Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked

Zeusz
Félvér
Galen Dyson
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 9:41 pm
Délután volt. A legtöbb diák edzett valamerre, vagy órán volt. A tábor ezen fele ilyenkor szinte kihaltnak tűnt, ezért is választottam ezt az időpontot. Hajamat hátra fogtam, levettem a felsőmet, ledobtam a földre, neki gyürkőztem, aztán elkezdtem megmászni a falat. Nem is tudom, mikor csináltam ezt utoljára. Egy éve, két éve? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire megy, vagy nem megy. Most még a megszégyenüléstől se kellene félnem, hiszen egy lélek nem sok, annyit se láttam errefelé. Kezeim erősen markolnak a kiszökellésekre, izmaim megfeszülnek. Jól meggondolom minden lépésem és fogásom, bár tudom, hogy nem sokáig tehetem ezt. Egy idő után a fal "beindul". Az eleje még gyerek játék, de ahogy egyre magasabbra ér az ember, annál nehezebb és veszélyesebb lesz. Megremeg, láva folyam indul el. Kisebb ugrások is kellenek, hogy elérjük a magasabb kapaszkodókat. Ezek a részek nincsenek már távol tőlem. Néha megcsúszik a kezem, vagy a lábam, de kitartóan és magabiztosan haladok a csúcs felé. Már jártam a tetején. Nem fog túljárni az eszemen, most nem. Ez az erő próba az én edzésem. Napi szinten beakarom vezetni.
Elkalandoztam. Már a sziklafal közepénél járok, mikor hirtelen a fölöttem lévő lyukból láva indul meg. Gyorsan kell mozdulnom, szinte arrébb ugrok, de a jobb vállamat így is megégeti a folyékony tűz. Fájdalmas kiáltást folyton el, fogaimat összeszorítva fújtatok egy sort, de az adrenalin hamar hat a fájdalom kezelésben. Azonnal tovább indulok, még mielőtt elmúlik egy az áldásos hatás és nehezebb lesz a mászás fájó vállal.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
Szász Dalma
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 11:49 pm

Akkor másszunk xD
He's a Pirate
Gal & Dal
Szeretem a testmozgást. Általában annyi energiám van, hogy ha valamivel nem vezetm le, éjjel nem alszom. Szerencsémre itt a táborban bőven van mivel levezetni.
Például futással. Naponta legalább kétszer 1-1 órát futok a tábor területén.
Ma is ezt teszem, és éppen a mászófalnál visz el az útvonalam. Általában üresen áll... Most viszont valaki éppen mászik... És észre sem veszem, hogy megtorpanok... mert azt látom, hogy majdnem leesik... Na az biztos hogy fájna...
A megtorpanásból néhány pillanatnyi gondolkodás lesz látva, hogy végül sikerül megtartania magát. Mert kedvem támad nekem is falat mászni. Úgyhogy odakocogok a falhoz, és szó nélkül én is elkezdek felfelé mászni, és kerülgetni a lávafolyamot.
Nagyjából fele olyan tempóval tudok haladni mint az idősebb srác. Eh.. tényleg nem árt némi erősítő gyakorlat, hogy jobban bírjam...
Néhány remegésénél a falnak igencsak kapaszkodnom kell, hogy le ne essek, a lávafolyamokat pedig egy darabig szerencsére tudom ugrások nélkül kerülgetni. Áldom ilyenkor, hogy hamar átlátom a dolgokat, és megtalálom az optimális utat a kapaszkodókon. De éppen ezért is látom, hogy muszáj lesz inkább előbb, mint utóbb ugranom is egyet. Egy biztonságos helyen kicsit kifújom magam előtte. Na, ez a gyakorlat biztos, hogy jó az energiámat levezetni. Ez tetszik. Azt hiszem hamar rendszert fogok csinálni a falmászásból.
Indulok tovább, és közben mintha a srác lelassulna, és lassan utólérem. Nem, nem én gyorsultam fel... A falon lesz egyre nehezebb felmászni... Ami tekintve hogy idáig mennyi erőfeszítéssel jutottam el... Hát nem túl bíztató. De nem fogom feladni. Mászom tovább. A kelleténél vakmerőbben, és kicsit talán figyelmetlenebbül... Amivel egy darabig nincs is semmi gond... Aztán egyre kevésbé biztosan sikerül tartanom magamat a kapaszkodókon.  De csak mászom tovább egészen addig, ameddig a srác közelébe érve az egyik kapaszkodóról lecsúszik a kezem, és kibillenek az egyensúlyomból. Franc... Nem egészséges több méter magasról leesni... Szinte reflexből kapok az egyel lentebbi kapaszkodó után...

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
Galen Dyson
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Kedd Jan. 02, 2018 11:26 am

Dalma && Galen

Megállás nélkül másztam. Mellettem láva csöppent le, kavicsok, kövek hullottak rám, miközben megremegett a fal. Por és meleg szárította a szemem, amelyet behunytam egy-két pillanatra. Amikor egy újabb kavics esett felém, elkaptam a fejem, hogy ne verhesse ki a szemem. Ekkor láttam meg a nem túl távol, lejjebb mászó lányt. Meg is állok mindenben, hiszen tudtommal viszonylag új lány, nem szabadna másznia. És gondolataim végén még látom is, ahogy keze le is csúszik. Reflexszerűen kapok csuklója után és ragadom meg.
- Te meg mit keresel itt? Kaptál egyáltalán engedélyt a mászásra? - kérdezem kissé mérgesen. Semmi sem kellett jobban, mint egy gyereket pátyolgatni a tábor legveszélyesebb kihívásában. Azonban innen lefelé még nehezebben vezet az út, mint fölfelé, szóval minden erőmet bele adva felhúzom magam mellé. Hála Zeuszi erőmnek, ez azért nem akkora kihívás, az inkább, hogy közben magamat is a falon tartsam.
- Bármibe lefogadom, hogy Kheiron le fogja tépni a fejünket, ha megtudja... - morgom alig érthetően az orrom alatt. Remélem nem szerez róla tudomást, mert akkor nekem a tökömet is letépi. Nem kívánok vitákba keveredni a kentaurral.
- Ha ezen túl vagyunk, számíthatsz egy szép büntetésre! Most pedig meg ne állj és figyelj a kezedre és a környezetedre! Rengéseknél nézd a köveket, a kapaszkodókat. Olyankor látszik, hogy melyik laza és melyik nem. A láva pedig nehogy rád csöppenjen, mert csontig égeti a húsodat! - adok neki segítséget. Muszáj, hogy felérhessen, mert ha leesik, abból nagyobb baj lehet. Persze nekem most már rá is ügyelnem kell, nem csak a kövekre, a lávára, a rengésekre. Remek. Ez lehet a játék "Hard mode"-ja. Félszememet mindig rajta tartom és elkezdek mászni. Ha megint megcsúszna, leesne, akkor utána kapok. Csak tudnám, még is mi a fenét képzelt!

Music | Note | Clothes


A hozzászólást Galen Dyson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 18, 2018 12:56 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
Szász Dalma
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Szer. Jan. 03, 2018 4:53 pm

Meg ne lepődj, nagyfiú.
He's a Pirate
Gal & Dal
Óriási, hihetetlen, orbitális, elképzelhetetlen mázlim van… Jó, nem egészen, mert ha nem kap utánam az idősebb srác, akkor két kapaszkodóval lejjebb sikerült volna megragadnom a lehetőséget. Csúnyán megütöttem volna magam, de a zuhanást meg nem éltem volna túl, úgyhogy azt hiszem azzal az ütéssel is kiegyeznék valahogy.
És az is kiderült, hogy a fiú tanár, vagy legalábbis felügyelő… Na szép… Hogy kaptam-e engedélyt a mászásra? Khrüszaór egyszer felzavart a falra, hogy erősödjek kicsit… Az annak számít?
- Azt hiszem mondhatni, hogy igen, van engedélyem mászni. - válaszolok kissé lihegve az erőfeszítéstől, ami a mászással járt eddig.
-Köszönöm, hogy elkaptál… Csúnyán megütöttem volna magam ha nem kapsz utánam. - biccentek is hálám jeléül.
Új tanár lehet ahogy elnézem… Mármint, hogy így tart Kheirontól és a büntetésétől. Óh, bánom is én, akkor legközelebb úgy mászom fel, hogy senki ne láthassa, hogy én vagyok…
-Tőlem nem tudja meg, ha ez megnyugtat. - vonnék vállat, ha nem  épp azzal lennék elfoglalva, hogy rendezzem a légzésemet, és megtaláljam az ideális útvonalat felfelé.
A szemeimet forgatva fogadom a kijelentést, hogy ebből büntetés lesz. Most erre mondanom kellene valamit? Akkor majd megcsinálom a büntetőmunkát, és kész… semmi ijesztő, vagy elrettentő nincs ebben.
Mire elkezdi mondani, hogy indulás felfelé, én már megtalálom a legjobb utat, és elvigyorodva veszem tudomásul. Hogy meg lehet oldani ugrások nélkül is.
- Igen, tudom - válaszolok egyszerűen a mondottakra, és már nyúlok is a kinézett első kapaszkodó után. Óvatosabban, mint az elmúlt percekben, de nem lassan húzom fel magam, és megállva egy pillanatra visszanézek.
- Ha nem kifejezetten próbára tenni akarod magad a nehezebb utakon, szerintem gyere utánam. - jegyzem meg szinte mellékesen.  Ha hallgat rám, jó, ha nem, ő baja, ahogy nézem akkor is feljut valahogy a fal tetejére.
Én mindenesetre innentől nem nézek többet lefelé, hanem a jónak ítélt útvonalon mászom felfelé, néha pár másodpercre megállva, míg a rengés abbamarad, vagy a lávafolyamtól megint szabaddá válik a kinézett útvonal. Igen, erre is gondoltam, mikor kinéztem, hogy hol folynak a lávafolyamok, és milyen időközönként állnak le egy kicsit.
Így nem villámsebesen, de nem is túl lassan, leizzadva, de vigyorogva érek fel további problémák nélkül a fal tetejére.
És itt szembesülök vele, hogy mit felejtettem el számításba venni, mikor elindultam felfelé… A lefele útra biztos, hogy nincs elég erőm azonnal, úgyhogy néhány percig kénytelen leszek a fal tetején pihenni, mielőtt újra nekiveselkedek a távnak. Közben figyelem, ahogy a fiatal tanár is felér. Ha utánam jött, és ott ér fel, ahol én, akkor kicsit odébb mászok a fal tetején, hogy legyen helye fölmászni, és mosolyogva nézek a szemébe, várva az újabb kötelező letolást a vakmerőségem miatt. Na meg hogy milyen büntetésre is gondol pontosan.

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
Galen Dyson
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Csüt. Jan. 04, 2018 4:53 pm

Dalma && Galen

Nem értettem, hogy lehet ennyi bátorsága. Talán inkább felelőtlen és merész, mint bátor. Bátorságnak azt hívjuk, amikor szembe nézünk a félelmeinkkel és legyőzzük azt. Ez a lány láthatóan távol állt a bátortól, mert félelem nélkül indult el a falon. Sőt, még ő mondja, hogy én kövessem őt?  Elképedek. Sokszor másztam már meg ezt a falat és egy új diák "okoskodik" nekem arról, hogy melyik úton menjek?  Kétségtelen, hogy megtalalja a könnyebbik utat, de nem azon megyek utána. Több okból sem. Minden oknak a kiindulópontja a veszély. Ha éppen a fejére esne egy kő, de kitér, akkor engem talál el. Lávával ugyan ez. Ha megcsúszik a keze, leesik, engem is sodor magával. Vagy netán az ő keze alól esik ki egy kapaszkodó, vagy a lába alól, akkor is eltalál. Nem, ez nem így megy. Látszik, hogy tapasztalatlan. Kissé lemaradva, srégen követem őt, hogy ismét eltudjam kapni, ha netán megint leakarna esni. Persze közben azon gondolkodom, melyik bolond adott ennek a lánynak engedélyt erre. Erre! Szó nélkül a másik után mászni... Úgy, hogy senki más nincs itt. És ha nem tudom elkapni? Akkor vagy leesik és súlyos sérülés, vagy esés közben, HA sikeresen elkap egy sziklát, kimegy a válla, még is hogy mászik tovább? Sehogy. Kiugrott vállal nincs más út, csak lefelé, és az is lehet baromira gyors. Felmászik, kissé meg is könnyebbülök tőle, mert ez azt jelenti, hogy nem kell ügyelnem rá. Így alig pár másodperces késéssel érek fel utána. Kapkodja a levegőt, kissé én is, megtörlöm izzadt homlokomat.
- Ki adta neked az engedélyt arra, hogy felmássz erre az átkozott falra? - kérdezem meglehetősen rosszalló pillantással. Az biztos, hogy az illetővel beszélni fogok majd. Ha más gyereknek is csak úgy engedélyeket adogat, akkor egészen biztos, hogy egyszer baleset fog történni. Ezt pedig jobb szeretnénk elkerülni. Valahogy látom a lányon, hogy annyira nem viselte meg sem a veszély, sem a büntetés gondolata. Tisztelet. Ez hiányzik az új generációból. Enélkül a tanítás, és a munka is pont ugyan annyit ér. Semennyit. Nem nemesíti őket semmi. Megszokták, hogy minden a kezük ügyében van, hogy olyan az étel íze, amilyet szeretnek, hogy van hol aludniuk, hogy van tető a fejük felett, hogy ősszel a családjukhoz térnek haza. Ki van nyalva a seggük, más sem megy az egész táborban, csak a csajozás, pasizás és szórakozás. Nem erről szól ez a hely. Baromira nem. Főleg most, hogy oda fent egyre nagyobb a feszültség. Annak ide lent is hatása lesz, ha ott történik valami, ők még is tesznek rá. Meg lesz még ennek a böjtje.
- Kinek vagy a lánya? - kérdezem, miközben kicsit lelazítom az izmaimat, és megmozgatom őket. Lefelé sokkal nehezebb lesz, mint felfelé, mert kevesebbet látsz az alattad elterülő falból.

Music | Note | Clothes


A hozzászólást Galen Dyson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 18, 2018 12:57 pm-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
Szász Dalma
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Szomb. Jan. 13, 2018 2:48 am

Verseny az aljáig? Razz
He's a Pirate
Gal & Dal
Surprise… Gond nélkül feljutottam a fal tetejére… Rolling Eyes
Óh, nem, igazából nem is számítottam rá, hogy követni fog. Talán túl nagynak érezte volna a távolságot, ami közöttünk kellene úgy legyen a biztonságunk érdekében… Igen, erre is gondoltam, úgy javasoltam neki, hogy azon az úton jöjjön, amelyiken én is megyek.
De mivel a tapasztalat látszik rajta… Gondolom tudja mit csinál, úgyhogy nem aggódom feleslegesen, hanem azzal foglalkozok, hogy felmásszak. Nem csúszik meg a kezem, és egy-vagy két lazább kapaszkodót leszámítva sta
z út, amit találtam felfelé.
Nem, tényleg nincs bűnbánat a szememben amikor ránézek amint felért. Talán nem úgy néz ki, de tudom mit csinálok. A kapkodásért meg korholom én magam eleget. Többször nem fog megtörténni.
-A mentorom.- válaszolok a kérdésére tömören. Nem fogom Khrüszaórt belekeverni, főleg úgy, hogy láthatóan rajta csattanna az ostor a dolog miatt. Az az edzés amikor felküldött egyedi volt, és különösen tanulságos. Akkor majdnem túl lassan találtam meg az optimális utat onnan ahol elindított, de az is igaz, hogy a fal tetején nem voltam annyira kimerült mint most. Átkozott versenyszellem…
-Köszönöm mégegyszer, hogy elkaptál…- jegyzem meg szinte mellékesen, közben "alibiként" lefele bámulva a falon, hátha memorizálni tudok egy viszonylag barátságos útvonalat. Ejj… Ezt még mindig gyakorolnom kell… Veszélyesen közel voltam hozzá a lefele úton, hogy kibillenjek az egyensúlyomból, amikor Khrüszaór mászatta meg velem a falat… És most sem igazán vagyok biztos benne, hogy nem lesz egy-két… vagy több izzasztó pillanat.
Sóhajtok egyet, és elkezdem kicsit lelazítani a karjaimat és a lábaimat, amennyire tudom, hogy biztos legyek benne: nem görcsöl be semmim a lefelé úton. Az kéne még csak…

Már megint ez a kérdés… "Kinek vagy a lánya"… Könyörgöm… Ha azt akarjátok tudni, mi a szerepem, vagy melyik bungallóban lakom, azt kérdezzétek Rolling Eyes
-Athéné-Felelek egyszerűen. Ha még kíváncsi valamire, úgyis megkérdezi.
Nos, pár perc alatt sikerül összeszednem az erőmet annyira, hogy nem tűnik teljes lehetetlenségnek, hogy lejussak. Na jó, majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a fáradtság fog gondot okozni. Úgyhogy szinte engedélyre várva nézek félmosollyal a fiatal tanárra. Na, mehetünk?

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
Galen Dyson
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Dalma && Galen

Ez egy veszélyes hely diákoknak. Főleg egyedül, de még számomra is veszélyt rejteget. Erre ide jön, úgy csinál, mintha egy kis semmiség lenne az egész, hol ott majdnem leesett és nyakát, vagy hátát törte, és a felelősségre vonás alól pedig kibújik. Pedig azt is felelősségre kell vonni, aki erre az egészre bátorította. Kissé komoran figyelem és ráncolom össze a szemöldökömet.
- Pontosabban? Hogy hívják? - kérdezem, miközben továbbra is, szigorúan, áthatóan figyelem. A köszönetre csak halkan szusszanok egyet. Nem kell megköszönnie, ez a dolgom. Mást nem igazán tehettem volna, csak hogy figyelem leesni, de az nem lett volna helyes.
- Ne köszönd. Ott se kellett volna lenned. - igen, inkább bocsánatot kéne kérnie, hogy felügyelet és engedély nélkül feljött. Legalább is jelenlévő engedélye nélkül. Bárhogy is nézzük, ez egy komoly dolog. Ha a lány leesik, akkor nekem is meszeltek, meg annak is, aki erre bátorította. Halkan sóhajtok és ki lazítom az izmaimat, bemelegítek a lefelé mászáshoz, miközben felteszem a következő kérdésemet. Szóval Athéné lánya. Remek. És annyi esze sincs, hogy bele gondoljon a cselekedeteibe?
- Mi a neved? - újabb kérdés az azonosítása érdekében. Bár ismerős lány, biztosan láttam már itt-ott, akár órán is. Azokon azonban sokan vagyunk, a félvérek pedig csak gyűlnek és gyűlnek, nehéz mindenkit megjegyezni, vagy megismerni. Arról nem is beszélve, hogy többen tanítunk egy-egy tárgyat.


Music | Note | Clothes
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
Szász Dalma
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   ₰ Hétf. Márc. 05, 2018 9:15 pm

Let's rock
He's a Pirate
Gal & Dal
Komolyan… Azt várja tőlem, hogy bemártsam a mentoromat? Akinek hálás lehetek, hogy eljutottam idáig? Akitől a legtöbbet tanultam az itt töltött idő alatt? Pff… Azt lesheted okostojás.
-Kérdezd meg tőle, ha legközelebb találkoztok- forgatom meg a szememet. Nem, nem fogom elárulni. Khrüszaór pontosan tudta mit csinál, amikor felküldött a falra, én pedig pontosan tudom, hogy mit csinálok most. Ahogy azt is, hogy mit rontottam el az előbb, ami majdnem fájdalmas eredménnyel járt.
És tényleg hálás vagyok neki, hogy elkapott. Nem hiányzott volna egy kificamodott váll… A fal háromnegyedénél olyan állapotban vagy tovább mászom, ami komoly kokázattal járna, és odafönt aztán várhatnám hogy valaki segítsen, ha nem tudom magamnak helyrerakni a vállamat, és utána sem tudnék magamtól lejutni, vagy lefele indulok, ami viszont amennyivel kevésbé kockázatos, annyival hosszabb, és kimerítőbb, ráadásul a gyengélkedő is elég messze van sérülten. Így viszont felmásztam, és le is mászok, és elkerülhetem a gyengélkedőt is.
-Ahogy a szörnyeknek sem kéne ott lenni, ahol mi vagyunk, vagy nekünk ott ahol ők, mégis elég sokszor megesik, nem?- hozok fel egy buta kifogást a tábori keretmeséből. Jobb, mint a semmi, és talán elég, hogy kicsit megenyhüljön, és ne ganézni küldjön, csak mondjuk…gyomlálni.
Na, végre egy értelmes kérdés. Azt hittem, hogy mindenki tudja az újlány nevét, de ezekszerint nem. És kifejezetten jól esik, hogy bemutatkozhatok, úgy, ahogy szeretnék. Frusztráló, hogy olyan emberek szólítanak a nevemen, akiket még nem is láttam, és fogalmam sincs a nevükről, ők viszont már olyan információkat tudnak, és terjesztenek rólam, aminek a fele nem igaz. És ember legyen a talpán, aki ki tudja szűrni melyik fele. Így reménykedem, hogy ha tudni akar valamit, tőlem kérdi meg, nem a plyetykáktól.
-Dalma, nagyon örülök- mosolygok rá, a lehető legtávolabb állva a butától.  Nem kell megkérdeznem a nevét, már találkoztunk egyszer-kétszer "órán", mondjuk annyira nem vagyok oda a lovakért, úgyhogy ha lehet elkerülöm a hozzájuk kapcsolódó órákat. Ügyetlen nem vagyok, de kiemelkedő sem, szépen megbújok a szürkeségben ha lovakról és lovaglásról van szó.
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma & Galen - Circus Maximus csak neked   
Ugrás: