gin   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 2:34 pm

Ginger && Daniel

Edzés után voltam már, úgy délután, kicsit fáradtan, de örültem, mert egész eredményes voltam. Meg akartam pihenni, venni egy kellemes zuhanyt, bedobni valami kaját, aztán szundikálni egy picit. Mikor leültem az ágyamra a szomszéd ágy alá beláttam, és valami furcsán akadt meg a tekintetem.
Az ágy egy ikerpáré volt, akik elég elevenek voltak, de engem szerettek és tiszteltek. Az én szavam volt számukra a szentírás, úgy is hívtak, hogy bátyó. Hajlamosak voltak elkeveredni és rosszul viselkedni, de mindig vigyáztam rájuk, ahogy mindenki másra a kabinban, épp ezért lettem én a kabinvezető.
Odaléptem az ikerpár ágyához, és benyúltam, hogy kivegyem az objektumot, mely felkeltette a figyelmem. Ahogy kivettem az ágy alól az ismeretlen, furcsa külsejű dobozt rossz előérzetem támadt, így felnyitottam a dobozt. Dühömben a földhöz vágtam a dobozt, miután megláttam a tartalmát. Pár hermetikusan zárható zacskóban lévő fű volt a dobozban.
Összeszedtem a szétszóródott zacskókat, majd visszaraktam a dobozba, hogy visszahelyezzem az ágy alá, mintha mi se történt volna, elmentem lezuhanyozni.
Borzasztóan jól esett, ahogy jéghideg víz végigcsorgott meggyötört testemen, felfrissültem. Kiszálltam a zuhany alól, majd boxerben mentem vissza a fekvőhelyemhez.
Éppen felöltöztem, mikor a kabin ajtaján vihogva rontott be kacagva a két ikerpár, kiket elég nehéz volt megkülönböztetni. Testem előtt összefontam a karjaimat, s a fiúkra néztem, halványan mosolyogva- Megint a Aphrodité-háznál leskelődtetek fiúk? - vigyorogtam, mire ők fulladozva a nevetéstől ingatták a fejüket, jelezve, hogy nem, nem ott voltak. Én ezzel le is tudtam a témát, s amint leültek az ágyaikra, megszólítottam azt az ikret, aki az alsó ágyon ült
- Héj öcsi, nem is mondtad, hogy új csukád van, hadd nézem! - játszottam, mintha csak most láttam volna meg az ágy alatt lévő cipős dobozt. Komoran és parancsolón néztem rá, tudtam, hogy a kis srác ennek a tekintetnek nem tud ellenállni, s teljesíti a kérés ként elhangzó parancsom. - Áhh, nem nagy szám, ennek a doboza, ami a lábamon van. - hazudott, mire én kicsit félredöntöttem a fejem. Tudta, hogyha most nem mutatja be a cipősdobozt, akkor megszívja. Idegesen nézett össze testvérével, s odahozta hozzám a dobozt-  Bátyó, én ehh...  -akadoztak a szavai, majd felnyitottam a dobozt, s egy gyors, ám gyenge pofont lekevertem a srácnak.
-  Basszus, még csak tizenöt évesek vagytok!  -léptem oda a másik ikerhez is, aki már összeszorított foggal várta a pofont, amit hamar meg is kapott. Próbáltak szabadkozni, mire én leintettem őket -  Fölösleges mentegetőzni, az első perctől tudtam, hogy hazudtok. Oké, hogy lázadó korszak meg satöbbi, de ez nem normális és semmiképpen sem „menő" - tettem az egyik kezem az egyik vállára, majd a másikat a másik vállára.-  Ha Mr. D ezt megtudná, el se tudom képzelni, hogy mit kapnátok büntetésnek. - ingattam a fejem, mire mind a kettő megölelt, s szinte sírós hangra váltva kérleltek, hogy ne mondjam el Mr. D–nek és hogy bocsássak meg. Eszem ágában se volt ezt a kis sztorit elmondani Dionüszosznak, nem hiányzik nekem, hogy én legyek lecseszve, hogy miért nem figyelek oda rájuk jobban.
Nem szokásom az önbíráskodás, de néha kapnak egy-két pofont, legalábbis ők. Igazi bajkeverők. Elkoboztam a füvet, s felvettem a pólóm, ami eddig még nem volt rajtam. Imádtam a két kölköt, hiába voltak rosszak, ők tökéletesen olyanok, mint az öcséim.
Kiléptem a kabinomból és el akartam indulni sétálni, de alig haladtam harminc métert, megállított egy hisztérikus hang. A kiabálásra megfordultam, s megálltam, ahogyan azt Ginger kérte.
Ginger Hill egy Árész lány, és a hírhedt Hill testvérek egyike, egy kicsit agresszív lányok, ahogy az apjuk is az, az istenek között.
A lány topban és ázott fekete nadrágban libbent felém, az ázott haja csapkodott, ahogy sietősen lépkedett, majd mikor megállt előttem meg akartam kérdezni, hogy mi történt vele, belekezdett.
Elmesélte a történteket, hogy kiöntötték mind egy „kurva ürgét”, ahogy ő fogalmazott, s felkért, hogy keressem meg a tetteseket, mert kétség kívül Poszeidón gyerekek voltak.
A lány beszámolója, és megjelenése vicces volt, s én összeszorítottam az ajkaim, hogy nehogy elnevessem magam, mert akkor a lány biztosan használná a karambitokat, mik a kezeiben pihennek.
-  Hali, Ginger - köszöntem küszködve a nevetéssel.-  Az eset, szégyenletes, ki fogom deríteni, hogy kik felelősek az özönvízért  - mondom ekkor már kuncogva, aztán erőt vettem magamon, s komolyra fordítottam a szavaimat-  Csak kérlek, tedd el azokat a késeket, semmi szükség nem lesz rájuk, és a kezedben elég félelmetesek. Elég rossz néven venném, ha kibeleznéd valamelyik féltesómat - jelentettem ki és már tudtam, hogy kik felelősek, vagyis, gyanítottam.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: