Erisz & Arész - Best Friend

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Erisz & Arész - Best Friend

Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Erisz & Arész - Best Friend   ₰ Szer. Jan. 03, 2018 12:29 pm


Erisz &  Arész


M
inden túl békés amióta eltűntem, és ez rohadtul nem tetszik nekem, valaki azt is mondhatná, hogy vihar előtti csend, ez még tetszene is, de valahogy olyan semmilyen ez az egész… Unottan ücsörögtem a kávéház teraszán, Kuba, a megszokott járőrözések is elmaradnak, az is, hogy kirángassanak bárkit a szórakozóhelyükről. Ám a zene tetszik. Minden gondolatomat kitölti az érzés, hogy milyen jó volna Ditével táncolni ezekre a dallamrokra. Az utca túloldalán fürkészem azt a kígyó ügyességével és rugalmasságával is felérő csípő mozdulatokat, bizony kedvem volna odalépni mögé és együtt táncolni vele, ám egyelőre mégsem teszem. Magam sem tudom, hogy miért. Talán a lelkiismeret-furdalás, vagy csak pusztán azért mert… kicsit össze vagyok zavarodva. Senki sem keres, ergo nem vagyok fontos senkinek. Jó a világnak a folytonos háborúzgatásaim nélkül, és bár hiába esne jól, ha belevetném magam egy kiadós kis vérontásba, nem tehetem, mert mint mondtam, felhívnám magamra a figyelmet. Az erkélyen ücsörögve egy napernyő tart árnyékba, nem mintha tartanom kéne attól, hogy Apollón kiszúrna, mert jól rejtőzködöm, hála a nyomkövető képességemnek, tudom ,hogy milyen nyomokat kell eltűntetnem mindenki elől, hogy még magam se találjak magamra olyan egyszerűen. Megkattantam, komolyan, arról elmélkedem, hogy hogyan akadnék a saját nyomomra.
A kihűlt kávémat nézegetem, és unottan dőlök hátra.  Sikerült egy olyan rohadt kávézóba betérnem, ahol minden termékül almás. Almás pite, almabor, alma tea, a kávé legalább nem almás, és már harmadszor próbálnak meg rám tukmálni almás palacsintát, mert állítólag az a ház specialitása és a főnökasszony kimondottan nekem akarja elkészíteni. Én meg mindháromszor, egyelőre még udvariasan utasítom vissza, egyelőre. Komolyan megfejelem, ha negyedjére is ideeszi a fene, a palacsintákkal együtt. Nem volt kedvem palacsintát enni, sem semmi almásat, az epret jobban szeretem, meg a málnát.
Egyébként rég jártam már ezen a helyen, el is felejtettem, hogy itt, errefelé van Erisz kis paradicsoma, ahogyan azt is, hogy pont az ő érdekeltségébe tévedtem be. Egyelőre még teljes tudattalanságomban bámultam ki a fejemből, és könyökölve figyeltem az utca túloldalán táncolókat.
Aztán feltűnt az utca környezete is, igen először csak zombi módjára sétáltam be ide. Almafák, mindenütt alma fák… Rezignáltan nyögtem bele a tenyerembe és pillantottam az ég felé. Erisz.
- Ha azt mondom, hogy még mindig nem kérek az almás palacsintából, nyakon öntesz vele? – szólaltam meg fennhangon. Annak idején én is segítettem ennek a helynek a létrejöttében, próbáltuk kevésbé görögössé tenni, hogy még csak egy görög betű se legyen a feliratokban, ami arra utalna, hogy ő lakik itt. A szívem hozzá vezette, látszik ,hogy szükségem van a barátomra, még ha nem is vallanám be ezt nyíltan sosem.

Best Friend ◌ szavak száma ◌ megjegyzés:  ◌

Felhasználó profiljának megtekintése
Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Erisz & Arész - Best Friend   ₰ Pént. Márc. 09, 2018 6:03 pm


Arész &  Erisz


N
agyon régen letettem már arról, hogy belerágjam az emberek, vagy ha már itt tartunk akkor az istenek szájába: nem az alma teszi a viszályt. Lehetőségeim, így eszközeim is számosak, ergó ha nem látsz nálam aranyló gyümölcsöt, az még nem jelenti, hogy nem is vagy veszélyben...
Valahogy rajtam ragadt. Valamikor a részemmé vált. És mostanra az Apple jelenség okán több hívővel bírok, mint a görög istenek együttvéve. Nem is rossz, ugye?
Mégis ezen a klisés helyen időzök, isteni sugallatra, avagy ha az ösztön hajt én mindig engedelmeskedem neki.
Az enyém a hely. Együtt alkottuk, nem is tett jót két háborúhoz köthető istenség jelenléte az országnak (rakétaválság, igen) - nem szoktam itt időzni, holott kifejezetten boldog időszak emlékeit hordja magában minden lerakott tégla- és macskakő; már amennyire képes vagyok a boldogságra a világ mércéje szerint.
Bár Arész a hivatalos jelentések szerint eltűnt, a világon mindenütt keresik és senki sem találja, teljes isteni pompájában pillantom meg a terasz korlátjáról ahogy besétál ebbe a nagyon almás miliőbe. Vagy a hely okozza, vagy átlátnom az álcáján csak annyi, hogy eszem ágában sincs keresni.
Levedlem magamról a pincérnőt, amint a felismerés jeleit látom átsuhanni az arcán, invitálás nélkül foglalok helyet az asztalánál - kettőnk közül ő az udvariasabb, mindig is ő volt.
- Tudom, hogy nem szereted. - Vonok vállat szórakozottan, én sem enném meg. A palacsinta eleve természetellenes mind küllemében, mind ízvilágában, ne tetézzük hát a szart azzal, hogy teletömjük bébipapival.
- Miért vagy itt, kedvesem? - Nem félek attól, hogy azt találja mondani "hiányoztál", mint ahogy én sem adom tudtára, hogy mennyire örülök a közelségének. Gondolom meghallgatná a híreket, hogy utána tovább álljon, megint magamra hagyjon - és mi marad nekem utána? A többi istenség.
Faszfejek gyülekezete.


The Devil and The Huntsman ◌ szavak száma ◌ megjegyzés:  ◌

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: