Arian & Justin - having fun in Queens

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Zászlófoglaló
Kékek
17
Pirosak
10

(frissítve: 03.14-21:50)


Fontosabb hírek
Megnyitottunk: 2017.11.16
Jelenleg nincsen korlátozás az oldalon
Időpont: 2017 nyara


Statisztika
Fajok
Félvérek
9
9
Istenek
1
2
Mitikus lények
1
2
Összesen
11
13Társalgó
DiscordItt tartózkodnak

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (28 fő) Csüt. Nov. 16, 2017 7:54 pm-kor volt itt.
Félvérek
Isten
Zeusz
2
0
Hadész
1
0
Poszeidón
1
1
Athéné
1
2
Aphrodité
2
1
Arész
0
1
Apollón
1
0
Hermész
0
2
Démétér
1
0
Dionüszosz
0
1
Héphaisztosz
0
0
Egyéb
0
1


Utolsó bejegyzések
Írta  Szász Dalma
Yesterday at 11:07 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:23 pm

Írta  Justin Mulligan
Yesterday at 2:19 pm

Írta  Eliphas Thorne
Vas. Márc. 18, 2018 4:27 pm

Írta  Damian Park
Vas. Márc. 18, 2018 3:17 pm

Írta  Eliphas Thorne
Szomb. Márc. 17, 2018 7:49 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 4:10 pm

Írta  Elise Parker
Szomb. Márc. 17, 2018 3:44 pm

Írta  Maya Downey
Szomb. Márc. 17, 2018 3:37 pm

Az oldal designját a Specto közremüködésével Overtherainboo (aka Medúza) készítette. A leírásokat, szövegeket Keaden Hancrow és Hadész munkája. Ami a fórumon és azon belül található önálló szellemi értéket képvisel ezért kérjük ne lopd el. Ha mégis megtetszene valami és képtelen vagy nélküle élni vedd fel a kapcsolatot az Adminokkal.

Arian & Justin - having fun in Queens

Hermész
Félvér
avatar
Hermész Félvér
Témanyitás₰ Tárgy: Arian & Justin - having fun in Queens   ₰ Hétf. Márc. 05, 2018 11:16 am

you look beautiful when you smile
arian & justin

Még mindig érzem az edzés utáni zuhany kellemes hűvösét a bőrömön, amikor kilépve a Hermész kabin ajtaján, egy határozott jobb kanyarral elindulok az étkező felé. Az ujjaim - a fürdőben eltöltött hosszú perceknek köszönhetően még kissé ráncosan - ráfonódnak a vállamon átdobott táska fogantyújára, és közben megpróbálom felidézni, hogy mégis melyik francos felügyelő nevét láttam a tábori kapu mellé írva alig pár órával ezelőtt, amikor felmérve a terepet, belestem Kheirón irodájába. Mire elérem a hálókörletek határát, szinte kilencvenkilenc százalékig biztos vagyok abban, hogy Piper Harrisé, azé a különc Apollónosé, aki már három éve is szúrós szemmel figyelte minden mozdulatom. Hah! Majd meglátjuk, hogy a szőke fejével vajon ezúttal is elég szerencsés lesz-e ahhoz, hogy büntetőmunkára ítélhessen. A tavaly előtti nyár emlékétől még mindig kiráz a hideg. Azóta sem tudok az istállóban szendergő lovakra nézni anélkül, hogy ne érezném az orromban az akkor kiganézott lócitrom illatát.
Megrázom a fejem, hogy a lehető legmesszebbre száműzzem az emléket, majd megállok az étkező küszöbén és végigvezetem a tekintetem a bőszen falatozó félisteneken. Egy barna kobakot keresek, egy mandulavágású szempárt, végül mégis egy lazán előre lógó, szürke kapucni az, ami elárulja számomra Arian tartózkodási helyét.
Egy pillanatig sem habozok. Közelebb lépve az egyik kis taknyos tálcájához, leemelek róla egy szelet csokoládés piskótát, majd átverekedem magam a tömegen.
- Hé, kölyök! - kezdem, és szabályok ide vagy oda, lehuppanok a fiatal félvér magányos asztalához. Közvetlenül a fiúval szemben helyezkedem, hogy jó rálátásom nyíljon az arcára, és bár tagadhatatlan, hogy a szépségét az édesanyjától örökölte, inkább az arra kiülő érzelmekre vagyok kíváncsi. Tudni szeretném, hogy valóban annyira elcseszett-e a helyzet, mint azt Damian felvázolta, vagy szegény érzelmi analfabétám ezúttal is félreértelmezte a dolgokat. Egy srácnál, aki még akkor sem venné észre, hogy valaki a holdig és vissza van érte, ha kivetítenék a Szabadság-szobor oldalára, sosem lehet tudni.
Enyhén oldalra döntöm a fejem, kinyújtom a lábaimat, elkényelmesedem. A süteménybe kevert, olvadt csokidarabok olyan finomak, mintha a szivárvány legsötétebb sávját falatoznám. Elégedett hümmögéssel nyelek le minden egyes morzsát.
S csak miután befejezem, kezdek bele a mondandómba.
- Azt csiripelik a madarak, hogy mostanában nem vagy túlzottan a toppon - mondom, mindkét könyököm a fából eszkábált asztalon pihentetve, kellő alátámasztást készítve a fejemnek, ami mozdulatlanul fürkészi a félvér minden egyes mozzanatát. Azt, ahogy résnyire szűkített szemekkel végignéz rajtam. Azt, hogy az ajkai elfehérednek, a válla megfeszül. Nem hibáztatom, a helyében már rég felálltam volna, hogy hátat fordítva az asztalnak, ignorálva hagyjam magára a személyes terembe lépő alakot. Nem is beszélve arról, hogy a Tábor szabályzatában feketén-fehéren leírják: a saját féltestvéreid társaságában adj hálát minden egyes falatért.
A táskám szélével játszadozom, hogy lekötve az enyves ujjaimat, még véletlenül se lopjam el a srác tálcáján lévő csokoládés piskótát, ami szinte sikít a figyelmemért. Egyél meg! Egyél meg! Ha nem esküdtem volna meg mindenre ami szent, csak hogy megkapjam a kellő információkat egy vérbeli New Jersey-beli lakostól, ha nem ígértem volna meg, hogy egy délutánra a szárnyaim alá veszem a velem szemben üldögélő gyötrelem-zsákot, akkor már rég messze járnék az ínycsiklandó zsákmányommal.
Mindegy. Egy queensi corn dog is megteszi.
- Azt hiszem, éppen itt az ideje, hogy ezen változtassunk - mondom, azzal a tipikus, ijesztő mosollyal az arcomon, miközben összecsapva a kezeimet, egymásnak dörzsölöm mindkét tenyerem.
Zeuszra! Olyan jól fogunk szórakozni.

sok-sok szeretettel Embarassed
Felhasználó profiljának megtekintése
 Similar topics
-
» Queens folyó
Ugrás: