Maya Downey

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Maya Downey

Poszeidon
Félvér
avatar
Poszeidon Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Maya Downey   ₰ Vas. Jan. 14, 2018 4:49 pmMaya Downey

Becenév : M, Ma, Maya (leginkább)
Születési időpont, helyszín : 1998.október 1, New Jersey
Foglalkozás : Éppen keresi, hogy mivel szeretne foglalkozni.
Csoport : Félvérek
Isteni szülő : Poszeidón
Kabin : #3
Oldal : Még nem döntött
Képességek :
– képesek kommunikálni a lovakkal és minden lószerű lénnyel
– vízi élőlényeket is megértik
– nem tudnak elázni (akár ha tengerbe mennek, akár ha esik körülöttük)
– hajózási koordinátákat mindig pontosan tudják
– korlátlan ideig képesek a víz alatt lenni oxigén nélkül
+1 Víz irányítása
Táborban töltött nyarak száma (mostani beleszámít): 7
Pb : Gabriella Wilde

Sok félvér van. A legtöbb ismeri az emberi rokonait. Van nagymamája, nagynénije... Tehát többé kevésbé normális gyerekként nőhet fel.
Maya azok közé a kevesek közé tartozik, akik ezzel nem így vannak. Ő egy árvaházban élt, miután az anyja belehalt a bánatba, hogy a férfi, akibe beleszeretett otthagyta a lányával. Sosem tudta meg, hogy Poszeidón ajándékozta meg a tündéri kislánnyal...
Igazából nincs mit ezen ragozni... Ugyanolyan volt az élete, mint a többi 20 társának. Reggel hatkor ébresztő, 7-ig mosakodás, öltözés, és rendrakás a hálószobában, 7-kor reggeli, 7:30-kor pedig felszállás a buszra, és irány az iskola, aki már elég idős volt, hogy iskolába járjon.
Miután visszaérkeztek, szintén a busszal, uzsonnáztak, azután eg igencsak rövidre szabott pihenő után tanulószoba, ahol megmukkani sem szabad, hiába van kész az isten lánya minden tanulnivalójával, és a megtanulandó verset  is rég fújja.
Jó, Mayát ez a veszély sosem fenyegette... Állandóan büntetésben volt, mert hiába erőlködött, a kötelező tanulószobán túl is órákig minden nap, nem tudott megtanulni folyékonyan olvasni. És ki foglalkozik egy árvaházban azzal, hogy kivizsgáltassa diszleksziára?
A tanulószoba után, 18 órakor vacsora, és 20kor takarodó volt az intézetben.
Senkit nem lep meg ugye, hogy Maya minden percét gyűlölte az ott töltött időnek.
A megváltás volt neki, amikor 12 éves korában egy kalapos, feketekabátos fiatalember beállított, és miután órákig tárgyalt a kis intézet vezetőjével kézen fogta a lányt, beültette az autójába, és elindult vele a félvértáborba.
Mire odaértek, Maya élete teljesen megváltozott. Megtudta, hogy minden, amit az olimposzi istenekről, és a többi görög mitológiai lényről tanult, igaz, ő pedig az egyik istennek a lánya. Na, azt akkor még nem tudta senki, hogy melyiknek. Ellenben a mosolygós, barátságos kis szöszit mindenki megkedvelte, aki vette a fáradtságot, hogy beszélgessen vele. Nem, népszerű nem lett ettől, mert alapvetően visszahúzódó, és lassan szokta meg a tábori életet. De legalább nem kellett többet visszamennie az intézetbe.

...

15 éves volt, amikor egy gyakorlat alatt a viz közelében küzdött, és egy nehezebb helyzetben, tökéletesen ösztönös mozdulattal, annyi vizet zúdított ellenfele nyakába, hogy az nem is tudta megtartani az egyensúlyát. Ezzel párhuzamosan jelent meg a feje fölött Poszeidón szigonya. A tengerek istene elismerte lányaként, így végre kiköltözhetett a Hermészkabinból a jóval kevésbé zsúfolt Poszeidón-bungallóba. Az ottani srácokat már korábban is kedvelte, ettől kezdve viszont kifejezetten jó testvéri kapcsolat alakult ki, különösen az alig 2 hónappal idősebb Daniellel. Így teljesen megtalálta a helyét, és egyre nyitottabbá és kiegyensúlyozottabbá vált.

...

16 éves korában került közelebbi ismerettségbe Jasper Tebbel. A fiú teljesen elbűvölte, és, részben legjobb barátnője, Elise Parker rábeszélésére (aki látta rajta, hogy fülig beleszeretett a fiúba) járni kezdtek.
Az előző kapcsolata, David után nehezen indult a dolog. Soha, senikinek nem beszél a fiúról, Elise is csak azért tud sokat, mert nagyjából végignézte azt a néhány hónapot. A kapcsolatnak Maya vetett véget, meglehetősen drasztikusan, miután a fiú, több sikertelen próbálkozás után, hogy ágyba vigye, megpróbálta megerőszakolni. Ez a kiképzésnek hála nem sikerült, Maya pedig mindenféle kapcsolatot megszüntetett Daviddal.
Kívülről álompárnak tűntek Jasperrel. Sosem veszekedtek, sokmindent csináltak együtt, és rettentő boldogok voltak. És, bár viszonylag nehezen, de a fiú elvarázsolta a lányt annyira, hogy az mindenestül neki adja magát.
Boldogság töretlen volt, egészen addig, ameddig Jasper egyetemre nem ment. A fiúnak ettől kezdve szinte semmi ideje nem maradt... Nemhogy Mayara, de konkrétan semmire sem. Ebből egyenesen következett, hogy eltávolodtak egymástól. Eleinte persze még szinte naponta írtak leveleket, és ha lehetett sunyiban videochateltek is (nagy ritkán) de a "naponta" egy idő után "hetente" lett. Ez pedig nagyon megviselte Mayat. A táborban egyre többször látták szomorúan, maga alatt sétálgatni, és egyre több időt töltött a kedvenc helyén: a tengerben a félszigettől néhányszáz méterre lévő sziklán ücsörögve.
 A helyzet kicsit javulni látszott, amikor a tavaszi szünetben végre tudtak találkozni a fiúval. Kifejezetten izgatott lett, amikor Jasper meghívta egy buliba. Annyira, hogy rögtön el is újságolta Elisenek, és addig nyaggatta a lányt, amíg az belement, hogy velük tartson. Végül is a legjobban annak örült volna, ha ők hárman együtt érzik jól magukat.
És beütött a crach... Mert az anyja rokonai éppen ezeket a napokat választották ki, hogy megtalálják a lányt, és hirtelen baromi fontos lett, hogy találkozzanak, és törődjenek vele... Pontosan aznap este, amikor a buli lenne. És elég egyértelművé tették, hogy eszébe se jusson nem ott lenni... Nem sokszor fordult vele elő, hogy csapkodni lett kedve, de amiután ilyen formán ultimátumot kapott, kedve lett volna  egy tányért... vagy kettőt... vagy többet a falhoz vágni.  Azért rábeszélte Eliset és Jaspert, hogy emiatt ők ne hagyják ki az estét, menjenek együtt, és érezzék jól magukat. Félt tőle, hogy egyedül Elise megint füvezni fog, vagy rosszabb...
És innentől igazából rövid mélyrepülés volt a kapcsolatuk... Jasper egyre feszültebb lett, Maya pedig emiatt egyre szomorúbb. Ha nem teszi meg Jasper pár nappal később, akkor Maya mondta volna ki végül, hogy, bár ő még mindig szerette a fiút, így nincs értelme folytatni. Csak egymást törik össze egyre jobban...
A szakítás után hetekig nem lehetett róla hallani. Egyrészt depresszió közeli állapotba került, másrészt pedig a rokonai kierőszakolták, hogy velük töltse a nyárig hátralévő időt a családi birtokon (ami kastélynak is elmenne)
Aztán újra felvette a kapcsolatot Elisesel is, és Jasperrel is, aki barátként nyílvánvalóan szeretett volna mellette maradni. A lány pedig nem tudta eldönteni, hogy mi lenne a jobb...
A nyár közeledtével komolyan elgondolkodott rajta, hogy az utolsó diákévre visszajöjjön-e a táborba... De aztán úgy döntött, hogy inkább a tábor, mint a, mint kiderült zsémbes, és kiállhatatlan, rokonok. Akiktől mostmár csak azért tudott megszabadulni, mert közölte, hogy kötelező nyáriiskolába kell mennie. Nem derítette jókedvre a gondolat, hogy egész nyáron Jasper közelében kell lennie, de remélte, hogy az időközben kialakult furcsa helyzet rendeződik.


Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Maya Downey   ₰ Szer. Jan. 17, 2018 2:47 pm

Elfogadva
funfact: te vagy az első akit Jasperként fogadok el  145

Először is szeretném megemlíteni, hogy örülök, hogy a keresettemet te hoztad, és nem egy olyan user, akivel problémák lennének...Mindig húzós a keresett hírdetés, de én most tök jól jöttem ki belőle <3

Az ET-ében minden pöpec, de én ezt már chaten elmondtam. Szépen fogalmazol, logikai hibát, vagy az oldalnak ellentmondó dolgot nem találtam benne – helyesírás nem az erősségem, így azzal kapcsolatosan inkább nem nyilatkozok. xD

Menj most avit foglalni, majd játszani :3 A piros csapatba kerültél. Hajrá-hajrá!

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: