Eltévedtél? - Heater & Dalma

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
8
Pirosak
0

(frissítve: 02.13–12:25 )


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
14
18
Istenek
5
6
Mitikus lények
2
5
Összesen
21
28Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Keaden Hancrow, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
2
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 9:02 am

Írta  Maya Downey
Yesterday at 3:24 pm

Írta  Arian Sagong
Kedd Feb. 20, 2018 11:12 pm

Írta  Eliphas Thorne
Kedd Feb. 20, 2018 1:21 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Feb. 18, 2018 10:31 pm

Írta  Galen Dyson
Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:37 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm

Írta  Elise Parker
Vas. Feb. 18, 2018 11:44 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Eltévedtél? - Heater & Dalma

Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Eltévedtél? - Heater & Dalma   ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 11:18 pm

Remélem tetszik Smile
Dzsungelsound
Heath & Dal
Nos... Az a helyzet, hogy néhány hét alatt szokásommá vált a notorius szabályszegés.
Nem, nem kell semmi egetrengetőre gondolni. Csak az erdőben szerettem meg a mászkálást. Főleg este. A baglyok hangja valahogy megnyugtat. És könnyebb úgy gondolkodni.
Márpedig ez a néhány hét bőven elég gondolkodnivalóval szo,gált azt hiszem... Mert valahogy mindenki olyan furán komolyan veszi itt ezt az egészet, mintha komolyan elhinnék, hogy ez a valóság...  Még azok is, akikkel már tök jól összebarátkoztam... Ronnie is csak úgy mesél magáról, mint Aphrodité lánya, én pedig nem akarom erőltetni, hogy neséljen az igazi anyukájáról, mert én se szívesen beszélnék róla, hogy otthagyott még csecsemőként...
Na és még Jack is... pedig azt hinné az ember, hogy amilyen közel kezdünk kerülni egymáshoz... már a tábortól függetlenül is beszélgetünk, és érdeklődünk a másik iránt...
Szóval nem csoda, hogy egyre többször sétálgatok az erdőben, próbálva helyére tenni a dolgokat... De valami hiányzik... Talán egy egészen aprócska kis részlet... Ami segítene kirakni ezt a puzzlet...
Most nagyon belemerültem a gondolatokba... Már kora este, még világosban kilógtam a fák közé, és oda se figyelek merre sétálok, csak megyek amerre a lábam visz.
Mikor besötétedik, arra ocsúdok fel, hogy fogalmam sincs merre vagyok... Szuper. De legalább a baglyok lassan huhogni kezdenek, amitől nyugodt tudok maradni, és átgondolni, hogy hogyan fogok visszajutni a táborba.
Oké, kezdjük az elején: Hátha nem vagyok túlságosan messze a tábortól, és a fényei látszanak valamerre. Körül nézek, de nem... Sehol nem látni fényt, és a tábor ilyenkor csendes...
Következő ötlet... öhm... Tudom merre lehet a tábor... Tudnom kellene, mert sokat figyeltem este a csillagokat... Na akkor először is egy rét kellene, ahonnan látszanak... Arra mintha kicsit világosabb lenne.
Ezzel elindulok abba az irányba, ahol egy kisebb mezőt sejtek.
És igazam is van. De valaki már van ott... Oh remek... Csak ne egy tanár vagy felügyelő legyen...
- Jó estét - köszönök neki, reménykedve a szerencsémben.-Te is éjjeli sétát tartasz? - kérdezek rá, próbálva csevegő hangnemet megütni, mintha nem lenne semmi gond azzal, hogy éjjel itt vagyok, az elvileg tiltott helyen. És még mindig nem értem elég közel, hogy lássam kivel futottam össze...

Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Eltévedtél? - Heater & Dalma   ₰ Szomb. Jan. 06, 2018 6:01 pm
Dal & Heath

Ha valaki két hónappal ezelőtt azt mondja, hogy a Tábor erdejében fogok szétnézni azzal a céllal, hogy lebuktassam a tilosban járókat, könnyűszerrel röhögöm ki. Igaz, most is azt csinálom, mert hogy minek megbüntetni az illetőt? Úgyse fog attól még a szokásain változtatni, akkor meg? Csak arra jó, hogy még jobban odafigyeljen magára, meg azt, aki megbüntette, elkezdje nem szívlelni. Már csak ezért sem azzal a legfőbb elérendő dolgom, hogy lebuktassak valakit és rásózzak egy jó nagy adag büntető munkát, meg miegymást, hogy megutáljon, hanem ha esetleg összetalálkoznék valakivel, akkor figyelmeztessem arra, hogy nem védem meg az értelmetlen kínhaláltól, szóval legyen jó harcos.
Egy bagoly suhan el felettem pár méterrel, huhogva, eszembe juttat egy régi, már-már elfeledett emléket. Mikor először jöttem ki ide, félén, ijedt kis tíz évesként. Aznap nem túl sok érdekes történt, a négy-öt évvel idősebb fiúk cukkoltak azzal, hogy úgy se merem, úgyis csak egy gyáva nyúl vagyok, nem merek bemenni éjszaka, túlságosan is félek, nem akarok szabályt szegni. Háááát, hogy is mondjam, én megtettem, mit tennem kellett, vagyis aznap bementem. Majd felmásztam egy fára és egészen hajnalig ott maradtam. Mit is mondhatnék, már akkor is vonzott a természet, hát még most! Tökéletes lesz itt összeállítani a holnapi tananyagot.
Leülök egy fa tövébe, előveszem a füzetemet, melynek borítója egy színező egyben. Mindjárt készen van, hm, lehet hogy inkább folytassam az alkotást? Végülis, a tanórákon a spontanitást kedvelem, miért is ne tehetném meg most is akkor? Tudtommal még én vagyok a tanár, szóval én szabom meg az anyag tartalmát jó részben. Igen, vannak benne eléggé ismeretlen istenek is, de nagyobb részükről már hallhattak a táborozók. Felpattanok, túl kevés a természetes fény, szükségem van egy tisztásra, füzetemet meg felkapom.
Lehunyt szemekkel álldogálok a réten, mikor megszólítanak.
- Szép estét neked is – ha már köszöntek, visszaköszönök, odalépek elé, rá is mosolygok melegen a leányzóra. Annyira van a lánynak szerencséje, hogy engem talált meg, nem más felnőttet, vagy éppen szörnyet fogott ki – Ihlet gyűjtés a holnapi órára, meg járőrözés, vagy mi a szösz. Nyugi, nincs nekem azzal bajom, hogy te itt így vagy, én is szegtem meg szabályokat – beletúrok a hajamba, igen, ez van.
Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Eltévedtél? - Heater & Dalma   ₰ Pént. Jan. 12, 2018 10:12 pm

Elnézést, hogy sokáig tartott.
Baglyog huhogása
Heath & Dal
Beszéd közben sétálok tovább, míg odakérek a közelébe. És ő is feltápászkodik, és mosolyogva fogad.
A hangjáról már akkor is felismerném, ha nem látnám meg az arcát is, ahogy közelebb érek. Széép... Sikerült belefutnom egy tanárba az erdő közepén... De be kell vallanom... Azt hiszem még így is szerencsésnek mondhatom magam. Mert Galennel szemben, aki egészen biztos, hogy komoly büntetőmunkát adott volna ezért, és megpróbált volna gondoskodni róla, hogy többet ne lógjak ki az erdőbe, Heather nem ilyen vérmesen szigorú.
Ihletgyűjtés, he? Körbenézek a kis tisztáson, és elmosolyodom. Határozottan tökéletes hely erre. Járőrözés... Őszintén... komolyan gondolta ezt Kheiron meg a többiek? Hogy éppen Heathert küldik az erdőbe járőrözni? Ennél csak az lenne nevetségesebb, ha Elailát küldenék ki, aki ráadásnak még kerekesszékes is... Valószínűleg pont ezért nem is szokták őt küldeni.
Nincs baja? Akkor? Úgy csinálunk, mintha itt se lettem volna?
Na nem én fogok rákérdezni erre...
- És, megvan már, hogy mit tanulunk holnap? - terelem a témát egy talán szerencsésebb irányba. És így legalább talán azt is kiderítem, hogy érdemes-e a holnapi "órára" beülni. Mert őszintén szólva, szerintem az edzéssel többre megyek, mint a tanórákon való ücsörgéssel... Nem azt mondom, a maga módján érdekes az összes... de olyat, ami a gyakorlati életben hasznos lesz egy részükön, és ide tartozik Heather "tantárgya" is, nem tanulunk.
Közben azért azt is nézem, amiért jöttem: A csillagokat. Iigen, azt a csillagképet ismerem, csak azt nem, hogy merre van. Rendben, azt is ismerem, és igen, az határozottan északra van. Na, akkor a táborba már tuti visszatalálok. Szuper. Legközelebb azért remélem nem fogok így elbambulni, és elveszteni a fonalat... Ijesztő tud lenni, ha nem tudom merre járok.
- Sokszor jösz ki ide?-Kérdezek mégegyet, hátha jót beszélgetünk. Azt hiszem lassan megszokom, hogy itt még a tanárok (nagyrésze) is megengedi, hogy tegezzük őket.  Minnél tovább vagyok itt, annál jobban élvezem az itteni életet... Csak apa hiányzik néha.

Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Eltévedtél? - Heater & Dalma   
 Similar topics
-
» Erdőségek
» Hyuuga Aikan
Ugrás: