You are here because

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
1048
Pirosak
985

(frissítve: jan. 21. - 11:08)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
12
17
Istenek
5
5
Mitikus lények
2
6
Összesen
19
28TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Eliphas Thorne, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
1
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:52 am

Írta  Mina Fladorphae
Vas. Jan. 21, 2018 11:50 am

Írta  Keaden Hancrow
Vas. Jan. 21, 2018 11:01 am

Írta  Keaden Hancrow
Szomb. Jan. 20, 2018 7:08 pm

Írta  Mina Fladorphae
Szomb. Jan. 20, 2018 5:32 pm

Írta  Damian Park
Szomb. Jan. 20, 2018 12:42 am

Írta  Ivis
Pént. Jan. 19, 2018 10:50 pm

Írta  Daniel Holloway
Csüt. Jan. 18, 2018 6:38 pm

Írta  Damian Park
Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

You are here because

Hádész
Félvér
avatar
Hádész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: You are here because   ₰ Szer. Jan. 03, 2018 12:38 pm
the outside world rejects you

Az esetemben nem volt kérdés, atyánk fia vagyok-e. Hárman voltunk testvérek, és külső szemlélőként magunkra tekintve tulajdonképpen minden megvolt bennünk, ami miatt bárki egyértelműen Hádészt tippelné.
Nincsenek illúzióim – bátyám kegyetlen volt. A halálnak az az arca, mely közelről rád liheg, és az utolsó dolog, amire emlékszel, hogy mennyire elönt a félelem a szuvas fog szagától. Magasztos tekintetű, határozott kiállású fiú volt, aki elhitette veled, a halál lehet dicső is, hisz ettől leszel te valaki, ettől leszel te férfias, hogy az életed eldobod olyanokért, akiknek valójában semmit sem jelentesz. De attól még puszta, nyers, egyszerű, brutális és kegyetlen marad.
Öcsém azonban alattomosan úszó kígyó, ki álmodban fojt meg. Ő volt a ragyogás, mely megvakít, a fény, mely ellopja a tiédet, ám a kegyelem mégis oly messze áll tőle, hisz ő sosem akart a barátod lenni, csak annyit ért el vele, melengesd kebleden, mint csecsemőt, mely kiszipolyozza belőled az életet. Ő volt az, aki selymesen hangzó szavakat suttogott a füledbe, miközben saját párnáddal fojtott meg.
És én? Én nem hazudok a szemedbe. Mégis, én vagyok az Élet legnagyobb tisztelője. Hiszen csodálatos dolog, hogy képes voltál megszületni. Mégis én vagyok a Kegyelem hármunk közül. Én vagyok az a bizonyos suttogás a koponyád mélyén.
Mi hárman a halál minden aspektusát képviseljük. Mégis mit tudna nyújtani valaki, akit legfeljebb látásról ismerek? Láttam már a lányt, aki Hadésztól valónak vallja magát, jár az óráimra is, ám ez az első alkalom, hogy ez a kabin látja őt vendégül. Kötelesség – áltatom magam, mikor a kabin ajtaja előtt ácsorogva várom, hogy a lány, talán Averynek hívják, megérkezzen. Vagy talán a kíváncsiság is mögötte lehet?
- Szép estét, Avery. – köszönök rá. Hangszínem nyers, érzelmektől mentes; a tőlem telhető legtöbbet megteszem azért, ne ijesszem el azonnal stílusommal, de attól, mert apánk állítólag elismerte őt, még nem fogok a nyakába borulni ölelésért. Ha ilyen reményei vannak, akkor legjobb, ha visszamegy oda, ahonnan jött.
- Ezentúl ebben a kabinban laksz. Jobb, ha megszoksz, vagy megszöksz. Most talán még azt hiszed, azért vagy itt, mert atyánk hajlandó volt elismerni téged. – majdhogynem felnevetek erre. Ajkaim szeglete kissé megemelkedik, ám mindettől inkább olyan érzése lehet, hogy a világ egyik legborzalmasabb dolga az én figyelmem középpontjában állni.
- Valójában viszont azért, mert a külső világ kirekeszt téged. Nem kíváncsiak rád. Kérdés? – kezeim összefonom mellkasom előtt, tekintetemmel pedig gátlástalanul végigmérem Averyt. Egy testvér… a testvérem. Még nem döntöttem el, hova raktározom el ezzel kapcsolatban az érzéseimet.Felhasználó profiljának megtekintése Online
Ugrás: