₪ Fladorphae

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

₪ Fladorphae

Mitikus lény
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: ₪ Fladorphae   ₰ Pént. Jan. 05, 2018 11:48 pmMi(ra)na Fladorphae
Trust me, little one. Everyone makes mistakes. Even the gods, and ours are much worse than those of humans. Unlike humans, we don’t suffer alone. Rather, we share the pain with thousands. That’s why you must learn to be like your father. To hold in your tears and anger. Try not to punish what you love.


Becenév : nem élek ilyen megkülönböztetéssel
Születési időpont, helyszín : Athénban, i.e után 389 évvel, a tavaszi nap-éj egyenlőség pirkadatán.
Foglalkozás : örökké az úrnőmet szolgálom
Csoport : Artemisz vadászai
Isteni szülő : Apollón
Kabin : Artemisz
Oldal : Zeusz
Képességek : kiváló gyógyító, kitűnő íjászatban, zene és a különböző művészetek a mindene. Extra képessége, hogy a látása ember feletti és a célzásban soha se téved.
Táborban töltött nyarak száma (mostani beleszámít): csupán egy, jelenleg.
Pb : Adaleine Kane
,, Τηε τιδε εββς ανδ ρεϝεαλς ορανγε ανδ πρυπλε σεα σταρς.
Ανδ, ατ τηε εθυινοχ, βατηε ιν ιτ'ς γλεαμ."

Mesét sző a nimfák szürkületében táncoló népe. Egy legendás történetet suttognak a korai estbe, eljövő álmukat édessé varázsolva a mítosszal, mi szinte minden halandó fülnek időtlen időkig nevezetes maradt. Hajdanán, mikor az Olimposziak egyetlen vezetőjüket és urukat Zeuszban - a villámok Istenében látták, - legfőbb Istenük szerelméből fakadóan kedvese; Létóval kötött frigye által életet adott két ikertestvérnek, Apollónak és Artemisznek. Fiútestvér ki a költészet, a jóslás, a zene, a tánc, a művészetek, az íjászat és a gyarmatosítás istenének lett elrendeltetve harmóniában nevelkedett fel azonos időben született lánytestvérével, Artemisszel, ki a Hold és a vadászat szűz istennője, illetve a vadállatok úrnője lett.
E isteni eredet felvezetéséből születtek meg Artemisz hűséges, kegyes alázattal élő követői, kiket a éjjeli vándor csak vadászoknak hallat a sötétben. Kikről a nimfák története most szól. Egy vadászról, ki felesküdött ártatlanságával és feltétlen lojalitásával az úrnő felé. Kinek tisztaságát féltve megirigyelné a pirkadati harmatba fázott Asphodelus virága is. Gyermeki éveiben ígéretét adta Artemisznek, ki a becses ajándékával - halhatatlanságot és emberfeletti ügyességet, gyorsaságot - adott s cserébe nem kért egyebet szolgálatai mellett, csakhogy a szemét ne érje bűvölet. A halandók világában, melyben a férfi - kiket megkérdőjelezhetetlen forrásból mindenekelőtt Artemisz megtagadott vadászaitól - létező legfőbb démonjuk, amivel valaha szembeszállhatnak. Oly önös érzésekkel legyűrve tisztaságukat, egy adott momentumban elfelejtetve felsőbb rendűségüket, mint a szerelem. Melyet az Úrnő a ködös elrejtett foszlányokból sem szeretett visszahallania senkitől. Két vadászának azonban sikerült ellentmondania a Istennőjének. Büntetésből olyan állattá változtatta őket, melynek kinézete egy halvány szikrát sem adott arra, hogy valaki ismét beléjük szeressenek. A megtorlás láttán, az Istennő harmadik s egyben szívének legbecsesebb tagja, Fladorphae immáron több mint 17 évezred óta hűségéről ad bizonyítást arról, mire halandó még nem volt képes. Önrendelkezés nélkül vadászik az Úrnőjével, gyakori mítoszok regélésével és halandók táncával bearanyozva az ókorban elkezdett üldözést. A Fladorphae nevet maga az Úrnő adományozta számára, melynek jelentése a megkövült érzések fogalmát foglalta magában. A Mirana megszólítást, halandó édesanyjától örökölte, kinek rejtett szeretője Apollón volt. Artemisz testvére szeretetéből eredően vallomását kérte Apollóntól, ki végül elismerte saját vérének Fladorphaet.
Mirana részbeni halandóságát elnyomta az úrnőhöz kötött esküje. S mikor már elenyészőben lévő emberi fele eltűnőben látszott ereiben, Artemisz új szálláshelyet rendelt számára. Fél-halandóságát felébresztve benne egy félvér közösségben, hol szintúgy Isten és halandó szerelmük gyümölcse keveredett. A sok esztendős szolgálatáért megjutalmazott Mirana, ki később a Mina megszólítást kapta fél halandó életbe szánt társaitól, egy csodás, meghitt, parázsló meleg fuvallatokban tikkadt nyáron van túl. Ő csupán az egyetlen, ki Artemisz kabinját foglalja el e intézményben. Ő az egyetlen ki kiérdemelte együttélését - ameddig igénye óhajtja - itt letölteni. S habár hallhatatlanságával több ideig élvezheti sorstársai vendégszeretetét mint egy megszokott félvér, mélyen a szívét körül-ölelő kalitkájában az otthont adó zöld környezetbe lett szerelmes. Szerelmes a fákba, a rétekbe, a zöldellő fűbe mi minduntalan eszébe juttatja közös vadászataikat az úrnőjével. Mit mostanság egyre kevesebbszer rendeznek. Úrnője még nem adta tudtára ennek magyarázatát, elszántan bízva abban hogy erre önmaga is képes választ adni.

2 hónap gondolkozási idő alatt végül Mina számára a magyarázat, nem más mint egy újabb próbatétel. Vajon sikerül e ténylegesen hűséges maradnia az esküjéhez, mit az úrnője felé tett?
A hozzászólást Mina Fladorphae összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 20, 2018 10:28 am-kor.
Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: ₪ Fladorphae   ₰ Vas. Jan. 07, 2018 9:08 am

Elfogadva

Sajnálom, hogy ennyit kellett várnod, általában sokkal gyorsabban eljutunk az elfogadás megírásához, de egyszerűen most így jött ki Sad

Viszont amit írtál...amit írtál...arra egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy: gyönyörű. Nagyon profin kihasználtad a magyar nyelv szépségét, és elénk raktál ilyen cifra mondatokat, amiket én imádok. Nagyon örülök, hogy regiztél az oldalra :3 71

Most menj avit foglalni, majd játszani. Én addig adok színt, drachmát és rangot. A piros csapatba kerültél. Very Happy Ezzel az ET-vel már mehetsz is dobni.Leaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: