Elise && Jasper - Let's talk...

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Elise && Jasper - Let's talk...

Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Elise && Jasper - Let's talk...   ₰ Csüt. Márc. 01, 2018 1:10 pm

Jasper & Elise
this is wrong between us

Nem tudom, még mindig eldönteni, hogy mit érzek a múltkori találkozással kapcsolatban, nem tudom hova tenni Jasper viselkedését. Mondhatnám, hogy szimplán kanos volt, hogy csak szexelni akart, de nem ezt éreztem rajta, nem csak azt a szexuális vágyat éreztem... Nem tudom elmondani, nem tudom pontosan megfogalmazni, de tudom, hogy nem csak szexet akart. Velem akart lenni, ott akar lenni velem és fogni akarja a kezemet, segíteni akart engem, éreztetni akarta velem, hogy nem vagyok egyedül és ez baromi jól esett, tényleg kezdtem elhinni, hogy segíteni akar, hogy leginkább engem akar. De ez kurvára nem volt helyes, már négy nap telt el, négy napja kerülöm őt, minden alkalmat megragadtam, hogy elkerüljem a beszélgetést, hiába próbálkozott, nem tudott velem beszélni. De most már beszélnem kell vele, válaszokat kell kapnom a kérdéseimre és ha nem kapok, akkor megőrülök. Most is azt a kicseszett rajzot bámulom, amit a kezembe nyomott, kérdéses sem volt, hogy kirakom a falamra. Annyira megragadta a pillanatot, olyan szépre lerajzolt, amilyen nem vagyok. Ez nem én vagyok, ez egy olyan lány, akit ő akar látni, én egy szánalmas dög vagyok, akicsókolózott a legjobb barátnőjének az exével. Nem kellett volna vele csókolóznom, nem kellett volna egyáltalán beszélnem akkor vele, el kellett volna kerülnöm őt. Jasper ezentúl egy olyan ember, akit kerülnöm kell, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, nem tudom elfelejteni testének melegségét, bőrének illatát és ajkainak az ízét. Az egészben az a legrosszabb, hogy vágytam a folytatásra, hogy most is azt kívánom, bár ne jöttem volna el onnan. Maya... Bár ne kellene vele beszélnem többet, bár... Minden olyan könnyű lenne. Sokkal könnyebb lenne, ha nem lennénk barátnők, ha Jasperrel én simán... Nem! Nem! Nem! Nem!
Nem kéne ennyit agyalnom rajta, egyszerűen el kéne felejtenem a dolgot és nem is kéne ezzel foglalkoznom. Nem érdemel ennyit a dolog, de legfőleg az a gond, hogy tisztán emlékszem arra, hogy mit mondott, már nem szereti Mayat. Őszintének éreztem a szavait és nem is tudtam már rá mit mondani, csak pislogtam és most is ez lenne a reakcióm. Félek attól, hogy ez mit jelenthet, hogy ez azt jelenti tovább lép és összejön valakivel, talán már talált is valakit, egy olyan lányt, akivel elképzelte a jövőjét. De nekem ehhez sincs közöm, hát lépjen tovább, én is tovább léptem Fredsteren, tovább léptem azon, hogy Troy megcsalt engem. De ezt nem kívánom Mayanak, az a legrosszabb, hogy tudom milyen, ha valakit megcsalnak, ha kidobnak valakit és utólag az derül ki, hogy a megcsalás áll a háttérben. Troy megbaszhatja magát, bekaphatja és felőlem azzal szexel és kavar, akivel akar, nem zavar, mert nem jelentett nekem annyit, de... Bántott, hogy megcsalt, mert igaz nem akartam vele szexelni, hogy nem akartam egyáltalán ágyba bújni vele, mert... Ja igen, Uramatyám Elise Parker a drogos kurva szűz... Egyesek erre biztosan így reagáltak volna. De megint csak ülök itt, nézem a képet és arra a rohadt csókra gondolok, amire leginkább nem kéne, de az ajkai... Az ölelése... Menthetetlen vagyok.
Lefekszem az ágyra és a plafont nézem, csak bámulom és gondolkodom, hogy mit kéne csinálnom. Menjek oda és beszéljek vele vagy csak hagyjam ennyibe a dolgot? Melyik lenne helyes? Ebben a kibaszott szituációban valami egyáltalán helyes? Nem is kéne rosszul éreznem magam, hisz már nincsenek párkapcsolatban és nem én kezdeményeztem azt a csókot, nem én erőltettem, de... Azt már nem erőszakolta ki, hogy visszacsókoljak, hogy akarjam azt a csókot, mert a testem reagált a közelségére, mintha már történt volna ilyen köztünk. Nem, mikor és miért? Eddig szerette Mayat, sosem tett volna semmi ilyesmit ellene és tudom, hogy tényleg szerette, láttam hogy mekkora volt a szerelem. Jasper volt a tökéletes ember, aki mindenki akart és belátom, talán mélyen belül én is akartam őt. Jasper tényleg maga volt a tökéletesség, egy olyan srác, aki mindent megad, szerelmet, tiszteletet és... Zeuszra mondom azok a szemek, ölni tudnék, ha azokkal a szemekkel nézne engem egész nap. De annyira össze vagyok zavarodva, talán Maya által belém táplált dolgok jönnek ki, talán miattam hiszem, hogy ilyen jó, hogy ennyire akarom. De ez is mekkora hülyeség már! Nem tudom azt érezni, mint ő, sosem tudnék olyan lenni, mint ő... Én a tűz vagyok, a hurrikán, míg ő a csendes és lágy szél.
Nem kéne odamennem, nem kéne vele beszélnem és egyáltalán nem akarni azt, hogy újra láthassam, ezek mind csupa olyan érzések voltak, melyek helytelenek. Nem érezhettem ilyesmit, ez nem szerelem volt, ez nem olyan gyengéd érzés... Talán a csók heve, tüze és a sok... gyengédség. Nem tudom mi van velem, sosem voltam ilyen és sosem gondolkodtam ilyen butaságokon, mert eddig nem kellett. Most legszívesebben felpofoznám, hogy ezt tette velem, hogy ilyen hülye kétségek közé lökött és úgy érzem, hogy csak kanos volt, bár nem... nem így érzem, de inkább ezt mondom magamnak, szimplán kanos volt, mert nem volt kivel szexelnie és én voltam hozzá a legközelebb, én voltam ott az egyetlen lány. Mondjuk azt érdekelne, hogy ő miért ment az erdőbe, hogy mit keresett ott, hogy éppen miért volt az egyetlen olyan helyen, ahova én szoktam csak eljárni. Vajon mi baja lehetett? Ezen az egész hülyeségen gondolkodni akart, hogy mi legyen vele és Mayaval? Hogy... nem, ebben sem vagyok biztos, mert kimondta, hogy nem szereti, de honnan jött erre rá? Csak azért mondta volna, hogy megcsókolhasson, hogy ne legyenek aggályaim? Hogy ne ellenkezzek? Nem... Bármit lehet rá mondani, de hogy egy ilyen patkány legyen, az nem...
Végül sóhajtok egyet és felállok, oda fogok menni... Beszélni fogok vele és tudom, hogy semmi baj nem lesz, hogy menni fog nekem és mindent megbeszélünk, megbeszéljük, hogy soha többet nem fogunk csókolózni, hogy nem fogunk beszélni és elkerüljük egymást Maya érdekében. Minden rendben lesz és mindent megbeszélünk, az ajtója előtt pedig mégis csak elgyengül a lábam és mi van velem? Miért lettem és mikor ilyen... nem is tudom? Összeszedem magam, két kezem közé veszem az arcom és azt ismételgetem magamban: Megcsinálom és minden rendben lesz. Végül bekopogok azon az ajtón... Egész besötétedett, már este van, talán nem is fog ajtót nyitni én pedig megúszom ezt a kínos beszélgetést és elmehetek a szobámba, de ő ajtót nyit, ajtót nyit egy szál boxerben és teljes betekintést nyerek testére, hasára, izmaira és már eltátanám a számat, de erőt veszek magamon. - Beszélnünk kell és beszélni is fogunk. - mondom neki és válaszát meg sem várva bemegyek mellette az ajtón, ha kell akkor útközben levállalom, hogy bejussak, nem félek tőle és akkor is megfog hallgatni. Majd nézem, ahogyan becsukja maga mögött az ajtót, ahogyan izmai elkezdenek dolgozni és a szoba annyira Jasperes... Ilyennek képzeltem el. Aztán csak nézek rá, nézek rá és még mielőtt szóra nyithatná a száját. - Ami múltkor történt helytelen volt, soha többet nem csinálhatjuk és befejezünk egymással minden fajta kommunikációt. - ez nem kérés, nem is kijelentés ez kijelentésbe burkolt parancs volt. És most jött el az a pillanat, amikor hatásosan el kéne innen mennem, amikor kinyitom az ajtót és kimegyek innen, de a lábaim nem mozdulnak, itt... itt akarok lenni, beszélgetni akarok vele és csak a szemeit nézni... NEM! Zeuszra, ketté fog hasadni az elmém, lesz egy Elise aki akarja Jaspert és lesz egy, aki akarja, de ellenáll... Vagyis nem is akarom őt, ez csak hülyeség, megint mindenfajta idióta gondolatom van. Tényleg ezt megbeszélkük, meghallgatom a válaszát és még egyszer elmondom, hogy soha többet nem beszélünk és ez a gondolat addig helytálló, míg a pillantásom az ajkaira nem esik, azokra az ajkakra, amik nem rég engem csókoltak, amik pár percre azt éreztették velem, hogy nem vagyok egyedül, hogy van mellettem valaki, egy olyan valaki, aki nem a pénz miatt van velem... És ez... felbecsülhetetlen számomra, de mégsem akarhatom, nem akarhatom, mert helytelen, nagyon is az. Nem is kéne rá néznem, inkább valami másra kéne fókuszálnom és ennek érdekében igazán felvehetne egy kicseszett pólót! Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Elise && Jasper - Let's talk...   ₰ Csüt. Márc. 08, 2018 1:28 pm
You and I


Elise-nek
Az életem elég zavaros mostanában és valljuk be az igazat, hogy ennek az oka nem valami külső személy, hanem egyszerűen csak a saját tetteim sokasága.
Hogy lehetek ilyen? Miért kellett pont Elise-nek lennie, annak a lánynak, akinek a csókjára már négy napjra epekedek? Vagy inkább már hónapok óta…  Miért nem tudtam valaki olyat találni, aki… Nem jár ennyi gonddal. Persze tudom, hogy a könnyebb út áltlában nem a jobb út, de itt a helyzet jóval bonyolultabb. Ő Maya legjobb barátnője… Én nem vágyhatok arra, hogy ilyet kapjak tőle. Nem, nem! Nem juthat eszembe többször sem az erdő, sem a buli. Persze én bolond ilyenkor soha se számolok azzal, hogy makacsabb vagyok, mint a világ összes szamara és képes vagyok még saját magamnak is ellent mondani, mint ahogy  ezzel kapcsolatosan is tettem ezer és egyszer.
Őrlődök a vágy és a tudat között. Egyik pillanatban oda akarok menni hozzá és semmit sem érdekelve folytatnám vele a közös táncot, majd a másikban eszembe jut, hogy ez mennyire helytelen. Eddig a második volt mindig erősebb, de nem hiszem, hogy már sokáig bírom. Ha megteszem (újra)… Nem! Bele sem gondolok, hogy az milyen örömmel és, hogy milyen fájdalommal járna. Ilyenen jobb nem elgondolkozni. Inkább meg kell tartanom magamban ezt. Az erdő egyszeri eset volt, megismerhetetlen.
Az elmúlt négy napban az volt az egyetlen jó dolog, hogy úgy éreztem Elise is ezt akarja. Ez eléggé megkönnyítette a dolgokat. Nem akartam saját magamnak fájdalmat okozni, így abba inkább bele se mertem gondolni, hogy talán ennek az oka az, hogy ő nem élvezte annyira a közös pillanatokat, mint amennyire én. Meg hát valami kis belső hang azt suttogta, hogy nem is ez az igazság… Szóval inkább maradtam annál, hogy ő jóval okosabbak gondolkozik nálam. Így a harmadik napon már nem kerestem a tekintetét, inkább mindig elfordítottam a fejemet. Remélem neki ezzel könyebbé tettem, mert számomra ugyan annyira nehéz volt, ugyan annyira vágytam rá és ugyan annyira akart széttépni a belső vívódás.
Egyszer ott van az, hogy azt csinálom, amire vágyok, azt ami nekem okoz örömet, ám ezzel másnak okozok fájdalmat. Másik oldal viszont az, hogy a seggemen maradok és elfelejtem, így senkinek sem fog fájni. Miért kell ennek ennyire bonyolultnak lennie? Miért nem tudok úgy gondolkozni a saját életemről, hogy a múltat nem kevelem bele… Szakítottam Mayával, a saját dolgom, hogy kire vágyok, de mégis… de mégis…Ő a legjobb barátnője Istenekre! Komolyan ilyen kegyetlen vagyok vele?
Az a csók pedig… Megismételném: ezer és egyszer. Ezt most már nyíltan kimondom és azt is, hogy RÁ vágyok, Elise Parkerre. Fogalmam sincsen, hogy milyen régóta, de szeretném, hogy az enyém legyen, hogy melettem legyen, hogy érinthessem a bőrét, hogy csókolhassam a száját. Ezer és egy módon akarom megismételni, úgy, ahogyan még senkivel sem. Az agyam négy napja csak rajta és az általa okozott érzelmeken kattog. Mintha teljesen a függőjévé váltam volna. Fogalmam sincsen, hogy hogyan fogom meghozni így a helyes döntést. De hát: boldog a bolond.
Kint már a hold erősen világít és az ég tisztasága miatt igen tisztán lehet látni a csillagokat. Késő van már, igaz foglalm sincsen, hogy hány óra. Egy ideje már lefeküdtem, de csak az ágyba jutásig jutottam el, mert egyszerűen nem tudtam elaludni. Szétnyúlva fekszem az ágyon és a plafont bámulom, mintha attól várnám a megoldást. Esküszöm néha úgy teszünk, mintha oda lenne felírva mindennek a  válasza. A számat harapdálam és már vagy századszorra gondolom át az egészet, de még mindig nem tudom, hogy mit is tegyek. Máskor nem vagyok ennyire elveszve, de esküszöm, hogy ez a lány még az ilyen énemet is kihozza. Pedig tudom, hogy nem szabadna így gondolkodnom. Egyenesnek kéne lennem és békén kéne hagynom, ez lenne a helyes döntés.. Igen! Meg kell tennem, akármennyire is fáj és még akkor is, ha utána sok-sok álmatlan éjszaka fog következni.
Ám abban a pillanatban, ahogy ezt eldöntöm újra eszembe jut a csók és az ajkamhoz kapom a kezemet, csak ezért jövök rá, hogy vérzik.  Felállok az ágyból és elkezdek papírzsepit keresni, de ahogyan meghallom a kopogást reflexből a kilincshez nyúlok és kinyitom az ajtót mintha azt teljesen elfelejteném, hogy egyetlen egy ruhanem van rajtam. Még szerencse, hogy az nem egy zokni…
Majd szembe találkozok Elissel, azokkal a szemekkel, amiknek nézésére már napok óta álmodozok és egy pillanatra megdermedek, majd csak egy aprót bólintok a szavaira.
Minth ahogyan mondtam ő bölcsebben tud gondolkozni nálam. Enyhén megrázom a fejemet és erősen próbálom rejtőztetni a meglepetségemet. Egy kicsit arrébb lépek, mikor átakar lépni a küszöbön. – Ülj le nyugodtan az ágyra.
Gondolom ilyenkor, ha egy lány, akivel éppenséggel legutóbb csókolóztál az erdő egyik eldugott szegletében, akivel már egyszer ágyba bújtál, éppen meglátogat téged és te egy száll boxerben állsz, akkor ezektől függetlenül ugyan annyira jól neveltnek kell lenned. Persze már kávéval és kekszel ne m fogom megkínálni. Van egy sejtésem, hogy annál jóval komolyabb lesz a beszélgetést.
Be kell vallanom, hogy lenyügöz azzal, hogy el jött ide. Én nem hiszem azt, hogy elég bátor lennék hozzá.
Bezárom magam mögött az ajtót kulcsra, de nem azért, mert nem akarom kiengedni, egyszerűen csak most nem akarom azt, hogy bárki más bejöjjön. Ez az egész csak kettőnkre tartozik. Visszafordulok felé és a szemébe nézek, majd elindulok az egyik fal irányába. Ütközben egyszer lehajolok, így mikor már a falnak támaszkodva állok egy felső van a kezemben. Közben végig magamat szídom, hogy pont most van ekkora rendetlenség.
A szavaira először nem tudok mit reagálni, inkább kicsit eldöntöm a fejemet az alblak irányába, majd mikor újra ránézek először csak  egy aprót bólintok. Okosan döntött. Mindig is tudtam,hogy egy okos lány – Ami az erdőben történt az az erdőben marad… Soha többé nem fogunk egymással beszélgetni.
Igaz most is pont azt tesszük.
Nincsen más megoldás. Nem engedhetek magamnak, erősnek kell lennem és ellent kell állnom. Ez a helyes döntés és úgy látszik, hogy ő is ezt akarja. Az egész lényem pedig azt akarja csinálni, amit ő szerente. Lassan esküszöm, hogy rabja leszek, mint ahogyan egy pillanatra az is lettem a csók közben.
Ám még is van valami a szemében, ami újra el kezd húzni felé. Mintha az a láthatatlan erő újra átjárná a testemet, újra lekötözné az épp elmémet és újra hozzá láncolna. Kétszer nem sikerült  az elmenekülés és van egy sejtésem, hogy most sem fog sikerülni.
Mintha teljesen elfelejteném azt, amit előbb mondott és feleltem rá, egy aprót ellépek a faltól és egyenesen a szemébe nézek. – Akarod, hogy felvegyem a felsőt? –  A mellkasom ütemesen mozog és valahogyan egyáltalán nem félek a választól.
Hiszen, ami a szobában történik, az a szobában is marad.


1080 | láv | Clothes


Felhasználó profiljának megtekintése
Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Elise && Jasper - Let's talk...   ₰ Pént. Márc. 09, 2018 12:35 pm

Jasper & Elise
this is wrong between us

Ez egy kibaszottul elcseszett helyzet volt, amiben nem volt semmi jó megoldás, minden kimenetel csak rossz lehetett, bár épp kinek rossz. Több lehetőségem van, például ha nem beszélek többet Jasperrel, akkor Mayanak jó lesz és boldog lesz továbbra is, de gondolom Jasper nem szeretné, hogy ne beszélgessünk és valahol mélyen belül, ha őszinte akarok lenni magammal, akkor én sem szeretném ezt. Ha pedig végül Jasperrel beszélek és a dolgok tovább fajulnak, akkor Mayanak nagyon rossz lesz, úgy fogja érezni, hogy hátba támadtam, pedig nem akarom. Ha nem róla lenne szó, talán bele mennék ebbe a dologba, de ő mégis csak a legjobb barátnőm és néha már azt érzem, hogy én vagyok az anyja és én nevelem fel őt. Persze ezzel semmi gond nem lenne, ha nem lennék drogos és iszákos, nem csak buliknak és a szórakozásnak élnék, most pedig egyre csak kezdek kifordulni magamból. Nem kellett volna ebbe a szar helyzetbe csöppennem és nem kéne nekem megélnem a sok szarságukat, mindketten elbaszták, mindketten tettek azért, hogy ez a kapcsolat ide jusson most pedig egyszerűen nem tudják elviselni a következményeket, mindkettő szereti még a másikat... Talán Jasper már nem szerelemmel, de szereti és sose fogja elfelejteni Mayat, tudom hogy egymásnak voltak az elsők. Talán kicsit többet tudok, mint az egészséges lenne rám nézve, mondjuk rohadtul nem érdekelt, hogy Maya szexuálisan elég aktív volt az utobbi időben és mi mindent megcsinált Jasper kedvéért, csak ne legyen vége... Buta volt, sosem szabad kétségbeesetten így cselekedni, semmi jó sem sülhet ki belőle, de nem az én dolgom volt erre ráébreszteni, akkor jött volna, hogy én nem is akarom a boldogságát, meg csak mindig bántom Jaspert. Én megmondtam neki kétszer, hogy hagyja el, mert ennek semmi értelme, de hallgatott rám? NEM! Vele maradt és végül Jasper mondta ki, hogy vége... Mondjuk nagyon is érdekel, hogy miért is lett vége a kapcsolatuknak, mert még nem is hallottam igazán erre a kérdésemre normális választ, csak a sablon szöveg, amit én is tudok. Elhidegültek, nem volt már minden olyan, mint régen, de... mindig vannak miértek, csak nem osztja meg ezt velünk.
Egyre nagobb ostobaságnak tűnik vele beszélni az utolsó incidens óta, egyszerűen nem lenne helyes vele egy légtérben lenni, de valahogy mégis helyesnek tűnik. Csak nem történhet semmi sem köztünk, nem lehet semmi sem köztünk távolságon kívül. Nagyon érdekelne, hogy gondolt e rám azóta, de szerintem nem igazán, csak kanos volt és nem volt más lány a közelben, azt sem csodálnám, hogy ha numerára ment volna ki az erdőbe, Troy is ezt csinálta, mikor azt mondtam neki, hogy nem akarok vele szexelni, csak... annyi a különbség, hogy ő azt nem szingliként tette, míg Jasper igen. Már nincsenek együtt, elég régóta szakítottak már és hát igen, bár nem is érzem, hogy annyira jó lenne ez a dolog, szegény Maya nagyon rosszul viseli és szerintem még mindig képes lenne megbocsátani Jaspernek ezt a sok szart, amit csinált. Egy szinte lenyűgöz, hogy ennyi jóság van benne, másrészről pedig eléggé taszít, hogy én sosem tudok ilyen jó lenni erkölcsileg, hiszen drogozom meg elég sok illegális dolgot csináltam már az életemben. Mondjuk egy elég nagy erkölcsi bukás volt csókolózni a legjobb barátnőm exével, de ezek csak ilyen kimondatlan szabályok és nem is zavarna a dolog, ha nem pont... az ő exe lenne. Talán Jasperrel megtalálnám azt, amit kerestem, talán ő lenne az, aki boldoggá tehet, de sosem vágyhatok rá, ha pedig vágynék is, Maya előtt titkolnom kéne és a hazugságok előbb-utóbb felemésztenének engem. Mindegy is, csak hülyeség az, ami ott történt és csak egy véletlen volt, lehet nem is nekem szánta azt a csókot, lehet hogy csak egy egyszerű... Hév volt, mint nálam, nálam is csak egy hév volt és női dolog, hogy mindent ennyire túlgondolok, például mást is túlszoktam ennyire gondolni, most hirtelen nem jut eszembe semmi sem, de tényleg vannak példák. Nem is érdekel engem Jasper, csak pont egy olyan mélyponton talált meg, amikor jól esett a gyengédség, a közeledés és a törődés, amit nyújtott nekem. Talán nem volt helyes az, amit csináltunk, de hát a pillanat heve, ez megesik a kamaszoknál és én most nem is magyarázkodom, csak kifejtem... Igen, most éppen ezt csinálom csak.
NEm, tényleg nem kéne most itt lennem, sokkal inkább kéne elmennem, míg tehetem, de akkor sosem tudjuk ezt megbeszélni, már négy napja húzzuk a dolgokat. Tényleg itt lenne az ideje, hogy ezt megbeszéljük rendesen és mint két érett felnőtt ember leüljünk. Megfogom őt hallgatni és érdekel, hogy ő mit gondol erről az egészről, de egyszerűen nem tudom, hogy féljek vagy izguljak a válaszát várva... Félek, hogy... nem tudom, talán attól kéne félnem, hogy azt mondja jelentett neki valamit a dolog, de én mégis attól félek, hogy semmit sem jelentett. De nem azért ám, mert nekem jelent valamit, csak nem szeretnék soha egyetlen nyomorék férfi életében strigula lenni, talán Troynak is éppen ezt volt a baja, nem lettem egy strigula, azt hitte klisés és könnyen kapható drogos kislány vagyok, pedig nem ez az igazság, bár sokan megtépnének engem és sokan mondanák, hogy elvettem a pasijukat, csak hát mindig a férfiak hagyták ott őket és nem azért, mert én kértem... DE egyszerűbb rám fogni a dolgot. Megszoktam, hogy nem szeretnek az emberek, még a saját szüleim sem képesek engem szeretni, sosem akarnak elfogadni engem én csak a teher vagyok és a gond, amitől megakarnak szabadulni. Csodálom, hogy még nem öltek meg álmomban, hogy nem mérgeztek meg a ritkán tartott közös ebéd közben. Én esküszöm, hogy kinézem belőlük és nem, nem a nevelőapámból, sokkal inkább anyámból, ő néz rám úgy, mint aki bármelyik pillanatban képes lenne megölni, de nem tehetek arról, hogy nem kellett egy istennek, hogy nem tették istennővé, csak a gonoszság istennője lehetett volna, de az a szerep már foglalt. Egyáltalán nem értem, hogy mit várt akkor, mit hitt? Hogy képes lesz szeretni őt egy isten, hogy feladja az életét érte? Miért szeretett bele ennyire valakibe? Én sosem fogok... Sosem leszek szerelmes.
Megleptem azzal, hogy ide jöttem és ezt látom a szeméből is, nem számított arra, hogy megfogok jelenni itt és hogy beszélni akarok vele. Csak nézem, ahogyan bezárja maga mögött az ajtót és tudom, hogy nem akar semmit sem csinálni velem, biztonságban érzem magam vele és bízok benne, de hogy miért... azt nem tudom. - Köszi. - felelem, majd már indulok is az ágy felé, hogy leüljek rá. Nem tudom, hogy mit kéne még mondanom azon kívül, amiért idejöttem, felültem az ágyra és törökülésbe helyezkedtem, majd a hátamat a falnak döntöttem és úgy néztem rá. Egész végig a szemébe néztem, azokba a csodaszép szemekbe és lehet nem ezeket kellett volna kimondanom és ezeket is mondtam ki. - Helyes, akkor úgy érzem mindketten tudjuk, hogy mit kell tennünk. - felelem neki, miközben csak csendben figyelem őt. Nem tudom levenni a szememet a testéről, nem tudok máshova nézni, csak az ajkaira és ez nem helyes, nem szabad az ajkait bámulnom. Nem is szabadna itt lennem, fel kéne emelnem a seggemet, ki kéne lépnem azon az ajtón és el kéne felejtenem minden közös emléket vele.
Kérdése meglep és nem tudom, hogy mit feleljek rá, így csak figyelek és végül szóra nyitom az ajkaimat. - Itt nem az a kérdés, hogy mit szeretnék vagy mit nem, helyesen kell cselekednünk. - bár az én számból ezeket hallani kissé furcsa lehet, de nem érdekel, most tényleg a helyes dolgot kell csinálnunk és nem baszhatunk ki Mayaval, ha ez a dolog még jobban elfajul köztünk, ha ez a dolog még inkább tovább alakul, akkor bajok lesznek. El kéne innen mennem, el kéne mennem és itt kéne hagynom őt, de nem tudok elmenni és nem is akarom itt hagyni. - Kaphatok egy ölelést? - bár nem tudom, hogy mennyire lesz benne ebben a dologban. Szerettem volna megölelni őt, szerettem volna testének a melegségét érezni és így, hogy nem volt rajta más, csak egy boxer, csak sokkal jobban érezhetném. Érezni akarom az illatát, érezni akarom, hogy velem van és az egészben a legeslegrosszabb, hogy érezni akarom ajkainak mámorító izét. Nem szabadna, egyszerűen nem szabadna ilyen dolgokra gondolnom, de mikor itt van velem nem megy. A gondolataim elszabadulnak és egyszerűen nem tudok nekik megálljt parancsolni és valahol talán nem is akarok. Nem akarom, hogy távol legyen tőlem, hogy a jelenlétemben ruhát hordjon és hogy más lányokkal beszéljen, de ez mind marhaság. Nem akarhatok ilyen dolgokat tőle és nem is várhatom el, senki vagyok az életében és örökké az is maradok. Felhasználó profiljának megtekintése
Apollón
Félvér
avatar
Apollón Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Elise && Jasper - Let's talk...   ₰ Pént. Márc. 16, 2018 7:51 am
You and I


Elise-nek
Folyamatosan kattog az agyam, a gondolataim egyszerűen jobban hasonlítanak már egy-egy versenyautóra, de úgy tűnik mintha ezek nem követnének semmilyen utat, egyszerűen csak összevissza köröznének. Hiszen megoldás még nem igen született… Ha egyáltalán meg lehet oldani ezt a helyzetet. Láttuk a történelemben, hogy ilyenkor elég sok zűrös dolog történhet. Esküszöm, hogy áldom az égieket, hogy most inkább egymással foglalkoznak és egyik sem karolja fel fő témának a bénázásomat. Pedig biztosan jó csevej lenne belőle... Egészen valahonnan szeptembertől egy elég szép szappanoperát lehetne forgatni velem.
Pedig muszáj megoldást találnom, csak a legszörnyűbb, ami miatt nem tudok egyről kettőre lépni, hogy azt sem tudom eldönteni, hogy mire. Az lenne persze a helyes, ha arra, hogy hogyan tudnám végleg elfelejteni és kitörölni az életemből Elise-t és a vele töltött perceket, de akármennyire is tagadom azért mélyen ott motoszkál bennem az a gondolat is, hogy hogyan tudnám valóssá tenni azt, ami kettőnk között van. Mert hogy van valami… Ezt senki sem tagadhatja. Az a csók az erdőben… Igen, tele volt szenvedéllyel, visszaszorított érzésekkel és olyan eszenciával, ami miatt még négy nap múlva is, ha becsukom a szememet, akkor akaratlanul is rágondolom.
Ez a második feladvány, pedig egyre inkább tőr teret magának az elmémbe, egyre többször mikor megoldások sorozatát veszem számításba, akkor ennél lyukadok ki… Pedig tudom, hogy ez nem helyes. Nem szabadna ilyenre gondolnom. Ez egyikünknek sem lenne jó… Fájdalmat okoznék vele, és már nagyon abba akarom hagyni azt az életformát, hogy önzőn csak magamra gondolok.
Első lépésként el kell döntenem, hogy mit akarok… Vagyis azt tudom, hogy mit akarok… Csak éppen mindkét állapotot akarom különféle okok miatt. Akarom  Elise-zel a csókok miatt, és akarom Elise nélkül a Maya megsebzése miatti félelem miatt. Szóval inkább azt kell eldöntenem, hogy melyiket is szeretném jobban.
Négy napja ezen gondolkozok és még egyáltalán nem született megoldás… És az agyam már kezd egy kicsavart szivaccsá válni, így belül igen hálás voltam, hogy valaki kizökkentett a gondolat menetemből. Talán ez annak az oka, hogy nem is mértem fel, hogy milyen körülmények között fogadom. Még jó, hogy nem reggel van, mikor...nos...tudjátok a fiúk…Szerintem értitek.
Figyelem minden egyes lépését, ahogy az ajtótól eljut az ágyig, mintha várnám, hogy valamit lépjen, hogy mondjon valamit. Vágyok arra, hogy bármiféle kapcsolat legyen köztünk, akár még ha csak a párbeszéd okozta pár perces is. De ő nem csinál semmit, teljesen nyugodtan viselkedik, ami egyszerre megnyugtat és kiakaszt. Legalább így lesz egy személy a szobában, aki tisztán tud gondolkodni… De vajon az ő szíve nem dobog úgy az események miatt? Vajon gondolt rám azóta? Nem! Nem szabad ilyenről álmodoznom. Le kell zárni az egészet és ezért nagyon jó, hogy Elise idejött… Nem amiatt, hogy így újra láthatom.
Ahogy az ajtót bezárom – biztonság esetére kulcsra – egy kicsit neki döntöm a fejemet a fának és elszámolok 10-ig. Muszáj lenne lenyugtatnom magamat, de miután már kimondtam az első kétjegyű pozitív egész számot, rájövök, hogy ez nagyon nem lehetséges. Talán ha tényleg beszélek vele, akkor megoldásra jutunk és, akkor megnyugszom. Akkor talán visszatérnek a kisautók a fejembe a parkolóba.  Megfordulok és akármennyire is tudnám tagadni, de a tekintete miatt esküszöm, hogy egy fokkal már tisztább vagyok. Mintha egyetlen egy pillanat alatt vissza rántott volna a valóságba. Igaz, hogy a valóság sötét és tele van sebeket okozó tüskével…
– Nem, valójában én egyáltalán nem tudom, hogy mit kéne – ezt a szót erősen megnyomom – tennünk. – A szavak úgy csúsznak ki a számon, hogy valójában nem is figyelek arra, hogy mit mondok. Persze a társadalom szemében az lenne a helyes, ha soha többé még egymásra se néznénk….De nem lehetnénk néha önzőek? Csak néhány pillanatra, az olyanokra mint ez, mikor kettesben vagyunk összezárva egy szobában. Ennyire szörnyű lennék? Ennyire…
A válaszának határozottgsága teljesen meglep elsőre, majd a következő pillanatban már magamban rejtett módon mosolygok rajta. Tetszik ez a temperamentum. Nagyon is.
Ám rögtön a kérdésem butasága miatt kezdem el szidni magamat a fejemben, hogy hogy lehetek ilyen hülye. Előbb mondta, hogy azt akarja, hogy soha többé ne beszéljünk… Én meg erre rákérdeztem arra, hogy akarja-e, hogy félmeztelenül álljak előtte. Komolyan ennyire hülye lennék? Áhhh. Most az autók egy elég nagy karambolt okoztak ott bent.
Próbálok valami választ összekaparni magamban, de túlságosan szégyenlem magamat, hogy vele ellentétben engem a saját vágyaim irányítanak. Eddig nem gondoltam magamról, de egyre inkább tartom magamat önzőnek. Így inkább csak bólintok egyet, majd végül csak kinyitom a számat. – Azért én annak nagyon örülnék, ha megtudhatnám, hogy te mit szeretnél… Mindenféle utóhatás nélkül.
Hiszen, ha átakarjuk beszélni az egészet, akkor nekem nem elég, ha csak annyit mondunk, hogy “stop”... Nekem szükségem van ezekre a válaszokra.
Éppen kicsit elfordítottam a fejemet és az ablakon bámulok ki, mintha ez egy teljesen nyugodt éjjel lenne, amikor kimondja azt a kérést, amivel teljesen letaglózott.
Válasz és a pólóm nélkül indulok el felé, majd úgy húzom magamhoz mintha csak egy régi sokszor megismételt mozdulat lenne közöttünk.  Körülfonom a karjaimat a vékony testén, és próbálom az egész lényemmel betakarni, megóvni… Már az sem érdekel, hogy egyetlen egy boxer van rajtam. A kezem akaratlanul is elkezdi simogatni a hátát, míg a fejemmel a sűrű hajkoronája közé bújok be, mint valami kiskedvenc. Mélyen lélegzek, hogy minél inkább érezzem a belőle áradó mámorító illatokat. Majd egy picit elhajolok és egy lágy puszit nyomok a homloka közepére.
– Nyugi… Mindent megfogunk oldani ketten. – Azt már viszont nem tudom megmondani, hogy ezzel őt vagy saját magamat akarom megnyugtatni.896 | Sad | Clothes


Felhasználó profiljának megtekintése
Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Elise && Jasper - Let's talk...   ₰ Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Jasper & Elise
this is wrong between us

Ez az egész dolog ami ott van köztünk annyira... ismeretlen számomra. Nem is tudom, hogy pontosan mit érzek, hogy mit is akarok és azt tudom, hogy az ami van rossz. Legalábbis nem szabadna ott lennie, mert nem helyes Mayaval szemben. Mindig is az ő érzéseit tartottam szem előtt, mindig is azt fogom, nem lehetek önző és... Nem is akarhatom megcsókolni megint az exét, mert hülyeség lenne és Jasper is tényleg biztosan csak azért csókolt meg, mert... meg akart nyugtatni, igen! Láttam már, hogy ha egy csaj nagyon behisztizett vagy megváltozott egy csókkal zökkentették ki abból az állapotból, ez lehet a helyzet itt is, Jasper Mayara gondolt közben, azért mondta azokat a dolgokat... De ez az egész is hülyeség, mert kimondta konkrétan, hogy már nem szereti Mayat. Nem tudom, egyszerűen nem tudom mi van és ez idegesít és tudom, hogy butaság volt idejönni, mert így meg végképp nem tudok normálisan és tisztán gondolkodni. Talán már meg is bánta azt, ami akkor történt, talán nem is akarja, hogy itt legyek és csak udvariasságból nem dob ki, de amikor ránézek... Nem ezt látom, értelmetlen minden egyes kifogás, amit kitalálok, hogy nyugtassam magamat azzal kapcsolatban, hogy az a csók semmi volt.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi a fene van köztünk, mert most elnézve őt nem igazán értünk egyet és mélyen belül én sem értek egyet magammal. Nem, nem ezeket akartam mondani, nem akartam, hogy távol legyen tőlem, hogy ne találkozzunk, hogy ne beszéljünk, szerettem volna ezeket a dolgokat, de... Ő Maya exe, egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a ténnyel, nem tudok átsiklani felette és egy lány sosem mászhat a legjobb barátnőjének az exére és én... Én nem másztam rá, de mikor megcsókolt élveztem és folytatást akartam, azt akartam, hogy átöleljen, hogy ott legyen velem és újra és újra megcsókoljon engem. És ezek rossz és helytelen gondolatok, most is ahogyan egy másodpercre az ajkaira pillantok feldereng, ahogyan azok az ajkak az enyémet érintették, ahogyan gyengéden hozzám ért és velem volt. Ott volt nekem, ott volt velem, ahogyan nagyon régóta senki, éreztem hogy törődik velem, hogy jobb kedvre akart deríteni. Éreztem, hogy kíván engem, hogy nem csak a családnevem és a pénzem érdekli, éreztem még azt is, hogy érdekelték az érzéseim és azt szerettem volna, hogy jobb legyen nekem. És én szerettem volna neki megnyílni, szerettem volna elmondani, hogy mi volt a baj, de egyszerűen képtelen voltam rá.
Meglep, mikor azt mondja, hogy nem tudja mit kéne tennünk én csak sóhajtok és megrázom a fejemet. Tudnia kéne, én is tudom, hogy ez az egész ami kettőnk között van helytelen és talán még semmi sincs, ami súlyos lenne, de ez az egész rossz így, ahogy van. Végül a szemeibe nézek, mélyen a szemibe nézek . - Jasper... Semmi sem lehet köztünk, se barátság, se csók, semmi sem. - azt hittem könnyebb lesz kimondani, hogyha ezeket kimondom, akkor biztos leszek benne, hogy ezt kell tennünk majd. De én sem hinném el magamnak, hogy ezt kéne tennünk... Egyszerűen nem tudtam meggyőző lenni, magam sem vagyok biztos abban, hogy mit is kéne tennünk. Sosem szerettem mások elvárása és ítélete alapján élni, de... - Te is tudod jól, hogy nem volt fair ezt tennünk Mayaval szemben. - ez az egyetlen dolog... Ez az egyetlen dolog, amivel helyre tudom rázni az agyamat, ami segít ráébredni, hogy Jasper és én helytelenül cselekedtünk a múltkor. Maya nem érdemli meg, hogy egy ilyen legjobb barátnője legyen, egy olyan lány, aki nem képes az exének ellenállni, aki nem volt elég erős, hogy azonnal leállítsa azt a csókot.
Nem tudom, hogy miért kérdezte meg, hogy felvegye e a pólóját, nem akartam, egyszerűen nem akartam, hogy eltakarja a testét. Annyira jó volt nézni, szerettem mindig is a bőrszínét, szerettem a sötét haját, de a testét... Így ruhák nélkül még sosem láttam. Nem volt az a kigyúrt gyerek, nem volt sovány sem, pont a tökéletes teste volt, nagyon vonzó egy férfi és még a hasa is kockás. Úgy szeretnék minden egyes kockájára egy puszit nyomni, egy... ÁLLJ! ELÉG! Elise Parker most már elég lesz, nem... nem gondolhatsz rá és még csak rá nézned sem szabad. Már éppen kész lennék felállni, mikor feltesz egy kérdést vagyis... Lesokkolódom. - Hogy mit szeretnék? - a nagyapámat, azt akarom, hogy éljen, hogy itt legyen és segítsen, hogy tanácsot adjon, hogy vére megint valaki szeressen engem! Azt akarom, hogy boldog lehessek, hogy ne csak a drogok és az alkoholok okozzanak apró örömöket, mindent szeretnék, mindent, ami megvan az átlagos lányoknak... Átlagos akarok lenni, de ezeket nem mondhatom neki és talán nem is ezt érdekelné. - Ha nem lennének utóhatások, akkor... Szerintem ugyanazt akarnánk. - mondom neki, majd oldalra fordítom a pillantásomat és nézek valamit, bármit, akármit, csak ne őt. Ez egyfajta vallomás volt és lehet, hogy kész idiótát csináltam magamból, egy hülyét... Miért akarna ő engem? Miért akarna egy ilyen lányt, amikor rá egy Maya Downey való? 
Nem tudom, hogy miért csúszik ki a számon a kérés, de nem is érdekel, tudom, hogy nem fog... Elindult felém, elindult póló és minden habozás nélkül felé, hogy magához öleljen. Éreztem testének melegét, arcomat a mellkasába fúrom és magamba szívom illatát. Jaspernek mindig is olyan jó illata volt és nem tudom miért éreztem ezt a késztetést, de egy gyengéd puszit leheltem a mellkasára. Elkezdi a hátamat simogatni, arcát a hajamba fúrja és ez olyan furcsa volt... De nem a rosszul furcsa, hanem a kellemesen furcsa, átöleltem őt és csak lehunytam a szememet, hagytam, hogy megrekedjek pár pillanatig ebben a pillanatban, hogy elhiggyem ő itt van és tényleg engem akar. Majd kinyitottam a szememet és az eddig álomnak hitt pillanat még mindig a valóság, ő itt van velem. Majd kapok egy puszit a homlokomra és a szavai... - Nem akarok elmenni mellőled Jasper, veled szeretnék maradni ma este. - leszarom, nem érdekel... önző leszek, egyszer az életben az én érzéseimet helyezem előtérbe és nem, nem csinálok semmi helytelent. Nem csókolózunk, nem csinálunk semmi olyat, csak ölelkezünk és itt vagyunk a másiknak. De... Egyszerűen... az ajkai megbabonáznak és nem tudom levenni róla a pillantásomat és én idióta még meg is nyalom a saját ajkamat... Mintha azt szeretném, hogy megcsókoljon, azonban... ezt szeretném. Újra érezni akarom ajkainak izét, mint akkor az erdőben.Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Elise && Jasper - Let's talk...   
 Similar topics
-
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]
» Wanda és Elise
» ..: Für Elise és a zeneiskola rejtélye :..
Ugrás: