Dalma && Damian :: running in circles

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
8
Pirosak
0

(frissítve: 02.13–12:25 )


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
14
18
Istenek
5
6
Mitikus lények
2
5
Összesen
21
28Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Keaden Hancrow, Maya Downey


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
2
Poszeidón
1
2
Athéné
0
2
Aphrodité
0
4
Arész
0
2
Apollón
3
1
Hermész
1
1
Démétér
1
0
Dionüszosz
1
0
Héphaisztosz
1
0
Egyéb
2
4


Utolsó bejegyzések
Írta  Damian Park
Today at 9:02 am

Írta  Maya Downey
Yesterday at 3:24 pm

Írta  Arian Sagong
Kedd Feb. 20, 2018 11:12 pm

Írta  Eliphas Thorne
Kedd Feb. 20, 2018 1:21 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Feb. 18, 2018 10:31 pm

Írta  Galen Dyson
Vas. Feb. 18, 2018 1:45 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:37 pm

Írta  Skrionya
Vas. Feb. 18, 2018 12:33 pm

Írta  Elise Parker
Vas. Feb. 18, 2018 11:44 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Dalma && Damian :: running in circles

Déméter
Félvér
avatar
Déméter Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Dalma && Damian :: running in circles   ₰ Csüt. Jan. 18, 2018 11:10 am


running in circlesDamian hosszú, terjengős esti sétáinak egyikén, felügyelői feladatainak eleget téve rója a köröket a Tábor keleti szélén. Tekintete el elkalandozik a terebélyes lombhullatók zöldjén és a cserjék szellőtől meglebegtetett ágain. Délutáni szieszta során csak néhol van mozgás, hiszen a nap korábbi részében rendezett fogathajtó verseny minden részvevőt és sok szurkolót is kifárasztott. A bárányfelhős nap ellenére tehát csend és nyugalom van a környéken, ami megkönnyíti a Démétér-fiú dolgát. Így éles füle kihallja a szél sípolását, a fákon ugráló mókusok kaparászását… és természetesen minden, a megszokottól elütő zajt. Mint például az ágak roppanását, mire veszélyt érzékelve felkapja a fejét, de addigra már csak egy dús barna hajkoronát lát eltűnni a fatörzsek közt. Akár egy nimfa is lehetne, egy Ivis testvérei közül, ám Damian jól tudja, hogy az ő fajtája sosem követne el ilyen szarvashibát, nemhogy akármilyen apró kárt is tegyen a természetben. Úgyhogy a srác egy pillanatnyi habozás után beveti magát a lombosok közé. Hezitálása éppen elegendő időt ad a lánynak, hogy előnyre tegyen szert a fák közt elveszve, ám a fiú úgy ismeri az erdőt, mint a saját tenyerét, így nem kételkedik benne, hogy előbb-utóbb megtalálja. Inkább előbb elnézve, hogy milyen nyomokat hagy maga után a zivatartól ázott földben. A lábnyomokat követve akkor is könnyen rátalálna, ha nem pillantaná meg a közeltávolban az alacsony termetű leányzót.
- Hé, állj meg! - kiált a rengeteg mélye felé siető alak után a fiú, amikor újfent megpillantja, de az vagy nem hallja a figyelmeztetését vagy nem érdekli. Így hát nincs más esélye, mint neki is szednie a lábait, hogy utolérje.
Mivel nem több mint ötven méter van köztük, és látja, hogy a lány merre tart, könnyen talál egy rövidebb utat, ami felé vezet, hogy beelőzze a lányt levágva az általa már megtett utat. Mióta nem edz folyamatosan, valljuk be elszokott a napi futástól, így mire beéri a lányt, enyhén lihegve ront elé, hogy megállásra késztesse. Hah, eléggé be van rozsdásodva, ha egy ilyen kis sprint is kifárasztja már. Talán többet kellene mozognia. Mindenesetre nem túlságosan repes az örömtől, amiért konkrétan le kellet vadásznia a szabályszegőt. Mély levegőt véve, hogy a tüdejét megtöltse oxigénnel, csípőre tett kézzel megáll előtte.
- Hé… - szólítja meg újra a félvért, akiben ismerősre lel, amint jobban megnézi. Mondjuk, felügyelőként minden táborlakók ismernie kell. Az már más kérdés, hogy azok felismerik-e, bár a zöld hajával elég feltűnő jelenség szokott lenni.
- Dalma, igaz? Neked nem szabadna itt lenned - jelenti ki, és csak azért ilyen finomkodó, mert tudja, hogy a lány viszonylag új a Táborban. Ám pont ezért nagyon távol kellene maradnia az erdőtől, ha épségben túl akarja élni a nyarat.


remélem megfelel (:

Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma && Damian :: running in circles   ₰ Hétf. Jan. 29, 2018 9:37 pm

Elnézést a hosszú várakozás miatt, remélem elnyeri a tetszésedet.
Panaszosan síró kisbagoly
Dam & Dal
Mióta Ade társaságában először jártam éjjel az erdőben, szokásommá vált oda elbújni, ha gondolkodni akarok. Vagy ha az idióta Dionüszosz kabinosok az agyara mentek.
Most épp mindkettő igaz. Egyrészt napok óta nem láttam Jacket, és hiányzik az a bolond… Lassan ideje lenne hozzászoknom, hogy szerelmes a kovácsolásba, és állandóan valami új találmányon töri a fejét….
Aztán ott van ez a furcsaság az egész tábor körül… Rengeteg részlet van, ami baromi furcsa, de mintha a kirakós egy nagyon fontos darabja hiányozna… nem áll össze a kép.
A Dionüszos kabin lakói meg… csak a szokásos műsor… nincs ezen mit emlegetni. Még mindig nem szoktak le róla, hogy csesztessenek mert ez az első nyaram a táborban… Gyerekes idióták…
A lényeg, hogy ma ez a három dolog együtt arra késztetett, hogy elinduljak az erdőben sétálni. Igen, éppen a délutáni pihenő helyett, vagy… igazából pont hogy pihenésként. Gondoltam majd leülök egy fa alá, és ott ücsörögve töltöm azt az egy-két órát a délutáni edzésig.
Aztán valami elég borzasztóra figyeltem fel, hogy azonnali hatállyal megváltoztassam a tervet. Ugyanis felfedeztem a földön egy elpusztult baglyot. Sietős léptekkel indulok el az állat felé. Mindenképpen eltemetem…
Csakhogy, amint odaérek mellé… Egy újabb, valamivel kisebb, valószínűleg nagyon fiatal példányt találok elpusztulva… Ennek már látszik, hogy egy nyíl átütötte a szárnyát, és sajnos ebbe a sérülésbe belehalt… Nem akarom én sem beismerni, de sajnos teljesen biztos, hogy valamelyik táborozó volt… Marha jó szórakozás tényleg…
Ha eddig nem facsarodott volna el eléggé a szívem… Ekkor hallok meg egy panaszos csipogást, valamivel beljebb az erdőben. Gondolkodás nélkül indulok utána, és keresem a forrását. Vagy ez is egy szerencsétlen sérült bagoly, vagy pedig egy magára maradt fióka… Esetleg a kettő együtt…
Mindenesetre annyira sietősre fogom a léteimet, és annyira lefoglalja a gondolataimat, hogy csak időben odaérjek segíteni, hogy meg se hallom a rám kiáltó felügyelő hangját. Vagyis, hallom én, csak a tudatomig nem jut el.
Meglehetősen céltudatosan, szinte futva haladok a hang felé, míg végül meg is találom a szegény kicsi bagolyfiókát, akinek, nyilván az esés miatt, az egyik szárnya eltörött. Óvatosan a kezembe veszem, és nyugtatólag elkezdem a fejét simogatni, és halkan csitítani. Lassan fel is állok, hogy elinduljak vele valamerre, ahol meg tudják gyógyítani.
Ekkor csattan a második kiáltás.  Ami mintha kicsit ingerültebb is lenne. És szembe is találom magam Damiannal…
- Szia… - köszönök neki, nem éppen úgy mintha mi sem lenne természetesebb. Ajjaj… Na ebből dumáljam ki magam… Mert gondolom még ha azt is mondom a baglyok miatt jöttem, elég nyilvánvaló, hogy ez nem így van…-Igen, Dalma.  És megbeszélhetnénk ezt miután biztonságba jutattuk szegény kicsit?- emelem meg kissé a kezemben tartott sérült állatot.

Felhasználó profiljának megtekintése
Déméter
Félvér
avatar
Déméter Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma && Damian :: running in circles   ₰ Kedd Feb. 13, 2018 10:44 pm


running in circlesHatározottan nem dobja fel a Démétér-félvér kedvét, hogy futnia kellett, hogy utolérjem a szabályt szegő, erdőben botorkáló lányt, aki egészen addig nem is hallgat rá, míg már ingerültebben rá nem szól hozzá. A következő az lenne, hogy Damian felhorkant a laza stílusán, mintha csak egy koktélt szürcsölgetve találkoznának az étkezőben és ott futottak volna össze, ám szinte a nyelvére harap, amikor a megpördülő lány kezeiben meglátja a madarat. Az első gondolata az, hogy a madárinfluenza óta igazán óvatosabbak lehetnének az emberek, mielőtt mindenféle sebesült állatokat fogdosnak, főleg ha azok ismeretlen okból kerültek ilyen állapotba. Erre azonban valószínűleg nem egy olyan lányt kellene emlékeztetnie, akit valamilyen valószínűleg nyomós oknál fogva a hatos számú kabinba helyeztek el, mint Athéné, a bölcsesség istennőjének gyermekeit. Ám elég egy bánatos kis hangot kiadnia a bagolynak, és Damian minden neheztelése elszáll. Ugyan ő, mint a földművelés istennőjének fia, nem kötődik annyira az állatokhoz, mint a növényeknek, átérzi azoknak is a helyzetét, és az erdő minden lakóját épp oly közel érzi magához, mint a réteken zöldellő és illatozó virágokat.
-  Oh... - motyogja először kissé döbbenten, majd közelebb lépve jobban szemügyre veszi a Dalma tenyerein pihenő minden bizonnyal még nem teljesen kifejlődött példányt. A fiú nem ért jól a madarakhoz, de az még ő is könnyen megállapítja, hogy valami nem stimmel vele, nem csak szimplán kiesett a fészekből és azért vergődik. A baglyok egyébként is csak éjszaka jönnek elő. Talán kiüldözték ezt a kicsit az odújukból? Vagy már régóta küzd a fájdalommal? -  Olyan furcsán tartja a szárnyát. Vajon valami rátámadt?
Damianből néhány kérdés hangosan is kibukott, és bár azok csak elméletiek voltak, így nem várta, hogy a lány megválaszolja őket. Mégis hátha Dalma több információval tudott szolgálni  a madár helyzetéről, mely segíthetett abban, hogy beazonosítsák mégis miféle szörny járkál errefelé, mely már kisbaglyokra is támad. Vagy ami még rosszabb: mi van, ha nem is szörny volt?
- Vigyük el a gyengélkedőre, ott biztos többet tudnak tenni. Ha mégsem, megkérdezhetjük Kheirónt is, hogy mit javasol - veti fel a fiú, ahogy végre körvonalazódik egy ésszerű terv a fejében, majd int a lánynak, hogy induljon el vissza a Tábor irányába, ő is követni fogja, csak előtte alaposan körbenéz, hátha talál más, tettesre utaló nyomot is a környéken.


ugyan semmi baj (:

Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dalma && Damian :: running in circles   
 Similar topics
-
» The monster's running wild inside of me - [Pepper&Tony]
» Damian & Dick
Ugrás: