Hírek

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Hírek

Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Hírek   ₰ Pént. Okt. 20, 2017 7:17 pm

Információk
Üdv! Ha az oldalon történik valami, itt kaptok róla legbiztosabb értesítést. Érdemes néha felnézni hátha valami új fontos dolog került ki
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Pént. Nov. 17, 2017 5:58 am

Nyitás 2017.11.16
Végre eljutottunk ehhez a pillanathoz …. Nem fogom kifejteni, de annyit mondok, hogy megérte ennyit dolgozni vele és nagyon remélem, hogy tetszik, amit készítettünk. Itt szeretném megköszönni a design készítőjének Overtherainboonak, aki nem csak borzalmasan szép munkát végzett, hanem azért külön dicséret jár neki, hogy már a legelső pillanatban pontosan megértette, hogy mire vágyunk.
Nagyon várjuk a játékosok érkezését, akikkel reményeink szerint egy dinamikus oldalt alakítanánk ki.

STAFF

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Csüt. Nov. 30, 2017 9:03 pm

Fontos
Hali! Két dologról szeretnék írni az egyik, hogy :
● Ma vagyunk pontosan két hetesek. Ennek valójában nincsen semmi jelentése, csak olyan jó leírni *-* A lelkemnek tetszik.
●  Zászlófoglalás. Ez lesz inkább a fontosabb és innentől kezdve csak erről írok.

Zászlófoglalás megreformálása


Na kérem szépen azt vettük észre, hogy a zászlófoglalót nem használják elég sokan, persze nagyon jól tudjuk, hogy az egyik oka ennek az, hogy az oldal még nagyon fiatal. Szóval nem is ezzel a részével foglalkoznánk igazán. Viszont az elmúlt 2 hétben megmutatkozott pár hiba benne, amire mi kitaláltunk egy tervet, hogy hogyan lehetne megoldani. Ez lényegében 3+1 részből áll.

1. Eltöröljük azt, hogy a legelején mikor még az derül ki, hogy melyik csapatba kerülsz be, dobni kell. Aki eddig dobással került be egyik vagy másik csapatba az ott is marad. Akit eddig elfogadtunk, de nem dobtak csapatra, azokat egységes szétosztjuk a két csapat között. A jövőben elfogadott karakterek, pedig úgy kerülnek be a csapatokba, hogy az 1.elfogadott: x csapat, 2.elfogadott: y csapat , 3.elfogadott: x csapat, y, x,y… stb. Szóval felváltva, hogy a pirosak és a kékek száma egyenlő legyen. Ennek az egésznek az oka az, hogy rájöttünk arra, hogy  a zászlófoglaló-csapat dobás miatt a két csapat nem egyenlő esélyekkel indul. Például jelen esetben a kékek sokkal többen vannak, mint a pirosak (pedig ők erről nem tehetnek). Az elfogadáskor mondjuk el, hogy melyik csapatba kerültél.  Plusz a csoportoknál (fenti menü) most már van kék/piros csoport, szóval ott megtudod nézni, hogy kivel vagy együtt.

2. Arra is rájöttünk, hogy az nyeremény/teljes menete aránya nem túl reális. Mármint 1 teljes menet kb. 3 hónap és csak 15 drachmát lehet nyerni. Így mostantól egy teljes menet 4 hétből áll, azaz 4-szer lehet győzni, viszont ugyan úgy 15 drachma a végnyeremény. ( Ha véletlen a csapatok között 2-2 jön ki a hónap végén, akkor mindenki kap drachmát xD ilyen adakozóak vagyunk)

3. Lehet hogy csapattag vagy (első pont miatt mindenki az, akit elfogadunk), viszont csak akkor kapod meg nyeréskor a 15drachmát, ha abban a hónapban minimum egyszer dobtál.

+1. Na ugye a kék csapatnak jelenleg 2 db győzelme van, viszont az az első pont miatt – hogy a pirosak főleg  a csapat dobás miatt maradtak le ennyire – ez csak 1-nek számít. Szerintem ezen semmit sem kell magyarázni. Legyünk sportszerűek!

Ezek alapján a zászlófoglaló leírása is megváltozott Very Happy Köszönöm azoknak, akik eddig játszottak és remélem mások is  fognak a jövőben.

Ha ti érzékeltek bármi problémát az oldalon, akkor légyszíves tényleg szóljatok és, akkor Hadésszal keresünk rá megoldást.
STAFF

Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Szer. Jan. 17, 2018 6:50 pm

Csoportok
Sziaztok :3  125

Ez csak egy kis rövid dolog lesz:
szervezési okokból megszűnt az Artemisz vadászai csoport, tagjai átkerültek a Mitikus lényekhez; továbbá a Halandók csoport is törlés alá került – oka: feleslegesség
STAFF

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Vas. Jan. 28, 2018 10:02 am

Faceboo, zászló, plot...
Üdv!

Van pár hír, amit megszeretnék osztani veletek.

Először is létrejött a Facebook csoportunk. Ide nem kötelező belépni, csak egy lehetőség. Azon kívül, hogy persze segít a “ki van a karakter mögött?” kérdés megválaszolásában, ide fognak felkerülni – a kischat mellett –  a kisebb hírek. Csak itt nagyobb esély van rá, hogy nem veszik el. A baloldali modulok között könnyen megtalálhatjátok.

Aztán az egész zászlófoglaló teljesen megreformáltuk, és végül Eliphas tanácsára a Zászlófoglaló 3.14 lett a neve. Ennek az egésznek az oka elég hosszú, de ha véletlen valakit érdekel, akkor nagyon szívesen elmagyarázom privátban. Itt nem fogom kifejteni. A lényeg, hogy mindenki olvassa át az új leírást. Ez tényleg fontos!

Kikerült egy új topic: plot. Itt le van/lesz írva a fontosabb mozzanatok az oldal életében. Eredetileg úgy volt, hogy a “főmufti” kilétét még titokban tartjuk, de végül úgy döntöttünk, hogy lerántjuk a leplet, mivel így nektek tagoknak is jóval könnyebb saját plotot kitalálni. Természetesen csak ti userek tudjátok, hogy kicsoda, a karakterek nem.


Leaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Isten
avatar
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Szomb. Feb. 10, 2018 7:39 pm

DISCORD!!!!
Végre megérkezett a sokatok által áhított (és még régebben megemlített) Discord channel-ünk!!!!  Akik nem ismerik mi az Discord azoknak röviden elmondom, hogy egy olyan oldal ahol chatelhetünk és akár szóban is beszélgethetünk ^^
Azért gondolom hogy ez hasznunkra fog válni, mert pl ha én hszt írok nem igazán tudok chatre figyelni. Ha viszont szóban beszélünk akkor beszélni simán tudok Very Happy Illetve jobban összehozza a csapatot is.
Az, hogy csatlakozol-e hozzánk Discordon teljes mértékben opcionális, ha viszont szeretnél csatlakozni (és van Discordod vagy szívesen csatlakoznál rá) akkor kövesd az alábbi linket: https://discord.gg/arCgmax

Eléggé szegényes, de főként szóbeli beszélgetésekre készítettem, ha többet szeretnétek akkor ha leszünk elegen majd fejlesztgetem Smile Jó szórakozást.
UI: Azért ott is érvényesek a chat szabályai Wink Razz

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   ₰ Vas. Márc. 11, 2018 6:10 am

Első AC
Üdv Csibészek!

Az oldal történetében megtörtént az első AC, és a csodálatos kora reggeli órákbana  "tisztogatást" is megcsináltam. Ennek az oka legfőképpen az volt, hogy az oldal sokkal átláthatóbb legyen. Akik nem jeleztek vissza ,azok törlésre kerültek, és az ET lapjuk + játékaik az archívumba kerültek. Ha véletlen valaki úgy dönt, hogy újra hozná a karit: regizzen majd dobjon meg egy PM-mel. Very Happy  


Leaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hírek   
Ugrás: