Chris & Justin - Help me! Please?

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Chris & Justin - Help me! Please?

Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Chris & Justin - Help me! Please?   ₰ Vas. Márc. 04, 2018 2:00 pm

i need your beautiful mind
chris & justin

Ez a nyár más lesz. Megtanulok franciául.
Ezzel az elhatározással csörtetek végig a Táboron, hol jobbra, hol balra fordítva a fejem, közben erősen koncentrálva, hogy még véletlenül se csapódjak neki senkinek, akit a hátam közepére sem kívánok. Legyen az egy, az idegesítően szájbarágós tanárok közül. Egy taknyos zöldfülű, aki már a második héten a következő francos Herkulesnek képzeli magát, azt az álmot dédelgetve, hogy egy nap majd egy lehet az istenek közül. Vagy az a tenyérbemászóan kedves nimfa, aki jelenleg is a gyengélkedőn tevékenykedik, apró sérüléseket kötözgetve és gyógypuszikat osztogatva. Könyörgöm! Miért kell mindenkinek ennyire fárasztónak lennie?
Felhúzott orral és színpadias fújtatások tömkelegével sétálok el a saját kabinunk mellett, ami a hangos kiáltozásokból ítélve ezúttal is dugig tömve; egy talpalatnyi hely nem sok, annyi sincs benne, amin kitölthetném a bennem felgyülemlett érzelmeket. Nem dobálózhatok, nem kiabálhatok anélkül, hogy valaki oda ne jönne. Az empatikus, kolonc árvák még a maguk kincseivel foglalkozó féltestvéreimnél is rosszabbak.
Mire elérek az Aphrodité kabinhoz, az alkarom, az, amelyikre oly ostobán ráestem futás közben, úgy lüktet, mintha saját szívet növesztett volna. Fájdalmamban felszisszenek, amikor ahelyett, hogy kopogásra emelném a kezem, felrántom a fából eszkábált épület ajtaját.
Ami bent fogad, az épp annyira idegen számomra, mint a bocsánatkérés, vagy mint a téli hó Long Island erdejében. Rózsaszín falak, rózsaszín függönyök és rózsaszín csend. Mármint mélységes némaság, elhagyatott némaság, amit megszínez a napfény, ami átszűrődik a textil mögé bújtatott ablakokon. Nem tudok nem mosolyogni.
- Hahó! Van itt valaki? - kérdezem, de ahogy arra számítani lehetett, senki sem válaszol, ezért jobb ötlet híján kiválasztom az első ágyat, amin megakad a szemem, és ráülök, mintha csak a sajátom lenne. A kezeim mohón marnak rá a fa keret szélére. A lábam előre-hátra ringatom, miközben várakozom.
A másodperceket vánszorgó perceknek, a perceket óráknak érzem, és mire észbe kapok, már le is dönt a lábamról a kimerültség, amit az elmúlt napok heves érzelmi impulzusokkal telt eseményei tettek még fárasztóbbá. Az érkezésem pillanata, amit rögtön egy kétórás veszekedés követett, mert az egyik újonc azt képzelte, két polcot is kisajátíthat az amúgy is szűkös szekrényünkben. Az első vacsora, amikor elfogyott a kedvenc süteményem. A tegnap délelőtti zászlófoglaló, amit a piros csapat nyert, még nagyobb segget varázsolva a szőke csapatkapitány szájából.
Mivel eszem ágában sincs magára hagyni a nyugalmat, hanyatt fekszem az idegen ágyon és a plafont bámulva halk szitkozódásba kezdek. Káromkodom, mert ostoba vagyok, és mert az összes negatív élményem ellenére már hónapok óta azon kattogok, hogy miként álljak majd Kheirón elé, azért könyörögve, hogy minden elkövetett kihágásom ellenére fogadja el a jelentkezésem a tábori felügyelői posztra. Mert hát mi lesz, ha mégsem vesznek fel egyetemre és ide sem jöhetek többé?
Lehunyom mindkét szemem, és megpróbálok valami másra koncentrálni, mint például az őrülten pulzáló alkaromra, vagy a vér ízére a számban. Kíváncsi vagyok, vajon kívülről is látszik-e, hogy elharaptam az alsó ajkam.
A bejárati ajtó halkan csúszik ki a keretéből, és ugyanilyen csöndesen simul hozzá a falhoz, így nem fordulok a jövevény felé. Egy részem abban reménykedik, hogy észre sem vesz, egyszerűen elveszi azt, amiért jött, majd kimegy, mintha mi sem történt volna. Csakhogy nem meglepő módon nincs ekkora szerencsém. Az ágy tulajdonosa az, és talán visszakéri, ami az övé.

sok-sok szeretettel Embarassed
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Chris & Justin - Help me! Please?   ₰ Vas. Márc. 04, 2018 4:09 pm
:-)
Érkezésem után még szükségem volt némi időre, hogy ténylegesen felfogjam, mibe csöppentem.
Hála Ariannak, sok minden tisztázódott a táborral kapcsolatban. A többi félvér kedvesnek tűnt, ez éles váltás volt a gimi után. Normálisan fogadtak az emberek, persze még itt is volt, aki utalt rá, hogy elmennék lánynak is, de valahogy nem volt bántó. Ezt már megszoktam, és azon kívül tényleg akadtak olyanok, akikkel normálisan el lehetett beszélgetni. Talán mert bizonyos értelemben itt mindenki különc, ezért összetartanak. A kevés idő allatt is már sokkal inkább otthon érzem magam, mint eddig bárhol máshol.
A mágikus lényeken ennek ellenére ugyanúgy meglepődtem újra és újra, ahányszor csak láttam egyet. Láttam, ahogy egy félvér virágokat növeszt a földből, egy másik pedig pegazus háton ül. Láttam, ahogy a szép nimfák egyik pillanattól a másikra fákká válnak, és láttam, hogyan lesz a tolókocsis táborvezetőből félig ló. (Később megtudtam, hogy ő kentaúr, csak a kerekesszékkel álcázza magát)
Talán nem is meglepő, ha mindezekre valaki csodálkozva tekint. A suliban is nagyon érdekelt a görög mitológia, és látni, ahogy ez megelevenedik a szemem előtt, tudni, hogy én is a részese vagyok, felbecsülhetetlen élmény. Nem csoda, ha máris megszerettem a helyet.
A szobában hamar berendezkedtem, birtokba vettem a sarokban levő ágyat. A polcomra kikerült mindenféle mütyűr, amiket szentimentális okokból szeretek magammal hurcolászni. egy montázskép rólam és Daisyről a legjobb fotóinkkal. Meg persze volt kép a családomról is, apámról, Peterről és nagypapámról. Nancy, a mostohám ebből kimaradt, ő nem hiányzott innen. A naplóm, amibe a táborba érkezésem óta újra volt mit írnom. Végre jó dolgokkal, boldog gondolatokkal tölthettem ki a lapjait. Egyre fenyegetőbbnek éreztem a betelésének veszélyét, de a nyár végéig kibírja. A rajzos füzetem, legalábbis én füzetnek hívom, de inkább mappa - benne irattartó fóliákkal, amikbe a lapokat tehetem. Benne szépen kategorizálva minden rajz.
A csellóm az ágy mellett kapott helyet, a falnak támasztva, úgy elhelyezve, hogy lehetőleg senki - én se - döntse fel. Három plüssöm pedig ott csücsül a párnákon. Minden tökéletes, minden otthonos.
Midőn a kis kuckómat ilyen kényelmesen berendeztem, úgy éreztem, ez az egy biztos pont megvan a táborban, ahova félre húzódhatok, ha magányra vágyok. Biztonságérzetet nyújtott, és furcsa mód megnyugtatott, ezért sokkal nagyobb lelkesedéssel vágtam neki a tábornak magamtól, tudva, ha kell, van hova visszatérnem.
Bár néha még bennem van a félelem, hogy talán eltévedek, mert nagyon is hajlamos vagyok rá, de nem bírtam volna egy helyben maradni, mikor ennyi érdekes dolog van körülöttem. Felfedeztem a pályákat, ahol később majd tanítani fognak. Ahol nagy valószínűséggel bénázni fogok. A mászófalat, ahol esélyes, hogy meghalok. A tengerpartot, ahol találtam pár igazán szép kagylót.
A mai napom tehát még azzal telik, hogy ismerkedjek a hellyel. Holnaptól már kardvívó leckékkel fenyegetnek, így addig kell kihasználnom a szabadidőm. Épp az új szerzeményeimmel tartok vissza az Aphrodité kabinba, ami elég kihalt, a testvéreim szétszéledtek valamerre. Fejemben már azt tervezem, hova tegyem a kagylókat, talán beragasztom őket emlékként a naplómba, ahogy megannyi más mütyűrt.
Gondolom, senki sem lepődne meg, ha azt mondanám: nem számítottam erre.
- Őőőő...
Igen, elsőre csak ezt az intelligens megszólalást tudom kipréselni magamból, ahogy meglátom az ágyamban fekvő lányt, aki egyértelműen nem az egyik testvérem. Fogalmam sincs, ki ő, miért van itt, és miért pont az én ágyamban. Ennek ellenére megőrzöm hidegvéremet, és kedvesen felteszem a kérdést: - Segíthetek valamiben?
Sok mindent el lehet mondani rólam, de azt semmiképp, hogy türelmetlen lennék, vagy hogy nem adom meg az esélyt valakinek. Az is biztos, hogy nehéz megsérteni, éppen ezért nem is akadok ki a fogadtatásra. Ettől függetlenül persze gondolataim csak úgy cikáznak össze-vissza, keresve a választ, hogy miért történik, ami történik. Amit talán a lány is észre vehet, hogy jelenléte nem dühít és nem is hoz zavarba, egyszerűen csak meglep.
- Talán az egyik nővéremet keresed? Vagy a bátyámat? - Ezen lehetséges megoldások jutnak eszembe a helyzetre. Közben leteszem kezemből a kagylókat a polcra, és összefont kezekkel megállok az ágy mellett. - Öhm, nem mintha zavarna  a jelenéted, csak... ez az én ágyam, tudod. - Igyekszem kedvesen utalni rá, hogy talán felkelhetne. De el is mosolyodom mellé. - Ha már így alakult: Chris vagyok. Nemrég érkeztem, szóval ezért nem találkozhattunk még!
Felhasználó profiljának megtekintése http://te-nairi-chronicles.webnode.hu
Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Chris & Justin - Help me! Please?   ₰ Szomb. Márc. 10, 2018 10:00 pm

i need your beautiful mind
chris & justin

Az idegen félisten döbbent hangja visszhangot ver az Aphrodité kabin belsejében, ahogy falról-falra pattanva apró darabokra zúzza a nyugalmat, ami pillanatokkal korábban kis híján átsegített a tudatlanság kapuján. Az istenekre! Mit meg nem adnék azért, ha a Hermész kabin valamennyi lakóját elnyelné a föld, vagy magával ragadná őket egy elkóborolt gólem és egy rövidke éjszaka erejéig csönd borulna a mindig zajos épületre.
Veszek egy mély lélegzetet, majd a jövevény irányába fordítva a tekintetem, egy hosszúra nyújtott pillanatot követően kinyitom mindkét szemem. A fiú, akinek fiatal vonásai kirajzolódnak a félhomályban, épp oly szemet gyönyörködtető látvány, mint amilyen az édesanyja is lehet, egy kissé ártatlan és gyermeteg az én ízlésemnek. Kétségtelen, hogy ha más körülmények, ha normál körülmények között sodort volna az irányába az élet, messzire elkerülöm, mert romlatlan és tiszta lelkű. Minden, ami taszít és amitől a saját számba hányok.
De hé, ki vagy én, hogy eldobjak magamtól egy ekkora lehetőséget pusztán azért, mert ki nem állhatom a végtelenül kedves embereket? A végén még kiderül róla, hogy az aranyos álarc mögött ő is épp oly gyarló, mint mindenki más.
- Hmm - kezdem, még mindig az ágyon fekve, a jobb kezemmel a fából készült keret szélét szorongatva. A lüktető fájdalom másodperceken belül felkúszik a könyökömig, hogy aztán a vállamhoz érve kellemes bizsergéssé csendesüljön. Talán túl kellene tennem magam a nimfákkal szemben állított negatív sztereotípiákon, de az, hogy tisztában vagyok vele, hogyan viselkedne egy érett, felnőtt félvér, nem jelenti azt, hogy varázsütésre azzá is válok. Hisz Rómát sem egy nap alatt építették. Akkor az én személyiségem mégis hogyan változhatna meg fele ennyi idő alatt? - Most hogy így rákérdeztél, igen, nagyon is segíthetsz.
Ülésbe tornázva magam, a hátam finoman a hűvös falnak döntöm, mindkét lábam a mellkasomhoz húzva. Ezzel kívánom az újonc tudtára hozni, hogy amíg nem kér meg rá, nem áll szándékomban visszaadni az ágyát, ami puha és üres, pont ahogy szeretem.
- Nővérek? Dehogy! - válaszolom hetykén, az egyik sötét vörös szemöldököm egészen a homlokom közepéig húzva. Még, hogy nővérek. Könyörgöm. Ennek a nyüzüge srácnak pont annyi köze van a kabin többi lakójához, mint nekem az angol királynőhöz. Sosem fogom megérteni azokat a félisteneket, akik a családjukként referálnak mindazokra, akik azért születtek meg, mert az isteni szülőjük képtelen volt megbarátkozni a monogámia fogalmával. Szánalmas. - Már csak az kéne.
A drámai sóhajomat, amit még maga Marilyn Monroe is megirigyelne, egy szánalmat keltő szemforgatás követ, én pedig magamra húzom a rózsaszín takarót, kényelmet kreálva, menedéket egy estleges veszekedéstől.
- Igazán kényelmes ágy - suttogom halkan, az állama térdkalácsaimon pihentetve, és közben észre sem veszem, de az ajkamon kiszökkenő ásítás eltorzítja minden további gondolatom. A szelíd bókok egy elnyújtott mondattá olvadnak, ahogy a szempilláim finoman egymáshoz simulnak, és a fény helyét átveszi a sötét. - Tetszik.
Miközben a srác, Chris rövidre fogott monológját hallgatom, a szabad kezemmel apró, nonfiguratív alakzatokat rajzolok a lepedőre, mielőtt emlékeztetve magam az eredeti célomra, összeszedném minden udvariasságom, és töröküléssé formálva a kényelmes testhelyzetem, vízszintesbe emelem a jobb karomat. A mosolyom szebben ragyog, mint a Hold egy felhőtlen éjszakán.
- Justin vagyok, a legújabb diákod - válaszolom vidáman, az ujjaimat a tenyere köré tekerve, fel-le rángatva azt, mint egy marionett babát.

sok-sok szeretettel Embarassed
Felhasználó profiljának megtekintése
Aphrodité
Félvér
avatar
Aphrodité Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Re: Chris & Justin - Help me! Please?   ₰ Szomb. Márc. 10, 2018 11:38 pm
:-)
Nem.
Egyszerűen nem tudom, most sírjak, vagy nevessek ezen a szituáción.
Itt van ez a lány, akit még sosem láttam, és teljesen befoglalta az ágyamat, mellé pedig valahogy sugározza ezt a "nem vagy szimpi" urát. Márhogy, én neki. Sok embernél éreztem már ezt, számát sem tudom, mennyinél. Valahogy azt mindig ösztönösen megérzem, egy embernek milyen a benyomása rólam. Valami ilyesmi. Talán a félvér erőm része?
Azt gondolnánk, hogy az is beletartozik az Aphrodité-örökségbe, hogy mindenki azonnal kedvel és vonzónak talál. Elárulom: nem. Ez is olyasmi, amit első kézből tanultam meg. A másik pedig az, hogy nem érdemes többet adni az embereknek, mint amit kapsz. Csak épp annyit és úgy, ahogy ők viselkednek veled. Hatás-ellenhatás.
Meg aztán, ha tükröt mutatsz eléjük, és megpróbálsz azonosulni velük, hamarabb elfogadnak. Tehát ő szórakozott, határozott stílusú, és nemigen érdekli az illem. Értem én.
- Valóban? - vonom fel szemöldököm, még mindig egymásba font karokkal, lábammal halkan toppantok, enyhén türelmetlenül, de csak nem kel ki az ágyamból. Sőt, még inkább befoglalja azt, a takarómat is magamra húzza.
Következő kérdésemre adott válaszába mintha némi gúny vegyülne, de igyekszem nem is törődni vele. Hirtelen váltok pózt, a lány fölé hajolva a falnak támasztom egyik kezem, másikkal megragadom a takarót és lehúzom róla. - Tudom, igen, szinte beszippant, olyan puha... és most mondd kérlek, miért tulajdonítottad el tőlem, és talán megbocsátom. - Bár a gúnyos hangnemmel nem fukarkodom az elején, mondatom mosolyban végződik. Ellököm magam a faltól, helyet biztosítva neki a felüléshez. A takarót az ágy végébe dobom, és már ülnék le, de kijelentésével belém fojtja a szót.
- A diákom? - pillogok rá értetlenkedve, majd egyenesen felnvetek. - Sok mindennek neveztek már életemben, de tanárnak soha.
Pár pillanatig csak elgondolkozva bambulom, ahogy játszik a kezünkkel. Végül elhúzom tőle sajátomat és  mégiscsak eljutok odáig, hogy leüljek mellá az ágyra, persze a távolságot megtartva. Egyik lábamat amolyan fél-törökülésbe húzom, ujjaimmal forgatni kezdem opálköves gyűrűmet, ami akkor szokásom, ha elgondolkozom valamin. - És mit taníthatnék neked? Zenélni akarsz? Erre jobb lenne egy Apollón gyerek...  már ha te nem az vagy éppenséggel. - Hirtelen nem is jut eszembe más, amiből átathatnám a tudásom. Bár rajzban sem vagyok éppen rossz, de amiatt nem jöhetet, hisz honnan tudná? Hacsak nem nézett bele  a polcon pihenő mappámba. Mindig jól esik, ha másoknak mutogathatom amiket csináltam, de azért a tudtom nélkül talán mégsem örülnék neki.
- Szóval, Justin... gyakran be szoktál telepedni mások ágyába, vagy én vagyok a szerencsés első?
Felhasználó profiljának megtekintése http://te-nairi-chronicles.webnode.hu
Sponsored content

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Chris & Justin - Help me! Please?   
 Similar topics
-
» Kate and Chris - száguldás
» Chris Hemsworth
Ugrás: