Athéné kabin rejtélyei I. felvonás ~ Dalma & Esther

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Athéné kabin rejtélyei I. felvonás ~ Dalma & Esther

Athéné
Félvér
Esther Walker
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Athéné kabin rejtélyei I. felvonás ~ Dalma & Esther   ₰ Kedd Feb. 06, 2018 5:27 pm
Dal és Miszty

You can't hide, you can't run

A kabin vezetősége úgy döntött, hogy megtisztja a szentélyt a szörnyektől. Bizony vannak szörnyek a  tábor területén és nem is kevés rengeteg akad belölük, de ezt nem sokan tudják.
Athéné nagy nemezise az egész világra rá szabadította az utodait. Utálom Arachnét. Olyan sok lába van. Minek kell neki nyolc? Ééés azokat az utálatos ízeltlábú porontyait is rühelem. Bárcsak egyszer megbotolna és Tartarosz gyomrába bele esne kis kém katonáival együtt.
Rettegek a pókoktól, de felmerem ezt vállalni, hogy nem bírom a nagyobb ízeltlábúak társaságát és rémálmaim egy részében ezek a szörnyek jelennek meg alkalom adtán.   
Ez a nagy takarítás minden évben rá fér a kabinra. Most, hogy a házi baglyunk elveszett, vagyis furcsa körülmények közt eltűnt, pedig szépen pusztította a kártevőket a környéken. Méginkább el kell pusztítani a gonosz alaktomos lényeket, a pókokat, akik szívesen megtelepszenek a poros polcok sarkaiban és elkezdik a tudományainkat fürkészni behálózni.
Anyánk rengeteg helyet adott számunkra, ahol tanulhatunk, dolgozhatunk. A pincétől a padlásig polcok, ahol könyvek pergamen tekercsek sokasága van. Szerintem. sok érintetlen tanulmány hever még ezeken a polcrendszereken, amikhez az elmúlt évtizedben senki se nyúlt olvasás céljából (maximum az éves takarítás miatt) mióta itt vagyok, de mégis itt vannak és ápolni kell őket, ha már egyszer megkaptuk.
A kabin vezetőség erre a napra rendelte el a "kártevőírtás és a portalanítás".  Hisz a következő héten az enyhe porallegiában szenvedő féltesvérünk is megérkezik, a táborba és egy kis örömet akarunk neki okozni, hogy nem a csupa por lepte könyvek közé jön vissza.
Mindenkit beosztottak valahova takarítani. Tavaly a pincében voltam, ahol múlt éves otthagyott undorítóbbnál undorítóbb kísérletek maradványait takíríthattam el a társaimmal együtt.  Az ebben az évben.  már a nagyok közé számítottam és így felmehetem a padlásra. A padlásra nem sokan járnk fel, és általában a fiatalabbakat nem engedik fel, általában a bagolyokra hívatkozva akik ott fészkelnek.  De most a házi baglyunk és a padláson fészkelő baglyok is eltűntek, furcsamód.
A padlásra felérve csak a bagolyköpetek árulkodtak arról, hogy egy népes kis csoport lakott itt.
A könyvek innen-onnan a földön heverve ki esve hevertek. Talán ez nagyobb falat lesz, mint tavaly a pince takarítás.
Egy kicsit szörnyülködtem a látványon és talán nem csak egyszer kellene feljönni egy évben ide takarítani.
Kiválaszotottam egy szimpatikus polcot, sarkot, ahol elkezdhettem a munkát,  a kezembe ott volt a vizes rongy a válamon a száraz rongy és másik kezembe a mosószeres kisvödör.  Elindultam a sarok felé.  Még egyedül voltam, de hallottam, hogy valaki jön felfelé a nyikorgó lépcsőn.
Lettem a vödröt és rongyjaimat és az egyik felső polcról levettem a könyveket. Az egyik könyv tetején egy méretesebb pók is volt, amire nem számítottam hirtelen megijedve elejtettem a kezembe lévő könyv kupacot, közben egy halk sikoly is elhagyta a szám.
Cause the monster follows you everywhere

szószám ◆ megjegyzés ◆ zenecredit

Felhasználó profiljának megtekintése
Athéné
Félvér
Szász Dalma
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Athéné kabin rejtélyei I. felvonás ~ Dalma & Esther   ₰ Szomb. Feb. 24, 2018 6:48 pm

Elnézést a várakozásért.
Enye dohos illat, és csend
Esther & Dalma
Vannak a táborban azok a feladatok, amik olyan.. Nem szeretem feladatok. És annál nagyobb katasztrófa nincs, mint amikor ezek találkoznak a nemszeretem napokkal, úgyhogy az olyan napokon mindig keresztbeteszem az ujjamat, hogy csak ki ne találjanak valami hülye feladatot, mert egyébként is feszült vagyok. Éppen ezért lélegeztem fel néhány napja, amikor a kabin nagytakarítását nem akkorra, hanem néhány nappal későbbre, egészen pontosan a mai napra hirdették meg.
Egyrészt így volt elég időm lelkileg ráhangolódni a gondolatra, hogy márpedig  nagytakarítás lesz, és én is ki fogom venni belőle a részemet. Másrést ez a nap már annyira nem "nemszeretem" nap, úgyhogy jobb kedvvel látok neki a munkának.
Valamiért a padlást mindenki kerülni akarta, így mondhatni önként vállaltam, hogy majd én takarítok ott.  Oké, van ott egy-két pók, én sem szeretem őket, de ha egyszer takarítani kell, akkor is meg kell csinálni, ha millió pók van odafent, sőt, úgy annál inkább. Pláne, hogy egy asztmás srác érkezik a kabinba nyárra.
Eh… még mindig irigy vagyok azokra, akik évek óta minden nyáron itt vannak… Úgy érzem rengeteg élményből maradtam ki, és úgy kell fejenállnom, hogy beilleszkedjek az összeszokott közösségbe…
Na mindegy. Fogok egy vödör vizet, egy seprűt, meg egy felmosót, és komótosan elindulok a padlásra.  Bevallom, kifejezetten izgatott vagyok, hiszen még nem jártam odafent, de hallottam, hogy rengeteg könyvet tartunk ott, és mióta a könyvtárban rájöttem, hogy igazából nincs is komoly gond az olvasással, sőt, azóta még azokat a könyveket is szívesen olvasgatom, amik okoznak némi gondot. Elképesztő mennyiségű tudás lehet felhalmozva! Talán egy-két kötetet még le is tudok csempészni az ágyam melletti kis polcra.
A sikolyra kapom fel a fejem, és sietős léptekkel teszem meg az utolsó néhány fokot.
Áh, tényleg, Esztert osztották még ide.
- Szia Eszti, mi történt? -lépek oda néhány nagyobb lépéssel mellé. Remélem nem zavarja nagyon, hogy totálisan sikerült magyarítanom a neve kiejtését, és magyar becenéven szoktam szólítani… Volt még annó Budapesten Eszter nevű kis barátnőm, valószínűleg ezért nevezem így őt is.
Közben már keresem mitől ijedhetett meg, de csak a leesett könyveket, és egy elszaladó  pókot látok a földön. Várjunk…
- Te ugye félsz a pókoktól… -kérdezek rá, hogy teljesen biztos legyen, hogy nem másról van szó. Ha tényleg ennyi, akkor elkezdem felszedni a könyveket a földről, gondosan meglesve mindegyiknek a címét. Leteszem őket egy közeli asztalra, és már megyek is az újabb adagért.
- Melyik részét csinálod a takarításnak szívesebben? -kérdezem, hogy felosszuk a munkát a nagyobb hatékonyság, így a korábbi szabadulás érdekében.

Felhasználó profiljának megtekintése
Ugrás: