>> brad daanen

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
9
Pirosak
19

(frissítve: 06.02. 12:16)


Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
1
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
3
2
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
1
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
2
1
Mitikus lények
1
4
Összesen
11
15Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.Utolsó bejegyzések
Írta  Justin Mulligan
Csüt. Júl. 05, 2018 10:12 pm

Írta  Amber Hill
Vas. Júl. 01, 2018 9:46 pm

Írta  Erisz
Vas. Jún. 24, 2018 1:12 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 10:16 pm

Írta  Arthur Greenwald
Pént. Jún. 22, 2018 8:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 3:19 pm

Írta  Heather Blackmage
Szer. Jún. 20, 2018 2:19 pm

Írta  Bradley Daanen
Vas. Jún. 17, 2018 3:54 pm

Írta  Ivis
Csüt. Jún. 14, 2018 9:58 am

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

>> brad daanen

Athéné
Félvér
avatar
Athéné Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: >> brad daanen   ₰ Csüt. Márc. 01, 2018 11:15 amBradley Daanen


Becenév : Brad
Születési időpont, helyszín : 1996. július 12. Southwark, Egyesült Királyság
Foglalkozás : üzlettulajdonos
Csoport : félvér
Isteni szülő : Athéné
Kabin : - (már nem táborozó)
Oldal : még nem jutott kellő információ a birtokába, hogy megfelelő bizonyossággal pártot foglaljon
Képességek : magas intelligencia, jó memória, stratéga ill. érzi, ha valaki hazudik
Pb : Thomas Brodie-Sangster

Azt mondják, hogy a legnagyobb baj az okos emberekkel, hogy hajlamosak túl arrogánssá válni, azt hinni, hogy ők mindent tudnak és mindenkinél jobbak. Bradley, aki abban a biztos tudatban nőtt fel, hogy az édesanyja Athéné, valljuk be, hogy volt, hogy elkövette ezt a hibát. Nehéz nem szemet forgatni rossz válaszokon iskolában vagy unni azokat, ha egyszer ezt már jobban tudja, mióta kiolvasta azt a könnyed esti olvasmánynak titulált ötszáz oldalas könyvet. Ám az hogy okos, nem jelenti azt, hogy tévedhetetlen, és elég volt egy-két nyár a Félvér Táborban, hogy leszálljon a magas lóról. Természetesen tisztában van vele, hogy születésétől fogva jó a memóriája, jó stratéga és könnyebben látja meg a logikus összefüggéseket, mint bármelyik másik félvér, igyekezett be is bizonyítani a rátermettségét és mindent megtenni annak érdekében, hogy jelenléte a tábor javára váljon. A mindennapi életben alapos, precíz, óvatos, nagyon érdeklődő, de gyanakodva közelíti meg azokat a dolgokat, melyeket nem ismer, legyen az egy antik könyv, ami a mendemondák szerint elátkozott vagy az érzések, melyek szívében burjánoznak egy bizonyos Hermész-félvér iránt...

Hogy lesz egy nyurga, okoskodó brit fiúból bolttulajdonos az amerikai Long Islanden? Nos, ez egy érdekes történet, melyen Bradley csak akkor rágódik, ha a Ködkáprázat éppen hosszadalmasan hiányt szenved vásárlókból. A fiúnak nem kenyere a panaszkodás, az üzlet jól megy, jobban mint egy átlagos antikvár könyvesbolt, mert az erre járó turistákat szemmel láthatóan vonzza az erdő határmezsgyéjére épült hangulatosnaak tűnő, indákkal benőtt kis bolt. Amit azonban nem tudnak, hogy a felszín alatt, egy titkos csapóajtón át egészen mást rejt a bolt: egy különleges gyűjteményt mindenféle könyvből, szerből, eszközből, mely félvérek hasznára válhat egy-egy küldetés során. Kheirón nem véletlen segített védővarázslatokat felhúzni a bolt köré, hogy szörnyek szeme elől el legyen rejtve. Állandó támadások közepette nehéz lenne jó üzletet vezetni.
Brad apja matematika professzor volt egy neves londoni egyetemen, a saját területén kétségkívül zseniális az akadémiai munkássága, nem csoda, hogy Athéné kegyeltje volt több szempontból is. Bradley tehát a királynő földjén nevelkedett, míg az édesanyja közbenjárásával az apja állást kapott a Harvardon, és Amerikába költöztek, ami nagyban megkönnyítette Brad számára a nyári táborozásokat. Azonban hiába lakik itt több mint 5 éve jellegzetes brit akcentusáról és szóhasználatáról nem is sikerült leszoknia, ami miatt Jus rendszeresen cukkolja. Ehhez csak hozzátesz, hogy hajlamos néha kissé shakespeare-ies körmondatokban beszélni és olyan szavakat használni, melyek a műveltségét támasztják alá. Hiszen miután elég hamar feltűnt, hogy a hagyományos oktatási keretek számára unalmasak, egy elit intézménybe járt csupa okos diákkal együtt. Élvez tanulni és ha a tudását kihívás elé állítják, de a fegyvereket ki nem állhatja. Persze meg megtanult harcolni a táborban, de attól nem szereti és nem is kiemelkedő harcos. Ő inkább stratéga, az agy a csapatban, a sakkjátékos.
Édesanyja ugyan elismerte, amint a Félvér Táborba beköltözött, de be kellett bizonyítania a rátermettségét. Ezért töltött egy tanévet Bordeaux-ban Ariadné elveszett fonalát keresve. Miután sikerrel járt, édesanyja megjutalmazta azzal, hogy érzi, ha másik hazudnak. Valljuk be, ez igencsak hasznos kis képesség tud lenni, ám az efféle tudás olykor átok is. Az európai kultúrába visszaszokva furcsa volt megint a Long Islanden töltenie a nyarát, viszont izgatottan várta az új küldetéseket. Azonban ez a nyár nem csak Metropolitan múzeumbeli kalandozásokat hozott, hanem elébe sodort egy felvágott nyelvű, éles eszű leányzót, aki nem csak hogy átlátott a Ködön, de félvér is volt annak minden velejárójával. Bradley számára természetesnek érződött, hogy a szárnyai alá vegye a lányt, amikor együtt jártak a Táborba, illetve talán egy kicsit adósnak is érezte magát, amiért a Hermész-lány megmentette egy csapdától. Talán emiatt a patrónus szerep miatt érezte úgy mindig is, hogy valami nem stimmel vele. Mert mi jogon féltékeny minden fiúra, akinek csak köze van a lányhoz? Ez már kicsit több mint az óvó-védő báty érzet, amit mindenkinek mond. Ám a lány most már nagykorú (országfüggő kérdés, szóval vitatható, emlékezteti egy kis hang) és hamarosan a Táborba sem jön többet, talán ez lesz az utolsó nyár, hogy nem egy óceán választja el őket. Bradley pontosan tudja, mit jelent ez, hogy mire buzdítanák romantikus lányregények, ám a pro-kontra érvek tekintetében jobbnak látja, ha nem bocsátkozik olyasféle bonyodalmakba, mint logikátlan érzelmi hálók kibogozása.

Felhasználó profiljának megtekintése
Zeusz
Félvér
avatar
Zeusz Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: >> brad daanen   ₰ Hétf. Márc. 12, 2018 3:25 am

Elfogadva

Szia!
Bocsi a hosszú várakozás miatt csak nyaralni voltam... Na jó... Így talán még gázabb az egész, szóval bocs Very Happy de most itt vagyok és elfogadlak.

Bírom a pb-det, mindig is imádtam.

Király, egy idősebb félvér *---* Juppppeeeh, ennek nagyon örülök, jár a virtuális pacsi.

A történetes rész nagyon tetszett két okból fogva. Először is, mert szépen fogalmazól, valahogy az egész olvastatja magát, nem un bele az ember, nem ugrik át sorokat. Szóval grat! Ügyes vagy Very Happy Másodszor pedig... Mert olyan "félvéres"... Tudom ez furán hangzik, de ezt igazából az egész boltos dologra értem. Nagyon kreatív és teljesen passzol a világhoz. Emiatt is grat :3
Meg úgy az egész teljesen szuperre sikerült.

Na, de most menj avit foglalni, majd játszani. Kapsz gyorsan drachmát, kódot és rangot. A kék csapatba kerülsz és ezzel már mehetsz is dobni.


Leaders become great

not because of their power
Felhasználó profiljának megtekintése http://camphalfbloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: