Hírek

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
6
11
Halandók
0
0
Istenek
4
4
Mitikus lények
1
4
Artemisz vadászai
0
0
Összesen
11
19TársalgóItt tartózkodnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Craig Robertson, Ginger Hill, Heather Blackmage, Szász Dalma, Victoire Delacroix


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:44 pm

Írta  Victoire Delacroix
Today at 3:40 pm

Írta  Veronique Delacroix
Today at 12:52 am

Írta  Amber Hill
Yesterday at 9:23 pm

Írta  Leyla Dandelion
Yesterday at 9:13 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 5:04 pm

Írta  Szász Dalma
Yesterday at 3:59 pm

Írta  Damian Park
Yesterday at 1:53 pm

Írta  Jack Smith
Szer. Dec. 13, 2017 9:55 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Hírek

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Hírek   ₰ Pént. Okt. 20, 2017 7:17 pm

Információk
Üdv! Ha az oldalon történik valami, itt kaptok róla legbiztosabb értesítést. Érdemes néha felnézni hátha valami új fontos dolog került ki
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Pént. Nov. 17, 2017 5:58 am

Nyitás 2017.11.16
Végre eljutottunk ehhez a pillanathoz …. Nem fogom kifejteni, de annyit mondok, hogy megérte ennyit dolgozni vele és nagyon remélem, hogy tetszik, amit készítettünk. Itt szeretném megköszönni a design készítőjének Overtherainboonak, aki nem csak borzalmasan szép munkát végzett, hanem azért külön dicséret jár neki, hogy már a legelső pillanatban pontosan megértette, hogy mire vágyunk.
Nagyon várjuk a játékosok érkezését, akikkel reményeink szerint egy dinamikus oldalt alakítanánk ki.

STAFF

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Csüt. Nov. 30, 2017 9:03 pm

Fontos
Hali! Két dologról szeretnék írni az egyik, hogy :
● Ma vagyunk pontosan két hetesek. Ennek valójában nincsen semmi jelentése, csak olyan jó leírni *-* A lelkemnek tetszik.
●  Zászlófoglalás. Ez lesz inkább a fontosabb és innentől kezdve csak erről írok.

Zászlófoglalás megreformálása


Na kérem szépen azt vettük észre, hogy a zászlófoglalót nem használják elég sokan, persze nagyon jól tudjuk, hogy az egyik oka ennek az, hogy az oldal még nagyon fiatal. Szóval nem is ezzel a részével foglalkoznánk igazán. Viszont az elmúlt 2 hétben megmutatkozott pár hiba benne, amire mi kitaláltunk egy tervet, hogy hogyan lehetne megoldani. Ez lényegében 3+1 részből áll.

1. Eltöröljük azt, hogy a legelején mikor még az derül ki, hogy melyik csapatba kerülsz be, dobni kell. Aki eddig dobással került be egyik vagy másik csapatba az ott is marad. Akit eddig elfogadtunk, de nem dobtak csapatra, azokat egységes szétosztjuk a két csapat között. A jövőben elfogadott karakterek, pedig úgy kerülnek be a csapatokba, hogy az 1.elfogadott: x csapat, 2.elfogadott: y csapat , 3.elfogadott: x csapat, y, x,y… stb. Szóval felváltva, hogy a pirosak és a kékek száma egyenlő legyen. Ennek az egésznek az oka az, hogy rájöttünk arra, hogy  a zászlófoglaló-csapat dobás miatt a két csapat nem egyenlő esélyekkel indul. Például jelen esetben a kékek sokkal többen vannak, mint a pirosak (pedig ők erről nem tehetnek). Az elfogadáskor mondjuk el, hogy melyik csapatba kerültél.  Plusz a csoportoknál (fenti menü) most már van kék/piros csoport, szóval ott megtudod nézni, hogy kivel vagy együtt.

2. Arra is rájöttünk, hogy az nyeremény/teljes menete aránya nem túl reális. Mármint 1 teljes menet kb. 3 hónap és csak 15 drachmát lehet nyerni. Így mostantól egy teljes menet 4 hétből áll, azaz 4-szer lehet győzni, viszont ugyan úgy 15 drachma a végnyeremény. ( Ha véletlen a csapatok között 2-2 jön ki a hónap végén, akkor mindenki kap drachmát xD ilyen adakozóak vagyunk)

3. Lehet hogy csapattag vagy (első pont miatt mindenki az, akit elfogadunk), viszont csak akkor kapod meg nyeréskor a 15drachmát, ha abban a hónapban minimum egyszer dobtál.

+1. Na ugye a kék csapatnak jelenleg 2 db győzelme van, viszont az az első pont miatt – hogy a pirosak főleg  a csapat dobás miatt maradtak le ennyire – ez csak 1-nek számít. Szerintem ezen semmit sem kell magyarázni. Legyünk sportszerűek!

Ezek alapján a zászlófoglaló leírása is megváltozott Very Happy Köszönöm azoknak, akik eddig játszottak és remélem mások is  fognak a jövőben.

Ha ti érzékeltek bármi problémát az oldalon, akkor légyszíves tényleg szóljatok és, akkor Hadésszal keresünk rá megoldást.
STAFF

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   
Ugrás: